gaļa.

Apskatām 121 - 160 no 1516 vārdam 'gaļa'

Via Vitalité,

28. augusts vēsturē: Tiek atvērts pasaulē pirmais «Subway» restorāns

Ir diva veida ceļotāji - vieni, kas ceļojot vēlas izmēģināt pēc iespējas vairāk jaunas garšas un ēdienus...

Jaunu un inovatīvu produktu parāde izstādē «Riga Food 2024»

Izmēģini austersēnes dažādās krāsās, skābētu kāpostu čipsus, olu makaronus, lakšu pesto, stores fileju želejā...

No Latvijas līdz pat Spānijas garšai – mērču saderība ar uzkodām un ēdieniem

Uzkodas ir neatņemama sastāvdaļa, baudot siltas vasaras dienas ģimenes un draugu lokā mājās, zaļumos vai dodoties pārgājienā...

Ukrainas Neatkarības dienā notiks atbalsta gājiens «Saulespuķu ceļš»

Labdarības biedrība "Tavi draugi" kopā ar Ukrainas vēstniecību Latvijā arī šogad, 2024. gada 24. augustā, Ukrainas Neatkarības dienā...

22. augusts vēsturē: Pasaulē atzīmē hamburgeru dienu

22. augusts daudzviet pasaulē tiek atzīmēts kā Hamburgera diena, kad ikviens, izvēloties sev tīkamāko...

18. augusts vēsturē: ASV un citur pasaulē atzīmē fahita dienu

ASV robežojas ar Meksku, un štatos uz dzīvi apmetušiies iespaidīgs skaits meksikāņu, tādēļnav brīnums, ka viena dienagadā ir veltīta slavenajam meksikāņu ēdienam fahita...

Ceļvedis sēņotājiem: noderīgi ieteikumi meža velšu apstrādei

Sēņošana kļūst arvien populārāka, aicinot dabas mīļotājus un gardēžus baudīt šī veselīgā un aizraujošā hobija priekšrocības. Jau vasarā mežos aug...

Melnkalne no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo valsti

Balkānu centrā esošā Melnkalne ir nedudz apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti. Ar savu satriecošo Adrijas jūras piekrasti, varenajiem kalniem un...

Mājas kafejnīcas «Garšas Abavas lokos» jau 10.un 11.augustā

Aicinām visus garšas baudītājus uz Mājas kafejnīcu dienām "Garšas Abavas lokos" - 2024. gada 10. un 11. augustā...

Grieķijas sala Korfu no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Korfu, viena no gleznainākajām Grieķijas salām, ir īsts dārgums ceļotājiem, kas lūkojas pēc dabas skaistuma, vēsturiskām apskates vietām...

Slavenais Spānijas galamērķu trio - Barselona, Malaga, Palma - kuru izvēlēties

Spānija ir valdzinoša valsts, kas vilina ceļotājus ar pasakainām pludmalēm, krāšņu vēstures mantojumu, dinamiskām pilsētām...

Tūrisma uzņēmēji priecēs ar pārsteigumiem Valmieras dzimšanas dienā

Izcilajam soļotājam, valmierietim Jānim Daliņam veltīts jauns picas piedāvājums un spēka brokastis, īpašie Valmieras dzimšanas dienas gardumi un...

Mājas kafejnīcu dienas Salaspils un Ropažu novados 2024

Turpinot jau pirms 3 gadiem uzsākto ieceri būt par daļu no gada garšīgākās vietējā tūrisma veicināšanas iniciatīvas, arī šogad vasaras izskaņā...

Ar balsi pēc atbalss uz Mazsalacu!

“Kā mežā sauc, tā atskan!” vēsta sena latviešu paruna. Lai gan tās doma mūsos sakņojas daudz dziļāk, tomēr par to, kā mežā atskan...

Grieķijas valdzinošā sala Roda - ceļvedis neaizmirstamam ceļojumam

Roda ir trešā lielākā Grieķijas sala, kas ik gadu pulcē krietnu pulku ceļotāju no visas pasaules. Kāds turp ceļo, lai izzinātu vēstures līkloču atstāto mantojumu...

Nedēļas nogalē Mājas kafejnīcu dienas Vidusdaugavā

Skrīveros mājas kafejnīcu dienu viesus šogad gaidīs trīs mājas kafejnīcas. “Garšu ceļojumā Skrīveru pārtikas kombinātā” līdzās aukstajai zupai...

Rīgas centrā atvērta līdz šim nebijusi koncepta kebabnīca - «Kebab Factory Food Court»

Rīgā atklāts jaunais un inovatīvais “Kebab Factory Food Court”. Tērbatas ielā 40, aizņemot 660 kvadrātmetrus trīs stāvos...

Kā izvairīties no pārēšanās ceļojuma laikā?

Vasara ir atvaļinājumu sezona, kurā ierasti mēdzam doties ceļojumos. Neatkarīgi no tā, vai tas ir tikai uz nedēļas nogali vai ilgāka laika periodu...

Ar uzkodu pret izsalkumu: kā remdēt apetīti veselīgi?

Vasaras periodā, kad populāra kļūst aktīvā atpūta, ir īpaši svarīgi sabalansēt uzturu un uzņemt ne tikai svaigos zaļumus un dārza veltes...

