ēdieni.

Apskatām 1081 - 1120 no 2281 vārdam 'ēdieni'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Jūrmalas TIC,

Skyline Bar,

Esplanāde,

Via Vitalité,

il Sole,

Brauciens uz jaukajām Baleāru salām 2016. gada aprīlī - Ceļotāja stāsts

Šim braucienam gatavojos vairākus gadus. Pašu braucienu organizēju un izplānoju pats sev personīgi - vienīgo palīdzību ņemot aviobiļešu iegādē no "Estravel"...

Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?

Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi – un arī viņu ēstgrib

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Viedoklis: Kas ir neierastākais ko var nobaudīt Rīgas restorānos?

Bieži vien, ceļojot uz ārzemēm, kā latvieši tā citi tūristi steidz nobaudīt ko neparastu, iespējams vien šajā reģionā pieejamu maltīti! "Travelnews.lv" vēlējās noskaidrot no Rīgas...

Lauku ceļotājs noslēdz projektu «Gardā siera ceļš»

Tuvojoties Jāņiem, Latvijas lauku tūrisma asociācija „Lauku ceļotājs” noslēdz projektu „Gardā siera ceļš”, kuram...

10. jūnijā aicina atklāt garšvielu pasaules noslēpumus "Garšaugu ballē" Liepājā

Liepājas Latviešu biedrības nams sadarbībā ar biedrību "ETNO Liepāja" aicina ikvienu 10. jūnijā no plkst. 10:00 Kungu ielas radošajā kvartālā (Liepājā, Kungu ielā 24), atklāt jaunas krāsas...

Tarantula kājiņas un citi neparasti gardumi svešās zemēs

Ja no ceļojuma vēlies gūt maksimālo, tad esot piedzīvojumu meklējumos Kambodžā, Japānā, Teksasā vai kur citur - painteresējies arī par neparastiem ēdieniem, ko piedāvā iespējams tikai šajā valstī...

«Santa Maria» veic izmaiņas garšvielu ražošanā un veicinās veselīgāku uzturu

Domājot par patērētāju veselīgumu, AS Santa Maria uzlabojusi lielāko daļu savu garšvielu receptūru, un uzņēmuma pārtikas tehnologiem tajās izdevies ievērojami samazināt sāls...

KONKURSS: Dalies ar savu ceļotāja stāstu un laimē balvas!

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicina ikvienu iesūtīt savu ceļojumu stāstus un piedalīties konkursā...

3. un 4. jūnijā piedāvā apmeklēt unikālas dabas teritorijas Slīteres ceļotāju dienās

Ik gadu tās pulcē arvien vairāk dabas draugu, zinātkāro, ģimenes ar bērniem, aktīvās atpūtas cienītāju un veselīgas vides baudītāju.

3. un 4. jūnijā Slīteres Nacionālajā parkā 8. gadu pēc kārtas notiks Slīteres ceļotāju dienas

Šogad Dundagas novads svin 150 gadu jubileju. 1867. gadā tika izveidota pirmā novada pašvaldība ar enerģisko un saimniecisko Frici Adamoviču priekšgalā. No viņa parauga iedvesmojoties, mācāmies gudri un labi saimniekot pļavā, mežā, mājā, pils

5 Rīgas restorāni, kur pusdienas būs kā mazs ceļojums apkārt pasaulei

Kad šķiet, ka dzīve pārāk ieslīgusi rutīnā, un līdz nākamajam ceļojumam vēl, ai, cik tālu, labs veids kā dažādot

Viedoklis: Kas ir pieprasītākie saldie ēdieni Rīgas restorānos?

Travelnews.lv redakcija ir novērojuši, ka saldo ēdienu klāsts dažādos restorānos ir visai plašs - tomēr, cik tas ir pieprasīts no klientu puses un ko konkrēti dažādi restorāni piedāvā...

Viedoklis: Vai Latvijā pieņemts atstāt dzeramnaudas?

Lai arī sensitīva tēma, Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot par dzeramnaudām Latvijas restorānos. Vai dzeramnaudas tiek dotas, cik lielas un kā tās tiek sadalītas - starp viesmīļiem vai visu virtuvi? Kad vajadzētu un kad nevajadzētu atst

Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»

Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu

Kā pārdzīvot paģiras dažādās pasaules malās

Reizēm ballītes izvēršas pārlieku jautras, pat, ja tas nemaz nav plānots. Iespējams, viss rit savu gaitu – ceļojumu atzīmē ar pusdienām, glāzi alkohola un var pat nepamanīt, ka pulkstens vietējā krogā sit jau vēlu vakara stundu un tiek c

5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro

Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,

Viedoklis: Kādus atspirdzinājumus un karstajam laikam atbilstošus ēdienus piedāvās Rīgas restorāni un kafejnīcas?

