Baltic Beach Hotel & SPA, viesnīca Jūras iela 23/25, Jūrmala, LV-2015 +371 67771400
|
Jūrmalas TIC, tūrisma informācijas centrs Lienes iela 5, Jūrmala, LV-2015 +371 67147900
|
Via Vitalité, “Lejas Raķi” Lažas pagasts Dienvidkurzemes novads LV-3456, Latvija +371 20605553
|
Esplanāde, restorāns Elizabetes iela 55, Rīga, LV-1010 +371 67772222
|
il Sole, restorāns Jūras ielā 23/25, Jūrmala, LV-2015 +371 67771428
|
Skyline Bar, bārs Elizabetes iela 55, Rīga, LV-1010 +371 67772288
|
|
1161.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
1162.
Lauku tūrisma uzņēmējiem pasniegs zīmi «Latviskais mantojums»
(05/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Kultūras zīme "Latviskais mantojums" izveidota pēc Latvijas lauku
tūrisma asociācijas „Lauku ceļotājs” iniciatīvas un, sadarbībā ar...
1163.
«Hesburger» piesaka sevi Baltijas brokastu piedāvājuma segmentā
(04/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”
ar šī gada sākumu ir spērusi soli brokastu piedāvājuma segmentā un...
1164.
Jūrmala – lieliska izvēle Ziemassvētku laikam un Jaunā gada sagaidīšanai
(31/12/2016 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētku brīvdienas un Jaunais gads ir lieliska iespēja pavadīt
neaizmirstamus svētku brīžus draugu un ģimenes lokā kādā no Jūrmalas...
1165.
Top 5 – 2016. gada tūristu mīļākie neierastie ēdieni
(30/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
No zeltā pārklātiem saldējumiem līdz suši virtuļiem. Piedāvājam jums
apskatīt trakākos 2016. gada ēdienus, kurus bija iemīļojuši tūristi...
1166.
Restorāns «Kasdārzā» piedāvā ekskluzīvāko Jaunā Gada sagaidīšanu pašā Rīgas centrā
(28/12/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūzika, ēdieni, dzērieni ar fantastisku skatu uz kanālmalas ainavu no jaunuzceltās lounge zonas zem zvaigžņotām debesīm...
1167.
Tallink atklāj tajiešu restorānu Tallinas vecpilsētā
(27/12/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Tallink atklās Tallinas vecpilsētā restorānu NOK NOK, kurā tiks
pasniegti autentiski tajiešu (Taizemes) ēdieni. Līdz ar restorānu tiks
atklāta arī tajiešu...
1168.
«Borjomi», sadarbībā ar «Restorāns 3», iepazīstina ar dažādiem Ziemassvētku ēdieniem - Foto
(23/12/2016 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
«Borjomi», sadarbībā ar «Restorāns 3», iepazīstina ar dažādiem Ziemassvētku ēdieniem
1169.
Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)
(23/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot,
kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu?
Atbildes...
1170.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
1171.
Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu?
(22/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot,
kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu?
Atbildes...
1172.
Ziemassvētku brīvdienas un Jaunā gada sagaidīšanas iespējas priecē jūs Jūrmalā
(22/12/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētku brīvdienas un Jaunais gads ir lieliska iespēja pavadīt neaizmirstamus svētku brīžus draugu un ģimenes lokā kādā no Jūrmalas...
1173.
Viedoklis: Kādi ir vispopulārākie Rīgas restorānu vīni?
(19/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus vīnus piedāvā Latvijas restorāni. Kādas ir
to cenas, kuru valstu vīni ir vislabākie un to, kur tad meklēt
vislabākos vīnus...
1174.
Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)
(19/12/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir
ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero
atvēra...
1175.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)
(16/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
1176.
Jau tradicionāli iecienītās mandeles vai no Eiropas aizgūtie kastaņi - kam dosiet priekšroku?
(16/12/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Jebkurš Ziemassvētku tirdziņš, lai kur arī tas atrastos, nav iedomājams
bez divām lietām - dažādiem amatnieku meistardarbiem, ko dāvināt saviem...
1177.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)
(15/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
1178.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 9 viedokļi!)
(14/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...
1179.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 6 viedokļi!)
(13/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno
dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
1180.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu?
(12/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno
dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
1181.
Turpinām baudīt, izgaršot, izrunāt un nedaudz ieslīgt bezrūpīgas dzīves burvībā
(09/12/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Garša ir cilvēku kaisle un aizrautība, kas mudina iegrimt garās un aizraujošās sarunās...
1182.
Andris Reizenbergs: Rīgā būtu jāievieš bāru un restorānu limits
(07/12/2016 05:36)
[lv]
Skatīt vairāk
Andris Reizenbergs ir absolvējis Biznesa augstskolas Turība Uzņēmējdarbības vadības bakalaura programmu un šobrīd ir viens no...
