Kaļķu vārti, restorāns Jauniela 20, Rīga, LV-1050 +371 67224576
|
Baltic Beach Hotel & SPA, viesnīca Jūras iela 23/25, Jūrmala, LV-2015 +371 67771400
|
View Restaurant & Lounge, restorāns Jūras iela 23/25, Jūrmala, LV-2015, Latvija +371 6777 14 28
|
Rixwell Segevold Hotel , viesnīca Mālpils iela 4b, Sigulda, LV-2150 +371 67974848
|
Atpūtas komplekss “Miķelis” , atpūtas komplekss “Miķelis” Uzvara, Gailīšu pagasts, Bauskas novads, LV-3931 +371 26443496
|
Le Dome, restorāns Miesnieku iela 4, Rīga, LV-1050 +371 25441551
|
|
921.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Hotel TIA» direktores Ingas Cinītes
(25/05/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Hotel TIA direktore Inga Cinīte viņas
vadītajai trīszvaigžņu viesnīcai ir atradusi savus klientus, nodrošinot
stabilu noslodzi visam gadam. Protams, vasarā ceļotāju ir vairāk, bet
nesezonā savu pienesumu sniedz tuvumā eso
922.
1.jūnijā Rīgā atklās jauna koncepta restorānu – «Cut»
(25/05/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturtdien, 1. jūnijā, Rīgā, viesnīcā "Radisson Blu Elizabete" tiks
atklāts jauna koncepta restorāns "Cut", kura viesiem katra apmeklējuma
reizē būs iespēja "nopelnīt" īpašu restorāna atzinību...
923.
Viedoklis: Ko restorāni dara ar pāri palikušo pārtiku un kā izvairās no pāri palikumiem?
(24/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Protams, nekad nevarēs pilnīgi precīzi noteikt, cik daudz pārtikas
produkti konkrētajai dienai būs nepieciešami, jo nevar skaidri zināt –
cik klientu būs restorānam. Tāpēc Travelnews.lv taujāja restorānu
šefpavāriem, kā viņi nosaka, k
924.
Viedoklis: Kādas ir velobraucēju iespējas Latvijā?
(23/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Sākoties siltajai sezonai, arvien biežāk redzami cilvēki uz
velosipēdiem. Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot kādas ir
iespējas velotūristiem Latvijā - cik sakārtota ir infrastruktūra vai ir
kādas nepilnības...
925.
Viedoklis: Kādus atspirdzinājumus un karstajam laikam atbilstošus ēdienus piedāvās Rīgas restorāni un kafejnīcas?
(22/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī mūs, Latvijā, laiks sācis lutināt un pilsētas ielas jau sāk pildīt kafejnīcu terases.
Īpaši pilsētas sirdī – vecpilsētā – tās ir teju blakus viena otrai "plecu
pie pleca". Tas, protams, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem apgrūt
926.
Par Via Hanseatica tūrisma objektiem raksta igauņu laikraksta «Postimees» speciālajā tematiskajā pielikumā
(17/05/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vidzemē aprīļa sākumā viesojās igauņu laikraksta „Postimees” žurnālists Verni Leivaks, lai...
927.
Viedoklis: Kā restorāniem veicies restorānu nedēļā?
(16/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Aizvadīta tikusi "Rīgas restorānu nedēļa", kurai paralēli pirmo reizi
norisinājās arī "Valmieras restorānu nedēļa". Rīgā šogad pasākumā
piedalījās kopumā 53 restorāni, bet Valmierā - 5...
928.
Viedoklis: Kā ar gadiem ir mainījusies cilvēku ēdienkartes vēlmes?
(15/05/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Globalizācija viennozīmīgi ir ienesusi jaunas vēsmas cilvēku ikdienas
ritējumā. To skaitā arī dažādu jauno, līdz šim latviešiem iespējams
mazpazīstamo produktu un ēdienu "ienākšana" ēdienkartē. Ēdināšanas sfērā
s
929.
Latvietis Raimonds Tomsons, restorāna «Vincents» vīnzinis, atzīts par labāko vīnzini Eiropā
(12/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvietis Raimonds Tomsons, kurš ikdienā darbojas kā restorāna
"Vincents" galvenais vīnzinis, šonedēļ uzvarējis Eiropas vīnziņu
(someljē) sacensībās, ziņo Starptautiskās Someljē asociācija...
930.
5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes
(12/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā
931.
Gardēžu neprāts – 10 pasaules dārgākās degustācijas ēdienkartes
(11/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ko tik pasaules kaislīgākie gardēži nav ar mieru atdot, lai tiktu pie jauna, nebijuša, satriecoša garšas
932.
Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?
(10/05/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā
no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un
kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem
un taujā
933.
Viedoklis: Ar kādām metodēm plašajā tirgū viesnīcas klientu piesaista tieši sev?
(09/05/2017 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcu un apmešanās vietu piedāvājums mūsdienās, īpaši tūristiem aktīvākās vietās – Rīgā un Jūrmalā, ir ļoti plašs. Travelnews.lv
redakcija interesējās ar kādām metodēm viesnīcas šajā lielajā piedāvājumā
cenšas izcelties,
934.
Aptauja: Latvijas iedzīvotāji plāno ceļot vairāk. Interesantas un praktiski noderīgas mobilās aplikācijas ceļotājiem
(09/05/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja pēdējā pusgada laikā ceļoja katrs otrais Latvijas iedzīvotājs,
tuvākajos sešos mēnešos ārpus valsts robežām plāno doties jau septiņi no
desmit respondentiem...
