pavāri.

Apskatām 81 - 120 no 863 vārdam 'pavāri'

Gardēži un pārtikas nozares profesionāļi no visas pasaules tiksies izstādē «Riga Food 2023»

Jau rudenī, no 7. līdz 9. septembrim, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums – izstāde “Riga Food 2023”...

Ventspils svinēs 733. dzimšanas dienu «Virpuļo!»

Ventspils Pilsētas svētku notikumi plānoti no 4. līdz 6. augustam. Šogad pilsētai 700+33. Trīs svētku dienas piepildītas ar ziedu, mūzikas un jaunā rodeļa virpuļiem...

Tirdzniecības centrā VALLETA skatāms veltījums restorānam «Gauja»

No 1965. gada līdz 1992. gadam vietā, kur šobrīd izveidots tirdzniecības centrs VALLETA, atradās modernākais un lielākais universālveikals Vidzemē un restorāns “Gauja”...

Eksotiskie ceļojumi galamērķi - kā izvēlēties piemērotāko?

Latvijas ilgā ziema arvien vairāk latviešus vilina uz mirkli par to aizmirst, dodoties ceļā pretī eksotiskai vasarai. Tomēr, kā atrast sev piemērotāko tālzemju galamērķi...

Sagatavojies Mājas kafejnīcu dienā Aizkraukles novadā

Šogad “Mājas kafejnīcu dienas” svin trešo sezonu. Līdzīgi kā pērn, arī šogad  Aizkraukles novada teritorijā mājas kafejnīcas apmeklētājus uzņems divās nedēļas nogalēs...

Tūrisma uzņēmēji sarūpējuši īpašus piedāvājumus Valmieras dzimšanas dienā

Šampanieša piramīda un “Alus lūkošana”, dāvanas pie pirkumiem un citi īpašie svētku piedāvājumi, svētku maltītes un jaundarināti dzērieni, bezmaksas...

Šogad Zaubes savvaļas kulinārais festivāls notiks rudenī

2023. gada 9.septembrī notiks ikgadējais Zaubes savvaļas kulinārais festivāls. Šogad festivāls savu darbību pārcēlis no jūlija uz rudens sākumu...

Pīters Pihers: Vai stāvam uz jauna restorānu laikmeta sliekšņa?

Pērn Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra noslēdza līgumu ar “Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin” par gastronomijas potenciāla analīzi Latvijā...

Mākslas kolekcionārs un mecenāts Zuzāns atver restorānu un bāru jaunajā viesnīcā «Aston Hotel» Riga

29. jūnijā mākslas kolekcionārs un mecenāts Jānis Zuzāns atvēra jaunu izklaides vietu Rīgas centrā, Brīvības ielā 49/50 - restorānu KITSCHen ar jumta terasi un bāru...

«Novatours» iesaka: ekskluzīvas viesnīcas Turcijā absolūtam brīvdienu komfortam

Neaizmirstama atpūta Turcijā asociējas ne tikai ar lieliskiem laikapstākļiem, iespaidīgiem dabas skatiem, gardiem ēdieniem, perfektu apkalpošanu, bet arī...

Palutini sevi: Norisinās Liepājas restorānu nedēļa

2023. gadā Liepājas restorānu nedēļa tiek rīkota līdz ar jaunās vasaras sezonas tūrisma sākšanos –  no 8. līdz 14. maijam...

Receptes: alus kā papildinājums arī desertiem

Lai gan varētu šķist, ka alus ir dzēriens, kas lieliski papildina tikai sātīgus gaļas ēdienus vai maltīti, kas gatavota uz grila, patiesībā to var baudīt arī kopā ar desertiem...

Receptes: vienkāršas uzkodas, kas sader ar alu

Alus cienītājiem, kuriem apnikušas ierastās garšu saderības, baudot alu kopā ar ķiploku grauzdiņiem, čipsiem vai vistu spārniņiem, sadarbībā ar pavāri Lindu Brensoni tapušas vairākas gardu un...

