pavārs.

Apskatām 81 - 120 no 1027 vārdam 'pavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

7 ieteikumi, kā mudināt bērnu ēst veselīgāk

Teju visi vecāki vēlas, lai viņu bērni ēstu veselīgāk, lai ikdienā neveselīgos un cukurotos našķus aizstātu augļi, dārzeņi vai citas veselīgas uzkodas...

No kūku konkursa līdz bārmeņu Reizenbergu stendapam – izstādē «Riga Food 2023»

2023. gadā izstāde “Riga Food” no 7. līdz 9. septembrim piedāvā daudzveidīgu pasākumu programmu ikvienam gardēdim...

«Grand Hotel Kempinski Riga» restorānu nodaļas duets paceļ piedāvājumu vēl nebijušās virsotnē

Grand Hotel Kempinski Riga, greznā pieczvaigžņu viesnīca Latvijas rosīgās galvaspilsētas centrā, ar sajūsmu paziņo par divu cienījamu profesionāļu pievienošanos viesnīcas komandai...

Vēsturiskā Līgatnes papīrfabrika aicina uz harmoniska dzīvesstila festivālu

Sestdien, 2023. gada 12. augustā, vēsturiskā Līgatnes papīrfabrika atvērs vārtus ikvienam interesentam, aicinot uz "Papīrfabrikas festivālu"...

Gardēži un pārtikas nozares profesionāļi no visas pasaules tiksies izstādē «Riga Food 2023»

Jau rudenī, no 7. līdz 9. septembrim, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums – izstāde “Riga Food 2023”...

Vasaras vakariņu idejas no šefpavāra

Merlina Vetika (Merlin Vettik), Fotografiska Tallin restorāna otrais šefpavārs piedāvā! Vasaras vakariņas ir lieliska iespēja baudīt svaigus un garšīgus ēdienus...

Pīters Pihers: Bites pilsētā – vai pieaugoša un pozitīva tendence?

Aizvien biežāk dzirdam par gadījumiem gan Latvijā, gan Igaunijā, kad dažāda veida uzņēmumi nolēmuši uz savu ēku jumtiem un terasēm izveidot nelielu bišu dravu...

Pīters Pihers: Vai stāvam uz jauna restorānu laikmeta sliekšņa?

Pērn Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra noslēdza līgumu ar “Manufacture Francaise des Pneumatiques Michelin” par gastronomijas potenciāla analīzi Latvijā...

Austrumu ekspresis savienos Briseli un Venēciju

Pats romantiskākais veids, kā ierasties Itālijas pērlē Venēcijā ir nakts vilciens, un ne jau parasts, bet gan leģendārais Austrumu ekspresis...

Mākslas kolekcionārs un mecenāts Zuzāns atver restorānu un bāru jaunajā viesnīcā «Aston Hotel» Riga

29. jūnijā mākslas kolekcionārs un mecenāts Jānis Zuzāns atvēra jaunu izklaides vietu Rīgas centrā, Brīvības ielā 49/50 - restorānu KITSCHen ar jumta terasi un bāru...

Svētupes muižā norisināsies Amatnieku un mājražotāju tirgus, notiks Ģimenes dienas svinības

Šajā nedēļas nogalē, 2023. gada 17.jūnijā, Svētupes muižas kompleksā norisināsies Amatnieku un mājražotāju tirgus vasaras saulgriežu noskaņās...

Pasaulē dārgākā saldējuma bumbiņa maksā vairāk nekā 6000 eiro

Ginesa rekordu grāmatā ir rakstīts, ka pasaulē dārgākais saldējums ir «Byakuya» no Japānas...

Šonedēļ ar plašu izklaides programmu atklās Svētupes muižas vasaras sezonu

Jau šajā nedēļas nogalē Svētupes muižā, piedāvājot daudzveidīgu izklaides programmu, tiks atklāta muižas pirmā aktīvā vasaras sezona...

Cietums, kas reiz bija kazino, un kur tika izdota pirmā kazino licenece? Fakti, kas Jūs pārsteigs

Kazino pasauli apvij daudzi fakti un nostāsti, jo īpaši valstīs, kur azartspēles nav likumīgas. Daži stāsti liks Jums pāršķirstīt vēstures grāmatas vai noskatīties kādu filmu...

Bez jokiem – latviešu slavenības aicina izbaudīt nesteidzīgu atpūtu Igaunijā

2023. gada aprīļa pēdējās nedēļas sākumā vairāki Latvijas influenceri un slavenības savu sociālo mediju profilos publicēja jokus par igauņiem...

Šefpavārs Lauris Aleksejevs biroju kompleksā «Verde» atvērs jaunu restorānu «Dia 36.line»

Veselīgs un baudāms ēdiens ir neatņemama ne vien kvalitatīvas dzīves, bet arī produktīvas darba dienas sastāvdaļa. Tamdēļ biroju komplekss "Verde"...

Bauskā jau piekto reizi notiks «Vimbu svētki»

Grupa “Dzelzs Vilks”, turbo folka orķestris “Oranžās Brīvdienas”  un Labas gribas makšķerēšanas sacensības: Bauskā jau piekto reizi notiks “Vimbu svētki”...

Pasaulē neparastākie kruīza kuģi

Ceļošana ar kruīza kuģiem mūsdienās ir kas vairāk par demokrātisku atpūtas veidu - daži sniedz iespēju apmeklēt attālus pasaules nostūrus...

