ēdieni.

Apskatām 1161 - 1200 no 2281 vārdam 'ēdieni'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Jūrmalas TIC,

Via Vitalité,

Esplanāde,

il Sole,

Skyline Bar,

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

Lauku tūrisma uzņēmējiem pasniegs zīmi «Latviskais mantojums»

Kultūras zīme "Latviskais mantojums" izveidota pēc Latvijas lauku tūrisma asociācijas „Lauku ceļotājs” iniciatīvas un, sadarbībā ar...

«Hesburger» piesaka sevi Baltijas brokastu piedāvājuma segmentā

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” ar šī gada sākumu ir spērusi soli brokastu piedāvājuma segmentā un...

Jūrmala – lieliska izvēle Ziemassvētku laikam un Jaunā gada sagaidīšanai

Ziemassvētku brīvdienas un Jaunais gads ir lieliska iespēja pavadīt neaizmirstamus svētku brīžus draugu un ģimenes lokā kādā no Jūrmalas...

Top 5 – 2016. gada tūristu mīļākie neierastie ēdieni

No zeltā pārklātiem saldējumiem līdz suši virtuļiem. Piedāvājam jums apskatīt trakākos 2016. gada ēdienus, kurus bija iemīļojuši tūristi...

Restorāns «Kasdārzā» piedāvā ekskluzīvāko Jaunā Gada sagaidīšanu pašā Rīgas centrā

Mūzika, ēdieni, dzērieni ar fantastisku skatu uz kanālmalas ainavu no jaunuzceltās lounge zonas zem zvaigžņotām debesīm...

Tallink atklāj tajiešu restorānu Tallinas vecpilsētā

Tallink atklās Tallinas vecpilsētā restorānu NOK NOK, kurā tiks pasniegti autentiski tajiešu (Taizemes) ēdieni. Līdz ar restorānu tiks atklāta arī tajiešu...

«Borjomi», sadarbībā ar «Restorāns 3», iepazīstina ar dažādiem Ziemassvētku ēdieniem - Foto

«Borjomi», sadarbībā ar «Restorāns 3», iepazīstina ar dažādiem Ziemassvētku ēdieniem

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu? (Papildināts - 6 viedokļi!)

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

Viedoklis: Kā pie vakariņu galda radīt Ziemassvētku noskaņu?

Daudzi sinoptiķi Ziemassvētkos neprognozē sniegu. Vēlējāmies noskaidrot, kā mājās, ar sev tuviem cilvēkiem, varētu radīt Ziemassvētku noskaņu? Atbildes...

Ziemassvētku brīvdienas un Jaunā gada sagaidīšanas iespējas priecē jūs Jūrmalā

Ziemassvētku brīvdienas un Jaunais gads ir lieliska iespēja pavadīt neaizmirstamus svētku brīžus draugu un ģimenes lokā kādā no Jūrmalas...

Viedoklis: Kādi ir vispopulārākie Rīgas restorānu vīni?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus vīnus piedāvā Latvijas restorāni. Kādas ir to cenas, kuru valstu vīni ir vislabākie un to, kur tad meklēt vislabākos vīnus...

Iepazīsti Sublimotion – pasaules modernāko restorānu (Video)

Sublimotion restorāna idejas autors ir šefpavārs Paco Roncero, kurš ir ieguvis divus Michelin zvaigžņu apbalvojumus. 2014. gadā Paco Roncero atvēra...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Jau tradicionāli iecienītās mandeles vai no Eiropas aizgūtie kastaņi - kam dosiet priekšroku?

Jebkurš Ziemassvētku tirdziņš, lai kur arī tas atrastos, nav iedomājams bez divām lietām - dažādiem amatnieku meistardarbiem, ko dāvināt saviem...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 9 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 6 viedokļi!)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...

Turpinām baudīt, izgaršot, izrunāt un nedaudz ieslīgt bezrūpīgas dzīves burvībā

Garša ir cilvēku kaisle un aizrautība, kas mudina iegrimt garās un aizraujošās sarunās...

Andris Reizenbergs: Rīgā būtu jāievieš bāru un restorānu limits

Andris Reizenbergs ir absolvējis Biznesa augstskolas Turība Uzņēmējdarbības vadības bakalaura programmu un šobrīd ir viens no...

TOP 5 - Kā ceļošana ietekmē cilvēka raksturu?

