sulas.

Apskatām 81 - 120 no 524 vārdam 'sulas'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Le Chef Buffet Pērle,

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Iedvesma Ziemassvētku cienastam: divas viegli pagatavojamas tradicionālas zviedru receptes

Ziemassvētkos zviedriem ir tradīcija klāt Julbord – bufetes tipa galdu ar īpašiem svētku ēdieniem. IKEA Zviedru restorāna vadītājs atklāj divas vienkāršas zviedru receptes...

Padomi, kā pagatavot kraukšķīgas medus piparkūkas ar mežģīņu rakstiem

Ziemassvētki nav iedomājami bez našķēšanās ar piparkūkām. To cepšana ir lielisks veids, kā pavadīt laiku kopā ar ģimeni, radīt svētku noskaņu un...

Kopīgi pagatavojami un neierasti ēdieni Ziemassvētku laikam

Šie ēdieni būs labs papildinājums svētku galdam, bet to gatavošanas process - laba kopīga ģimenes aktivitāte lieliem un maziem svētku svinētājiem!...

Dāvana kā piedzīvojums – Zemgales piedāvājums Ziemassvētkiem

Vislielākā dāvana gan ikdienā, gan svētkos mums ir būšana kopā ar sev tuvajiem un mīļajiem. Tieši tādus – sirdssiltus un mīlestības pilnus...

Valmierā norisināsies Ziemassvētku tirdziņš

Ziemassvētki ir pavisam tuvu – pienācis īstais laiks, lai radītu svētku noskaņu un sagādātu sirsnīgas dāvanas saviem mīļajiem...

Topošās «Rail Baltica» stacijas lidostā «Rīga» pamatos iemūrēs laika kapsulu

Trešdien, 7. decembrī, piedaloties Valsts prezidentam Egilam Levitam, Rail Baltica projekta īstenotāju un būvnieka pārstāvjiem, topošās stacijas pamatos...

Tūrisma piedāvājumu «Lauku dzīvesveids» novērtē tālo tirgu viesi

Līdz ar šī gada beigām noslēdzas kopīgs Latvijas, Igaunijas, Somijas un Zviedrijas tūrisma projekts  “Lauku dzīvesveids”...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīst Hurgadu. Kaitotāju paradīze un gardākais ēdiens

Piektā ceļojuma diena jeb ceturtā infotūres darbadiena iesākās ar ar labām ziņām un ar sliktām ziņām. Labā – mūsu jaunajā viesnīcā internets burtiski “lido”, bet sliktā...

Marta Mackeviča: Aristokrātiska elegance tropu vidū – viesnīca «Bahia del Duque» Tenerifē

Vienā no tūristu iecienītākajām Tenerifes daļām – Adehē – atrodas pieczvaigžņu viesnīca “Bahia del Duque”, kas, kā stāsta zinātāji, bija pati pirmā viesnīca...

«Novatours» iesaka: Augļi, kuru dēļ ir vērts ceļot uz tālām, eksotiskām valstīm

Gadu simtiem jaunu garšu meklējumi arvien aicina ēdiena mīļus šķērsot okeānus un kalnus, izzināt jaunas valstis un ļauties garšas kārpiņu izaicinājumiem...

Marta Mackeviča: Tenerifes viesnīca «Landmar Costa los Gigantes» – lieliska vieta mazajiem ceļotājiem

Travelnews.lv redakcija šoruden vienojas Tenerifē, Spānijā, viesojoties dažādās viesnīcās un daloties savos novērojumos par katru...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīst Hurgadu. Kur visjautrāk apmesties

Ceturtā ceļojuma diena jeb trešā darbadiena sākās ļoti agri – mums, tūroperatora organizētajai infotūrei, kas apskata Hurgadu, Ēģipti, nācās...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīst Hurgadu. Mošķi, bērnu paradīze un silti ieteikumi

 Trešā ceļojuma diena jeb trešā darbadiena infotūrē Ēģiptē, Hurgadā iesākās ar bažām par ķermeni, turpinājās ar ražīgu darbu, bet noslēdzās ar Ēģiptei raksturīgo ligu – interneta meklējumiem...

