kulinārija.

Apskatām 81 - 120 no 630 vārdam 'kulinārija'

Baltic Beach Hotel & SPA,

il Sole,

Le Dome,

Viesistaba,

Nedēļas izskaņā notiks ikgadējā izstāde-gadatirgus «Izvēlies Piebalgu!»

Nedēļas nogalē, 2023. gada 12.augustā, jau 18.reizi notiks ikgadējā izstāde-gadatirgus ''Izvēlies Piebalgu!''. Šī gada tēma ''Goda mielasts''...

Pēdējā brīdī plānots ceļojums bez stresa? 5 praktiski padomi, kas noderēs katram

Nereti neplānotie ceļojumi ir tie labākie, taču kā saplānot ceļojumu vien dažas dienas pirms došanās ceļā, tā, lai ceļojumā izdotos arī atpūsties...

22. – 23. jūlijā aicina doties garšas ceļojumā uz Augšdaugavas novadu

Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde “TAKA” aicina doties garšas ceļojumā uz Augšdaugavas novadu, jo 22.-23. jūlijā šeit norisināsies Mājas kafejnīcu dienas, kad...

Pīters Pihers: Vai stāvam uz jauna restorānu laikmeta sliekšņa?

Pērn Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra noslēdza līgumu ar “Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin” par gastronomijas potenciāla analīzi Latvijā...

5 iemesli sapņu brīvdienām Maltā kopā ar ģimeni

Malta ir Vidusjūras sirdī paslēpts dārgakmens, kas piedāvā idillisku vidi lieliskām ģimenes brīvdienām. Ar savu seno vēsturi, gleznaino ainavu un viesmīlību...

Veikts Latvijas valsts tēla pētījums 10 valstīs

Lai izstrādātu Latvijas valsts tēla “missionLatvia” stratēģiju 2024. - 2026.gadam, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar "Tribus Research"...

Dodies Baltijas jūras garšu ceļojumā: iepazīsti Klaipēdas un Ķīles bagātīgo kulināro mantojumu

Kas gan būtu ceļojums bez vietējās virtuves iepazīšanas? Sātīgu un sildošu ēdienu cienītājiem piemērots galamērķis būs Lietuvas ostas pilsēta Klaipēda vai...

«Novatours» iesaka: ekskluzīvas viesnīcas Turcijā absolūtam brīvdienu komfortam

Neaizmirstama atpūta Turcijā asociējas ne tikai ar lieliskiem laikapstākļiem, iespaidīgiem dabas skatiem, gardiem ēdieniem, perfektu apkalpošanu, bet arī...

Viena nedēļa Rodas salā - ko redzēt un piedzīvot

Grieķijas varenums, unikālais skaistums un no paaudzes paaudzē mantotā māka svinēt dzīvi ir atspoguļota klasiskos mākslas darbos un ceļo krāšņos pieredzes stāstos...

Nedēļas nogalē aicina «Līvas ciema svētki»

2023. gada 20. un 21. maijā ar “Līvas ciema svētkiem” skanīgi un krāšņi vērsies simboliski vārti vasarai un siltās sezonas brīvdabas pasākumiem Liepājā...

Pavasara Rīgas restorānu nedēļā piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits

Pavasara Rīgas restorānu nedēļa ir īpašs kulinārās pasaules notikums, kas norisināsies divas nedēļas no 17. līdz pat 30. aprīlim...

Satiec savu meistaru 2023!

2023. gada 31. martā, 1. un 2. aprīlī – vairāk kā 250 meistari aicina interesentus apmeklēt un iesaistīties meistarklasēs, praktiskajās nodarbībās un lekcijās, lai..

«Mogotel» piedāvā romantisku nedēļas nogali Tallinā

Ceļojums uz Tallinu divatā ir lieliska dāvana dzimšanas dienā vai citā nozīmīgā datumā. Igaunijas galvaspilsēta ir ideāls galamērķis, kas piedāvā ērtu atpūtu, rosīgu naktsdzīvi...

LIAA piedāvās gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem

Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga prioritātēm ir gastronomijas tūrisma popularizēšana...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – «Ēdiendara» garšu inženieri - Ēriks un Danija Pudniki-Lindes

Laikā, kad sirdī jau sāk plaukt pirmie pavasara asni, dodamies ciemos pie “Ēdiendara” saimniekiem Ērika un Danijas Pudnikiem-Lindēm uz kafejnīcu “Būda”...

Meten’s brauca Rēzeknē

Svētdien, 19. februārī no plkst. 10.00 līdz 15.00 visi aicināti uz Meteņdienas gadatirgu Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā, kur jautri pavadīsim ziemu un...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Dobelē durvis slēgs kafejnīca «Sprīdīši»

Dobeles Tūrisma informācijas centrs savā Facebook lapā vēsta, ka 19. februārī tiks slēgta kafejnīca Dobeles “Sprīdīši”...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Outlet ciematā tapis jauns restorāns

 “Via Jurmala Outlet Village” iepriecina ar jaunumu – durvis vēris jauns restorāns “Ranchero 36.line”...

