sviests.

Apskatām 81 - 120 no 257 vārdam 'sviests'

Viedoklis: Ko restorāni piedāvā klāt maizei?

Nesen vairākiem restorāniem  jautājām to, kā viņi izvēlas maizi un kādus maizes veidus piedāvā saviem viesiem. Noskaidrojās, ka pēc tā, kāda...

Lidmašīnu piloti atklāj savu baisāko lidojumu pieredzi

 Pat pēc apmācības kursu iziešanas pilotu spējas tiek pārbaudītas ar dažādām nestandarta situācijām...

Visus ceļotājmīļus aicina doties aizraujošā neklātienes ceļojumā uz saulaino Kubu

Šis būs vēl neierasts stāstījums cikla "Ogrēnieši ceļo" ietvaros - par saulaino salu Lielo Antiļu salu...

Populāri Latvijas restorāni dalās ar svētku mielasta receptēm

Svētkos mazliet vairāk kā ikdienā gribas veltīt laiku nesteidzīgai baudīšanai. Gribas izgaršot svētkus gan...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Apmeklē vasaras noslēguma pasākumus Tukumā

Aizritot pēdējām vasaras dienām, šī nedēļas nogale Tukumā solās būt radošām un sportiskām aktivitātēm bagāta...

Tuvojas Eiropas lielākā piena paku laivu regate

Atzīmējot vasaras karstākās dienas un svinot gada atraktīvāko notikumu uz ūdens, ikviens vēl var pieteikties dalībai...

Aicina pieteikties Eiropā lielākajai Piena paku laivu regatei

Tukšās piena pakas, nedaudz piepūles, kreatīva ideja un ģeniāla komanda ir galvenie pamatnoteikumi...

15 iemesli doties mācīties uz Šanhaju

Ja gribas redzēt ko tiešām grandiozu, neparastu un, iespējams, pat dīvainu, tad labākā vieta noteikti būtu Šanhaja, Ķīnā...

Sierāboliņa gardos produktus gatavo ražotnē Raunā

Siera ražotne Raunā ir Ceriņu ģimenes izlolots uzņēmums, kas nu jau deviņus gadus pircējiem piedāvā 23 kvalitatīvus un augstvērtīgus...

Dažādas paaudzes ir iecienījušas Latvijā gatavoto veselīgo našķi

Tepat, Latvijā gatavotais našķis, kurš bērnības atmiņu dēļ ieguvis nosaukumu ''Rūķu našķis'', ir veselīgs, gards un...

Parma: garša, aromāts un kultūra

Ar Mišlēna zvaigzni godalgotais itāļu šefpavārs Alberto Roseti, kas strādā vienā no labākajiem Parmas restorāniem «Al Tramezzo»...

Izdoti ceļveži par neapgūtiem tūrisma ojebktiem Latvijā

Ik gadu, tuvojoties pavasarim, aktivizējas arī interese par Latvijas apceļošanu un jauniem neapgūtiem tūrisma objektiem Latvijā...

Uzdrīksties apēst: pasaules visdārgākās maltītes

Ne katrs var atļauties vakariņot kādā ekskluzīvā Parīzes restorānā, pecāk apmaksājot rēķinu, kurā manāms skaitlis ar trim nullēm. Taču tie nebūt nav...

Kolonna Hotel Group piedāvā siltā Ziemassvētku dzēriena un gardās piparkūku mīklas receptes

Ar siltiem un gardiem sveicieniem, Kolonna Hotel Group piedāvā karstā smiltsērkšķu dzēriena recepti...

Izstādes «Baltic Beauty 2014» TOP 5 «odziņas»

Jauni zīmoli, inovatīvi produkti, skaistumkopšanas līdzekļu pirmizrādes – tas viss būs aplūkojams, izmēģināms...

TOP 11 produkti aktīva dzīvesveida piekritējiem

Gada vēsākā sezona ir laiks, kad arvien vairāk cilvēku apņemas doties uz sporta zāli. Savukārt profesionālie sportisti rudenī...

Daži neparasti pasaules izgudrojumi ēdiena uzlabošanai

Tie, kam parasti banāni nešķiet pietiekami saldi, argentīniešu dizainers Sebastijans Bergers ir izstrādājis...

Jelgavā plūdīs piena upes

30. augustā Jelgavā notiks ikgadējie XIV Vispārējie Piena, Maizes un Medus svētki Raiņa parkā un XII BALTAIS Piena paku laivu regate Lielupes...

Aicina uz XII BALTAIS Piena paku laivu regati Jelgavā

Ikviens Jelgavas pilsētas iedzīvotājs un viesis ir aicināts uz Eiropas lielāko piena paku peldlīdzekļu parādi...

