kulinārija.

Apskatām 81 - 120 no 644 vārdam 'kulinārija'

Baltic Beach Hotel & SPA,

il Sole,

Viesistaba,

Le Dome,

Latgales vēstniecība GORS piedāvā: Kultūras notikumi novembrī

Novembrī Latgales vēstniecībā GORS skanēs opera bērniem, klasiskās mūzika, populārā mūzika un sveicieni jubilejā, kā arī piedzīvosim pašmāju kino pirmizrādi un tikšanos ar košām personībām...

Latvijas galvaspilsēta izsludina «Rīgas Restorānu nedēļu»

Jau 10 gadus Rīgā pavasarī un rudenī notiek “Rīgas restorānu nedēļa.”...

Ar daudzveidīgu uzņēmējdarbības un kultūras programmu tiks aizvadītas Latvijas dienas Dienvidkorejā

No 2023. gada 25. līdz 29. oktobrim tiks izvadītas Latvijas dienas Korejas Republikā, kurās paralēli biznesa veicināšanas pasākumiem Seulā būs arī plaša kultūras programma...

Šveices premium zīmols «Mövenpick» atvēra savu viesnīcu Tallinā

Pirmā Mövenpick viesnīca Baltijā ievieš tirgū jaunu viesmīlības līmeni...

MICHELIN ceļvedis ierodas Latvijā

Valsts labāko restorānu saraksta atklāšana norisināsies īpašā pasākumā 2023. gada 21. novembrī...

Zemkopības ministrs Didzis Šmits apbalvo Latvijas sidrdarus – starptautiskā sidru konkursa NICA uzvarētājus

Starptautiskā ikgadējā sidru konkursa Nordic International Cider Awards (NICA) uzvarētāji izraudzīti konkurencē starp 251 sidru no 106 ražotājiem 19 valstīs...

Ko piedzīvot un izbaudīt rudenī Dubaijā

Rudens sezonas sākums Dubaijā vienmēr tiek gaidīts ar nepacietību. Pēc vasaras pārtraukuma durvis atkal ver iemīļoti apskates objekti, parki un ainaviski...

Labākie varianti ceļojumam, ja esiet kazino cienītājs

Kazino un ceļojumu pasaulēm ir kas kopīgs—tās abas mīl gan piedzīvojumu meklētājus, gan riskēt gribētājus. Šajā rakstā atklāsim populārākos ceļojumu galamērķus...

Gardēžus aicina mājas kafejnīcas Jēkabpilī un Krustpils pusē

“Mājas kafejnīcu dienas” Jēkabpilī un Jēkabpils novada Daugavas labajā krastā norisināsies  2023. gada 26. - 27. augustā...

Aicina apmeklēt 7. Tomātu svētkus Brenguļos

Pirms septiņiem gadiem pirmo reizi Latvijā aizsākās Tomātu svētku tradīcija. Sadarbībā ar Artūra Sildes Dārznieku entuziastu klubu “Tomāts” un...

Dubaija 2023. gada pirmajā pusē pārsniedz starptautisko apmeklējumu pirmspandēmijas līmeni un uzņem 8,55 miljonus viesu

2023. gada pirmajā pusē Dubaijas tūrisma nozare turpina uzrādīt stabilu izaugsmi. Šajā periodā pilsētā reģistrēts rekordliels apmeklētāju skaits...

«Grand Hotel Kempinski Riga» restorānu nodaļas duets paceļ piedāvājumu vēl nebijušās virsotnē

Grand Hotel Kempinski Riga, greznā pieczvaigžņu viesnīca Latvijas rosīgās galvaspilsētas centrā, ar sajūsmu paziņo par divu cienījamu profesionāļu pievienošanos viesnīcas komandai...

Latvijas ābolu sidra ceļš ved uz starptautiskiem panākumiem

Latvijas ābols un sidra darīšanas tradīcija šogad tiek celti godā divos starptautiskos notikumos Rīgā - sidru konkursā “Nordic International Cider Awards”...

Vairāki Rīgas restorāni iekļauti nozīmīgā Skandināvijas gastronomijas ceļvedī

Tapis Rīgas gastronomijas ceļvedis, kas publicēts ietekmīgā uz Skandināvijas tirgu orientētā gastronomijas emuārā...

Nedēļas izskaņā notiks ikgadējā izstāde-gadatirgus «Izvēlies Piebalgu!»

Nedēļas nogalē, 2023. gada 12.augustā, jau 18.reizi notiks ikgadējā izstāde-gadatirgus ''Izvēlies Piebalgu!''. Šī gada tēma ''Goda mielasts''...

Pēdējā brīdī plānots ceļojums bez stresa? 5 praktiski padomi, kas noderēs katram

Nereti neplānotie ceļojumi ir tie labākie, taču kā saplānot ceļojumu vien dažas dienas pirms došanās ceļā, tā, lai ceļojumā izdotos arī atpūsties...

22. – 23. jūlijā aicina doties garšas ceļojumā uz Augšdaugavas novadu

Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde “TAKA” aicina doties garšas ceļojumā uz Augšdaugavas novadu, jo 22.-23. jūlijā šeit norisināsies Mājas kafejnīcu dienas, kad...

Pīters Pihers: Vai stāvam uz jauna restorānu laikmeta sliekšņa?

