Baltic Beach Hotel & SPA, viesnīca Jūras iela 23/25, Jūrmala, LV-2015 +371 67771400
|
Kaļķu vārti, restorāns Jauniela 20, Rīga, LV-1050 +371 67224576
|
View Restaurant & Lounge, restorāns Jūras iela 23/25, Jūrmala, LV-2015, Latvija +371 6777 14 28
|
Atpūtas komplekss “Miķelis” , atpūtas komplekss “Miķelis” Uzvara, Gailīšu pagasts, Bauskas novads, LV-3931 +371 26443496
|
Rixwell Segevold Hotel , viesnīca Mālpils iela 4b, Sigulda, LV-2150 +371 67974848
|
Le Dome, restorāns Miesnieku iela 4, Rīga, LV-1050 +371 25441551
|
|
961.
Jaunpienācēji piesaka konkurenci ilggadējiem Ventspils ēdinātāju konkursa dalībniekiem
(05/07/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vērtēšanai šogad izvēlēti 50 Ventspils ēdināšanas uzņēmumi, starp kuriem
ir gan apmeklētāju jau ilgstoši iecienīti uzņēmumi, gan pavisam jauni...
962.
Viedoklis: Kā šogad sokas restorānam «Gutenbergs terase»?
(04/07/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai arī vasara ir terašu sezonas laiks un ikviena dāma vēlas izbaudīt
jauku vakaru – vai dienas vidu terasē, šogad laikapstākļi nelutina.
Tāpēc vēlējāmies noskaidrot – kā šogad klājas restorānu terasēm. Vai ir
pieprasījums pēc t
963.
Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»
(04/07/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi
birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo
vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās
rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr
964.
Ogres tehnikumu absolvējuši pirmie Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi
(04/07/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Ogres tehnikumu (OT) absolvējuši pirmie Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi, kuri pirms četriem gadiem...
965.
Liepājas Kungu ielas radošajā kvartālā notiks Zemeņu festivāls
(01/07/2017 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 1. jūlijā, no pulksten 10 līdz 15 Kungu ielas radošajā
kvartālā gaisā virmos zemeņu smarža, jo tajā norisināsies Zemeņu
festivāls, kura ietvaros notiks arī gardāko kūku konkurss, kurā kūku
cepēji sacentīsies savā konditoreja
966.
Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?
(29/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau
viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa
jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "
967.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces
(29/06/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus
pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras
Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas
968.
Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?
(27/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela.
Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un
lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā
jaunas, inovatīvas
969.
Svētki pagājuši- vingrojam nost apēstos pīrādziņus! Atjaunots un papildināts brīvdabas sporta nodarbību apskats
(27/06/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Esam godam aizvadījuši savus gada gaišākos un līksmākos svētkus, kur, pats par sevi saprotams, piederas arī kārtīgi
970.
Ceļotāja stāsts par piedzīvojumiem projektā Gruzijā (Tbilisi, Bakuriani) - Ceļotāja stāsts
(26/06/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Gruzijā notiekošā projekta mērķis bija izglītot mūs par dabu un
izveidot vienotu komandu, kā ietvaros 3 diennaktis pavadījām Borjomi
nacionālā parka kalnos. Šajā projektā, kas norisinājās Gruzijā kopumā
piedalījās 32 dalībniek
971.
Ungurmuižai 285! 30.jūnijā – 2.jūlijā aicina uz Ungurmuižas svētkiem
(22/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Ungurmuižai 285! 30.jūnijā – 2.jūlijā aicina uz Ungurmuižas svētkiem ar plašu svētku programmu!
972.
Kāpēc austrāļi dzīvi uztver tik viegli?
(16/06/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Pavēlā trešdienas vakarā Sidnejas ziemeļu daļas biroja ēkā visi
darbinieki pirms laika pamet darbu, lai dotos basām kājām un uzrotītām
biksem izbaudīt vasaras sauli. Un to viņi darīja, dodoties spēlēt
mauriņa boulingu - tādu pašu boulingu,
973.
Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?
(15/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie
omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā
atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi –
un arī viņu ēstgrib
974.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes
(15/06/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru
un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski
izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst
975.
Viedoklis: Kas ir neierastākais ko var nobaudīt Rīgas restorānos?
(14/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Bieži vien, ceļojot uz ārzemēm, kā latvieši tā citi tūristi steidz
nobaudīt ko neparastu, iespējams vien šajā reģionā pieejamu maltīti!
