pavārs.

Apskatām 801 - 840 no 1027 vārdam 'pavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Padari Zinību dienu īpašu - idejas svinībām

1. un 2. septembrī visas dienas garumā īpaša svētku ēdienkarte - pirmklasniekiem gardi pārsteigumi. Konkurss: 10 izdomā...

Suite restorāna šefpavārs prezentē unikālu piedāvājumu Gastronomijas festivāla laikam

No 31. augusta līdz 8. septembrim SUITE Restorāns, otro reizi pēc kārtas, ir gatavs piedalīties ikgadējā...

Gardēžu baudai – īpaši ražojumi no Zemgales

Jau ierasts, ka gadskārtējā izstādē "Rīga Food", kas no 4. līdz 7. septembrim notiks Ķīpsalā, Zemgali plaši prezentē gan lieli Eiropas...

Restorāns Colombo aicina nobaudīt īpašo Gastronomijas festivāla ēdienkarti

Jau šajā nedēļas nogalē, no 31. augusta līdz 8. septembrim, pārtikas izstādes "Riga Food 2013"...

Jūrmalas viesnīca Eiropa Hotel aicina uz aizraujošu Kubas vakaru restorāna terasē

Jau šajā nedēļas nogalē, 23. augusta pulksten 19.00, viesnīcas Eiropas Hotel restorāns Eiropa aicina baudīt Kubas...

Valmierā bijušā mazbānīša depo izceļ produktu patieso garšu un daudzveidību - Foto

30 bildes. Gardēžiem par prieku 9. un 10. augustā pie Valmieras bijušā mazbānīša depo, Dzelzceļa ielā 5 tika uzburts Electrolux pop-up restorāns...


Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna šefpavārs piedāvā vasarīgu salātu recepti

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke "netur sveci zem pūra"...

Daudz laimes 730. dzimšanas dienā, Valmiera!

Valmieras pilsēta no 8. līdz 10.augustam ar daudzveidīgu pasākumu programmu atzīmēs 730. dzimšanas dienu...

Rīgas restorānos sagaida lielu iedzīvotāju un pilsētas viesu pieplūdumu

Sākot ar vakardienu, 5. augustu visas nedēļas garumā, līdz pat 11.augustam, Rīgā norisinās Vasaras...

Intervija: restorāns Granāts nes prieku, omulību un viesmīlību

Restorāns Granāts atrodas pašā kūrortpilsētas Jūrmalas sākumā - tieši pretī Līvu Akvaparkam...

Jaunzēlande gatavojas deportēt vīrieti ar lieko svaru

Kādam 130 kilogramus smagam vīrietim, kurš Jaunzēlandē ieradies no Dienvidāfrikas, draud deportācija liekā svara dēļ...

Iebraukšana Jūrmalā rudens un ziemas sezonā būs bez maksas

Jūrmalas pilsētas dome šodien, 2013. gada 25. jūlijā, nolēma mainīt iebraukšanas noteikumus...

Noskaidros 2013. gada Latvijas labāko pavāru

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību...

Aicina uz elitārām vakariņām muzeja interjerā

2013. gada 2. augustā pulksten 19 Liepājas muzejā Kūrmājas prospektā 16/18 notiks gardēžu vakariņas. Šo unikālo iespēju baudīt izcilu...

Kādus ēdienus ikdienā iecienījuši Rīgas restorānu šefpavāri

Ēdiena izvēlē katram cilvēkam sava gaume - vienam garšo veģetārie ēdieni, otrs katru dienu uzturā lieto gaļu...

Intervija: restorāns - kokteiļbārs Martini's par ēdienkarti, dzīvespriecīgajām krāsām un saulrietu

Travelnews.lv turpina iepazīstināt lasītājus ar dažādiem restorāniem visā Latvijā. Šoreiz sarunājāmies ar...

Noskaidroti gaļas cepšanas paradumi Latvijā: iecienītākais ir cūkgaļas šašliks

Latvijā iecienītākais grilēšanas produkts ir cūkgaļas šašliks, liecina AS "LIDO" veiktās aptaujas...

126 kāposti Berga Bazāra kāpostlaukā

Viesnīcas Hotel Bergs grafiskā atpazīstamības zīme jeb logo pasaulei ir kāposts kā atgādinājums tam, ka izcilais pilsētbūvnieks...

Nemitīgā kustībā – mazais restorāniņš Umami pārsteidz ar jaunumiem

Trīs lieliski jaunumi vasaras krāšņākajā mēnesī atrodami mazajā restorāniņā Umami, kur tiek...

Honkongā varēs nobaudīt pasaulē dārgāko sviestmaizi

Honkongas viesiem šovasar būs iespēja nobaudīt vienu no pasaulē ekskluzīvākajām trīskārtu sviestmaizēm. Ņemot vērā...