Pērn Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra noslēdza līgumu ar “Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin” par gastronomijas potenciāla analīzi Latvijā...

5 iemesli sapņu brīvdienām Maltā kopā ar ģimeni

Malta ir Vidusjūras sirdī paslēpts dārgakmens, kas piedāvā idillisku vidi lieliskām ģimenes brīvdienām. Ar savu seno vēsturi, gleznaino ainavu un viesmīlību...

Veikts Latvijas valsts tēla pētījums 10 valstīs

Lai izstrādātu Latvijas valsts tēla “missionLatvia” stratēģiju 2024. - 2026.gadam, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar "Tribus Research"...

Dodies Baltijas jūras garšu ceļojumā: iepazīsti Klaipēdas un Ķīles bagātīgo kulināro mantojumu

Kas gan būtu ceļojums bez vietējās virtuves iepazīšanas? Sātīgu un sildošu ēdienu cienītājiem piemērots galamērķis būs Lietuvas ostas pilsēta Klaipēda vai...

«Novatours» iesaka: ekskluzīvas viesnīcas Turcijā absolūtam brīvdienu komfortam

Neaizmirstama atpūta Turcijā asociējas ne tikai ar lieliskiem laikapstākļiem, iespaidīgiem dabas skatiem, gardiem ēdieniem, perfektu apkalpošanu, bet arī...

Viena nedēļa Rodas salā - ko redzēt un piedzīvot

Grieķijas varenums, unikālais skaistums un no paaudzes paaudzē mantotā māka svinēt dzīvi ir atspoguļota klasiskos mākslas darbos un ceļo krāšņos pieredzes stāstos...

Nedēļas nogalē aicina «Līvas ciema svētki»

2023. gada 20. un 21. maijā ar “Līvas ciema svētkiem” skanīgi un krāšņi vērsies simboliski vārti vasarai un siltās sezonas brīvdabas pasākumiem Liepājā...

Pavasara Rīgas restorānu nedēļā piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits

Pavasara Rīgas restorānu nedēļa ir īpašs kulinārās pasaules notikums, kas norisināsies divas nedēļas no 17. līdz pat 30. aprīlim...

Satiec savu meistaru 2023!

2023. gada 31. martā, 1. un 2. aprīlī – vairāk kā 250 meistari aicina interesentus apmeklēt un iesaistīties meistarklasēs, praktiskajās nodarbībās un lekcijās, lai..

«Mogotel» piedāvā romantisku nedēļas nogali Tallinā

Ceļojums uz Tallinu divatā ir lieliska dāvana dzimšanas dienā vai citā nozīmīgā datumā. Igaunijas galvaspilsēta ir ideāls galamērķis, kas piedāvā ērtu atpūtu, rosīgu naktsdzīvi...

LIAA piedāvās gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem

Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga prioritātēm ir gastronomijas tūrisma popularizēšana...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – «Ēdiendara» garšu inženieri - Ēriks un Danija Pudniki-Lindes

Laikā, kad sirdī jau sāk plaukt pirmie pavasara asni, dodamies ciemos pie “Ēdiendara” saimniekiem Ērika un Danijas Pudnikiem-Lindēm uz kafejnīcu “Būda”...

Meten’s brauca Rēzeknē

Svētdien, 19. februārī no plkst. 10.00 līdz 15.00 visi aicināti uz Meteņdienas gadatirgu Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā, kur jautri pavadīsim ziemu un...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Dobelē durvis slēgs kafejnīca «Sprīdīši»

Dobeles Tūrisma informācijas centrs savā Facebook lapā vēsta, ka 19. februārī tiks slēgta kafejnīca Dobeles “Sprīdīši”...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Outlet ciematā tapis jauns restorāns

 “Via Jurmala Outlet Village” iepriecina ar jaunumu – durvis vēris jauns restorāns “Ranchero 36.line”...

Cīņa par iekļūšanu kulinārijas galamērķu TOP jeb dzīšanās pēc zvaigznēm

Ja ne reizi dzīvē neesat baudījuši ēdienu, kas tapis restorānā ar “Michelin” piešķirtajām zvaigznēm, noteikti zināt, ka šīs zvaigznes nozīmē daudz...

Cēsu TIC atskatās uz 2022. gadu un optimistiski raugās uz 2023. gadu

Aizvadītais 2022. gads tūrismā bijis pārmaiņām un izaicinājumiem bagāts. Covid-19 pandēmijai lēnām atkāpjoties, Krievija uzsāka karu Ukrainā, kas...

Speciālisti iesaka: TOP3 Jaunā gada apņemšanās

Jaunā gada tuvošanās nereti mudina mūs ņemt rokā pierakstu blociņus un sākt rakstīt jaunas apņemšanās nākamajam gadam...

Trīs Signes Meirānes receptes Jaunā gada svētku galdam

Ko jūs šogad liksiet svētku galdā? Rasols, siļķe kažokā, vīns un šampanietis… tas viss jau ir apnicis! Aizrautīgā kulināre un 13 bestselleru autore Signe Meirāne ir sagatavojusi...

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Slavenais šefpavārs Gordons Remzijs aicina doties garšas ceļojumā

Harizmātiskais skotu izcelsmes britu šefpavārs Gordons Remzijs bērnībā sapņoja kļūt par futbolistu, taču dzīve izvērtās gluži citādi...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.05099797sec.