restorāna.

Apskatām 961 - 1000 no 2229 vārdam 'restorāna'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Kaļķu vārti,

View Restaurant & Lounge,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Rixwell Segevold Hotel ,

Le Dome,

Jaunpienācēji piesaka konkurenci ilggadējiem Ventspils ēdinātāju konkursa dalībniekiem

Vērtēšanai šogad izvēlēti 50 Ventspils ēdināšanas uzņēmumi, starp kuriem ir gan apmeklētāju jau ilgstoši iecienīti uzņēmumi, gan pavisam jauni...

Viedoklis: Kā šogad sokas restorānam «Gutenbergs terase»?

Lai arī vasara ir terašu sezonas laiks un ikviena dāma vēlas izbaudīt jauku vakaru – vai dienas vidu terasē, šogad laikapstākļi nelutina. Tāpēc vēlējāmies noskaidrot – kā šogad klājas restorānu terasēm. Vai ir pieprasījums pēc t

Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»

Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr

Ogres tehnikumu absolvējuši pirmie Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi

Ogres tehnikumu (OT) absolvējuši pirmie Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi, kuri pirms četriem gadiem...

Liepājas Kungu ielas radošajā kvartālā notiks Zemeņu festivāls

Sestdien, 1. jūlijā, no pulksten 10 līdz 15 Kungu ielas radošajā kvartālā gaisā virmos zemeņu smarža, jo tajā norisināsies Zemeņu festivāls, kura ietvaros notiks arī gardāko kūku konkurss, kurā kūku cepēji sacentīsies savā konditoreja

Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?

Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces

Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas

Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?

Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela. Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā jaunas, inovatīvas

Svētki pagājuši- vingrojam nost apēstos pīrādziņus! Atjaunots un papildināts brīvdabas sporta nodarbību apskats

Esam godam aizvadījuši savus gada gaišākos un līksmākos svētkus, kur, pats par sevi saprotams, piederas arī kārtīgi

Ceļotāja stāsts par piedzīvojumiem projektā Gruzijā (Tbilisi, Bakuriani) - Ceļotāja stāsts

Gruzijā notiekošā projekta mērķis bija izglītot mūs par dabu un izveidot vienotu komandu, kā ietvaros 3 diennaktis pavadījām Borjomi nacionālā parka kalnos. Šajā projektā, kas norisinājās Gruzijā kopumā piedalījās 32 dalībniek

Ungurmuižai 285! 30.jūnijā – 2.jūlijā aicina uz Ungurmuižas svētkiem

Ungurmuižai 285! 30.jūnijā – 2.jūlijā aicina uz Ungurmuižas svētkiem ar plašu svētku programmu!

Kāpēc austrāļi dzīvi uztver tik viegli?

Pavēlā trešdienas vakarā Sidnejas ziemeļu daļas biroja ēkā visi darbinieki pirms laika pamet darbu, lai dotos basām kājām un uzrotītām biksem izbaudīt vasaras sauli. Un to viņi darīja, dodoties spēlēt mauriņa boulingu - tādu pašu boulingu,

Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?

Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi – un arī viņu ēstgrib

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Viedoklis: Kas ir neierastākais ko var nobaudīt Rīgas restorānos?

Bieži vien, ceļojot uz ārzemēm, kā latvieši tā citi tūristi steidz nobaudīt ko neparastu, iespējams vien šajā reģionā pieejamu maltīti! "Travelnews.lv" vēlējās noskaidrot no Rīgas...

Tarantula kājiņas un citi neparasti gardumi svešās zemēs

Ja no ceļojuma vēlies gūt maksimālo, tad esot piedzīvojumu meklējumos Kambodžā, Japānā, Teksasā vai kur citur - painteresējies arī par neparastiem ēdieniem, ko piedāvā iespējams tikai šajā valstī...

14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā

Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi būs pārbaudījumi dalībniek

Viedoklis: Cik gatavus ēdienus un to sastāvdaļas saņem restorāni?

Domājot par restorāniem, prātā nāk kartupeļu mizotājs, kas aktīvi atbrīvo tupeņus no mizām - tomēr vai tā ir arī šodienas realitāte? Vai restorānā vēl kāds mizo dārzeņus un augļus - vai viss tiek iepirkts vakuumā (vai jau pat izvārīts)?

Kā būt nekaunīgam un ceļojuma laikā paēst par baltu velti?

Ceļojuma plānošana vien var izmaksāt diezgan daudz, līdz ar to iespējas, kā ietaupīt, noteikti ir jāizmanto! Viens no variantiem kā ietaupīt naudu attiecībā uz pārtiku, ir izbaudīt bez maksas maltīti. Lūk, daži no veidiem, kā to

Šogad grandiozajā "Rīgas ballē" dejā griezīsies 9. septembrī

2017. gada 9. septembrī Rīgas slavenā Melngalvju namā norisināsies "Rīgas balle 2017". Šīs grandiozs pasākums jau otro gadu pēc kārtas kļūs par spilgtu un krāšņu Latvijas un...

Viedoklis: Kādus papildpakalpojumus viesnīcas piedāvā saviem klientiem?

Laikam ejot, mainās arī cilvēku ceļošanas paradumi - un vēlmes. Viesnīcas vairs netiek uztvertas par vietu, kur tikai gulēt - bet gan par vietu, kur saņemt plašu pakalpojumu klāstu...

KONKURSS: Dalies ar savu ceļotāja stāstu un laimē balvas!

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicina ikvienu iesūtīt savu ceļojumu stāstus un piedalīties konkursā...

3. un 4. jūnijā piedāvā apmeklēt unikālas dabas teritorijas Slīteres ceļotāju dienās

Ik gadu tās pulcē arvien vairāk dabas draugu, zinātkāro, ģimenes ar bērniem, aktīvās atpūtas cienītāju un veselīgas vides baudītāju.

