ēdināšana.

Apskatām 1121 - 1160 no 2076 vārdam 'ēdināšana'

Estravel Latvia,

Trakai TIC,

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija,

Gulbenes novada TIC,

Liepupes muiža,

Tukuma TIC,

Grand Hotel Kempinski Riga,

Francijā bagetes aizstāj ar burgeriem

Lai arī ir grūti amerikāņu klasisko burgeri asociēt ar Franciju, statistika nemelo - 2017.gads ir bijis pirmais gads vēsturē...

Ideālās pannas meklējumos: saruna ar «Arkolat Kafe» saimnieku Jāni Rozīti

Virtuves preču un ēdināšanas nozarē jaunumi pārsteidz ik uz soļa katrā sezonā. Preču piedāvājums nemitīgi tiek papildināts ar jauniem...

Tūrisma maršruta «Baltu ceļš» izstrādē sākusies resursu izpēte un novērtēšana

Tērvetes novadā reģistrētā biedrība “Latviešu karavīrs” sākusi pētījumu “Zemgaļu un sēļu vēsturi raksturojoši tūrisma resursi...

Aicina pieteikties konkursam «Daugavpils tūrisma balva 2017»

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūra no 2018. gada 15. marta līdz...

«ITB 2018» tika uzsākta ar garšīgu pieņemšanu baltiešu stendos

Izstāde “ITB Berlin” pulcē tūrisma uzņēmējus un galamērķu pārstāvjus no visas pasaules. Atklāšanas sarīkojuma dalībniekus...

Konkurss «Dižprojekts» – inovatīvi un ilgspējīgi risinājumi Latvijas lauku attīstībai

Dižošanās akcija - konkurss „Dižprojekts” notiek jau septīto reizi. Biedrība „Latvijas Lauku forums” konkursu organizē, lai...

Iepazīsti 5 garšvielas sildošiem ēdieniem

Īpaši labi sildoši ēdieni noder gan pie vakariņu galda aukstākā laikā, gan rīkojot pavasara talkas un pirmos...

«Ryanair» komercdirektors: Par neērtībām sūdzas tikai tie, kas nav lidojuši ar «Ryanair»

Jaunās Īrijas lidsabiedrības «Ryanair» politikas - kā piemēram, lūgums rokassomas nodot kā nododamo bagāžu bez maksas...

5 padomi kā nepārmaksāt par tradicionālu ēdienu ceļojuma laikā

Nacionālās virtuves baudīšana ir visai svarīga ceļojuma sastāvdaļa - un tieši tā iespējams arī plašāk iepazīt valsts kultūru...

Pieaug Valmieras Tūrisma informācijas centra apmeklētāju skaits

Valmieras Tūrisma informācijas centrā (TIC) 2017.gadā viesojušies vairāk nekā 10 000 apmeklētāju, liecina Valmieras...

«DPD Latvija» uzsāk pārtikas piegādes sadarbībā ar «Food Factory»

Ar šā gada martu sūtījumu pārvadātājs “DPD Latvija” uzsācis pārtikas piegādes sadarbībā ar veselīgās ēdināšanas uzņēmumu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie biznesa augstskolas «Turība» Starptautiskā tūrisma fakultātes dekānes Agitas Doniņas

Biznesa augstskolas «Turība» Starptautiskā tūrisma fakultātes dekāne, Tūrisma un viesmīlības...

Madonā norisinājās «Moller’s» Madonas Tautas slēpojums

Skaistā saulainā ziemas dienā, 24.februārī, lieliski sagatavotās trasēs notika ikgadējais Madonas slēpojums,  kas šoreiz bija...

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 23.02.2018 - 25.02.2018

Lielbritānijas «KFC» piedzīvo vistu trūkumu, tāpēc uz laiku slēdz savus restorānus

Populārā Amerikas Savienoto Valstu ātrās ēdināšanas ķēde "Kentucky Fried Chicken" jeb "KFC" pirmdien...

«Hesburger» šogad Baltijā plāno investēt 11,5 miljonus eiro

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” Baltijas valstīs šogad plāno investēt aptuveni...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 16.02.2018 - 18.02.2018

Aicina pieteikties dalībai 48. Latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu Gadatirgū

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina pieteikties dalībai 48. Latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu Gadatirgū, kas...

Mīlestības svētku vakariņas TEX MEX stilā - ātri, krāsaini, garšīgi

Lai visu mīlētāju jeb Svētā Valentīna dienā pārsteigtu mīļoto, iespējams pagatavot ātras, krāsainas un garšīgas vakariņas...

