vista.

Apskatām 81 - 120 no 482 vārdam 'vista'

Atklāj jaunas garšas izstādē «Riga Food 2022»

BEZpiena biezpiens, medus suflē, garšaugu tējas maisiņi, alus ar grauzdētu ķiploku garšu, fizāļu konfektes, lapu kāpostu čipsi, kukaiņu pulveris un...

Kā burgers kļuva par mūsu ikdienu?

Mūsdienās teju katrā ēdināšanas vietā Latvijā un citur pasaulē iespējams pasūtīt burgeru – tie, pateicoties savam vienkāršumam un lieliskajai garšai..

Slavenu šefpavāru padomi, kā samazināt izmestā ēdiena apjomu

Katru gadu pasaulē izmet vairāk nekā trešdaļu no visas saražotas pārtikas. Šis skaitlis ir vēl pārsteidzošāks, ņemot vērā lielo izsalkušo cilvēku skaitu...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Top 10 pārsteigumi Pakrojas muižas Haosā - milzu ēzelis, ziedoši dārzeņi un plēsīgo putnu kolekcija

Pasaulē lielākais ēzelis, ērgļi un citi plēsīgi, eksotiski putni un elektriskais krēsls - vai tas viss kopā maz iespējams?...

Mājas kafejnīcu dienas 2022 | Garšas Abavas lokos

No jūlija līdz pat septembra beigām Latvijā lauku saimniecības, uzņēmēji un vietējo kopienu entuziasti, kā arī dažādas tūristu piesaistes vietas atvērs savas durvis viesiem...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Gardēžus aicina uz Mājas kafejnīcu dienām 9. - 10. jūlijā Augšdaugavas novadā

Jau šā gada 9. un 10. jūlijā visi gardēži tiek aicināti doties uz Augšdaugavas novadu, lai baudītu īstus lauku labumus, mājas virtuvi, vietējos ēdienus, interesantu kultūrprogrammu un...

Izgaršo kulināro piedāvājumu Preiļu novadā «Māju kafejnīcu dienas» pasākuma ietvaros

Mājas kafejnīcu dienas ir pasākums, kas aicina apmeklētājus uz konkrētu galamērķi, izbaudīt tā kulināro piedāvājumu, iepazīt tradīcijas un kultūru un...

5 padomi, kā uz grila iegūt sulīgu gaļu

Gaļas grilēšana ir viens no populārākajiem maltītes sagatavošanas veidiem vasarā. Ja pieredzējušākie grilēšanas meistari apgūst aizvien jaunas metodes...

Šefpavārs Māris Jansons aicina nogaršot unikālus ēdienus no zviedru gaļas bumbiņām Bumbiņ’festā

Talantīgais šefpavārs Māris Jansons ir radījis unikālus ēdienus, izmantojot tradicionālās zviedru virtuves gaļas bumbiņas, un pasniegs tos...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Rīgas Zoodārzs: Uzsauc lauvēniem dzimšanas dienas pusdienas!

Pēc tam, kad saposts lauvu aploks, var gatavoties Rīgas Zoodārza lauvēnu Teikas un Vara gada jubilejai. Tā gaidāma 31. maijā...

Interesanti fakti par Lieldienām un to simboliem

Lieldienas ir tradīcijām bagāti svētki ne vien Latvijā, bet arī citviet pasaulē. Daudzviet tie saistās ar...

Atpūtas iespējas ģimenēm Augšdaugavas novadā

Tuvojas skolēnu pavasara brīvlaiks, un līdz ar to ģimenēm ar bērniem ir lieliska iespēja atpūsties no mācībām un pavadīt brīvlaika nedēļu interesanti un aizraujoši...

Maina Ukrainas pilsētu atveidi latviešu valodā

Valsts valodas centra (VVC) Latviešu valodas ekspertu komisija apstiprinājusi Ukrainas pilsētu nosaukumu atveidi latviešu valodā iespējami tuvāk ukraiņu...

Taizemes sala Puketa: kāpēc tā tik ļoti vilina latviešu ceļotājus

Līdzīgi gājputniem ļaudis dodas prom no Latvijas laikā, kad šeit valda ziema, lai atgrieztos kopā ar pavasara saules siltajiem stariem...

Kāpēc Tev vismaz reizi dzīvē vajadzētu ieplānot ceļojumu uz Taizemi

Taizeme ir valsts, kas savaldzina ar pirmo vēja brīzi, pirmo soli uz tās saules siltuma pielietās zemes...

«Zaļo sertifikātu» šogad saņēmušas 25 lauku tūrisma saimniecības un ēdināšanas uzņēmumi

Lauku tūrisma saimniecības un ēdināšanas uzņēmumi, kuri vēlas apliecināt savu videi draudzīgo saimniekošanu un sagaidīt zaļi domājošus viesus, atpazīstami pēc ”Zaļā sertifikāta”...

Video: Līvāni atskatās uz Eiropas kultūras mantojuma dienām 2021

Rudens ievadā uz pārceltuves Līvāni-Dignāja norisinājās pasākums Eiropas kultūras mantojuma dienu 2021 ietvaros.

«All inclusive» laime un posts no uztura speciālista viedokļa

Travelnews.lv lūdza viņu izvērtēt “all inclusive” viesnīcu ēdienu piedāvājumu, izvērtējot to tieši no uztura speciālistes viedokļa...

«airBaltic» nosauc populārākās lidmašīnās iegādātās preces

Latvijas lidsabiedrība airBaltic paziņo, ka kopš digitālās platformas airBaltic SKY Service ieviešanas populārākās tajā iegādātās preces bijušas...

Marta Mackeviča: Brīvdienas no gatavošanas jeb restorāna «Hercogs» jaunā ''Brīvdienu kaste''

Īstas brīvdienas ir tad, kad nav jāgatavo ēst, bet vienlaikus var baudīt gardas maltītes. Domāju, ka daudzi, kuri brīvdienas...

Kur Liepājā doties ekskursijā ar klasesbiedriem vai kopā ar savu ģimeni?

Liepāja un tās apkārtne ir labākā vieta, kur atpūsties kopā ģimeni un draugiem...

Šefpavārs Tomass Godiņš Krāslavā nodod latgaliešiem pavārmākslas noslēpumus

Vadot savu uzņēmumu, ir svarīgi nepārtraukti attīstīties: interesēties par nozares jaunākajām tendencēm, uzlabot darbības kvalitāti, papildināt savu piedāvājumu...

Latvijā 8.oktobrī ar vēl nebijušu vērienu atzīmēs Pasaules Olu dienu

Ik gadu oktobra otrajā piektdienā visā pasaulē atzīmē Pasaules Olu dienu, izceļot olas izcilo daudzpusību un priekšrocības cilvēkiem katrā dzīves...

Izstāde «Linogriezums» Latgales vēstniecībā GORS

No 28. septembra līdz 21. novembrim Latgales vēstniecības GORS Mākslas galerijā būs apskatāma Annas Grinčukas un Valda Baškirova darbu izstāde “Linogriezums”...

Marta Mackeviča: Glābiņš izsalkušiem atpūtniekiem – pludmales kafejnīca «Sauleskalns»

Drīdža ezera krastā atvērtā kafejnīca “Sauleskalns”, kas piedāvā arī dažādus atpūtas kompleksa pakalpojumus – ūdens transporta līdzekļu...

Ceļo ar garšu Vidusdaugavā!

Lai garšām pildīts ceļojums Tevi atved uz Vidusdaugavu – te likteņupes Daugavas vidusposmā, gluži kā plūstoši ūdeņi, kopā savijušies seši novadi...

Travelnews.lv kopā ar «Coral Travel» iepazīst Turciju. Piektā diena jeb aktīvā atpūta

Un tajā ir iespēja baudīt aktīvo atpūtu – ekskursiju “četri vienā”, kas nelika vilties nevienā brīdī...

Aptauja: pandēmija izmainījusi Latvijas patērētāju uzvedību un prasības pret digitālajiem risinājumiem ātrās ēdināšanas nozarē

Pandēmijas radīto pārmaiņu dēļ gada laikā ir palielinājusies patērēju interese un gaidas pret digitālo risinājumu nodrošināšanu ēdiena iegādei Latvijā...

No stjuarta piedzīvojumiem: Kad no bagāžas nodalījuma tek asinis

Lidsabiedrību stjuartiem savā darbā nākas piedzīvot daudzas lietas, ko mēs pat nespējam iedomāties...

Trīs populārākie Latvijas iedzīvotāju ēšanas netikumi un kā tos uzveikt

Latvijas iedzīvotāji arvien vairāk uzmanības velta savam uzturam, un šobrīd jau 65% sabiedrības uzskata, ka ēd veselīgi...

Signe Meirāne: Vai sācies Latvijas pārtikas produktu «zelta laikmets»?

“Rimi Gardēde”, izsmalcinātu garšu eksperte Signe Meirāne pauž viedokli par to, kādēļ izvēlēties vietējo ražojumu...

Gruzīnu tradicionālā virtuve – bez piemērota vīna neiztikt

Tagad, kad pasaules iepazīšana joprojām ir ierobežota, mēs varam ļauties ceļojumam garšas pasaulē...

Pieci mazāk zināmi fakti par Zemes dienu

22. aprīlī visā pasaulē jau 51. reizi svinēs Starptautisko Zemes dienu, pievēršot sabiedrības uzmanību videi nekaitīgam un ilgtspējīgam dzīvesveidam...

Lieldienu akcijā 11 restorāni pieņem dējējvistu labturības politiku

11 Latvijas restorāni, kafejnīcas un bāri pavisam 29 lokācijās Rīgā, Liepājā, Ogrē, Rēzeknē, Jelgavā un Daugavpilī apņēmušies pilnībā atteikties no sprostos dētu olu izmantošanas...

Kā un kur izbaudīt Lieldienas Tukuma pusē

Dažādas Lieldienu norises un aktivitātes tiek piedāvātas Tukuma pilsētā, apkārtnes pilīs, atpūtas kompleksā “Valguma pasaule”, tāpat arī Kandavā, Slampē, Tumē un Lapmežciemā...

«Stena Line» vēlas līdz 2022. gadam divkāršojot sieviešu īpatsvaru vadošos amatos

Zviedrijas prāmju uzņēmums piecu gadu laikā palielinājis augstākstāvošos amatos nodarbināto sieviešu skaitu par 42% un uzstādījis ambiciozu mērķi līdz nākamā gada beigām sasniegt 30 % sieviešu īpatsvaru visos vadošajos amatos...

Turpinot paplašināšanos, «KFC» atklāj jaunu starptautiskā ēdināšanas tīkla restorānu t/c «Riga Plaza»

Jaunatklātais KFC restorāns ir pirmais zīmola restorāns Pārdaugavā, kas atrodas t/c Riga Plaza 2. stāvā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.20597386sec.