Cīņa par iekļūšanu kulinārijas galamērķu TOP jeb dzīšanās pēc zvaigznēm

Ja ne reizi dzīvē neesat baudījuši ēdienu, kas tapis restorānā ar “Michelin” piešķirtajām zvaigznēm, noteikti zināt, ka šīs zvaigznes nozīmē daudz...

Cēsu TIC atskatās uz 2022. gadu un optimistiski raugās uz 2023. gadu

Aizvadītais 2022. gads tūrismā bijis pārmaiņām un izaicinājumiem bagāts. Covid-19 pandēmijai lēnām atkāpjoties, Krievija uzsāka karu Ukrainā, kas...

Speciālisti iesaka: TOP3 Jaunā gada apņemšanās

Jaunā gada tuvošanās nereti mudina mūs ņemt rokā pierakstu blociņus un sākt rakstīt jaunas apņemšanās nākamajam gadam...

Trīs Signes Meirānes receptes Jaunā gada svētku galdam

Ko jūs šogad liksiet svētku galdā? Rasols, siļķe kažokā, vīns un šampanietis… tas viss jau ir apnicis! Aizrautīgā kulināre un 13 bestselleru autore Signe Meirāne ir sagatavojusi...

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Slavenais šefpavārs Gordons Remzijs aicina doties garšas ceļojumā

Harizmātiskais skotu izcelsmes britu šefpavārs Gordons Remzijs bērnībā sapņoja kļūt par futbolistu, taču dzīve izvērtās gluži citādi...

Osakā norisināsies Latvijas dienas Japānā

Nedēļas nogalē no 25. līdz 27. novembrim Osakā tiks aizvadītas Latvijas dienas Japānā. Šo dienu laikā Osakas iedzīvotājiem būs iespēja iepazīties ar Latvijas uzņēmumu piedāvājumu...

Viļņas restorāniem piešķirtas īstas zvaigznes debesīs - alternatīva «Michelin» zvaigznēm

Kvalificēti kulinārijas talanti, daudzkultūru gastronomiskais mantojums, kā arī drosmīgs tradicionālo un moderno garšu sajaukums vilina vietējos un ārvalstu apmeklētājus uz daudziem...

Lietuva latviešu acīm - vienāda no pirmā acu uzmetiena, atšķirīga klātienē

Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti apmeklēt un no jauna atklāt Lietuvu kampaņas "Tāda pati, bet citāda" ietvaros, kuras mērķis ir pievērst uzmanību tam, ka...

«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina uz vakariņām ar ''Michelin'' šefpavāru

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai...

Zemgales smalkākās garšas jeb restorānu ceļvedis

Zemgales plānošanas reģions kopā ar visām novada pašvaldībām tūrisma informatīvās kampaņas “Zemgale aicina!” ietvaros rudens saulaini lietainajās pēcpusdienās un...

Krāslavas novada svinību un atpūtas vieta «Karina Home» rīko bērnu kulinārijas meistarklasi - Foto

40 bildes. Krāslavas novada svinību un atpūtas vieta «Karina Home» rīko bērnu kulinārijas meistarklasi...

Aicina uz Tomātu svētkiem Brenguļos

Pirms sešiem gadiem pirmo reizi Latvijā aizsākās Tomātu svētku tradīcija Brenguļos. Sadarbībā ar Artūra Sildes Dārznieku entuziastu klubu “Tomāts” un...

Tunisija: ko darīt, ko ēst un ko apskatīt

Tunisija ir kā maģiskas krustceles, kurās mijas arābu un franču kultūras, svelmains tuksnesis un atsvaidzinoša jūra, apburoši lēns dzīves temps un vietējo...

Pieczvaigžņu viesnīcas «Dome Hotel» svinīgā atklāšana par godu rekonstrukcijas noslēgumam

2022.gada 14. jūlijā ar īpašu pasākumu pēc rekonstrukcijas viesiem atkal atklāta “Dome Hotel” viesnīca un tās izsmalcinātais restorāns “Le Dome”...

Ar bērnu – uz muižu? Ģimenēm ar bērniem visdraudzīgāko piļu un muižu TOP

Vasara – brīnišķīgs laiks, kad labāk iepazīt dzimto zemi, tās arhitektūras bagātības, baudīt atpūtu pie dabas un izmēģināt neierastas aktivitātes, ko...

10 savdabīgas saldējuma garšas, ko šovasar nobaudīt Lietuvā: No circeņiem līdz griķiem

Lietuvas saldējuma veikali vasarā kļūst tikpat eklektiski kā valsts daba. Šie saldējumi ar negaidītām garšām, piemēram, ķiršu, diļļu vai...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

5. Starptautiskais mākslas festivāls un konference «Divi Jūliji. Briedums»

Gulbenes novada vēstures un mākslas muzejs jau piekto reizi aicina baudīt starptautisko mākslas festivālu „Divi Jūliji” 2022. gada 29. un 30. jūlijā Gulbenē...

Lietuvas kūrortu un kūrortu teritoriju jaunumi: ko šovasar apmeklēt Lietuvā

Vasara ir laiks, kad ikvienam no mums patīk doties īsākos vai garākos braucienos, gan uz tālākām, gan tuvākām valstīm...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.16491604sec.