Jelgavas un tās apkārtnes šefpavāri aicina uz «BaudĒšanas dienām»

No 11. līdz 23.aprīlim Jelgavā un tās apkārtnē notiks “BaudĒšanas dienas”, lai iedzīvotājus un viesus vilinātu iepazīt jaunas garšas kādā no Jelgavas un...

Izgaršo pavasari Valmieras Restorānu nedēļā!

Saules stariem sildot siltāk un spožāk, seja atplaukst smaidā un tā vien kārojas ieviest pavasarīgu košumu ne tikai savā ikdienā, bet arī uz šķīvja...

«Santa Maria» garšvielas iegūst prestižo «Superior Taste Awards» balvu

Santa Maria garšvielas Santa Maria Tellicherry melnie pipari un kardamons ieguvušas Starptautiskā garšu institūta prestižo Superior Taste Award augstāko apbalvojumu...

LIAA piedāvās gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem

Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga prioritātēm ir gastronomijas tūrisma popularizēšana...

Skaistā Skrundas muiža - Kurzemes apskates objekts, kas obligāti jāredz ikvienam

Vai esat kādreiz sapņojis izbēgt no ikdienas steigas un burzmas, un piedzīvot ko patiesi īpašu? Tad Skrundas muiža Kurzemē ir kā radīta Jums...

Latvija krāj augsta kaluma godalgas starptautiskā pavāru konkursā Itālijā

Itālijas pilsētā Rimini no 2023. gada 19. līdz 22. februārim norisinās Eiropas “Grand Prix 2023” pavāriem, un Latvijas pārstāvji jau tikuši pie pirmajām godalgām...

Zviedru laikraksts velta publikāciju Rīgai

 Zviedru interesi par tuvajiem galamērķiem, tajā skaitā Latviju, apstiprina publikācija otrajā lielākajā dienas laikrakstā...

73. Berlīnes starptautiskais kinofestivāls pirmizrādīs Latvijā veidotu Eiropas animatoru kopražojuma filmu «Meitene dzinējsuns»

73. Berlīnes starptautiskais kinofestivāls pirmizrādīs Latvijā veidotu Eiropas animatoru kopražojuma filmu “Meitene dzinējsuns”(“A Greyhound of a Girl”)...

Valmiera aicina uz atbalsta norisi Ukrainai

24. februārī apritēs gads kopš Krievijas sāktā kara Ukrainā. Aicinām domās un darbos būt kopā ar Ukrainas tautu, piedaloties atbalsta norisē “Sirdsgaisma Ukrainai”...

Outlet ciematā durvis vērusi grila kafejnīca «Ranchero 36.line»

Viens no Latvijas vadošajiem šefpavāriem un restorāna 36.līnija līdzīpašnieks Lauris Aleksejevs outlet ciematā Piņķos atklājis grila kafejnīcu “Ranchero 36.line”, kur...

Pulcējot teju 6000 gardēžus, Siguldā aizvadīta gardēžu festivālu «Ziemas garšu svinēšana»

Sestdien, 28. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī jau piekto gadu norisinājās lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”, pulcinot...

Gardēžu festivāla «Ziemas garšu svinēšana» restorānu un šefpavāru piedāvājums

Tuvojoties šī mēneša gardēžu visgaidītākajam notikumam – gastronomiskajam festivālam “Ziemas garšu svinēšana” –, aicinām jau tagad...

Pieci iemesli kāpēc Skrundas muižai vajadzētu būt Jūsu nākamajam atpūtas ceļojuma galamērķim

Vai meklējat relaksējošu atpūtu? Tad meklējiet Skrundas muižu! Šī gleznainā muiža ir ideāla vieta, kur gūt pozitīvas emocijas un atjaunot spēkus...

Cīņa par iekļūšanu kulinārijas galamērķu TOP jeb dzīšanās pēc zvaigznēm

Ja ne reizi dzīvē neesat baudījuši ēdienu, kas tapis restorānā ar “Michelin” piešķirtajām zvaigznēm, noteikti zināt, ka šīs zvaigznes nozīmē daudz...