Mārtiņa Rītiņa pavadībā tapis Rīgas svētku oficiālais ēdiens

Restorāna ''Vincents'' šefpavārs Mārtiņš Rītiņš par godu Rīgas svētkiem ir radījis speciālu ēdienu, kas turpmāk...

Turpinās pieteikšanās «XII Baltais Piena paku laivu regatei»

Turpinās pieteikšanās Eiropā lielākajai Piena paku laivu regatei, kas 30. augustā norisināsies jau divpadsmito...

Cēsu pils dārzā notiks Etno-eko festivāls «Sviests»

Cēsīs, Cēsu pils dārzā 2014. gada 26. jūlijā  no pulksten 12.00 līdz 18.00 jau otro gadu norisināsies etno-eko festivāls ''Sviests''. Festivāla laikā uz skatuves...

Kā pagatavot garšīgu Jāņu sieru, iesaka restorāns Boulevard 33

Ja beidzot esi izlēmis Jāņu sieru pagatavot pats, tad vērts ielūkoties Rīgas viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna...

Restorāns Kaļķu vārti ielūdz 11. jūnija vakaru pavadīt ar slavenas vīna darītavas pārstāvi

Latvijā labi zināmais Vecrīgas restorāns Kaļķu vārti ielūdz 11. jūnija vakaru pavadīt kopā ar pasaulē pazīstamās...

Jelgavas, Daugavpils un Siguldas viesus gaida plaša svētku programma

Daugavpilī un Jelgavā maija beigas un jūnija sākums tiks aizvadīts, atzīmējot pilsētas svētkus...

SemaraH Hotel Lielupe aicina uz amerikāņu branču

Nevienam nav noslēpums, ka mums visiem patīk panašķoties ar dažādiem amerikāņu virtuves ēdieniem gan burgeriem, gan hotdogiem, gan saldumiem. Tas viss un vēl...

Rīgas atslēga šefpavāre cienā ar veselīga ēdiena recepti

Restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) šefpavāres Gunitas Rolovas gastranomijas laboratorijā tapusi garda un vitamīniem bagāta maltīte...

Le Dome šefpavārs cienā ar recepti «Vārīta krēma un ogu groziņpīrāgs»

Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs Māris Astičs...

Restorāna Le Dome šefpavārs aicina pagatavot «Smiltsērkšķu krēma kūku ar bazilika saldējumu»

Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs atklāj recepti...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Pasažieru lidmašīna piezemējas nepareizajā lidostā

Šobrīd norit izmeklēšana, kādēļ ASV lidsabiedrības Southwest Airlines piloti nosēšanos veikuši nepareizā lidostā...

Kā Jūrmalas restorānā Pintxo Travelnews.lv redakcija pavadīja pirmo 2014. gada dienu

2014. gada pirmās dienas pēcpusdiena Jūrmalā ir klusa un romantiska. Pastaigājoties gar pludmali...

Recepte "Store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" no restorāna Burkāns

Recepte "Garšaugu sviestā cepta store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" (4 personām)...

Andris Rūmītis no restorāna Burkāns aicina pagatavot ķirbju krēmzupu ar baravikām

Ķirbi pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, iemarinē eļļā un rozmarīnā, cep 190 ° C aptuveni...

Steiku Haoss šefpavārs Kristaps Sīlis dalās ar vienkāršu šokolādes deserta recepti

Restorāns Steiku Haoss, kā jau visiem zināms, atpazīstams tieši ar izcilajiem steikiem. Tomēr ne tikai...

Burkāns šefpavārs piedāvā deserta recepti, kas piemērota svētku laikam

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneru restorānu šefpavāriem gatavo svētkiem...

Ko celt Mārtiņdienas galdā? Burkāns iesaka recepti, kā pagatavot zosi (bonusā dzērieni no Cuba Cafe)

Nākamās nedēļas nogalē, 10. novembrī, tiks atzīmēta Mārtiņdiena. Trūkst idejas, ko celt galdā? Rīgas restorāna...

Recepte: Mārtiņdienas zoss Suite restorāna šefpavāra izpildījumā

Restorāna Suite (Vecrīga, Pils iela 12) šefpavārs Roberts Lismanis ir sagatavojis Mārtiņdienas tradicionālo...

Japāņu tūrisma profesionāļi iepazīst Latviju

Ar spilgtiem iespaidiem no Latvijas prom devušies japāņu tūrisma operatori, kas pagājušajā nedēļā pēc Tūrisma attīstības valsts aģentūras...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.90580392sec.