ēdieni.

Apskatām 121 - 160 no 2280 vārdam 'ēdieni'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Jūrmalas TIC,

Esplanāde,

il Sole,

Skyline Bar,

Via Vitalité,

Āfrikas slēptais dārgakmens Tunisija

Nelielā Ziemeļāfrikas valsts Tunisija ir kā labi slēpts dārgakmens. No vienas puses to apskalo Vidusjūra, no otras puses to ieskauj Sahāras tuksnesīgiem plašumi...

27. marts vēsturē: šodien svin Spānijas populārā ēdiena Paeljas dienu

Pat ja nekad neesi nogaršojis, noteikti esi dzirdējis par ēdienu ar nosaukumu paelja (paella). Paelja ir no rīsiem gatavots ēdiens, kas ir viens no...

Ar skatu uz Eifeļa torni un ne tikai: populāri seriāli ar franču pieskaņu

Francijas kultūra, gastronomija, arhitektūra un izslavētais dzīves stils jeb “joie de vivre” ir pazīstams cilvēkiem visā pasaulē, tāpēc nav brīnums...

Dubaijas ēdiena kultūra - mantojums un spilgtākie restorāni

Gaidot pavasari, daudzi latvieši steidz ceļojumos uz siltiem galamērķiem, tostarp Dubaiju, uz kuru viegli var aizceļot ar nacionālo lidsabiedrību “airBaltic”...

«Bali vēders» – ceļotāju slimība, kas iecerēto atpūtu var pārvērst par mokošu un dārgu pārdzīvojumu

Bali un citi Dienvidaustrumāzijas galamērķi pēdējos gados ir ļoti populāri Latvijas tūristu vidū, un daudzi turp ieplānojuši doties arī skolēnu brīvlaikā...

Kur Eiropā baudīt sakuras ziedēšanas laiku

Nenoliedzami sakuras ziedēšanas laikā par galamērķi numur viens pasaulē kļūst Japāna. Taču, kā izrādās, lai baudītu šo krāšņumu, nav jādodas tik tālu...

Moto-entuziaste Patrīcija lauž stiprā dzimuma neticību un stereotipus

“Meitenīt, pasauc kādu puisi, man par šo to jāpakonsultējas,” šeit neies krastā. 25 gadus jaunā Patrīcija Greidāne darba dienas aizvada, konsultējot klientus moto veikalā, bet brīvo laiku – skrūvējot savus Suzuki motociklus...

Visu laiku gribās ēst, kārojas ko saldu, sāļu vai treknu? Iespējams, pie vainas ir hormonu disbalanss

Regulāri kārojas čipsus, ātrās uzkodas vai citus sāļus un treknus ēdienus? Nespēj atturēties no konfektēm, šokolādes un saldumiem...

Recepte: Emīls Balceris gatavo tortilju ar maltās gaļas iesmiņu

Kad pavasaris jau ar roku sasniedzams, bet pasaule turpina būt pelēcīga un drūma, grupas “Musiqq” mūziķis Emīls Balceris nepadodas...

Dubaija - ēdienu paradīze un vieta, kur satiekas pasaules gurmāni

Nav noslēpums, ka ceļošanas iemesli ir visdažādākie. Kāds alkst lutinošu “all inclusive” pieredzi, kāds aktivitātes dabā, kāds steidz iepirkt jaunākās zīmolu kolekcijas...

Kāda ir atšķirība starp angļu brokastīm un īru brokastīm

Tā vien šķiet, ka lielas starpības starp angļu un īru tradicionālajām brokastīm nav, taču lietpratēji noteikti tam nepiekritīs...

Hoijeres namā aizvadīta tikšanās ar šefpavāru Mārtiņu Sirmo

2024. gada 24. februārī Liepājas 17.–19. gs. interjera muzejā “Hoijeres kundzes viesu nams” Kungu ielā 24 ar ēdiena gatavošanas paraugdemonstrējumiem un degustāciju...

26. februāris vēsturē: pasaulē svin Pasaku dienu

Kā jau liela daļa no savdabīgajām tematiskajām dienām, arī pasaku diena, visticamāk radīta...

Marta Mackeviča: 10 lietas, kas noteikti jāizbauda Dubaijā

Nacionālā lidsabiedrība airBaltic jau kādu laiku piedāvā iespēju nokļūt vienā no neparastākajām pilsētām pasaulē – Dubaijā, kas saskaņā ar “Tripadvisor”...

Bali no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Indonēzijas sala Bali ir ne tikai gan vieta ar pasakainu dabas skaistumu, kārdinoši gardu ēdienu un unikālu kultūras šarmu, gan vieta, kurp ceļot ir iemīļojuši tie...

Kipra - atrodas Eiropas, Āzijas un Āfrikas krustcelēs, ir ideāls brīvdienu galamērķis

Ja pēc aukstākajām janvāra dienām jau domājat par siltākiem brīvdienu galamērķiem, tagad ir īstais laiks doties uz Kipru...

Kā sarīkot kopīgu tako vakaru vai svētdienas brokastis visām gaumēm?

Latvijas iedzīvotājiem vēl būtiskāk kļūst iespējami ātrāk iepirkties un īsākā laikā pagatavot ēdienu, liecina jaunākās tendences, ko Paulig mārketinga aktivitāšu vadītāja...

Igaunijas vilcienos varēs iegādāties ēdienu un dzērienus

Turpmāk Igaunijas dzelzceļa uzņēmuma “Elron” vilcienos pasažieri varēs iegādāties ēdienu un dzērienus...

Kas ir gavēnis un kā to ievēro?

Katoļticīgajiem šodien ar Pelnu dienu sākas Lielais gavēnis, kas, pēc katoļu ticības mācības, ir...

