restorāna.

Apskatām 1081 - 1120 no 2168 vārdam 'restorāna'

Kaļķu vārti,

Baltic Beach Hotel & SPA,

Le Dome,

View Restaurant & Lounge,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Rixwell Segevold Hotel ,

Siguldā norisināsies Latvijā pirmais Skaņu un garšu festivāls

Tas būs pasākums, kur cilvēki svinēs dzīvi labā noskaņojumā, kompānijā un skaistā vidē. Festivāla koncepts ir...

Viedoklis: Kādi pārsteigumi gaidāmi Rīgas Svētku restorānā Spīķeru laukumā?

Jau trešo gadu Rīgas svētku laikā Spīķeru laukumā durvis ver "Rīgas svētku restorāns". Šogad tā tēma būs...

Vācijas latvietis Gaidis Graudiņš ziedo Likteņdārza sabiedriskajai ēkai 60 000 eiro

Pēc pagājušajā sestdienā, 6.augustā, notikušās Latvijas Televīzijas ziedojumu akcijas „Top Latvijas Likteņdārzs!” turpina ienākt ziedojumi dārza būvniecības turpināšanai...

LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju

Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai atzīmētu Rīgas un Sandjego pilsētu sadraudzību...

Rīgā ar īpašu ēdienkarti pārsteigs atzīts šefpavārs no ASV

Lai iepazīstinātu Latvijas iedzīvotājus ar Amerikas Savienotajām Valstīm raksturīgām garšām un produktiem un lai...

Ogres pilsētas svētkos apēsta 150 metru gara sviestmaize

No uzņēmuma "Fazer" ražotās maizes pilsētas svētkos tika pagatavota pagaidām garākā sviestmaize Ogrē, ko veiksmīgi notiesāja Ogres pilsētas svētku dalībnieki un viesi...

Viedoklis: Kā restorāni izvēlas, kādus ziedus likt uz galdiem?

Lielākajā daļā restorānu uz galdiem var redzēt ziedus un ziedu kompozīcijas. Taču kā gan no...

Ogres pilsētas svētkos gatavos vairākus metrus garus sviestmaizi

Fazer svin maizes saimes "Druva" 70 gadu jubileju un Ogres pilsētas svētku ietvaros to atzīmēs ar diviem nozīmīgiem

Travelnews.lv apskata restorāna «Piramīda» terasi - Foto

15 bildes. Travelnews.lv apskata Rīgas viesnīcas Radisson Blu Rīdzene restorāna  «Piramīda» vasaras terasi...

Fazer Ogrei svētkos dāvinās garāko sviestmaizi

Fazer svin maizes saimes “Druva” 70 gadu jubileju un sestdien, 6.augustā, Ogres pilsētas svētku ietvaros tiks gatavota līdz šim Ogrē garākā sviestmaize...

Pludmales noskaņas pašā Vecrīgas sirdī

Travelnews.lv redakcija piektdienas vakarā, lai iesāktu brīvdienas uz pozitīvas nots...

Valmierā notiks starptautiska līmeņa tūrisma konference

Konferences programma iezīmē trīs galvenās pamattēmas: tendences tūrismā un zināšanu pieprasījums, tūrisma uzņēmējdarbības vide un...

Šajā restorānā šefpavāri gatavo ēdienu virs vulkāna

Ja Tava ceļojuma neatņemama sastāvdaļa ir vakariņot kādā neatkārtojamā restorānā, tad...

Viedoklis: Vai šefpavāri paši dodas iepirkt pārtiku restorāna maltītei?

Bieži vien filmās vērojam sadzīvisku un teju vai romantisku ainu – lieliska restorāna šefpavārs ar pītu...

Ēdienu pārpalikumi Rio Olimpiskajās spēlēs tiks novirzīti trūcīgajiem

Jau pēc pāris nedēļām visu pasauli satricinās Vasaras Olimpisko spēļu drudzis. Riodežaneiro spēļu organizatori...

Par Rīgas-Gaujas gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts Dzintars Kristovskis

Atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona iegūto titulu “Eiropas gastronomijas reģions 2017”, par tā oficiālo vēstnesi iecelts restorāna...

Travelnews.lv apskata restorāna «C.U.T.» terasi - Foto

15 bildes. Travelnews.lv apskata "Radisson Blu Elizabete" restorāna "C.U.T". āra terasi...

Rīgas centra viesnīca «Radisson Blu Elizabete Hotel» izvieto bišu stropus uz ēkas jumta

Šī mēneša ietvaros blakus esošais Vērmanes dārzs ļāva tām saražot vairāk nekā 30 kg...

Viedoklis: Cik svarīgs ceļotājiem ir skats, kas paveras pa viesnīcas logu?

Teju vai pirmā lieta, ko dara ikviens viesis, ierodoties savā ceļojuma vai darījuma brauciena naktsmītnē – iepazīstas ar...

Divi Rīgas restorāni iekļūst pasaules labāko vīna sarakstu kartē

Izdevumu "Wine Spectator" varētu salīdzināt ar vīna un restorānu pasaules "VOGUE". Šogad nu jau diviem...

