restorāni .

Apskatām 1001 - 1040 no 2578 vārdam 'restorāni '

Rija Domus Hotel,

Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel,

Riga Islande Hotel,

Jūrmalas TIC,

10 izcili restorāni, kuri atrodas augstu virs zemes

Nav svarīgi vai tā ir Ņujorka, Londona vai Sidneja, cilvēki vienmēr būs gatavi stāvēt garās rindās, lai aplūkotu...

«Gastrobārs T73» pārtrauc savu darbību

Sakarā ar to, ka Resto-Rātors ir saņēmis ļoti daudz sabiedrības jautājumus "kas", "ko" un "kādēļ" tā notika ar...

Interesanti noslēpumi par restorānu un kafejnīcu dzīvi

Katram restorānam un kafejnīcai ir savas ieražas un metodes, kā pagatavot maltīti un apkalpot savus...

«Wolt» atklāj, kas rīdziniekiem garšo vislabāk

Veiksmīgā ēdienu piegādes platforma Wolt atzīmēs savu gada jubileju Latvijas tirgū. Par godu panākumu...

Latvijas un Lietuvas tūrisma jomas uzņēmēji papildina zināšanas ekotūrisma pakalpojumu sniegšanā

10. un 11. oktobrī Anīkščos, Lietuvā, projekta „Ekotūrisma attīstība Latvijā un Lietuvā izmantojot ūdens resursus...

Atklāj 5 lētākās valstis Eiropā ceļojumam ar mugursomu

Ceļotāji, kas devušies pasaules iepazīšanā tikai ar mugursomu plecos, nav retums. Visbiežāk šāda tipa ceļojumos dodas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas

2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...

Valmieras Restorānu nedēļā tiks izceltas bagātīgas rudens garšas

Valmieras Restorānu nedēļas laikā ēdienkarti būs sastādījis pats 

Cik liela dzeramnauda jāatstāj ceļojot?

Portāla ordinarytraveler.com autori piedāvā iepazīties ar dzeramnaudas procentuālajām likmēm...

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 3,2 %

2018. gada septembrī, salīdzinot ar 2017. gada septembri, vidējais patēriņa cenu līmenis palielinājās par 3,2 %, liecina...

Jau nākamnedēļ garšas kārpiņas kutinās Rīgas Restorānu nedēļa

No 2018. gada 8. līdz 14. oktobrim Rīgā notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau četrpadsmitā Restorānu nedēļa, kurā...

Vita Jermoloviča: Tūrisma izaugsmes potenciāls jaunajā simtgadē

Piedāvājam Vitas Jermolovičas, Rīgas Tūrisma Attīstības Biroja valdes priekšsēdētājas, viedokļa rakstu par...

Kurp aizbraukt rudenī, lai baudītu Latviju? Iesaka spilgti Latvijas uzņēmēji

Latvijā neviens galamērķis nav pārāk tālu, tādēļ rudens brīvdienās var paspēt aplūkot gan sabangotu jūru, gan kādu gleznainu...

Aicina lielus un mazus uz Miķeļsvētdienu Āgenskalna tirgū

Ar plašu pasākumu programmu aicinām lielus un mazus uz Miķeļsvētdienu Āgenskalna tirgū. 30. septembrī Āgenskalnu tirgū varēs...

Liepājā un tās apkārtnes novados norisināsies jau otrā restorānu nedēļa

Nedēļas garumā liepājniekus un pilsētas viesus uzņems 21 restorāns un kafejnīcas, kas būs sarūpējuši īpašas maltītes un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Bellevue Park Hotel Riga» direktores Ievas Ozolas

Katra vadītāja veiksmes atslēga ir kopīgs mērķis, ko skaļi definē kopā ar komandu. Mūsu viesnīcā ir izteikts komandas darbs...

Birštonas kūrortpilsēta atjaunojusi kulinārijas karti – arvien pieaug ēdināšanas uzņēmumu tīkls

Katrs var apstiprināt – laba atpūta un uzturs ir pamatu pamats mūsu veselībai. Lai sniegu apmeklētājiem vairāk nekā tikai...

Oktobrī Rīgā notiks Rudens Rīgas Restorānu nedēļa

No 8. līdz 14. oktobrim Rīgā notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau četrpadsmitā...