"Travelnews.lv" vēlējās noskaidrot no Rīgas...
976.
Tarantula kājiņas un citi neparasti gardumi svešās zemēs
(09/06/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja no ceļojuma vēlies gūt maksimālo, tad esot piedzīvojumu meklējumos
Kambodžā, Japānā, Teksasā vai kur citur - painteresējies arī par neparastiem ēdieniem,
ko piedāvā iespējams tikai šajā valstī...
977.
14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā
(09/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas
posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem
pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi
būs pārbaudījumi dalībniek
978.
Viedoklis: Cik gatavus ēdienus un to sastāvdaļas saņem restorāni?
(08/06/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Domājot par restorāniem, prātā nāk
kartupeļu mizotājs, kas aktīvi atbrīvo tupeņus no mizām - tomēr vai tā
ir arī šodienas realitāte? Vai restorānā vēl kāds mizo dārzeņus un
augļus - vai viss tiek iepirkts vakuumā (vai jau pat izvārīts)?
979.
Kā būt nekaunīgam un ceļojuma laikā paēst par baltu velti?
(08/06/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceļojuma plānošana vien var izmaksāt diezgan daudz, līdz ar to iespējas,
kā ietaupīt, noteikti ir jāizmanto! Viens no variantiem kā ietaupīt
naudu attiecībā uz pārtiku, ir izbaudīt bez maksas maltīti. Lūk, daži no veidiem,
kā to
980.
Šogad grandiozajā "Rīgas ballē" dejā griezīsies 9. septembrī
(08/06/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
2017. gada 9. septembrī Rīgas slavenā Melngalvju namā norisināsies
"Rīgas balle 2017". Šīs grandiozs pasākums jau otro gadu pēc kārtas kļūs
par spilgtu un krāšņu Latvijas un...
981.
Viedoklis: Kādus papildpakalpojumus viesnīcas piedāvā saviem klientiem?
(06/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Laikam ejot, mainās arī cilvēku ceļošanas paradumi - un vēlmes.
Viesnīcas vairs netiek uztvertas par vietu, kur tikai gulēt - bet gan
par vietu, kur saņemt plašu pakalpojumu klāstu...
982.
KONKURSS: Dalies ar savu ceļotāja stāstu un laimē balvas!
(05/06/2017 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicina ikvienu iesūtīt savu ceļojumu stāstus un piedalīties konkursā...
983.
3. un 4. jūnijā piedāvā apmeklēt unikālas dabas teritorijas Slīteres ceļotāju dienās
(03/06/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ik gadu tās pulcē arvien vairāk dabas draugu, zinātkāro, ģimenes ar
bērniem, aktīvās atpūtas cienītāju un veselīgas vides baudītāju.
984.
3. un 4. jūnijā Slīteres Nacionālajā parkā 8. gadu pēc kārtas notiks Slīteres ceļotāju dienas
(03/06/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad Dundagas novads svin 150 gadu jubileju. 1867. gadā tika izveidota
pirmā novada pašvaldība ar enerģisko un saimniecisko Frici Adamoviču
priekšgalā. No viņa parauga iedvesmojoties, mācāmies gudri un labi
saimniekot pļavā, mežā, mājā, pils
985.
Viedoklis: Kas ir pieprasītākie saldie ēdieni Rīgas restorānos?
(01/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Travelnews.lv redakcija ir novērojuši,
ka saldo ēdienu klāsts dažādos restorānos ir visai plašs - tomēr, cik
tas ir pieprasīts no klientu puses un ko konkrēti dažādi restorāni
piedāvā...
986.
Viedoklis: Vai Latvijā pieņemts atstāt dzeramnaudas?
(31/05/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai arī sensitīva tēma, Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot
par dzeramnaudām Latvijas restorānos. Vai dzeramnaudas tiek dotas, cik
lielas un kā tās tiek sadalītas - starp viesmīļiem vai visu virtuvi? Kad
vajadzētu un kad nevajadzētu atst
987.
Liepājā viesojās Latvijas tūrisma aģentūru pārstāvji
(30/05/2017 05:34)
[lv]
Skatīt vairāk
No 23. līdz 25.maijam Liepājā viesojās 17 Latvijas Tūrisma aģentūru (turpmāk TA) vadītāji un pārstāvji, lai iepazītu vēl...
988.