3. un 4. jūnijā Slīteres Nacionālajā parkā 8. gadu pēc kārtas notiks Slīteres ceļotāju dienas

Šogad Dundagas novads svin 150 gadu jubileju. 1867. gadā tika izveidota pirmā novada pašvaldība ar enerģisko un saimniecisko Frici Adamoviču priekšgalā. No viņa parauga iedvesmojoties, mācāmies gudri un labi saimniekot pļavā, mežā, mājā, pils

Viedoklis: Kas ir pieprasītākie saldie ēdieni Rīgas restorānos?

Travelnews.lv redakcija ir novērojuši, ka saldo ēdienu klāsts dažādos restorānos ir visai plašs - tomēr, cik tas ir pieprasīts no klientu puses un ko konkrēti dažādi restorāni piedāvā...

Viedoklis: Vai Latvijā pieņemts atstāt dzeramnaudas?

Lai arī sensitīva tēma, Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot par dzeramnaudām Latvijas restorānos. Vai dzeramnaudas tiek dotas, cik lielas un kā tās tiek sadalītas - starp viesmīļiem vai visu virtuvi? Kad vajadzētu un kad nevajadzētu atst

Liepājā viesojās Latvijas tūrisma aģentūru pārstāvji

No 23. līdz 25.maijam Liepājā viesojās 17 Latvijas Tūrisma aģentūru (turpmāk TA) vadītāji un pārstāvji, lai iepazītu vēl...

Viedoklis: Kā pilsētas un novadi gatavojas saviem ikgadējiem svētkiem? (papildināts)

Neviena vasara nav iedomājama bez vismaz pāris siltām dienām, zemenēm (vēlams tām, kuras omes dārzā lasītas) - un pilsētu un novadu svētkos. Sākot apkopot šā gada pilsētu un novadu svētkus, ievērojām, ka daudzās vietās svētk

Rīgas pašvaldības būvdarbu dēļ uz mēnesi tiks slēgts Restorāns Bergs - aicina doties uz Rūmenes muižu

Novērtējot to, ka esat iecienījuši "Restorānu Bergs" savām ikdienas un svētku maltītēm, vēlamies Jūs informēt, ka Rīgas pašvaldības būvdarbu dēļ "Restorāns Bergs"...

5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro

Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Hotel TIA» direktores Ingas Cinītes

Hotel TIA direktore Inga Cinīte viņas vadītajai trīszvaigžņu viesnīcai ir atradusi savus klientus, nodrošinot stabilu noslodzi visam gadam. Protams, vasarā ceļotāju ir vairāk, bet nesezonā savu pienesumu sniedz tuvumā eso

1.jūnijā Rīgā atklās jauna koncepta restorānu – «Cut»

Ceturtdien, 1. jūnijā, Rīgā, viesnīcā "Radisson Blu Elizabete" tiks atklāts jauna koncepta restorāns "Cut", kura viesiem katra apmeklējuma reizē būs iespēja "nopelnīt" īpašu restorāna atzinību...

Viedoklis: Ko restorāni dara ar pāri palikušo pārtiku un kā izvairās no pāri palikumiem?

Protams, nekad nevarēs pilnīgi precīzi noteikt, cik daudz pārtikas produkti konkrētajai dienai būs nepieciešami, jo nevar skaidri zināt – cik klientu būs restorānam. Tāpēc Travelnews.lv taujāja restorānu šefpavāriem, kā viņi nosaka, k

Viedoklis: Kādas ir velobraucēju iespējas Latvijā?

Sākoties siltajai sezonai, arvien biežāk redzami cilvēki uz velosipēdiem. Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot kādas ir iespējas velotūristiem Latvijā - cik sakārtota ir infrastruktūra vai ir kādas nepilnības...

Viedoklis: Kādus atspirdzinājumus un karstajam laikam atbilstošus ēdienus piedāvās Rīgas restorāni un kafejnīcas?

Arī mūs, Latvijā, laiks sācis lutināt un pilsētas ielas jau sāk pildīt kafejnīcu terases. Īpaši pilsētas sirdī – vecpilsētā – tās ir teju blakus viena otrai "plecu pie pleca". Tas, protams, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem apgrūt

Par Via Hanseatica tūrisma objektiem raksta igauņu laikraksta «Postimees» speciālajā tematiskajā pielikumā

Vidzemē aprīļa sākumā viesojās igauņu laikraksta „Postimees” žurnālists Verni Leivaks, lai...

Viedoklis: Kā restorāniem veicies restorānu nedēļā?

Aizvadīta tikusi "Rīgas restorānu nedēļa", kurai paralēli pirmo reizi norisinājās arī "Valmieras restorānu nedēļa". Rīgā šogad pasākumā piedalījās kopumā 53 restorāni, bet Valmierā - 5...

Viedoklis: Kā ar gadiem ir mainījusies cilvēku ēdienkartes vēlmes?

Globalizācija viennozīmīgi ir ienesusi jaunas vēsmas cilvēku ikdienas ritējumā. To skaitā arī dažādu jauno, līdz šim latviešiem iespējams mazpazīstamo produktu un ēdienu "ienākšana" ēdienkartē. Ēdināšanas sfērā s

Latvietis Raimonds Tomsons, restorāna «Vincents» vīnzinis, atzīts par labāko vīnzini Eiropā

Latvietis Raimonds Tomsons, kurš ikdienā darbojas kā restorāna "Vincents" galvenais vīnzinis, šonedēļ uzvarējis Eiropas vīnziņu (someljē) sacensībās, ziņo Starptautiskās Someljē asociācija...

5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes

Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::5.49702406sec.