1183.
TOP 5 - Kā ceļošana ietekmē cilvēka raksturu?
(06/12/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Vai esat kādreiz atgriezušies no ceļojuma ar sajūtu, ka kaut kas ir
mainījies? Iespējams, ka mainījies esat pats jeb raksturs. Ceļojums ir
kustība citā pilsētā...
1184.
Viedoklis: Kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu veselību?
(05/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziema, ir periods, kad par veselību ir jādomā vairāk, nekā citas
sezonas. Pajautājām dažādiem restorāniem, kādi ēdieni būtu ziemā jāēd,
lai uzlabotu...
1185.
Ārvalstu vēstniecības Latvijā jau 20. gadu aicina uz Ziemassvētku labdarības tirdziņu
(03/12/2016 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 2016. gada 3. decembrī jau divdesmito reizi notiks Rīgas
Starptautiskā sieviešu kluba organizētais Ziemassvētku labdarības
tirdziņš. Tirdziņš notiks...
1186.
Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni? (Papildināts)
(01/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus
ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk
par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...
1187.
Mārtiņš Rītiņš un Gints Sniedze dalās ar savām zināšanām
(01/12/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Glamūrīgi dzērieni un izmeklētas maltītes ir ekskluzīvs piedzīvojums, ko
reizi pa reizei gribas izdzīvot mums katram. Ēdienu eksperts Mārtiņš
Rītiņš un...
1188.
Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni?
(30/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas
restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku
sajūtu cilvēkos...
1189.
Lauku tūrisma uzņēmējiem pasniegs vides kvalitātes zīmi «Zaļais sertifikāts» un kultūras zīmi «Latviskais mantojums»
(30/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Nākamā gada sākumā lauku tūrisma nozares kalendārā līdzās ir divi
nozīmīgi datumi: 11. janvārī Kultūras ministre Dace Melbārde pasniegs
zīmi...
1190.
Vieta, kur pavakariņot Ziemassvētkos – īsta piparkūku mājiņa
(28/11/2016 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja kādreiz meklējiet lieliskus veidus, kā iepriecināt bērnus, īsta piparkūku mājiņa var būt viens no risinājumiem...
1191.
Viedoklis: Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā? (Papildināts)
(25/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Turpinot tēmu par vegāniem un Novembri kā vegānu mēnesi, uzdevām šo jautājumu arī ceļojumu aģentūrām:Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā?....
1192.
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.
(25/11/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...
1193.
LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru
(24/11/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu,
gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb,
kā pats saka...
1194.
Viedoklis: Kādas alternatīvas Latvijas restorāni piedāvā vegāniem un veģetāriešiem?
(24/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Novembris ir vegānu mēnesis, tādēļ vēlējāmies noskaidrot, vai un kādas alternatīvas piedāvā dažādi Latvijas restorāni...
1195.
Pilsētas, kas ir īpaši piemērotas vegāniem
(24/11/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Varētu šķist, ka ceļošana vegāniem ir grūts uzdevums, jo grūti iepazīt
dažādu tautu virtuves kultūras, jo visbiežāk tajās nozīmīgu lomu ieņem
gaļa un jūras...
1196.
Viedoklis: Kā restorāni izvēlas traukus, kurus izmanto savos uzņēmumos?
(21/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs vēlējāmies noskaidrot, kā Latvijā pazīstami restorāni izvēlās
traukus, šķīvjus, katlus un citus ēdināšanas traukus savos uzņēmumos.
Pēc kāda...
1197.
Viedoklis: Kā tūrisma speciālisti plāno svinēt 18. novembri? (Papildināts, 9 viedokļi)
(17/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Valsts svētki ir jau rīt un vel pēdējo reizi vēlējāmies uzzināt, kā
dažādi tūrisma speciālisti paši domā sagaidīt valsts svētkus. Visi
viedokļi ir...
1198.
LIELĀ INTERVIJA ar Antu Joksti, tūrisma aģentūras Estravel Latvia vadītāju
(17/11/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē ir tik daudz vietu, ka divreiz vienā nav jāatgriežas,
pārliecināta tūrisma aģentūras Estravel Latvia vadītāja Anta Jokste. Šī
tūrisma aģentūra 20 gados...
1199.
Dikļu pils restorāns aicina Francijas vīna mīļotājus svinēt Beaujolais Noeveau vīna svētkus pilī!
(14/11/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna šefpavārs Jānis Siliņš būs sagatavojis īpašu ēdienkarti, bet
ar jauno Beaujolais Noeveau vīnu iepazīstinās restorāna vadītāja Viāna
Lakševica...
1200.
Ledus hallē Ventspilī sāks darboties picērija «Zītari»
(14/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
12.novembrī, Ledus halles kafejnīcas telpās darbu uzsāks picērija “Zītari”. Kafejnīca apmeklētājiem būs atvērta ik dienu no...