Vai esat kādreiz atgriezušies no ceļojuma ar sajūtu, ka kaut kas ir mainījies? Iespējams, ka mainījies esat pats jeb raksturs. Ceļojums ir kustība citā pilsētā...

Viedoklis: Kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu veselību?

Ziema, ir periods, kad par veselību ir jādomā vairāk, nekā citas sezonas. Pajautājām dažādiem restorāniem, kādi ēdieni būtu ziemā jāēd, lai uzlabotu...

Ārvalstu vēstniecības Latvijā jau 20. gadu aicina uz Ziemassvētku labdarības tirdziņu

Sestdien, 2016. gada 3. decembrī jau divdesmito reizi notiks Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba organizētais Ziemassvētku labdarības tirdziņš. Tirdziņš notiks...

Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni? (Papildināts)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...

Mārtiņš Rītiņš un Gints Sniedze dalās ar savām zināšanām

Glamūrīgi dzērieni un izmeklētas maltītes ir ekskluzīvs piedzīvojums, ko reizi pa reizei gribas izdzīvot mums katram. Ēdienu eksperts Mārtiņš Rītiņš un...

Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...

Lauku tūrisma uzņēmējiem pasniegs vides kvalitātes zīmi «Zaļais sertifikāts» un kultūras zīmi «Latviskais mantojums»

Nākamā gada sākumā lauku tūrisma nozares kalendārā līdzās ir divi nozīmīgi datumi: 11. janvārī Kultūras ministre Dace Melbārde pasniegs zīmi...

Vieta, kur pavakariņot Ziemassvētkos – īsta piparkūku mājiņa

Ja kādreiz meklējiet lieliskus veidus, kā iepriecināt bērnus, īsta piparkūku mājiņa var būt viens no risinājumiem...

Viedoklis: Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā? (Papildināts)

Turpinot tēmu par vegāniem un Novembri kā vegānu mēnesi, uzdevām šo jautājumu arī ceļojumu aģentūrām:Kā rīkoties, ja esiet veģetārietis vai vegāns un gribat ceļot grupā?....

Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām.

Rīgas restorāns kā pirmais Latvijā piedāvā 9 kārtu degustāciju ēdienkarti līdz pat 200 personām...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

Viedoklis: Kādas alternatīvas Latvijas restorāni piedāvā vegāniem un veģetāriešiem?

Novembris ir vegānu mēnesis, tādēļ vēlējāmies noskaidrot, vai un kādas alternatīvas piedāvā dažādi Latvijas restorāni...

Pilsētas, kas ir īpaši piemērotas vegāniem

Varētu šķist, ka ceļošana vegāniem ir grūts uzdevums, jo grūti iepazīt dažādu tautu virtuves kultūras, jo visbiežāk tajās nozīmīgu lomu ieņem gaļa un jūras...

Viedoklis: Kā restorāni izvēlas traukus, kurus izmanto savos uzņēmumos?

Mēs vēlējāmies noskaidrot, kā Latvijā pazīstami restorāni izvēlās traukus, šķīvjus, katlus un citus ēdināšanas traukus savos uzņēmumos. Pēc kāda...

Viedoklis: Kā tūrisma speciālisti plāno svinēt 18. novembri? (Papildināts, 9 viedokļi)

Valsts svētki ir jau rīt un vel pēdējo reizi vēlējāmies uzzināt, kā dažādi tūrisma speciālisti paši domā sagaidīt valsts svētkus. Visi viedokļi ir...

LIELĀ INTERVIJA ar Antu Joksti, tūrisma aģentūras Estravel Latvia vadītāju

Pasaulē ir tik daudz vietu, ka divreiz vienā nav jāatgriežas, pārliecināta tūrisma aģentūras Estravel Latvia vadītāja Anta Jokste. Šī tūrisma aģentūra 20 gados...

Dikļu pils restorāns aicina Francijas vīna mīļotājus svinēt Beaujolais Noeveau vīna svētkus pilī!

Restorāna šefpavārs Jānis Siliņš būs sagatavojis īpašu ēdienkarti, bet ar jauno Beaujolais Noeveau vīnu iepazīstinās restorāna vadītāja Viāna Lakševica...

Ledus hallē Ventspilī sāks darboties picērija «Zītari»

12.novembrī, Ledus halles kafejnīcas telpās darbu uzsāks picērija “Zītari”. Kafejnīca apmeklētājiem būs atvērta ik dienu no...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.14903283sec.