Valmiermuižas alus darītavas apgrozījums sasniedz teju 4 miljonus eiro

Šī gada pirmie astoņi mēneši Valmiermuižā ir bijuši ļoti ražīgi. Mazā alus darītava ir sasniegusi savu alus darīšanas jaudas...

Rīgā top unikāls starptautisks tango šovs “Una Noche. Tango De Buenos Aires”

Rīgā top unikāls Argentīnas tango izrāde - šovs “Una Noche. Tango de Buenos Aires”, kas...

Losandželosā aizturēts vīrietis, kas randiņos paēdis un «notinies»

Lodzandželosas policija aizturējusi kādu vīrieti - Paulu Gonzalesu, kurš vismaz 10 gadījumos devies uz...

Iepazīstot Gruziju: Adžārijas pieskārieni - 1.daļa

Adžārijas Autonomā Republika – autonoma province Gruzijas dienvidrietumos, kuras administratīvais...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Rūdolfs Treijs mudina iepazīt noslēpumainos Balkānus

Pagājušajā nedēļā publicējām divas daļas ceļotāja stāstam, kurā Rūdolfs stāstīja par savu šī brīža...

Izveidots interaktīvs svešvalodu mācību kurss tūrisma un viesmīlības nozarē nodarbinātajiem „Vienotība dažādībā“

Mūsdienu globalizācijas laikmetā tūrisma un viesmīlības nozares attīstība noris aizvien...

Meksikā meklē luksusa kūrortu vēstnieku - pasaulē labākais darbs?

Kā tev patīk tavs šī brīža darbs? Nav ne vainas, tu teiksi? Bet vienmēr taču var labāk, vai ne? Un ar...

Ceļotāja stāsts: Vienatnē ar mašīnu izbraukāt Eiropu - «Kāpēc nē?»

Viens no maniem dzīves moto ir "Kāpēc ne". Pagājušā gada vasarā man dzīvē bija sakritis tā...

Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā tiks atvērts «Centrālais Gastro Tirgus»

Pēc ieilgušiem remontdarbiem, šī gada rudenī apmeklētājiem tiks atvērts Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas...

Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?

Pasaulē arvien attīstas "zaļā domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...

Par godu Rīgas svētkiem tiks atvērts Rīgas svētku restorāns

Sestdien, 18. augustā, no plkst. 12:00 līdz 20:00  Rīgas svētku laikā Live Rīga sadarbībā...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 17.08.2018 - 19.08.2018

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Light House Jurmala» vadītājas Anastasijas Gorikas

Anastasija Gorika pēc vairākiem gadiem darba viesnīcas "Light House Jurmala" mārketinga menedžere...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Viedokļi: Kā restorāniem šogad gāja Rīgas Burgeru festivālā?

Šajā nedēļas nogalē Rīgā norisinājās jau otrais Rīgas burgeru festivāls. Tāpat kā pērn, arī šogad festivāls...

Apsver iespēju ieviest 12% PVN restorāniem un kafejnīcām

Finanšu ministrijā (FM) tiek apsvērta iespēja sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumiem...

Apskati 10 burvīgas salas, kurās sasildīties, kad Latvijā salst

Nav nozīmes, vai esi jaunas kultūras, piedzīvojumu meklējumos vai vienkārši vēlies atpūsties skaistā...

Izveidota aplikācija, kas risinās ēdiena izšķiešanas problēmu Londonas restorānos

Ar aplikāciju, kas izveidota 2018. gada jūnijā, vēlas risināt ēdiena izšķiešanas problēmu...

Nedēļas nogalē Āgenskalna tirgus atklāj āra tirdzniecību ar plašu pasākumu programmu

No 3. līdz 5. augustam lieli un mazi aicināti piedalīties īpašā notikumā – Āgenskalna tirgus...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 03.08.2018 - 05.08.2018

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

Daugavpilī aicina uz IV Restorānu dekādi

No 10. līdz 20. augustam Daugavpilī noritēs IV Restorānu dekāde, kuras tēma ir “Dabas veltes...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma kompānijas «Alida Tūrs» biznesa attiecību un mārketinga direktora, valdes locekļa Jura Cīruļa

Tūroperatora AS “Alida Tūrs” galvenais klients ir ģimene ar bērniem, un gadiem ilgi uzņēmums...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.16325092sec.