restorāna.

Apskatām 841 - 880 no 2229 vārdam 'restorāna'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Kaļķu vārti,

View Restaurant & Lounge,

Le Dome,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Rixwell Segevold Hotel ,

Viedokļi: Kā restorāniem sokas «Rīgas restorānu nedēļā»?

No 7. maija līdz 13. maijam norisinās Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Restorānu nedēļas ietvaros labākie restorāni ver savas durvis apmeklētājiem...

Viedokļi: Ko nozog Latvijas pilīs un muižās?

Domājot par muižām un pilīm, prātā nāk skaista arhitektūra, graciozs interjers, dārgs interjers un interjera priekšmeti. Prātā iezogas arī doma...

Muzeju naktī tornis piedāvā rēbusu par prezidentiem un naksnīgu pastaigu pa Jelgavu

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) aicina sestdien, 19.maijā, starptautiskajā Muzeju naktī no pulksten 19.00 līdz pulksten...

Kāds Toronto restorāns sodīts par to, ka lūdzis grupai melnādainu vīriešu samaksāt par maltīti pirms tās

Kādam Kanādas pilsētas Toronto restorānam piespriests maksāt kompensāciju aptuveni 9000 eiro apmērā par to, ka tas rīkojies rasistiski...

4.maijā Ogrē notiks jau 5.Tvīda brauciens

Šī gada 4. maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā – Ogres pilsētā notiks jau piektais Tvīda brauciens. To organizē...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Avalon Hotel & Conferences» vadītāja Dmitrija Smetaņina

«Avalon Hotel & Conferences» vadītājam Dmitrijam Smetaņinam ir svarīgi veidot ap sevi kolektīvu, kas viņa teikto labi saprot...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI Hotel&SPA» valdes locekles Kristīnes Kursītes

Kristīne Kursīte iet tēva pēdās un turpina ģimenes biznesu, kas Latvijā plašāk pazīstams ar veikalu tīklu...

10 restorāni Igaunijā, kuros baudīt tradicionālu igauņu virtuvi

Ir ļoti daudz restorāni, kas piedāvā modernu gardēžu interpretāciju Igaunijas virtuvei. Bet nav daudz vietas, kurās nacionālie igauņu ēdieni tiek...

Vidzemnieki Igaunijā novērtē pašu paveikto viesmīlības jomā

26. un 27. martā sešpadsmit pārrobežu kulinārajā tūrisma ceļā "Livonijas garša" pieteikto objektu saimnieki no...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Hotel Jurmala Spa & Conference Centre» Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītājas Kristīnes Štālas-Bulas

Hotel Jurmala Spa & Conference Centre Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štālas-Bula savulaik redzēja kā cēla šo...

Rīgas Centrāltirgū norisināsies raibas un jautras Lieldienu svinības

Šo piektdien un sestdien, 30. un 31. martā Rīgas Centrāltirgus aicina ikvienu uz Lieldienu iešūpošanas...

Pārrobežu kulinārā ceļa «Livonijas garša» pavāri senās receptēs atrod jaunas idejas mūsdienu virtuvei

21. martā, īpašā vietā - "Pavāru radošajā mājā”, Pārgaujas novadā satikās piecpadsmit pavāri no Vidzemes novadu restorāniem un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

Cēsīs notiks Restorānu nedēļa «Garšas mostas»

No 26.marta līdz 2.aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja...

Pasaulē pieaug popularitāte jauna veida restorāniem

Protams, ka cilvēki visu laiku vēlas ko jaunu - piedzīvot, izgaršot, izmēģināt. To saprot arī viesmīlības nozarē strādājošie...

Starptautiskā konkursā noskaidroti Baltijas restorāni un bāri ar labāko vīna piedāvājumu

Vadošo Latvijas un Baltijas restorānu vīna kartes pirmoreiz atklātā konkursā vērtēja Baltic Wine List Awards jeb...

Rīgā uzstādīts pasaules rekords šampanieša pudeļu atvēršanā ar zobenu

Šampanieša festivāls Riga Wine & Champagne iepriekšējā nedēļas nogalē no 7. līdz 10.martam Rīgā pulcēja gardēžus un...

Konkurss «Dižprojekts» – inovatīvi un ilgspējīgi risinājumi Latvijas lauku attīstībai

Dižošanās akcija - konkurss „Dižprojekts” notiek jau septīto reizi. Biedrība „Latvijas Lauku forums” konkursu organizē, lai...