Iepazīsti - septiņas fantastiskas salas

Salu uz vienu nakti iespējams noīrēt pa $ 4 500 ņemot līdzi 15 savus draugus. Ja nevari atrast 15 līdzbraucējus, iespējams noīrēt arī diviem...

Tapusi Baltijā lielākā lazanja - Foto

25 bildes. Pazīstamais kulinārijas meistars, restorāna Vairāk Saules īpašnieks Endijs Bērziņš kopā ar draugiem, prominentiem pavāriem Māri Jansonu un Lauri Aleksejevu...

Restorāns International S.V. atklāj vasaras terasi un aicina nobaudīt jauno ēdienkarti

Restorāns International S.V. sarūpējis gana daudz jaunumus, proti, pavisam nesen atklāja vasaras terasi...

Jūrmalā atklāj jaunu pludmales bāru the Grill

2013. gada 1. jūnijā, Majoros tiks atklāts jauns pludmales bārs the Grill. Visi gardu ēdienu un kokteiļu...

Pēdējā iespēja izbaudīt vēlās brokastis jūras krastā pirms vasaras brīvlaika

2013. gada 25. un 26. maijā Baltic Beach Hotel rīko pēdējo brunch (vēlās brokastis) restorānā il Sole...

TOP 11 aktivitātes bērniem Ķīpsalā – no 24. līdz 26. maijam

Ķīpsalā būs milzum daudz atraktīvu, sportisku, izglītojošu un sirsnīgu aktivitāšu bērniem un viņu vecākiem...

Recepte no Melnā Kaķa Mājas Restorāna pūra

Melnā Kaķa Mājas Restorāna šefpavārs Andrejs Kudravecs piedāvā deserta "Cukura cepumi ar balsamico marinētām zemenēm un zemeņu sorbertu"...

Dinner in the sky - ekskluzīva maltīte debesīs

No 2013. gada 18. līdz 22. jūnijam Rīgā trešo reizi viesosies kulinārijas projekts/restorāns Dinner in the Sky. Pasākumā piedalīsies labākie...

Aicina iedzīvotājus radīt latvisku nosaukumu augļu un ogu mērcēm

Baltiešiem ir visas iespējas ēst veselīgi, tikai nepieciešams vērīgi atlasīt sezonālus produktus...

Bibliotēka N°1 Restorāns sāk piedāvāt jauno pavasara ēdienkarti

2013. gada 10. aprīlī, viens no Rīgas mūsdienīgākajiem un iecienītākajiem restorāniem...

Caviar Club šefpavārs: Dažādu lapu salāti ar apsvilinātu, olīveļļā izturētu tunci un bez čaumalas vārītu olu

Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs...

Caviar Club šefpavārs: Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni

Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach Hotel restorāna...

Restorāns Cotton aicina: satiekas Tallinas un Rīgas garšas

No 2013. gada 15. marta līdz 27. aprīlim gastronomijas projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta  - Rīga"...

Caviar Club šefpavārs: Truša kāja sautēta baltvīnā ar olīvām, pasniegta ar saceptiem penne makaroniem

Tuvojoties Lieldienām, Baltic Brach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis piedāvā receptes...

Satiekas Tallinas un Rīgas garšas

No 2013. gada 15. marta līdz 27.aprīlim gastronomijas projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta  - Rīga" notiks Tallinas un Rīgas kopējais...

Baltic Beach Hotel rīko atvērto durvju svētkus

2013. gada 2. martā pulksten 17:00 – 22:00 pirmo reizi "Baltic Beach Hotel" rīkos īpašu pasākumu, lai demonstrētu iespējas...

Tiks noteikta Latvijas bīstamā mājsaimniece

2013. gada 2. martā Rīgā, tirdzniecības centrā Spice Home, no pulksten 12.00 jau otro gadu pēc kārtas notiks Mājsaimnieču olimpiāde...

Intervija: Steiku Haoss šefpavārs Kristaps Sīlis atklāj steiku lieliskās garšas noslēpumus

Steiki, steiki, steiki... Vienlaikus tik ļoti zināmie, bet tomēr vēl īsti neatklātie...

Vecrīgas restorāns Le Dome piedāvā jaunas garšas nianses - Foto

40 bildes. Restorāna Le Dome šefpavārs Salvis Putāns atklāj no jauna garšas nianses, kuras rosina jebkuru gardēdi...

Nedēļas auglis: saldais, sulīgais un saulainais apelsīns

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv pagājušajā nedēļā aizsāka jaunu rakstu sēriju – katras nedēļas trešdienā informēsim lasītājus par dažādiem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.85352898sec.