restorāna.

Apskatām 961 - 1000 no 2168 vārdam 'restorāna'

Kaļķu vārti,

Baltic Beach Hotel & SPA,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Rixwell Segevold Hotel ,

Le Dome,

View Restaurant & Lounge,

Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā

Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...

Iepērcies un pusdieno vienlaicīgi

Tu mīli pusdienot ārpus mājas. Tev patīk iepirkties.Vai nebūtu lieliski atrast vietu, kur to var darīt vienlaikus?

Izgaršojiet Banksy slaveno mākslas darbu «Meitene ar balonu»

Pavārmāksla ir fantastiska lieta – pavāri vienmēr paceļ savu kulināro dotību jaunā līmenī. Arī 2017. gadā, kāda Londonas, Lielbritānijas, restorāna pavāri ir

Esiet viskija cienītājs? Dodieties uz Parīzi!

Francija ir vislabāk atpazīstama ar pasaules klases vīniem un šampānieti, taču kāds jauns viskija bārs izaicina šo reputāciju. Parīzē atrodas viskija bārs Golden...

Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?

Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...

Romantiskas Valentīna dienas vakariņas augstākajā Rīgas punktā

Valentīna diena ir laiks, kad jo īpaši vēlamies baudīt romantiku un neaizmirstamus mirkļus kopā ar mīļoto. Tieši tāpēc Radisson Blu Hotel Latvija...

Dikļu pilī notiks gastronomiskā misija "Alnis"

Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...

Dodies uz Horvātiju, lai izbaudītu valsts pirmo Michelin Star restorānu

Michelin Guide inspektori, kuri piešķir savu atzinību tikai prestižākajiem pasaules restorāniem, pirmo reizi ir piešķīruši zvaigzni kādam Horvātijas...

«Valmiermuižas Vēstniecība» šefpavāra Dzintara Kristovska meistardarbnīca topošajiem pavāriem

Šā gada 9. februārī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā norisināsies meistardarbnīca, kurā četru...

Beļģijā atklāts pasaulē pirmais ūdenslīdēju restorāns (Video)

Katram no mums ir kādas īpašas ekspektācijas, kuras sagaidām apmeklējot kādu no restorāniem. Peldkostīmi vai, piemēram, klaustrofobiska atmosfēra neatrodas mūsu vēlmju augšgalā, bet starp mums noteikti ir atrodami cilvēki, kurus a

Dodies uz Andra Buļa monoizrādi «Face Book. Post Scriptum»

10. februārī plkst. 19.00 Bauskas Kultūras centrā būs skatāma aktiera Andra Buļa monoizrāde "Face Book. Post Scriptum"...

Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām

Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...

Viedoklis: Kādu ceļojumu tūrisma speciālisti iesaka uzdāvināt Valentīndienā? (Papildināts - 9 viedokļi)

Kā teiktu Džordž Eliots: "Man patīk būt ne tikai mīlētam, bet arī dzirdēt apliecinājuma vārdus, ka esmu mīlēts." 14.februāris ir diena, kad visa pasaule...

Lielisks veids, kā izmantot novecojušu lidmašīnu – pārveidot to par restorānu

Airbus modeļa lidmašīna Indijā ir ieguvusi jaunu dzīvi – tā ir tikusi pārveidota par restorānu. Jaunais restorāns atrodas Ludhhiana apgabalā, Pundžabas pilsētā....

Restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti... iepriecina savus viesus ar divām jaunām 6 kārtu degustāciju ēdienkartēm!

Februāris restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti iesācies ar lieliskām ziņām. No šodienas, 1. februāra mūsu restorāna viesiem papildu ierastajai ēdienkartei būs...

2017. gada prioritāte tūrismā – jaunu ārvalstu tirgu apgūšana un kvalitatīvu nišas produktu attīstīšana

Latvijas tūrisma nozares izaugsmei svarīgi ir sekmēt arvien jaunu ārvalstu tirgu apgūšanu un kvalitatīvu, katram tirgum pielāgotu nišas produktu attīstīšana...

Viedoklis: Kādu ceļojumu tūrisma speciālisti iesaka uzdāvināt Valentīndienā? (Papildināts - 6 viedokļi)

Kā teiktu Džordž Eliots: "Man patīk būt ne tikai mīlētam, bet arī dzirdēt apliecinājuma vārdus, ka esmu mīlēts." 14.februāris ir diena, kad visa pasaule...

Viedoklis: Kādu ceļojumu tūrisma speciālisti iesaka uzdāvināt Valentīndienā?

Kā teiktu Džordž Eliots: "Man patīk būt ne tikai mīlētam, bet arī dzirdēt apliecinājuma vārdus, ka esmu mīlēts." 14.februāris ir diena, kad visa pasaule...