Arī latviešus - topošos uzņēmējus pārtikas nozarē aicina piedalīties realitātes šovā

Starptautiskā realitātes šova Meallions show rīkotāji aicina visus, kam interesē uzņēmējdarbība ēdināšanas nozarē...

Rīgas pilsētas būvvalde līdz 1.martam iesniegtos vasaras kafejnīcu risinājumus izskata paātrinātā kārtībā

Rīgas pilsētas būvvalde informē, ka, iesniedzot sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu vietu (vasaras kafejnīcu) risinājumu projektu līdz...

Bauskā norisināsies patriotiskā kafejnīcu nedēļa

Jau sesto reizi Bauskas apkārtnē norisināsies “Bauskas patriotiskā kafejnīcu nedēļa”. Šajā reizē piedalīsies četri...

Lielbritānijā izmeklēs lidsabiedrību bezmaksas izsēdināšanas algoritmus

Lielbritānijas Civilās aviācijas pārvalde uzsākusi izmeklēšanu, kuras mērķis ir noskaidrot vai lidsabiedrību algoritmi...

Mājīgā lidostas viesnīca «Māra» darbu turpinās kā neatkarīga viesnīca

«Airport Hotel Māra» ir mājīga un omulīga viesnīca, kas jau 21 gadus uzņem viesus. Tā ir  iekārtota Kanādas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

«Megastar» pirmajā gadā pārvadā vairāk nekā 2 miljonus pasažieru

LNG ātrgaitas prāmis Megastar, kas uzsāka kursēt maršrutā Tallina–Helsinki 2017. gada janvārī, savā pirmajā gadā...

Atbalsts reģionālā tūrisma veicināšanai – Somijas piemērs

Vidzemes plānošanas reģiona pārstāvji kopā ar Latvijas investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departamenta vadītāju devās...

Studenti Valmierā rada unikālas idejas vienas nedēļas laikā

Nedēļas garumā, no 11. līdz 17. janvārim, Vidzemes Augstskolas (ViA) intensīvā kursa “Biznesa procesu vadības imitāciju...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Pētījums: Latvijā brokastīs visbiežāk ēd olas, sviestmaizes ar gaļu un putru

Latvijas iedzīvotāji no rīta visbiežāk iecienījuši mieloties ar olām (52%), sviestmaizēm ar gaļu (49%) un putru (45%)...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Tūrisma departamenta direktores Ineses Šīravas

Tūrismā risināmie jautājumi ir līdzīgi gan Latvijā, gan tepat kaimiņos, kā arī tālākās valstīs, ilgus gadus strādājot nozarē...

Vīnes lidostā atvērts Džeimija Olivera restorāns

Kurš gan ir sacījis, ka ēdienam lidostā ir jābūt... parastam? Šis cilvēks, noteikti, nav rēķinājies ar to, ka kādu dienu...

Vai lidmašīnā var prasīt papildporciju ēdienam?

Šajā rakstā, protams, nerunāsim par lidsabiedrībām, kur par ēdienu paredzēts maksāt - t.i., Ryanair, airBaltic, Wizzair...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora «TEZ TOUR» vadītāja Latvijā Konstantīna Paļgova

Pirms 15 gadiem Konstantīns Paļgovs TEZ TOUR vadīšanai Latvijā piekrita pēc īsas sarunas ar uzņēmuma akcionāriem...

Ziemassvētku dāvanu iegāde pielīdzināma eksāmeniem studiju laikā

Līdz Ziemassvētkiem palikusi vairs tikai nedēļas un lielākajai daļai sabiedrības aktualizējas  jautājums par dāvanām...

Lai Ziemassvētkos virtuvē smaržotu pēc cepeša un cepumiem

Ziemassvētku smaržu mājās viegli var radīt ar dažādu šim laikam raksturīgo garšvielu – kanēļa, krustnagliņu, ingvera...

Lauku tūrisma uzņēmējdarbību apdraud negodīga konkurence un arvien pieaugoša birokrātija

Lauku tūrisma nozare 2017. gada sezonas rezultātus pārrunāja četros reģionālos uzņēmēju semināros, kuros izvērtēja...

Uzņēmēji izteikuši gatavību līdzdarboties pārrobežu kulinārā ceļa «Livonijas garša» veidošanā

Novembra beigās noslēdzās uzņēmēju – ražotāju, pakalpojuma sniedzēju pieteikšanās dalībai pārrobežu kulinārajā ceļā...

Zemgales un Lietuvas pašvaldības mudinās tūristus ceļot abās valstīs

2018.gada 8.decembrī Jonišķos Sarkanajā sinagogā Bauskas, Iecavas, Rundāles, Vecumnieku novada pašvaldības Latvijā un...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.01090002sec.