Travelnews.lv iepazīst Ēģipti sadarbībā ar «Coral Travel». Iepazīstam Sahl Hasheesh reģionu

Ceļojuma otrā diena jeb pirmā darba diena Hurgadā ir iesākusies ar gana patīkamu saulīti un maigu vēju...

TOP10 priekšmeti, ko tūristi piesavinās viesnīcās

“Kayak” aptaujā, kurā tika aptaujāti 10 000 respondentu, noskaidrots, ka 67% britu tūristu kaut ko paņem līdzi uz mājām no viesnīcām, kur apmetušies...

Kā rīkoties, parādoties pirmajām saaukstēšanās pazīmēm

Šogad aukstais un slapjais laiks iestājies īpaši strauji, kas veicinājis dažādu vīrusu un saaukstēšanās izplatību...

Astoņi bērnu izgudrojumi, kas mainīja cilvēku dzīves

Izgudrojumi, piemēram, jaunas ierīces, instrumenti, paņēmieni un medikamenti, ir devuši sabiedrībai nozīmīgus ieguvumus...

NOVATOURS iesaka: ko vērts zināt, pošoties ceļā uz Taizemi

Sulīgu kokosriekstu palmām ieskautas žilbinoši baltas pludmales, pikantu garšu caurvīta ēdienu māksla, smaidīgi vietējie iedzīvotāji, tropiskas savvaļas dabas valdzinājums, ņirboša pilsētu dzīve un bagāts kultūras mantojums ir tikai neliela daļa no

Skolēnu rudens ekskursijas Cēsu novadā

Lai jaunais mācību gads būtu izdevies tas jāsāk ar kopīgu klases ekskursiju! Mazliet satraukums un neziņa par sagaidāmo mācību gadu ļaus relaksēties un...

«Mogotel» sadarbībā ar Eiropas lielāko viesmīlības kompāniju «Accor» atver viesnīcas Budapeštā un Ļubļanā

Augustā Rīgā bāzētā starptautiskā viesnīcu tīkla Mogotel Hotel Group portfeli ir papildinājuši divi jauni objekti – viesnīca Novotel Budapest Centrum Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā un...

Vērtīgie un daudzpusīgie smiltsērkšķi – stāsta klīniskā farmaceite

Vasaras noslēgumā un rudens laikā daba mūs īpaši dāsni lutina ar vērtīgām dabas veltēm. Viena no tām ir smiltsērkšķis...

Iepazīsti dažādu valstu virtuves izstādē «Riga Food»

Gruzīnu čurčhela un čača, ungāru vīni, vafeles un eļļas, ukraiņu borščs un vareņiki, uzbeku augļi un dārzeņi, itāļu šķiņķis un balzamiko…

Līdztekus slāpju sajūtai ir vairāk nekā 10 norādes, lai padzertos

Šķiet, ikviens ir saskāries ar slāpju sajūtu un izjutis tās remdēšanas baudu. Taču paļauties tikai uz to, ka organisms pats pateiks, kad vēlas ūdens malku...

«Rīgas pilsētas svētku noskaņu pasākumā» prezentēs mākslinieka Ivara Mailīša karuseli «Rīga»

No 12. līdz 14.augustam Vērmanes dārzā notiks “My Expo” rīkotais “Rīgas pilsētas svētku noskaņu pasākums” ar gadatirgu...

Sidra dienas Pāvilostā - vieta pie Baltijas, kur iepazīt un baudīt īstus autoru sidrus

SIDRA DIENAS PĀVILOSTĀ jeb BALTIC CIDER & FOOD CHALLENGE 2022 veltīts dabīgo sidru saskaņai ar vietējiem ēdieniem...