Viedoklis: Kā pilsētas un novadi gatavojas saviem ikgadējiem svētkiem? (papildināts)
(29/05/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Neviena vasara nav iedomājama bez vismaz pāris siltām dienām, zemenēm
(vēlams tām, kuras omes dārzā lasītas) - un pilsētu un novadu svētkos.
Sākot apkopot šā gada pilsētu un novadu svētkus, ievērojām, ka daudzās
vietās svētk
989.
Rīgas pašvaldības būvdarbu dēļ uz mēnesi tiks slēgts Restorāns Bergs - aicina doties uz Rūmenes muižu
(29/05/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Novērtējot to, ka esat iecienījuši "Restorānu Bergs" savām ikdienas un svētku maltītēm, vēlamies Jūs informēt, ka Rīgas pašvaldības būvdarbu dēļ "Restorāns Bergs"...
990.
5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro
(26/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,
991.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Hotel TIA» direktores Ingas Cinītes
(25/05/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Hotel TIA direktore Inga Cinīte viņas
vadītajai trīszvaigžņu viesnīcai ir atradusi savus klientus, nodrošinot
stabilu noslodzi visam gadam. Protams, vasarā ceļotāju ir vairāk, bet
nesezonā savu pienesumu sniedz tuvumā eso
992.
1.jūnijā Rīgā atklās jauna koncepta restorānu – «Cut»
(25/05/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturtdien, 1. jūnijā, Rīgā, viesnīcā "Radisson Blu Elizabete" tiks
atklāts jauna koncepta restorāns "Cut", kura viesiem katra apmeklējuma
reizē būs iespēja "nopelnīt" īpašu restorāna atzinību...
993.
Viedoklis: Ko restorāni dara ar pāri palikušo pārtiku un kā izvairās no pāri palikumiem?
(24/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Protams, nekad nevarēs pilnīgi precīzi noteikt, cik daudz pārtikas
produkti konkrētajai dienai būs nepieciešami, jo nevar skaidri zināt –
cik klientu būs restorānam. Tāpēc Travelnews.lv taujāja restorānu
šefpavāriem, kā viņi nosaka, k
994.
Viedoklis: Kādas ir velobraucēju iespējas Latvijā?
(23/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Sākoties siltajai sezonai, arvien biežāk redzami cilvēki uz
velosipēdiem. Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot kādas ir
iespējas velotūristiem Latvijā - cik sakārtota ir infrastruktūra vai ir
kādas nepilnības...
995.
Viedoklis: Kādus atspirdzinājumus un karstajam laikam atbilstošus ēdienus piedāvās Rīgas restorāni un kafejnīcas?
(22/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī mūs, Latvijā, laiks sācis lutināt un pilsētas ielas jau sāk pildīt kafejnīcu terases.
Īpaši pilsētas sirdī – vecpilsētā – tās ir teju blakus viena otrai "plecu
pie pleca". Tas, protams, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem apgrūt
996.
Par Via Hanseatica tūrisma objektiem raksta igauņu laikraksta «Postimees» speciālajā tematiskajā pielikumā
(17/05/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vidzemē aprīļa sākumā viesojās igauņu laikraksta „Postimees” žurnālists Verni Leivaks, lai...
997.
Viedoklis: Kā restorāniem veicies restorānu nedēļā?
(16/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Aizvadīta tikusi "Rīgas restorānu nedēļa", kurai paralēli pirmo reizi
norisinājās arī "Valmieras restorānu nedēļa". Rīgā šogad pasākumā
piedalījās kopumā 53 restorāni, bet Valmierā - 5...
998.
Viedoklis: Kā ar gadiem ir mainījusies cilvēku ēdienkartes vēlmes?
(15/05/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Globalizācija viennozīmīgi ir ienesusi jaunas vēsmas cilvēku ikdienas
ritējumā. To skaitā arī dažādu jauno, līdz šim latviešiem iespējams
mazpazīstamo produktu un ēdienu "ienākšana" ēdienkartē. Ēdināšanas sfērā
s
999.
Latvietis Raimonds Tomsons, restorāna «Vincents» vīnzinis, atzīts par labāko vīnzini Eiropā
(12/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvietis Raimonds Tomsons, kurš ikdienā darbojas kā restorāna
"Vincents" galvenais vīnzinis, šonedēļ uzvarējis Eiropas vīnziņu
(someljē) sacensībās, ziņo Starptautiskās Someljē asociācija...
1000.
5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes
(12/05/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā