restorāna.

Apskatām 1081 - 1120 no 2229 vārdam 'restorāna'

Kaļķu vārti,

Baltic Beach Hotel & SPA,

Rixwell Segevold Hotel ,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

View Restaurant & Lounge,

Le Dome,

Ichiran – japāņu restorāns, kurā maltīti ieturēsiet vienatnē

Jaunais japāņu restorāns Ichiran atrodas ASV, Ņujorkā, Bušvikas apkārtnē. Restorānu atvēra šī gada rudenī, un atvēršanas dienā pie restorāna izveidojās ap...

Ziemassvētku brīvdienas un Jaunā gada sagaidīšanas iespējas priecē jūs Jūrmalā

Ziemassvētku brīvdienas un Jaunais gads ir lieliska iespēja pavadīt neaizmirstamus svētku brīžus draugu un ģimenes lokā kādā no Jūrmalas...

Tūrisma firmas «Baltic Travel Group» vadītājs iepazīst «Four Seasons Hotel Moscow» restorāna un bāra piedāvājumu - Foto

40 bildes. Tūrisma firmas «Baltic Travel Group» vadītājs iepazīst «Four Seasons Hotel Moscow» restorāna un bāra piedāvājumu...

Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)

Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero atvēra...

Jau ceturto reizi pasniedz «Bauskas TIC balvu»

Bauskas Tūrisma informācijas centrs 15.decembrī Bauskas rātsnamā organizēja “Bauskas un apkārtnes 2016.gada tūrisma...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

LIELĀ INTERVIJA ar Margaritu Plataci, viesnīcas «Radi un draugi» vadītāju

Viesnīcai “Radi un draugi” Vecrīgā jau vairāk nekā 22 gadus ir savas priekšrocības ceļotāju acīs, tās restorāns “Niklāvs” ir arī iecienīta...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Ziemassvētki Ungurmuižā - notiks koncerts «Sirds lūgšana»

Adventes svētdienās no plkst. 12.00 – 16.00 Ungurmuižu piepildīs sveču liešanas, dekoru gatavošanas un dāvanu saiņošanas darbnīcas, gidu stāstījumi...

Viedoklis: Kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu veselību?

Ziema, ir periods, kad par veselību ir jādomā vairāk, nekā citas sezonas. Pajautājām dažādiem restorāniem, kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu...

Londonā plāno uzbūvēt otru garāko debesskrāpi Eiropā - Trellis

Londonā, Apvienotajā karalistē, ir tikusi dota zaļā gaisma kādam ļoti ambiciozam projektam. Tā nosaukums ir Trellis un šī celtne būs otrā augstākā...

Mārtiņš Rītiņš un Gints Sniedze dalās ar savām zināšanām

Glamūrīgi dzērieni un izmeklētas maltītes ir ekskluzīvs piedzīvojums, ko reizi pa reizei gribas izdzīvot mums katram. Ēdienu eksperts Mārtiņš Rītiņš un...

Pētījums: par Latvijas iedzīvotāju ēšanas paradumiem un tendencēm

Lai veiktu izvēli par labu vienam vai otram ātrās ēdināšanas restorānam, Latvijas iedzīvotāji par galvenajiem kritērijiem atzīst ēdiena garšu, pasniegšanu un...

KONKURSS: Izvēlies Adventa laika dāvanu no Travelnews.lv un Bad Boy Toys groza

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicina piedalīties konkursā un laimēt...

20 labākos restorānus vienos kopīga atpazīšanas zīme

Šī gada 25.novembrī svinīgā pasākumā restorānā “Vincents” pulcējās 20 labāko Rīgas restorānu pārstāvji, lai atzīmētu to iekļaušanu atzītajā...

«Baltic Beach Hotel & SPA» Sporta svētki norisināsies 26.novembrī

Jūrmalas iedzīvotāji un viesi ir aicināti uz Sporta svētkiem, kuru ietvaros paredzētas bezmaksas fitnesa nodarbības, pusgada un gada abonementu...

Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.

Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

LIAA Tūrisma departaments: Latvijas tūrisma nozarē aizvadām veiksmīgu gadu

Izdevies ne tikai kompensēt tūristu plūsmas samazinājumu no lielās kaimiņvalsts, bet arī turpināt stabilu nozares attīstību...

Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...

Viedoklis: Kā restorāni izvēlas traukus, kurus izmanto savos uzņēmumos?

Mēs vēlējāmies noskaidrot, kā Latvijā pazīstami restorāni izvēlās traukus, šķīvjus, katlus un citus ēdināšanas traukus savos uzņēmumos. Pēc kāda...

Šoziem varēsiet pavakariņot stikla iglū gar Temzas upi

Šis ir kas jauns arī priekš Londonas – restorāns, kas slejas stalti gar Temzas upi. Tas, kas to padara unikālu, ir īpašās iglū formas stikla mājiņas, kurās šo

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 18.11.2016 - 20.11.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām

Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams pārliecināties...