Marta Mackeviča: restorāna «Seasons» jaunā ēdienkarte apvieno vairākus mākslas veidus

Glezniecība ir viens no populārākajiem tēlotājmākslas veidiem, un arī gardu un skaistu ēdienu radīšana ir māksla...

Video: konkursa “The Baltic Taste Award” izziņošanas pasākums

Video: konkursa “The Baltic Taste Award” izziņošanas pasākums...

Vecrīgas restorāns «Seasons» un ševpavārs Timofejs Monahhovs prezentē Latvijā unikālu ēdienkarti - Foto

40 bildes. Vecrīgas restorāns «Seasons» un ševpavārs Timofejs Monahhovs prezentē Latvijā unikālu ēdienkarti...

Sēlijas tūrisma tirgus 2023. gadā notiks 13. maijā Bebrenē

Jau par tradīciju kļuvušais Sēlijas Tūrisma tirgus šogad aicina uz Bebreni, kur ceturto gadu pēc kārtas pulcēsies tūrisma pakalpojumu sniedzēji...

LIAA piedāvās gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem

Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga prioritātēm ir gastronomijas tūrisma popularizēšana...

Latvija krāj augsta kaluma godalgas starptautiskā pavāru konkursā Itālijā

Itālijas pilsētā Rimini no 2023. gada 19. līdz 22. februārim norisinās Eiropas “Grand Prix 2023” pavāriem, un Latvijas pārstāvji jau tikuši pie pirmajām godalgām...

«Michelin» zvaigzne palīdzēs attīstīt tūrismu visā reģionā

Michelin zvaigznes iegūšana kādam no Latvijas restorāniem veicinātu tūristu skaita pieaugumu gan mūsu valstī, gan Baltijas reģionā kopumā, jo Igaunijā pašreiz ir divi restorāni ar...

Svini Valentīndienu Gaujas Nacionālajā parkā

Piepildiet Mīlestības dienu ar uzmanību, smaidu raisošiem pārsteigumiem un lutināšanu, kas uzbur svētkus otrai pusei un sev...

Mīlestības svētki Zemgalē

Mīlestība ir gaisā, un tā nepazīst robežas! Tāpēc ir gluži vienalga, vai jau esat attiecībās vai savu īsto vēl tikai meklējat – Valentīndiena ir svētki, kas...

Pulcējot teju 6000 gardēžus, Siguldā aizvadīta gardēžu festivālu «Ziemas garšu svinēšana»

Sestdien, 28. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī jau piekto gadu norisinājās lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”, pulcinot...

Tērvete aicina brīvdienās jau šonedēļ

Šoziem sniegs burtiski ir jāķer,  bet neskatoties uz to, Tērvetē vienmēr ir ko darīt! LVM dabas parks Tērvetē aicina uz jaukām pastaigām jebkuros laika apstākļos, svarīgi...

Gardēžu festivāla «Ziemas garšu svinēšana» restorānu un šefpavāru piedāvājums

Tuvojoties šī mēneša gardēžu visgaidītākajam notikumam – gastronomiskajam festivālam “Ziemas garšu svinēšana” –, aicinām jau tagad...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Turpmāk Latvijas «Pavāru kluba» prezidents būs šefpavārs Artūrs Arnicāns - Foto

35 bildes. Turpmāk Latvijas «Pavāru kluba» prezidents būs šefpavārs Artūrs Arnicāns...

Valmierā top jauna, romantiska kultūrtelpa

Janvāra vidū Valmieras kultūras dzīvi bagātinās jaunā kultūrtelpa “Akustika”, kas tapusi romantiskā vietā senajā pasta ēkā...

Aivars Mackevičs: kas jauns tūrismā 2023.gadā un kas bija 2022.gadā? (aktualizēts 14.01.2023)

Vēlos pateikt PALDIES par 2022.gadu Travelnews.lv milzīgajam lasītāju (1,4 miljoni) pulkam, visiem sadarbības partneriem un mūsu Lieldraugiem

Izbaudiet ziemas karaļvalsti - Gaujas Nacionālo parku

Pasakaina sniega kārta klāj Gaujas, Amatas un Braslas upes ielejas, majestātisku piļu jumtus un parkus, un ļauj baudīt adrenalīnu, laižot pa garākajiem kalnu nobraucieniem Latvijā...

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Iedvesma Ziemassvētku cienastam: divas viegli pagatavojamas tradicionālas zviedru receptes

Ziemassvētkos zviedriem ir tradīcija klāt Julbord – bufetes tipa galdu ar īpašiem svētku ēdieniem. IKEA Zviedru restorāna vadītājs atklāj divas vienkāršas zviedru receptes...

Video intervija ar Lauri Aleksejevu, LRB valdes locekli un restorāna «36.Line» īpašnieku un šefpavāru

Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 33 minūšu ilgā sarunā ar Lauri Aleksejevu, kurs ir Latvijas Restorānu biedrības valdes loceklis un restorānu «36.Line» īpašnieks un šefpavārs, apspriež...

Video intervija ar Endiju Bērziņu, LRB valdes locekli un restorānu tīkla «Vairāk saules» līdzīpašnieku

Video intervija ar Endiju Bērziņu, LRB valdes locekli un restorānu tīkla «Vairāk saules» līdzīpašnieku

Slavenais šefpavārs Gordons Remzijs aicina doties garšas ceļojumā

Harizmātiskais skotu izcelsmes britu šefpavārs Gordons Remzijs bērnībā sapņoja kļūt par futbolistu, taču dzīve izvērtās gluži citādi...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.94342685sec.