rupjmaize.

Apskatām 81 - 120 no 131 vārdam 'rupjmaize'

Liepupes muiža,

Maizes dienā Āraišos godinās rudzu maizi, cepējus un senās tradīcijas turpinātājus

Lai iepazītu maizītes ceļu no labības tīruma līdz graudiem un gatavai maizei, ar īpašu karti rokās dosies ceļojumā pa Kukulīša taku. Tur būs...

Viedoklis: Kāds ir latviešu iecienītākais deserts?

Saldais ēdiens bieži tiek dēvēts par svarīgāko maltītes daļu, kurā tiek palutinātas garšas kārpiņas, kas liek...

Rīgas – Gaujas reģions izvēlēts par Eiropas gastronomijas reģionu 2017. gadā

Izmantojot tradīcijas kā atspēriena punktus  jaunām idejām un attīstībai, vienlaikus saglabājot...

Viedoklis: kādiem ēdieniem jābūt uz Latvijas svētku svinību galda?

Novembra mēnesis Latvijā tiek pavadīts, atzīmējot nozīmīgus un valstiski svarīgus svētkus. Jau šonedēļ...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Rīgas Centrāltirgus dāvina brīvdabas kino seansu un koncertu

Rīgas pilsētas svētku ietvaros Rīgas Centrāltirgus aicina visus pilsētniekus un Rīgas viesus...

Industriālisms un vakariņas sveču gaismā Daugavas krastos jeb Ostas Skatu burvība

Lai palīdzētu saprast, kurš restorāns vislabāk varētu atbilst katra cilvēka konkrētām vēlmēm...

Carnikavas nēģi iekļauti ES nacionālo produktu reģistrā

Līdzās nacionālajiem ēdieniem sklandrausim un salinātai rupjmaizei arī Carnikavas nēģi iekļauti Eiropas Savienības...

Izdoti ceļveži par neapgūtiem tūrisma ojebktiem Latvijā

Ik gadu, tuvojoties pavasarim, aktivizējas arī interese par Latvijas apceļošanu un jauniem neapgūtiem tūrisma objektiem Latvijā...

Ceptuves «Lāči» īstai rudzu rīvmaizei piešķirts īpašs starptautisks kvalitātes sertifikāts

Ceptuves ''Lāči'' ražotajai īstai rudzu rīvmaizei, kas tiek ražota no ''Īstas rupjmaizes'', ir piešķirts...

8 ieteikumi svētku galda rotāšanai

Jaunā gada svinības ir laiks, kad sevišķi piedomājam par īpašiem ēdieniem, kā arī radošu, svētkiem piemērotu maltītes...

Briselē iedegs no Rīgas atvesto egli

28.novembrī, plkst.18.00 pēc Briseles laika, Briseles Lielajā laukumā Grand Palace Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs...

Smelies idejas 18.novembra svētku galdam

18.novembris ir Latvijas Republikas Neatkarības diena. Tā ir svētku diena, kad visapkārt ir redzami...

Iepazīsti latviešu tradicionālo svētku virtuvi

Latviešu svētku virtuve ir bagāta ar dažādām tradīcijām, kas atšķirīgas no citu tautu paražām...

Pārtikas nozare attīstās – liecina izstāde «Riga Food 2014»

7. septembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā veiksmīgi noslēdzās pārtikas izstāde “Riga Food 2014”...

«Riga Food 2014» medaļas ir sadalītas

Pārtikas ražotāji un meistari starptautiskās pārtikas izstādes „Riga Food 2014” laikā sacentās par “Riga Food”...

Restorāns Kaļķu vārti ielūdz 11. jūnija vakaru pavadīt ar slavenas vīna darītavas pārstāvi

Latvijā labi zināmais Vecrīgas restorāns Kaļķu vārti ielūdz 11. jūnija vakaru pavadīt kopā ar pasaulē pazīstamās...

Georgia Travel RSP: Mazliet pārvēršos gruzīnā

Nu nav jau tā, ka es par gruzīniem tikai gribu sūdzēties un vairs nekā. Nu, jā, tas gan, pirms pusotras nedēļas tie sāka remontēt liftu, uz kura durvīm parādījās uzraksts...

Ieskaties Lieldienu pasākumu kalendārā Latvijas pilsētām

Plkst. 17.00 un 19.00 Rīgas Latviešu biedrības Lielajā zālē Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālās studijas "Knīpas...