KONKURSS (noslēdzies): Piedalies konkursā un laimē 2 ielūgumus uz Valmieras skaņu un garšu festivālu «Vasarai ziemā būt»

Travelnews.lv un "Vidzmes olimpiskais centrs", aicina piedalīties konkursā un laimēt 2 ielūgumus uz...

Valmierā martā norisināsies nebijis pasākums ar vasarīgām aktivitātēm

10.martā Valmierā, Vidzemes Olimpiskajā centrā notiks vēl nebijis pasākums “Vasarai ziemā būt”. Tajā uzstāsies...

Rīgā apbalvoti skatlogu, ēku fasāžu noformējuma konkursa «Ziemassvētki 2017» uzvarētāji

22. februārī, Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā „Mazā ģilde” tika apbalvoti skatlogu, ēku fasāžu un priekšlaukumu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Lielupe by SemaraH Hotels» vadītāja Jura Baumerta

Juris Baumerts agrās jaunības gados, strādājot uz kruīza kuģiem, apbraucis apkārt visai pasaulei. Gluži kā kuģi...

Lielbritānijas «KFC» piedzīvo vistu trūkumu, tāpēc uz laiku slēdz savus restorānus

Populārā Amerikas Savienoto Valstu ātrās ēdināšanas ķēde "Kentucky Fried Chicken" jeb "KFC" pirmdien...

«Hesburger» šogad Baltijā plāno investēt 11,5 miljonus eiro

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” Baltijas valstīs šogad plāno investēt aptuveni...

Lidostā «Rīga» sveic aviokompānijas «Ryanair» 11 000 000. pasažieri

Starptautiskajā lidostā “Rīga” šī gada 15.februārī, ar svinīgu pasākumu tika sveikts Īrijas zemo cenu aviokompānijas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus

Meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem, Bretaņas austeru degustācija, šefpavāru diskusija, idejas Baltijas jūras...

Latgales tūrisma speciālisti veiksmīgi aizvadījuši darbu tūrisma izstādē «Balttour»

Latvijas tūrisma lielākajā gada pasākumā – 25. starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2018”, kas norisinājās 2. – 4. februārī,  vienotā stendā ...

Kā neeksistējošs restorāns kļuva par populārāko Londonā

Šis ir pavisam īpatnējs stāsts - tas ir stāsts par kādu jaunieti, kurš kārtīgi izjokoja lielu daļu pasaules metropoles...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

Iepazīsti 15 labākās ASV pilsētas

No Ņujorkas līdz Santafē, no Honolulu līdz Našvilai, Amerikas pilsētas reprezentē dažus no veiksmīgākajiem...

Venēcijā arvien biežāk restorānos apkrāpj tūristus - četri steiki izmaksājuši 1100 eiro

Eiropas mediju uzmanību piesaistījusi Venēcija, kurā pēdējā laikā arvien biežāk novēroti mēģinājumi apkrāpt tūristus...

Latgales kulinārais mantojums – kvalitatīvs un smeķīgs tūrisma produkts

Cilvēki iepazīst kultūras, izzinot vēsturi, aplūkojot senus priekšmetus un fotogrāfijas, klausoties cilvēku atmiņu...

Ungurmuižā turpina pagājušā gada tradīcijas ar «Joga. Brokastis. Mandalas. Mūzika.»

Jaunais gads ir sagaidīts, un jaunais apņemšanās saraksts arī droši vien jau gatavs. Taču, ir tādas apņemšanās...

Starptautiskā konkursā pirmoreiz noskaidros Latvijas, Igaunijas un Lietuvas restorānus ar labāko vīna piedāvājumu

Vadošo Latvijas un Baltijas restorānu vīna kartes pirmoreiz atklātā konkursā vērtēs Baltic Wine List Awards jeb...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

KONKURSS (noslēdzies): Live Riga un Travelnews.lv aicina laimēt restorāna dāvanu karti 30€ vērtībā

Travelnews.lv, sadarbībā ar LIVE RIGA aicina piedalīties konkursā un laimēt dāvanu karti...

2018. gada FinTech prognozes: kriptovalūta un mobilo maksājumu serviss kļūs par mūsu ikdienu

Visticamāk, jau nākamajā gadā par kafiju vai teātra biļeti maksāsim ar mobilo telefonu, bet veikalos...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.19776011sec.