pagatavošana.

Apskatām 81 - 120 no 676 vārdam 'pagatavošana'

No kūku konkursa līdz bārmeņu Reizenbergu stendapam – izstādē «Riga Food 2023»

2023. gadā izstāde “Riga Food” no 7. līdz 9. septembrim piedāvā daudzveidīgu pasākumu programmu ikvienam gardēdim...

Priekpilnā gaisotnē atklāj jaunu tūrisma objektu - «Sviesta Karamele māja»

2023. gada 16. augustā, Bauskas novada Vecsaules pagasta Likvertenos, Pļavas ielā 42 durvis apmeklētājiem vēra jauns tūrisma objekts...

Nenokavē vasaru: uzzini kā un kur pilsētā pagatavot grilētu maltīti darba dienas vakarā

Vasaras Latvijā ir īsas un augusta sākums nereti ir brīdis, kad sākam satraukties, vai pagūsim vēl izbaudīt un izgaršot vasaru....

Goda ģimenes var bez maksas izmantot ātrās drošības pārbaudes kontrolpunktu lidostā «Rīga»

Lidosta “Rīga” ir iesaistījusies Latvijas Goda ģimeņu programmā un piedāvā Goda ģimenes programmas dalībniekiem bez maksas izmantot ātrās drošības pārbaudes kontrolpunktu...

Koknesē atklāj Kultūras tūrisma Glempingu - sesto visā Latvijā

Bioloģiskā saimniecība Janavas atrodas Daugavas dabas parkā, kur bagātīgi aug daudzveidīgas ziedu un augu sugas. Saimniece Anta Kučere no tām veido zāļu tējas...

Izbaudiet Mājas kafejnīcu dienas Cēsu novadā

Ar pirmo pasākumu Skujenē šajā nedēļas nogalē startē Mājas kafejnīcu dienas Cēsu novadā! Cēsu novada iedzīvotāji vienmēr ir bijuši aktīvi darītāji...

Uzticams velosipēds un rūpīga maršruta plānošana: padomi ceļojuma plānošanai ar velosipēdu

Vasara ir piemērotākais laiks, kad plānot un doties atvaļinājumā ar velosipēdu. Tas noteikti paliks atmiņā kā īpašs ceļojums, kur galamērķa dabas skaistumu...

15. un 16.jūlijā baudi Mājas kafejnīcu piedāvājumu Gulbenes novadā

Gulbenes novadā 15. un 16.jūlijā norisināsies Mājas kafejnīcu dienas, kas ikvienam ļaus doties aizraujošā piedzīvojumā garšu pasaulē un kļūt par īpašiem...

Pīters Pihers: Vai stāvam uz jauna restorānu laikmeta sliekšņa?

Pērn Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra noslēdza līgumu ar “Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin” par gastronomijas potenciāla analīzi Latvijā...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīst Melnkalni: TOP 6 suvenīri

Melnkalne ir Eiropas jaunākā valsts, nule kā nosvinējusi vien savu 17. dzimšanas dienu, un tās galvenos ienākumus veid tūrisms...

Mēģinās atrast Sēlijas garšu

Vai Tu zini kā garšo Sēlija? Tikmēr par citiem novadiem tas ir zināms, piemēram Kurzeme garšo pēc rudzu maizes un burkāniem, kas izcepta kraukšķīgajā sklandrausī, bet desertā...

Eiropas krāšņākie un tradīcijām bagātākie vasaras festivāli

Eiropas pilsētās notiekošie vasaras festivāli ne tikai piesaista tūristus, bet arī palīdz pasaulē vecāka kontinenta iedzīvotājiem saglābāt un kopt...

Dodies Baltijas jūras garšu ceļojumā: iepazīsti Klaipēdas un Ķīles bagātīgo kulināro mantojumu

Kas gan būtu ceļojums bez vietējās virtuves iepazīšanas? Sātīgu un sildošu ēdienu cienītājiem piemērots galamērķis būs Lietuvas ostas pilsēta Klaipēda vai...