Aivars Mackevičs: kas jauns tūrismā 2023.gadā un kas bija 2022.gadā? (aktualizēts 14.01.2023)

Vēlos pateikt PALDIES par 2022.gadu Travelnews.lv milzīgajam lasītāju (1,4 miljoni) pulkam, visiem sadarbības partneriem un mūsu Lieldraugiem

Ziemassvētku un Jaunā gada sagaidīšana Valmieras novadā

Kā mums būt šajā laikā? Tā, lai prieks, kad mākoņi pārslas izbārsta, tā, lai gaiši domās, kad tumsa pamatīgi zīmē ar ogli, tā, lai viegli kādam uzlikt galvu uz pleca vai...

Svinam Ziemassvētkus kopā ar lielāko konferenču centru Baltijā

Pateicoties plašajām tehniskajām iespējām, ATTA CENTRE var uzņemt ne tikai vērienīgus banketus, bet arī mājīgas svinības no 50 līdz 300 cilvēkiem...

Uzzini, kurās lidsabiedrībās biznesa klases ēdieni top «Michelin Star» pavāru uzraudzībā

Bet citiem tā ir arī iespēja lidojuma laikā pamielot sevi ar “Michelin” novērtētu pavāru kulinārajiem šedevriem...

Izaicinājumu pilnais ceļš uz kafejnīcas atvēršanu Aizkrauklē

Aizkrauklē durvis vērusi kafejnīca “Cepiens”. Sarunā ar laikrakstu “Staburags” kafejnīcas saimniece Inita Strode atklāj daudzas nianses, kā tapusi jaunā vieta...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus

Tuvojoties rudens pilnbrieda izskaņai, valmierieši un pilsētas viesi zina, ka nu ir laiks ne tikai meklēt siltāku jaku, kurai drīzumā ar lepnumu piestiprināt...

Visvairāk ukraiņu Latvijā strādā sabiedriskās ēdināšanas nozarē

Sabiedriskā ēdināšana ir TOP1 nozare Latvijā, kurā darbu atraduši visvairāk ukraiņu, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) dati...

Viļņas restorāniem piešķirtas īstas zvaigznes debesīs - alternatīva «Michelin» zvaigznēm

Kvalificēti kulinārijas talanti, daudzkultūru gastronomiskais mantojums, kā arī drosmīgs tradicionālo un moderno garšu sajaukums vilina vietējos un ārvalstu apmeklētājus uz daudziem...

Eksperti norāda uz biežāk pieļautajām pārtikas drošības kļūdām, gatavojot ēdienu mājās

Visiem zināms, ka ogas ir daudz gardākas, ja tiek noplūktas un apēstas uzreiz no krūma. Tāpat arī meža zemenes un mellenes vispirms nonāk mutē, un tikai tad sākam...

«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina uz vakariņām ar ''Michelin'' šefpavāru

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai...

Intervija ar Latvijas Restorānu biedrības prezidentu Jāni Jenzi

Latvijas restorānu bizness divus gadus ir cīnījies ar Covid-19 ierobežojumu sekām, bet tagad ierasto tūristu plūsmu bremzē Ukrainas un Krievijas karš...

Rudenī atgriežas gardēžu svētki - no 17. līdz 30. oktobrim notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa!

Rīgas restorānos šoruden norisināsies ilgi gaidītā Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Turpinot iesākto tradīciju, arī šoreiz pasākums notiks 2 nedēļas...

No tradicionāliem ēdieniem līdz neparastiem eksperimentiem: galamērķi Lietuvā ēdienu cienītājiem

Kaut arī mēs paši vēl iepazīstam savu nacionālo virtuvi un atklājam jaunas garšu kombinācijas, tas neliedz doties gardēžu brīvdienās pie mūsu kaimiņiem lietuviešiem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.75427794sec.