Dobeles novads aicina svinēt mīlestību

Valentīndiena tuvojas, un Dobeles novada tūrisma centrs ir apkopojis piedāvājumu romantisku brīžu baudīšanai...

Valentīndienas svētku ceļvedis Gaujas Nacionālajā parkā

Gleznainajā un piedzīvojumiem bagātajā Gaujas Nacionālajā parkā Mīlestības svētkos izbaudīsiet laisku atpūtu, garšu ceļojumu un muzikālus piedzīvojumus...

9. februārī pasaulē un Limbažu novadā atzīmē Picu dienu

Pica šobrīd ir kļuvusi par vienu no vispopulārākajiem ēdieniem, ko cilvēki bauda gan ikdienā, gan svētkos. Pica ir ēdiens, kuru katrs no mums var pagatavot...

Aicina pieteikties «Mājas kafejnīcu dienām 2024»

2024. gadā visā Latvijā, kopumā 42 galamērķos, notiks jau ceturtās Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) organizētās “Māju kafejnīcu dienas 2024”...

Marta Mackeviča: Safari piedzīvojums Dubaijas tuksnesī

Viena no lietām, bez kā nav iedomājams ceļojums uz Dubaiju, ir safari piedzīvojums tuksnesī. Lai gan šādu iespēju nodrošina vairākas kompānijas...

1. februāris vēsturē: Uz neapdzīvotas salas tiek atrasts «Robinsons Krūzo»

Robinsons Krūzo, protams, nav patiess tēls - tas ir fikcionāls tēls, ko izveidojis angļu rakstnieks Daniels Defo...

Lēti un vegāniski ēdieni ar raksturu

Vegānisks dzīvesstils, ko ik gadu janvārī aktualizē akcija “Neapēd zemeslodi”, kļūst par arvien izplatītāku tendenci. Ikviens ir aicināts iesaistīties dabai draudzīgā un veselīgā izaicinājumā...

Kā kokosriekstu piens aizstāj pienu un krējumu pamatēdienos un desertos

Kokosriekstu piens sastāv tikai no kokosriekstu mīkstuma un tajā esošā ūdens – šādam produktam ir dabīga garša un atbilstoša konsistence, turklāt šis viens...

Recepte: Aija Andrejeva gatavo pastu kā Itālijā

Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši tādu ēdienu galdā ceļ dziedātāja Aija Andrejeva, kura kopā...

Izzini, izgaršo, izbaudi, iepazīsti Zemgali!

Daudzveidīgai Zemgales iepazīšanai un apceļošanai izdots jauns tūrisma ceļvedis “Zemgale aicina”, kurā apkopti 340 tūrisma objekti, kas papildināti ar 7 tematiskajiem tūrisma maršrutiem...

Pulcējot teju 6000 apmeklētāju, Siguldā aizvadīts lielākais gardēžu festivāls «Ziemas garšu svinēšana»

Sestdien, 2024. gada 20. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī aizvadīts lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”...

Salīdzināti Baltijas autobraucēju ēšanas paradumi – Latvija kļuvusi par Baltijas hotdogu lielvalsti

Degvielas uzpildes stacijas, kas pielāgojušās mainīgajam tirgum un patērētāju vajadzībām, kļuvušas par vietu, kur ne tikai uzpildīt degvielu, bet arī ātri un garšīgi paēst...

21. janvāris vēsturē: Albānija tiek pasludināta par republiku

Albānija, tulkojumā no albāņu valodas, nozīmē "Ērgļu zeme". Dzīve šajā Eiropas daļā nemaz...

18. janvāris vēsturē: Svin Pekinas pīles dienu

Pekinas pīle ir viens no Ķīnas nacionālajiem ēdieniem, kuri ciena ne tikai tā dzimtenē...

Vegāniskais janvāris – augu izcelsmes bumbiņas ar tomātu mērci grieķu stilā

Svētki ziemas sezonā parast tiek svinēti, galdā ceļot tradicionālos ēdienus, kas bieži vien ir visai sātīgi. Tādējādi visai dabiski, ka pēc svētkiem daudzi labprātāk...

Pēcsvētku skumjas un fizisks nogurums: Kā atgūties?

Svētki beigušies, emocijas noplakušas, it kā nekas slikts nav noticis, tomēr pēkšņā nomāktība, tukšuma sajūta un enerģijas izsīkums neatkāpjas...

Janvāra otrās nedēļas nogales pasākumi Tukuma novadā

Ticējums vēsta, kāds laiks būs pēc 7.janvāra, tāds laiks būs vasarā pēc 12.jūlija. Tā kā piedzīvojam mainīgus laikapstākļus, visdrīzāk – arī jūlija vidus tāds būs...

13.janvāris vēsturē: Dažviet pasaulē šodien atzīmē Veco Jauno Gadu

Vecais Jaunais gads ir rets vēsturisks fenomens, "papildus" svētki, kuri izveidojās laika skaitīšanas...

Kas ir ziemas alus un vai alu patiešām var gatavot līdzīgi kā karstvīnu?

Ziemas jeb Ziemassvētku alus (Christmas beers) ir īpašs, oficiāli atzīts alus veids, kas no klasiska alus atšķiras gan ar dažādu garšvielu piedevām, gan augstāku alkohola saturu...

4. janvāris vēsturē: Atzīmē spageti dienu

Parasti spageti tiek izgatavoti no mannas miltiem, un tos iecienījuši cilvēki visā pasaulē, ne tikai to dzimtenē Itālijā....

Jaunais gads ar jauniem plāniem - iz vēstures līkločiem

Jaungada apņemšanām ir gadu tūkstošiem senas saknes. Senie babilonieši ir fiksēti kā pirmie, kas veic apņemšanos Jaunajā gadā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.49135685sec.