Enerģiskas mūzikas pavadībā atklāj restorāna Orizzonte 2.stāvu ar skatu uz jūru - Foto

25 foto. Enerģiskas mūzikas pavadībā atklāj restorāna Orizzonte 2.stāvu ar skatu uz jūru

Tiek krāšņi atklāts resorāna Orizzonte otrais stāvs

Klasiskās mūzikas huligānu – instrumentālās grupas „DaGamba” – spēcīga lādiņa un enerģijas pārpildītās mūzikas pavadījumā, izgaršojot aukstās un...

Jūrmalas pludmales restorāns «Orizzonte» grezni atklāj restorāna otro stāvu - Foto

80 bildes. Jūrmalas pludmales restorāns «Orizzonte» grezni atklāj restorāna otro stāvu...

Dikļu pils restorāns aicina Francijas vīna mīļotājus svinēt Beaujolais Noeveau vīna svētkus pilī!

Restorāna šefpavārs Jānis Siliņš būs sagatavojis īpašu ēdienkarti, bet ar jauno Beaujolais Noeveau vīnu iepazīstinās restorāna vadītāja Viāna Lakševica...

Par Baltijas labāko vīnzini atzīts Martynas Pravilonis no Lietuvas

4.novembrī Rīgā tika noteikts Baltijas labākā vīnziņa tituls Vana Tallinn Grand Prix konkursa laikā, kurā par uzvarētāju kļuva Lietuvas pārstāvis...

Viedoklis: Kā Rīgas dārgās autostāvvietas ietekmē klientu apmeklētību restorānos?

Rīgas autostāvvietas bieži vien ir tādas, kur apmeklētajam nākas atvadīties no kāda lieka eiro, lai novietotu savu automašīnu. Noskaidrojām, kā tas ietekmē...

Gardēžu vakariņas un komponista Viljama Goldšteina (ASV) koncerts

Hotel Bergs aicina izbaudīt restorāna Bergs šefpavāra Jāņa Zvirbuļa piecu kārtu gardēžu vakariņas ar piemeklētiem MARTELL konjakiem...

Viedoklis: Kāda ir tūristu apmeklētība Rīgā rudens sezonā?

Vasaras sezona ir noslēgusies un jau aiz loga var manīt pirmās ziemas pazīmes. Aptaujājām viesnīcu un restorānu vadītājus par esošo situāciju...

Viedoklis: Kā cīnīties ar «rudens depresiju»? (Papildināts)

Daudziem cilvēkiem rudens saistās ar krāsainām lapām, vēl pēdējām siltajām dienām… Taču ir tikpat daudz cilvēku, kuri rudeni gaida ar šausmām...

Tenerifē atklās pirmo nūdistu restorānu

Ir dzirdēts par pavāriem, kas savā virtuvē gatavo kaili, taču kā būtu sēdēt restorānā kailam? Vietā, kur apkārt sēdētu vēl aptuveni 50 kaili cilvēki? Pavisam drīz...

Viedoklis: Kā restorāns izvēlas, kādu kafiju piedāvāt saviem klientiem?

Ir zināms, ka pasaulē ir daudz kafijas šķirņu. To dažādība ir mērāma rūgtumā, smaržā, garšā un pat krāsā. Arī tas, ka daudzu latviešu ikdiena nav iedomājama bez labas...

Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!

Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija izsalkuma remdēšana...

LIELĀ INTERVIJA ar Tomas A. Svieka (Thomas A. Swieca), Radisson Blu Daugava Hotel jaunā ģenerāldirektora

Kopš 2016. gada 1. augusta Rezidor Hotel Group ir iecēlusi Tomasu A. Svieku Radisson Blu Daugava Hotel ģenerāldirektora amatā Rīgā, Latvijā...

Viedoklis: Kādam būtu jābūt viesmīlim Latvijā?

20. oktobrī pasaulē tiek svinēta viesmīļu diena. Tā ir diena, kad restorānu un kafejnīcu vadītāji un apmeklētāji viesmīļiem var pateikt “paldies” par paveikto...

Iecienītākās vēlo brokastu vietas Jūrmalā

Nesteidzīgie brīvdienu rīti ir ideāli piemēroti ne tikai pastaigai gar jūru, bet arī vēlajām brokastīm jeb brančam (brunch). Jūrmalas tūrisma informācijas centrs...

Viedoklis: Ar ko mūs pārsteigs Rīgas restorānu nedēļā? (papildināts)

No 10. līdz 15. oktobrim daudzos labākajos Rīgas restorānos notiek liela rosība, jo viņi ir rudens Rīgas restorānu nedēļas dalībnieki. Restorānu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.27983403sec.