Arī mūs, Latvijā, laiks sācis lutināt un pilsētas ielas jau sāk pildīt kafejnīcu terases. Īpaši pilsētas sirdī – vecpilsētā – tās ir teju blakus viena otrai "plecu pie pleca". Tas, protams, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem apgrūt

Ceļotāja stāsts: brauciens uz burvīgo Sardīniju un Korsiku 2016. gada jūlijā

Šim braucienam gatavojos vairākus gadus kopš brīža, kad sapratu, ka brauciens uz Sardīniju manā dzīvē ir kļuvis par kaut ko neizbēgamu. Pirms brauciena divus gadus pēc kārtas "Balttour" izstādēs Rīgā biju iedvesmojies par ceļojumu uz Sardī

9 veidi kā jūs ceļojumu padariet sliktāku (un kā to apturēt)

No sākuma tā vienmēr liekas laba ideja: "Es ietaupīšu simts eiro, ja rezervēšu lidojumu, kas ir četros no rīta! Es varu ietaupīt naudu un visu varēšu paspēt". Tomēr vai tādas domas saglabājas arī rīta agrumā steidzoties uz lidostu, p

Valmieras restorānu nedēļā varēs izbaudīt dabas velšu simfoniju

Izceļot pavasara sezonai atbilstošus produktus un Latvijas dabas veltes, Valmieras restorāni saviem apmeklētājiem sagatavojuši īpašas ēdienkartes...

Iesākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

Pirmdien, 8.maijā, iesākusies vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 46 Rīgas restorāni. Atzīmējot Eiropas gastronomijas reģiona titulu, šefpavāri tās radījuši atbilstoši konceptam "Ar dabu

5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes

Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā

Gardēžu neprāts – 10 pasaules dārgākās degustācijas ēdienkartes

Ko tik pasaules kaislīgākie gardēži nav ar mieru atdot, lai tiktu pie jauna, nebijuša, satriecoša garšas

Viedoklis: Pēc kādiem principiem tiek veidots pusdienu piedāvājums restorānos?

Pusdienu piedāvājums katrā restorānā, bez šaubām, ir atšķirīgs. Katrā no restorāniem ir sava pieeja tam, ko vislabāk iekļaut piedāvājumā un kā to pasniegt klientiem. ''Travelnews.lv'' painteresējās dažos no tiem un taujā

Ar daudzveidīgām norisēm tika atklāta Latvijas valsts simtgade

4.maijā ar sirsnīgiem un daudzveidīgiem notikumiem visā Latvijā, kā arī tālu aiz tās robežām atklāta Latvijas valsts simtgade...

Idejas Latvijas apceļošanai – 5 interesantas vietas, kur sajust senvēstures elpu

Āraišu arheoloģisko parku veido 9.–10. gadsimta seno latgaļu nocietināta dzīvesvieta – ezerpils un tās

10 labi iemesli, kāpēc vērts apceļot Izraēlu

Vēl dažus gadus atpakaļ Izraēla nebija populārāko ceļotāju galamērķu starpā. Potenciālos ceļotājus atbaidīja

Tautu forums Daugavpilī pulcēs simtiem mazākumtautību pārstāvju no visiem Latvijas reģioniem

Š.g. 6.maijā 14 dažādu tautību pārstāvji no 19 Latvijas pašvaldībām - kopumā vairāk nekā 100 mazākumtautību nevalstisko organizāciju aktīvisti - piedalīsies piektajā Tautu forumā...

Latgalē norisināsies ar Latvijas valsts simtgadi saistīti pasākumi

Latvijas valsts simtgadi atzīmēs no 2017. līdz 2021.gadam, lai aptvertu un pilnvērtīgi izstāstītu valsts veidošanas stāstu. Nozīmīgu lomu tajā ieņem ar Latgali saistīti notikumi, kuru centrālā ass ir vēsturiskais Latgales kongress...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 2.daļa

Katram kaut reizi mūžā ir vērts nobaudīt pasakainos franču virtuves labumus tieši to dzimtenē, kopā ar pievilcīgo...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 28.04.2017 - 30.04.2017

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

airBaltic uzsāk lidojumus no Rīgas uz Kazaņu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2017.gada 26.aprīlī uzsāka lidojumus jaunā maršrutā starp Rīgu un Kazaņu Krievijā...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 1.daļa.

Francijas virtuve ir viena no slavenākajām virtuvēm pasaulē – garda, izsmalcināta, kur viss pārdomāts

Viedoklis: Vai latvieši atbilst pieņēmumam un ir «mājās sēdētāji» - restorānu pieredze!

Nereti nākas dzirdēt, ka latvieši ir tādi "mājās sēdētāji" un pārsvarā gatavo un ēd mājās. Vai tā patiešām ir – to jautājām tiem, kas ikdienā strādā ēdināšanas nozarē...

Brīvdabas muzejs ielūdz uz tradicionālu Lieldienu svinēšanu

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina svinēt Lieldienu svētkus brīvā dabā. Kopā varēsim šūpoties, olas krāsot un ripināt, iet rotaļās.

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Četri unikāli Latvijas un Igaunijas etnisko kultūru reģioni apvienojas tūrisma piedāvājumā

Suitu novads un Lībiešu krasts Latvijā, Setu zeme (Setomaa) un Kihnu sala Igaunijā pārstāv unikālas dzīvas kultūras...

Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos

Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...

Siguldā norisināsies Restorānu nedēļa

No 24. līdz 30.aprīlim Siguldā un tās apkārtē norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa, kurā ar dažnedažādiem ēdieniem un uzkodām cilvēkus priecēs...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.54303098sec.