Padomi drošākam vasaras brīvlaikam

Skolēnu ilgi gaidītais vasaras brīvlaiks ir klāt! Laiks, kad vairāk kustēties, priecāties, sportot un piedalīties visdažādākajās aktivitātes...

Jānis Kaļķis: Šajā viesnīcā diez vai atgriezīšos

Latvijas Vīnziņu asociācijas prezidents Jānis Kaļķis nule saskāries ar sāpīgu attieksmi viesmīlības nozarē. Savu skaudro pieredzi viesnīcā...

Izstādes «Riga Food» ietvaros 6.-9. septembrī notiks starptautisks sidra konkurss «Nordic International Cider Awards» (NICA)

Sidra darīšana ir jauna nozare Latvijā, tomēr jau tagad Latvijas dabīgais sidrs starptautiskos konkursos līdzvērtīgi konkurē ar Eiropas, Ziemeļvalstu un...

Aicina dalīties ar Limbažu Lielezera zivju ēdiena receptēm

Uzmanību, zivju ēdiena cienītāji un makšķernieki! Vai esat lepni par savu zivju gatavošanas prasmi? Jums noteikti ir kāda fantastiska zivju ēdiena recepte...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīstina ar TOP5 lietām, kas noteikti jāizbauda Turcijā

Atpūta Vidusjūras krastā, labs ēdiens, smaidīgi cilvēki... Bet tas nebūt nav viss, kas noteikti jāizbauda Turcijā...

Neparastākie un dīvainākie muzeji pasaulē, kurus vērts apmeklēt

Līdztekus ierastajiem muzejiem daudzās pasaules valstīs darbojās arī visai neparastas iestādes, kurās var aplūkot īpatnējus eksponātus dažādās tematikās...

Sēklu gids – kādas izvēlēties un kam paredzētas

Pavasaris ir laiks, kad daudzi no mums jūt spēka izsīkumu. Organisms pēc garās ziemas un daudzo vīrusu rosības ir manāmi saguris, tāpēc...

Tunisija: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo tuksneša un jūras valsti

Tunisija ir kā maģiskas krustceles, kurās mijas arābu un franču kultūras, svelmains tuksnesis un atsvaidzinoša jūra, apburoši lēns dzīves temps un vietējo iedzīvotāju karstasinīgums...

Šefpavārs Lauris Aleksejevs biroju kompleksā «Verde» atvērs jaunu restorānu «Dia 36.line»

Veselīgs un baudāms ēdiens ir neatņemama ne vien kvalitatīvas dzīves, bet arī produktīvas darba dienas sastāvdaļa. Tamdēļ biroju komplekss "Verde"...

Zaļumu nozīme ikdienas uzturā – skaidro speciālisti

Zaļumus ik pavasari gaidām ar lielu nepacietību – gan apkārtējā dabā, gan savā ēdienkartē. Turklāt gan dārza, gan savvaļas zaļumi var būt labs...

Jelgavas Vecpilsētas mājas ekspozīcija nominēta Latvijas Dizaina gada balvai

Līdzās citiem dizainiski brīnišķīgiem projektiem Jelgavas Vecpilsētas mājas ekspozīcija “Māja stāsta” iekļuvusi “Latvijas Dizaina gada balva 2023” otrajā kārtā...

LIAA piedāvās gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem

Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga prioritātēm ir gastronomijas tūrisma popularizēšana...

Kafijas tuvākā nākotne: kā mainās nozare un dzēriens mūsu krūzītēs?

Globālais kafijas tirgus katru gadu strauji aug, industrija zeļ un plaukst, uzņēmumi attīstās un cenšas piegādāt pēc iespējas vairāk un kvalitatīvāku produktu galapatērētājiem...

5 ieteikumi, kā sagatavot ķermeni vasarai

Vasara tuvojas arvien straujāk un daudziem no mums jau galvā skan frāze: “Jābūt formā!” Diemžēl skarbā patiesība liecina, ka lielākajā vairumā tie ir vien tukši vārdi vai...