Slavenu šefpavāru padomi, kā samazināt izmestā ēdiena apjomu

Katru gadu pasaulē izmet vairāk nekā trešdaļu no visas saražotas pārtikas. Šis skaitlis ir vēl pārsteidzošāks, ņemot vērā lielo izsalkušo cilvēku skaitu...

Uzņemam vitamīnus! TOP3 ražas veltes, ko iekļaut uzturā

Vietējās ražas laiks ir lieliska iespēja uzņemt vērtīgās vielas no tepat augušiem dārzeņiem, apgādāt organismu ar vitamīniem un minerālvielām...

Smiltenes novads ir domāts skaistiem vasaras mirkļiem

Vasaras pilnbrieds ir jāizbauda pēc iespējas krāsaināk, tāpēc izmantojam šo skaisto, silto laiku un dodamies ceļojumā pa Smiltenes novadu...

«Annas dienas svētku gadatirgus» Vērmanes dārzā - veltījums Annai Ģertrūdei Vērmanei

No 22.jūlija līdz 23.jūlijam Vērmanes dārzā notiks “My Expo” rīkotais “Annas dienas svētku gadatirgus”.  Tajā piedalīsies vairāk nekā 40 vietējie amatnieki, dizaineri, mājražotāji...

Kā uzlabot savu ēdienkarti vasarā un izvairīties no pārēšanās

Gada siltā sezona nereti var būt īsts izaicinājums mūsu gremošanas sistēmai. Lai gan varētu šķist, ka vasarā ir ievērojami vieglāk padarīt savu ēdienkarti veselīgāku un ...

Ceļvedis plašajā saldējumu pasaulē

Par spīti tam, ka saldējumu pagatavot ir vienkārši, tas nebūt nav vienveidīgs – šis našķis ir pieejams visdažādākajās formās...

Mājas kafejnīcu dienas 2022 | Garšas Abavas lokos

No jūlija līdz pat septembra beigām Latvijā lauku saimniecības, uzņēmēji un vietējo kopienu entuziasti, kā arī dažādas tūristu piesaistes vietas atvērs savas durvis viesiem...

5 unikālas attālinātā darba un brīvdienu vietas Lietuvā: no veciem klosteriem līdz koku mājām

Jūsu birojs var būt starp koku galotnēm, modernās koprades telpās iedvesmojošajā apkārtnē vai klostera klusumā...

Kā palīdzēt organismam ātrāk atjaunoties pēc traumas?

Iestājoties siltākam laikam, pieaug dažādu gūto traumu gadījumu skaits. Kam gan negadās sadzīviska rakstura brūces, sasitumi vai pat kaulu lūzumi...

Ar klasi ekskursijā uz Smiltenes novadu

Aicinām doties piedzīvojumā ar klasi Smiltenes novadā! Ir sagatavoti dažādi atraktīvi un aktīvi pieturpunkti, kur varēs uzzināt daudz...

Valmierā notiks Pavasara tirdziņš

Esam sagaidījuši pavasari! Katru dienu saule silda arvien vairāk, zied pirmie pavasara ziedi un sākušies dārza darbi. Pienācis laiks tikties Pavasara tirdziņā...

Ieteikumi, kā Lieldienās olas padarīt īpaši krāsainas (video)

Pastāv vairākas versijas par to, kā radusies Lieldienu tradīcija dāvināt un krāsot olas. Leģenda vēsta, ka...

Pārtikas paliekas palīdzēs tikt pie košām un krāsainām Lieldienu olām

Olu krāsošana un krāsaino olu kaujas ir viena no daudzu ģimeņu svarīgākajām Lieldienu tradīcijām, kurai vērts gatavoties laikus, izplānojot gan nepieciešamo olu daudzumu, gan materiālus to krāsošanai...

Valmieras Restorānu nedēļā izgaršo pavasari

Pavasaris – laiks, kad daba sāk mosties, dzenot pirmos asnus un iesārtojot vaigus ar siltajiem saules stariem. Tas ir laiks, kad ne tikai kļūstam priecīgāki, meklējam...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.05952191sec.