«Hesburger» atver pirmo restorānu Baltkrievijā

Ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”, paplašinot starptautiskā tīkla darbību, atvērusi pirmo restorānu Baltkrievijā...

Viedoklis: Kur mīlošiem pāriem doties Valentīndienā? (Papildināts, 6 viedokļi)

Straujiem soļiem tuvojas Valentīndiena, laiks, kad mīlēt. Tāpēc velējāmies noskaidrot, kur svētku brīvdienās doties pāriem. Aptaujājām Jelgavu, Bausku...

Viedoklis: Kur mīlošiem pāriem doties Valentīndienā?

Straujiem soļiem tuvojas Valentīndiena, laiks, kad mīlēt. Tāpēc velējāmies noskaidrot, kur svētku brīvdienās doties pāriem. Aptaujājām Jelgavu, Bausku...

Piedalies konkursā „Laižam uz Prāgu mācīties!” un dodies uz vasaras nometni Prāgā bez maksas!

Aģentūra Education Centre Durbe, kas piedāvā mācības un studijas ārzemēs bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem, sadarbībā ar valodu un sporta nometni...

Latvijas labākie šefpavāri Dikļu pilī piedāvā apmeklēt gastronomisko misiju „Alnis”

Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...

Restorāna Vincents someljē Raimonds Tomsons iegūst prestižu stipendiju

23.janvārī  Londonas Guildhall tika sveikti labākie WSET (Wine & Spirit Education Trust) absolventi, tajā skaitā arī restorāna Vincents vīnzinis...

Latvijas nacionālais kopstends Berlīnes starptautiskajā izstādē «Zaļā nedēļa 2017»

Latvijas uzņēmumi, pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta...

Eksperti: Izcilu restorānu viesmīļiem ar valodu prasmēm vien nepietiek

Četru gadu laikā, kamēr norisinās “Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā” saraksta veidošana, Latvijā viesojušies vairāk kā...

Megastar interjers atspoguļo Ziemeļvalstu dizainu

Prāmja restorānu un ieejas halles interjera dizainu ir veidojusi somu interjera dizaina uzņēmums dSign Vertti Kivi & Co, kas ir labi pazīstami ar atmosfērisku

«Hesburger» pārdošanas apjoms Baltijas valstīs pērn sasniedzis 58 miljonus eiro

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” 2016. gadā turpinājusi veiksmīgu uzņēmuma...

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Jau rīt notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls

Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Zeltiņu, «Kolonna Hotel Group» viesnīcu vadītāju

KOLONNA Hotel Group vadītājs Kaspars Zeltiņš uzskata, ka pašreiz svarīgi, lai grupas pārstāvētās četras trīszvaigžņu viesnīcas Rīgā un Rēzeknē strādātu

Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar būs ātrās ēdināšanas restorāns "Burger King"

Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar, kas uzsāks kursēt maršrutā Tallina–Helsinki 2017. gada sākumā, atradīsies pasaulslavenais ātrās ēdināšanas...

Amsterdamā atvērs restorānu, kura galvenā tēma būs... avokado!

Nīderlandes galvaspilsēta jau sen ir iecienījusi avokado augli, un nu tam būs arī atvērts savs restorāns. The Avocado Show būs īpašs restorāns pašā...

Latvijā durvis ver jauna viesnīca «Park Inn by Radisson Rīga, Valdemāra»

“Park Inn by Radisson”, krāsains un dinamisks vidējās klases viesnīcu zīmols, šodien izziņo atvēršanu jaunai, 178 istabu lielai...

Latvijā durvis ver viesnīca Park Inn by Radisson Rīga, Valdemāra

“Park Inn by Radisson”, krāsains un dinamisks vidējās klases viesnīcu zīmols, šī gada 9.janvārī izziņo atvēršanu jaunai, 178 istabu lielai viesnīcai Rīgā...

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)

Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Neziniet, no kurienes nāk jūsu restorāna ēdiena sastāvdaļas? Iegūstiet tās pats!

Restorāna apmeklētāji Keiptaunā, Dienvidāfrikā nu var paši doties kopā ar šefpavāru pēc ēdiena sastāvdaļām un zināt, no kurienes tad sastāvdaļas restorāni...

2017.gads Siguldā tiek veltīts gastronomijai

Šogad izbaudīsim plašu gastronomijas aktivitāšu klāstu par godu Rīgas – Gaujas reģiona iegūtajam titulam „Eiropas gastronomijas reģions 2017”...

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 9 viedokļi)

Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu aģentūras un citi...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.25912905sec.