Standarta picas «Margarita» cena 43 Eiropas galvaspilsētās

Cik maksā standarta pica ''Margarita'' dažādās Eiropas galvaspilsētās, piemēram, Stokholmā, Viļņā vai Madridē? Pica ''Margarita'' no pagatavošanas viedokļa ir visvienkāršākā...

Uztura speciāliste Lizete Puga: Vidusjūras ēdienkartes karaliene ir olīveļļa

Vidusjūras ēdienkarte ir viena no iecienītākajām visā pasaulē. Daudzkārt pētīta tās pozitīvā ietekme uz cilvēka ķermeņa un mentālo pašsajūtu, un to apstiprina arī...

Mazliet pikantas vakariņas, ar ko 20 minūtēs pārsteigt mīļoto!

Kā pārsteigt mīļoto ar mazliet savādākām un daudzveidīgām vakariņām? Sarīko tako vakariņas! Svarīgi, ka šādām vakariņām sagatavoties var vienkārši un ātri...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Cepelīni, cepti kartupeļi un kebabi: ko visbiežāk pasūtījuši latvieši 2022. gadā

Par pārsteigumu, visbiežāk iedzīvotāji izvēlējušies cepelīnu piegādi, kam seko cepti kartupeļu salmiņi un ātrās uzkodas - kebabi, burgeri un picas...

Vai kafiju var ieskaitīt ikdienas izdzertā šķidruma normā

Ārsti mudina, jo sevišķi vasarā, lietot vairāk šķidruma. Viens no biežāk uzdotajiem jautājumiem: vai diennaktī patērējamā šķidruma daudzumā var ieskaitīt jebkādus dzērienus...

Trīs Signes Meirānes receptes Jaunā gada svētku galdam

Ko jūs šogad liksiet svētku galdā? Rasols, siļķe kažokā, vīns un šampanietis… tas viss jau ir apnicis! Aizrautīgā kulināre un 13 bestselleru autore Signe Meirāne ir sagatavojusi...

Gan kafijā, gan tējā ir sastāvdaļas, kas var uzlabot pašsajūtu un veselību

Ko piedāvāt – tēju, kafiju? Šķiet, ka šie ir biežāk sacītie vārdi pēc sasveicināšanās, jo īpaši drēgnajos mēnešos...

Padomi, kā pagatavot kraukšķīgas medus piparkūkas ar mežģīņu rakstiem

Ziemassvētki nav iedomājami bez našķēšanās ar piparkūkām. To cepšana ir lielisks veids, kā pavadīt laiku kopā ar ģimeni, radīt svētku noskaņu un...

Atklāj Jūrmalas Jauniešu māju - arī ceļotāji nepaliks bešā

Pēc vairāku gadu ilgiem plāniem un darbiem plkst. 12. novembrī plkst. 12.00 jaunajā Kauguru atpūtas parkā Jūrmalā beidzot atklāj Jūrmalas Jaunatnes iniciatīvu centra ēku.

7 interesantas lietas par «Tex Mex» virtuvi un tortiljām Latvijā

Tortiljas ir viens no Tex Mex virtuves produktiem, kas aizvadītajos gados kļuvis īpaši populārs arī Latvijā. Tortiljas var ātri pagatavot, pildījumam izmantot...

Eksperti norāda uz biežāk pieļautajām pārtikas drošības kļūdām, gatavojot ēdienu mājās

Visiem zināms, ka ogas ir daudz gardākas, ja tiek noplūktas un apēstas uzreiz no krūma. Tāpat arī meža zemenes un mellenes vispirms nonāk mutē, un tikai tad sākam...

Rudens nogurums tuvojas! 4 lietotnes emocionālās veselības uzlabošanai

Dienām paliekot arvien īsākām un termometra stabiņam tuvojoties nulles atzīmei, daudzi no mums sāk izjust nogurumu, garastāvokļa pasliktināšanos un...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::6.69358993sec.