935.
Ogrē 4.maijā notiks jau ceturtais Tvīda brauciens
(04/05/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturtdien, 4.maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā –
Ogres pilsētā notiks jau ceturtais Tvīda brauciens...
936.
«Porsche Latvija» ar garšīgām restorāna «Entresol» uzkodām prezentē ekskluzīvus Porsche modeļus - Foto
(02/05/2017 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
50 bildes. «Porsche Latvija» ar garšīgām restorāna «Entresol» uzkodām prezentē ekskluzīvus Porsche modeļus...
937.
Ungurmuiža norisināsies mūzikas un vīna vakars
(29/04/2017 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
29. aprīlī, atzīmējot IV Starptautisko Džeza dienu un Ungurmuižas
restorāna gada jubileju, Ungurmuižā uzstāsies Ata Andersona kvartets...
938.
Viedoklis: Vai latvieši atbilst pieņēmumam un ir «mājās sēdētāji» - restorānu pieredze!
(25/04/2017 06:27)
[lv]
Skatīt vairāk
Nereti nākas dzirdēt, ka latvieši ir tādi "mājās sēdētāji" un pārsvarā gatavo un ēd mājās. Vai tā patiešām ir – to jautājām tiem, kas ikdienā strādā ēdināšanas nozarē...
939.
Viedoklis: Ko restorāni saviem viesiem piedāvā Lieldienu laikā?
(14/04/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētki nav iedomājami bez svētku galda un maltītēm, tāpēc arī tuvojošo Lieldienu dēļ Travelnews redakcija vērsās pie pāris iecienītāko Rīgas restorānu šefpavāriem...
940.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā
(13/04/2017 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...
941.
Viedoklis: Kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji?
(10/04/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie labas maltītes pieder arī labs un atbilstošs dzēriens. Lai
noskaidrotu kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji, Travelnews.lv
redakcija lūdza vairāku restorānu šefpavāriem un vadītājiem pastāstīt
par dzērienu izvēles tendencēm.
942.
Dikļu pilī šovasar būs Sajūtu festivāls
(03/04/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
8. jūlijā Dikļu pilī notiks pasākums ar īpašu auru, kurā nesteidzīgi baudīt lielisku mūziku burvīgā
pils parka atmosfērā. Senatnīgais parks piešķir mūzikai īpašu skanējumu,
ko...
943.
Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?
(28/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam
944.
Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija «Steak Supply»
(27/03/2017 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas centrā durvis vēris veikals-studija “Steak Supply”, kas sniegs jauna veida steiku baudīšanas pieredzi rīdziniekiem...
945.
Ceļvedis, kā pagatavot restorāna cienīgu steiku mājas apstākļos
(27/03/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Steika gatavošana ir īpašs process, kurā nepieciešamas nelielas zināšanas, lai to pagatavotu perfektu. Specializētais...
946.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
947.
Ogres tehnikuma audzēkņi Uzņēmēju dienā gatavo un degustē astoņkāji
(22/03/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 20. līdz 24.martam Ogres tehnikumā pirmo reizi notiek Uzņēmēju dienas – Atvērto durvju dienas, kad...
948.
Travelnews.lv redakcija izbauda igauņu restorāna «Polpo» viesmīlību - Foto
(20/03/2017 06:29)
[lv]
Skatīt vairāk
15 bildes. Travelnews.lv redakcija izbauda restorāna «Polpo» viesmīlību
949.
XXV Starptautiskajos Siguldas Opermūzikas svētkos – Latvijā līdz šim neiestudēta operas izrāde „Falstafs”
(20/03/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
950.
Travelnews.lv redakcija izbauda restorāna «Kaks Kokka» viesmīlību - Foto
(17/03/2017 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
20 foto. Travelnews.lv redakcija izbauda restorāna «Kaks Kokka» viesmīlību...
951.
Parādījies vēl viens iemesls, lai apmeklētu ainaviskās Fēru salas
(10/03/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Fantastiskā Fēru salu ainava ir iedvesmojusi daudzus ceļotājus. Tās ir
salas, kur cilvēki var aizmirsties no ikdienas un tiesām izbaudīt savus
atvaļinājumus...
952.
Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 13 viedokļi)
(08/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8.
martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai
pasākumu? Mūsu...
953.
Viedoklis: Kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8. martā? (Papildināts, 9 viedokļi)
(07/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kur tūrisma speciālisti iesaka doties pāriem 8.
martā? Varbūt dāmas var iepriecināt ar kādu īpašu restorānu vai
pasākumu? Mūsu...
954.
Tematiski pasākumi Sieviešu dienā iepriecinās Jelgavā un apkārtnē
(07/03/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
8.martā jau tradicionāli tiek atzīmēta Starptautiskā Sieviešu diena.
Šajā dienā Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā norisināsies
tematiski pasākumi
955.
SPA – tā ir labākā dāvana pavasara svētkos
(06/03/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Esam noilgojušies pēc saules un košām emocijām, kuras tik ļoti pietrūka
pelēkajos ziemas mēnešos. Tādēļ vislabākā dāvana gaidāmajos pavasara...
956.
Ungurmuižā iedvesmos mūzikas un vīna vakars «Dalī pastaiga»
(06/03/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
12.martā plkst. 17.00 mūzikas un vīna vakars "Dalī pastaiga" Uzstāsies:...
957.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
958.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)
(28/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
959.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros
(27/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
960.
Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā
(24/02/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā
labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna
Latvijā 2016” titulu...