81.
Viedoklis: Ko restorāni piedāvā klāt maizei?
(02/09/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen vairākiem restorāniem jautājām to, kā viņi izvēlas maizi un kādus
maizes veidus piedāvā saviem viesiem. Noskaidrojās, ka pēc tā, kāda...
82.
Lidmašīnu piloti atklāj savu baisāko lidojumu pieredzi
(17/05/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Pat pēc apmācības kursu iziešanas pilotu spējas tiek pārbaudītas ar dažādām nestandarta situācijām...
83.
Visus ceļotājmīļus aicina doties aizraujošā neklātienes ceļojumā uz saulaino Kubu
(31/03/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Šis būs vēl neierasts stāstījums cikla "Ogrēnieši ceļo" ietvaros - par saulaino salu Lielo Antiļu salu...
84.
Populāri Latvijas restorāni dalās ar svētku mielasta receptēm
(23/12/2015 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētkos mazliet vairāk kā ikdienā gribas veltīt laiku nesteidzīgai baudīšanai. Gribas izgaršot svētkus gan...
85.
Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»
(01/09/2015 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...
86.
Apmeklē vasaras noslēguma pasākumus Tukumā
(21/08/2015 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Aizritot pēdējām vasaras dienām, šī nedēļas nogale Tukumā solās būt radošām un sportiskām aktivitātēm bagāta...
87.
Tuvojas Eiropas lielākā piena paku laivu regate
(06/08/2015 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Atzīmējot vasaras karstākās dienas un svinot gada atraktīvāko notikumu uz ūdens, ikviens vēl var pieteikties dalībai...
88.
Aicina pieteikties Eiropā lielākajai Piena paku laivu regatei
(07/07/2015 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Tukšās piena pakas, nedaudz piepūles, kreatīva ideja un ģeniāla komanda
ir galvenie pamatnoteikumi...
89.
15 iemesli doties mācīties uz Šanhaju
(05/05/2015 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja gribas redzēt ko tiešām grandiozu, neparastu un, iespējams, pat dīvainu, tad labākā vieta noteikti būtu Šanhaja, Ķīnā...
90.
Sierāboliņa gardos produktus gatavo ražotnē Raunā
(23/03/2015 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Siera ražotne Raunā ir Ceriņu ģimenes izlolots uzņēmums, kas nu jau
deviņus gadus pircējiem piedāvā 23 kvalitatīvus un augstvērtīgus...
91.
Dažādas paaudzes ir iecienījušas Latvijā gatavoto veselīgo našķi
(19/03/2015 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Tepat, Latvijā gatavotais našķis, kurš bērnības atmiņu dēļ ieguvis nosaukumu ''Rūķu našķis'', ir veselīgs, gards un...
92.
Parma: garša, aromāts un kultūra
(21/02/2015 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar Mišlēna zvaigzni godalgotais itāļu šefpavārs Alberto Roseti, kas strādā vienā no labākajiem Parmas restorāniem «Al Tramezzo»...
93.
Izdoti ceļveži par neapgūtiem tūrisma ojebktiem Latvijā
(20/02/2015 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Ik
gadu, tuvojoties pavasarim, aktivizējas arī interese par Latvijas
apceļošanu un jauniem neapgūtiem tūrisma objektiem Latvijā...
94.
Uzdrīksties apēst: pasaules visdārgākās maltītes
(13/02/2015 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Ne katrs var atļauties vakariņot kādā ekskluzīvā Parīzes restorānā, pecāk apmaksājot rēķinu, kurā manāms skaitlis ar trim nullēm. Taču tie nebūt nav...
95.
Kolonna Hotel Group piedāvā siltā Ziemassvētku dzēriena un gardās piparkūku mīklas receptes
(22/12/2014 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar siltiem un gardiem sveicieniem, Kolonna Hotel Group piedāvā karstā smiltsērkšķu dzēriena recepti...
96.
Izstādes «Baltic Beauty 2014» TOP 5 «odziņas»
(01/11/2014 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Jauni zīmoli, inovatīvi produkti, skaistumkopšanas līdzekļu pirmizrādes – tas viss būs aplūkojams, izmēģināms...
97.
TOP 11 produkti aktīva dzīvesveida piekritējiem
(01/11/2014 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Gada vēsākā sezona ir laiks, kad arvien vairāk cilvēku apņemas doties uz sporta zāli. Savukārt profesionālie sportisti rudenī...
98.
Daži neparasti pasaules izgudrojumi ēdiena uzlabošanai
(06/09/2014 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Tie, kam parasti banāni nešķiet pietiekami saldi, argentīniešu dizainers Sebastijans Bergers ir izstrādājis...
99.
Jelgavā plūdīs piena upes
(30/08/2014 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
30. augustā Jelgavā notiks ikgadējie XIV Vispārējie Piena, Maizes un Medus svētki Raiņa parkā un XII BALTAIS Piena paku laivu regate Lielupes...
100.
Aicina uz XII BALTAIS Piena paku laivu regati Jelgavā
(28/08/2014 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Ikviens Jelgavas pilsētas iedzīvotājs un viesis ir aicināts uz Eiropas lielāko piena paku peldlīdzekļu parādi...
101.