Ceļotāja: «Apelsīni, dzemdības un rupjmaize. Sv. Jēkaba ceļa 2.diena»

Rīts iesākas ar I.Ziedoņa citātu: "Nav laiks. Ir tikai mirkļi- ellišķīgi sāpīgi un dievišķi skaisti!" Kamēr vēl no...

Cik Latvijas pieczvaigžņu viesnīcu restorānos maksā dārgākie ēdieni un dzērieni

Līdz 23. aprīlim portāli Travelnews.lv un Apollo.lv organizē kopīgu konkursu "Gardēža 5 zvaigžņu ceļojums"...

Februāra mēneša favorīts restorānā Avalon – Latvijas rupjmaize

Latvijas rupjmaize ir atzīta kā unikāls produkts un ir saņēmusi Eiropas kvalitātes zīmi ar nosaukumu...

19. decembrī restorānā Džems varēs sajust, kā garšo Ziemassvētki

Jā, tieši tā! Restorānā Džems varēs sajust, kā garšo Ziemassvētki, jo 19. decembra vakarā tur norisināsies...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā

Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...

Rūjienas TIC dalās iespaidos par viesošanos sadarbības pilsētā Japānā

Rūjienas pilsēta jau piecus gadus sadarbojas ar Higašikavas pilsētu Japānā. Zīmīgi, ka ar šo Japānas...

Noskaidros 2013. gada Latvijas labāko pavāru

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību...

Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons dalās pieredzē par restorāna aizkulisēm

Restorāns Bibliotēka No1 pārsteigs gan internacionālas virtuves, gan pašmāju virtuves cienītājus...

Čili Pica piedāvā šī brīža pieprasītāko ēdienu TOP 5

Čili Pica piedāvā ziemīgus ēdienus un dzērienus, kurus baudot saglabāsim ilgi sevī spēku un siltumu. Bet kuri tad ir tie ēdieni, kuri spēs mūs sasildīt ziemas laikā...

Iedzīvotājus aicina iesaistīties dižvietu kolekcionēšanā

Līdz ar speciālo dižvietu norāžu uzstādīšanu aizsākts sociālā projekta „Latvijas dižvietu MĀJAS karte” jeb Iemīli Latviju ar MĀJAS dižvietām!...

Atklātas arī Vidzemes un Latgales dižvietas

Atklātas arī Vidzemes un Latgales dižvietas – Āraišu ezerpils, pazemes ezeri Straupē, Skaņaiskalns, dabas parks „Daugavas loki” un...

Atklāta pirmā MĀJAS dižvieta – svētā Meinarda baznīcas drupas Ikšķilē

Līdz ar pirmās Latvijas dižvietas Sv. Meinarda baznīcas drupas Ikšķilē svinīgo atklāšanu un speciālas...

Aicina balsot par dižākajām vietām visos Latvijas novados

Projekta „Latvijas Dižvietu MĀJAS karte” laikā aicina balsot par dižākajām vietām visos novados...

100 iemeslu, kādēļ Latvijā ir labi dzīvot

Travelnews.lv sociālajā tīklā Facebook.com/Travelnews.lv no 6.01 līdz 11.01.2012 veica aptauju ar jautājumu...

Braucot ciemos, dāvāt var arī Ogres novada ražojumus

Dodoties ārpus Latvijas, par ciema kukuli ierasts līdzi ņemt «Laimas» konfektes vai «Melno balzāmu». Ogres...

Latvijas iedzīvotāji izvēlas TOP 10 Latvijas Leģendas

Sociālā Latvijas iepazīšanas projekta „Latvijas Leģendu Mājas karte” ietvaros noslēdzies Latvijas iedzīvotāju balsojums par...

«Latvijas leģendu mājas karte» aicina balsot par pievienotajām leģendām

Pirmo reizi Latvijā ir izveidota "Latvijas Leģendu Mājas karte" ar vairāk nekā 500 īpašām, teiksmainām un...

Novadu dienas Rīgā būs veltītas Kurzemei

2011. gada 12. jūnijā Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā notiks jau trešā "Novadu diena Rīgā". Tā būs veltīta Kurzemei un...

Tiks izveidota interaktīva karte Latvijas iepazīšanai

Uzņēmums "Ingman Saldējums" kopā ar pašvaldībām ir uzsācis unikālu sociālu projektu "Latvijas Leģendu Mājas karte", kura ietvaros tiks apzinātas...

Vietējie produkti var ietekmēt ilgdzīvošanu

Tas, kurš biežāk uzturā izmanto rupjmaizi un kāpostus, dzīvo ilgāk. Tādi ir pētījuma rezultāti, kurā par ēšanas ieradumiem tika iztaujāti...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.94356894sec.