Viedoklis: Vai cilvēki mēdz aiziet no restorāna nesamaksājuši?

Pirms aptuveni divām nedēļām ziņu medijos pavīdēja ziņa par to, ka kāda rīdzinieka "hobijs" ir maltīšu ieturēšana par...

Tallink Riga Hotel komandā uzņem "olimpisko" šefpavāru

Rīgas gardēžus varam iepriecināt ar ziņu, ka turpmāk apmeklēt Tallink Riga Hotel restorānu Elements būs vēl aizraujošāk, jo tā vadība uzticēta jaunam šefpavāram...

Viedoklis: Vai restorāni piedāvā īpašu bērnu ēdienkarti?

Esam pieraduši, ka restorānos ir plašs ēdienu klāsts, kurā ikviens var atrast kaut ko savai gaumei...

Jaunā Vecrīgas restorāna «Equus» viesi iepazīst jaudīgo Porsche Cayenne GTS - Foto

40 bildes. Jaunā Vecrīgas restorāna «Equus» viesi iepazīst jaudīgo Porsche Cayenne GTS...

Vecrīgas 5 zvaigžņu viesnīcā «Pulmann Riga Old Town Hotel» atklāj restorāna «Equus» - Foto

50 bildes. Vecrīgas 5 zvaigžņu viesnīcā «Pulmann Riga Old Town Hotel» atklāj restorāna «Equus»...

Latvijā radītās mobilās lietotnes Qfer lietotāju skaits turpina augt

Latvijā radītā mobilā lietotne Qfer ir piesaistījusi 100000 lietotājus un turpina augt. Katru mēnesi vismaz 60000 cilvēki izmanto Qfer, lai gardi un izdevīgi paēstu...

Viedoklis: Cik pieklājīgi ir restorānu viesi?

Bieži vien tiek veidoti dažādi topi, kuros apkopo viesmīlīgākās viesnīcas vai restorānus, taču retāk ir manīti raksti, kuros...

Mājīgajā itāļu restorānā «Da Roberta» notiek jaukas pārvērtības

Restorāna personāls ir strādājis ne tikai pie kvalitatīva un garšīga ēdiena pagatavošanas, bet arī pie...

Rīgas svētkos Spīķeri trešo gadu pārtaps restorānā

13.augustā Rīgas svētku laikā Spīķeru centrālajā laukumā jau trešo gadu tiks atvērts “Rīgas svētku restorāns”. Šogad tā tēma būs...

Viedoklis: Vai gaļas ēdieni vasaras sezonā ir populārāki kā zivis?

Gan gaļa, gan zivis ir ļoti labs olbaltumvielu avots, kas nepieciešams mūsu organismam...

Vaidavā tiekas Gastronomija un Māls

Jūnija beigās Vaidavā ieradušies 20 mākslinieki no dažādām pasaules malām - no Argentīnas līdz pat Sibīrijai, un no Norvēģijas līdz pat Jordānijai, lai "Vaidava Ceramics" ražotnē demonstrētu...

Norisināsies 1.Starptautiskais keramikas simpozijs «Mālēdiens»

Ēšana vairs nav tikai gastronomiska bauda, bet arī vizuāla bauda, tāpēc Simpozija galvenais uzdevums māksliniekiem būs...

Atklāta pirmā kuģa - Vidusjūras virtuves restorāna "Rīgas Pērle" jaunā piestātne

Rīgā, 11 Novembra krastmalā, svinīgi atklāta pirmā kuģa - Vidusjūras virtuves restorāna “Rīgas Pērle”, jaunā piestātne. Sabiedrībā zināmas personas elegantā ballītē iepazina...

LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori

Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...

Viedoklis: Kāds ir latviešu iecienītākais deserts?

Saldais ēdiens bieži tiek dēvēts par svarīgāko maltītes daļu, kurā tiek palutinātas garšas kārpiņas, kas liek...

Viedoklis: Kā restorānos vērtē ūdenspīpju aizliegumu?

Austrumnieciskās ūdenspīpes, veiksmīgi piedzīvojušas savus slavas laikus, nu saņemts aizliegumu...

Ceļotāja stāsts: Divas latviešu meitenes iepazīst valdzinošo Kanāriju salu

Divas latviešu meitenes izlēma doties atvaļinājumā uz siltajām zemēm un, kā savu galamērķi izvēlējās...

Lielisks restorāns, kurā var baudīt Vecrīgas šarmu un izcilu maltīti

Aizvien lielāku vērtību gūst vietas, kurās, papildus izcili kvalitātei, iespējams baudīt nebijušas sajūtas un...

Zaubē notiks savvaļas kulinārais festivāls

Vasaras viducī, kad pļavas un upes, meži  un ezeri  pilni tik daudz kā garšīga, aicinām nobaudīt šīsvasaras dabas veltes Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā. Šāds festivāls norisināsies pirmo reizi Latvijā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.55655289sec.