Mārtiņa Rītiņa pavadībā tapis Rīgas svētku oficiālais ēdiens
(08/08/2014 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna ''Vincents'' šefpavārs Mārtiņš Rītiņš par godu Rīgas svētkiem ir radījis speciālu ēdienu, kas turpmāk...
102.
Turpinās pieteikšanās «XII Baltais Piena paku laivu regatei»
(06/08/2014 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Turpinās pieteikšanās Eiropā lielākajai Piena paku laivu regatei, kas 30. augustā norisināsies jau divpadsmito...
103.
Cēsu pils dārzā notiks Etno-eko festivāls «Sviests»
(25/07/2014 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Cēsīs, Cēsu pils dārzā 2014. gada 26. jūlijā no pulksten 12.00 līdz 18.00 jau otro gadu norisināsies etno-eko festivāls ''Sviests''. Festivāla laikā uz skatuves...
104.
Kā pagatavot garšīgu Jāņu sieru, iesaka restorāns Boulevard 33
(18/06/2014 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja beidzot esi izlēmis Jāņu sieru pagatavot pats, tad vērts ielūkoties Rīgas viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna...
105.
Restorāns Kaļķu vārti ielūdz 11. jūnija vakaru pavadīt ar slavenas vīna darītavas pārstāvi
(10/06/2014 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijā labi zināmais Vecrīgas restorāns Kaļķu vārti ielūdz 11.
jūnija vakaru pavadīt kopā ar pasaulē
pazīstamās...
106.
Jelgavas, Daugavpils un Siguldas viesus gaida plaša svētku programma
(28/05/2014 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Daugavpilī un Jelgavā maija beigas un jūnija sākums tiks aizvadīts, atzīmējot pilsētas svētkus...
107.
SemaraH Hotel Lielupe aicina uz amerikāņu branču
(20/03/2014 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Nevienam nav noslēpums, ka mums visiem patīk panašķoties ar
dažādiem amerikāņu virtuves ēdieniem gan burgeriem, gan hotdogiem, gan
saldumiem. Tas viss un vēl...
108.
Rīgas atslēga šefpavāre cienā ar veselīga ēdiena recepti
(17/03/2014 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) šefpavāres Gunitas Rolovas gastranomijas laboratorijā tapusi garda un vitamīniem bagāta maltīte...
109.
Le Dome šefpavārs cienā ar recepti «Vārīta krēma un ogu groziņpīrāgs»
(13/03/2014 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs Māris Astičs...
110.
Restorāna Le Dome šefpavārs aicina pagatavot «Smiltsērkšķu krēma kūku ar bazilika saldējumu»
(11/03/2014 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Vecrīgas viesnīcas Dome Hotel & SPA zivju restorāna Le Dome šefpavārs atklāj recepti...
111.
Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu
(14/02/2014 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāns
Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās
vakariņas mirdzošu sveču...
112.
Pasažieru lidmašīna piezemējas nepareizajā lidostā
(16/01/2014 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Šobrīd norit izmeklēšana, kādēļ ASV lidsabiedrības Southwest Airlines piloti nosēšanos veikuši nepareizā lidostā...
113.
Kā Jūrmalas restorānā Pintxo Travelnews.lv redakcija pavadīja pirmo 2014. gada dienu
(06/01/2014 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
2014. gada pirmās dienas pēcpusdiena Jūrmalā ir klusa un romantiska. Pastaigājoties gar pludmali...
114.
Recepte "Store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" no restorāna Burkāns
(02/01/2014 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Recepte "Garšaugu sviestā cepta store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" (4 personām)...
115.
Andris Rūmītis no restorāna Burkāns aicina pagatavot ķirbju krēmzupu ar baravikām
(19/12/2013 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Ķirbi pārgriež uz pusēm, izņem sēklas, iemarinē eļļā un rozmarīnā, cep 190 ° C aptuveni...
116.
Steiku Haoss šefpavārs Kristaps Sīlis dalās ar vienkāršu šokolādes deserta recepti
(17/12/2013 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāns Steiku Haoss, kā jau visiem zināms, atpazīstams tieši ar izcilajiem steikiem. Tomēr ne tikai...
117.
Burkāns šefpavārs piedāvā deserta recepti, kas piemērota svētku laikam
(13/12/2013 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneru restorānu šefpavāriem gatavo svētkiem...
118.
Ko celt Mārtiņdienas galdā? Burkāns iesaka recepti, kā pagatavot zosi (bonusā dzērieni no Cuba Cafe)
(10/11/2013 12:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Nākamās nedēļas nogalē, 10. novembrī, tiks atzīmēta Mārtiņdiena. Trūkst idejas, ko celt galdā? Rīgas restorāna...
119.
Recepte: Mārtiņdienas zoss Suite restorāna šefpavāra izpildījumā
(10/11/2013 12:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna Suite (Vecrīga, Pils iela 12) šefpavārs Roberts Lismanis ir sagatavojis Mārtiņdienas tradicionālo...
120.
Japāņu tūrisma profesionāļi iepazīst Latviju
(30/10/2013 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar spilgtiem iespaidiem no Latvijas prom devušies japāņu tūrisma operatori, kas pagājušajā nedēļā pēc Tūrisma attīstības valsts aģentūras...