Hoijeres pagalmā aizvadīta grila meistarklase kopā ar Renāru Purmali

Liepājas 17.–19. gadsimta interjera muzeja pagalmā Kungu ielā 24 norisinājās “Vasaras grila uzkodu meistarklase”, kuru vadīja šefpavārs, zīmola un grāmatas...

Kas jāzina, lai pasargātu sevi no karstuma?

Karstuma viļņi ir kļuvuši par bieži sastopamu parādību arī Latvijā, un šī vasara nav izņēmums. Augstā gaisa temperatūra var radīt dažādus veselības riskus...

Mājas kafejnīcu dienas Vidusdaugavas garšu viļnos

No jūnija līdz septembrim Latvijā norisināsies “Mājas kafejnīcu dienu” ceturtā sezona. Aizkraukles novada teritorijā mājas kafejnīcas apmeklētājus...

Kas ir hroniskā noguruma sindroms?

Arvien biežāk tiek runāts par hroniskā noguruma sindromu un tā iespējamajiem iemesliem. Par to, kas ir hronisks nogurums un kas – hroniskā noguruma sindroms...

Vai iespējams mazināt celulītu? Skaidro speciālisti

Šis nekaitīgais, bet reizēm vizuāli traucējošais ādas stāvoklis var ietekmēt mūsu pašapziņu. Lai palīdzētu labāk izprast celulīta veidošanās cēloņus...

Tava labākā vecmeitu ballīte Kokneses apkārtnē

Lai vecmeitu ballīte izdotos perfekta, tās organizēšanā un plānošanā ir jāiegulda laiku, pūles un radošas idejas...

Gide Kristīne: grieķi šo salu nereklamē - viņi paši vēlas tur atpūsties

Ērtas un laimīgas dzīves meklējumos daudzi aizbrauc uz ārzemēm. Pirms vairāk nekā divdesmit gadiem, Kauņā dzimusī, Kristīne nolēma izmēģināt darbu ārzemēs...

Brīvdabas pasākums Līgo un Jāņu svētku noskaņās Ādažos

2024. gada 22. jūnijā, no plkst. 10:00 līdz 16:00 visi ir laipni aicināti uz laikmetīgo brīvdabas Kukü TIRGUS - LĪGO SVĒTKU GADATIRGU...

Apēd nevis izmet: padomi pārtikas uzglabāšanai svētku laikā

Ikvienas mājsaimniecības aizņemto ikdienu padarīs vienkāršāku pareiza pārtikas uzglabāšana, lai produkti ilgāk saglabātos svaigi, ēdienreižu plānošana un ledusskapja organizēšana tā, lai viss būtu pārskatāms un ērti pa rokai...

Līgo svētkos pirmo reizi notiks brīvdabas pasākums «Saulgriezis» Bauskas novadā

Šovasar Bauskas novada Vecsaulē, zemnieku saimniecībā "Jundas", no 22. līdz 23. jūnijam pirmo reizi norisināsies brīvdabas pasākums...

Aptauja: šogad iedzīvotāji Līgo vairāk pieturēsies pie tradicionālām garšām, tērējot līdz 60 eiro

“Maxima Latvija” aptauja* atklāj, ka šogad, salīdzinājumā ar citiem gadiem, respondenti Līgo galdā cels tradicionālās Latvijas garšas neeksperimentējot ar jaunām...

Vasarīgā noskaņā Rīgas sirdī atzīmē gardēžu svētkus

Ieskandinot vasaras sākumu, jūnija trešajā nedēļā pašā Rīgas sirdī – pie universālveikala “Stockmann” – norisinājās vasaras garšas svētki...

Kipra no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Vidusjūras saulainā sala Kipra lutina savus viesus ar aktivitāšu iespēju daudzveidību un brīnišķīgu dabu. Šeit pasaules vēstures cienītāji var baudīt...

Baltijas valstu ražotāji sacentīsies par «The Baltic Taste Award» medaļām

2024. gada 5. septembrī Baltijas lielākajā pārtikas industrijas izstādē “Riga Food” Ķīpsalā otro reizi notiks pārtikas kvalitātes konkurss...

Zāļu dienas tirgus Bauskā ieskandinās vasaras saulgriežus

2024. gada 21. jūnijā no plkst. 16.00 līdz plkst. 20.00 Bauskā notiks ikgadējais Zāļu dienas tirgus, kas šogad norisināsies zaļajā pļaviņā...

Bioloģiskā daudzveidība uz mūsu šķīvjiem: vai atradīsies vieta arī kukaiņiem?

Ielūkoties nākotnē ir aizraujoši, un pārtika ir viens no veidiem, kas jau šodien ļauj nojaust, kā dzīvosim rīt: arvien lielāku nozīmi pievēršam bio un eko...

Karstā laika «karstākie» produkti – sastāvdaļas aukstajai zupai un saldējums

Karstuma vilnis ir pārņēmis visu Latviju, tāpēc pieprasījums pēc svaigiem un atspirdzinošiem pārtikas produktiem un dzērieniem...

Lielais Brīvdabas muzeja Gadatirgus būs 1. un 2. jūnijā

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā 2024.gada 1. un 2. jūnijā notiks tradicionālais lielais Tautas lietišķās mākslas izstrādājumu Gadatirgus...

Turcija no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo valsti

Eiropas un Āzijas krustcelēs esošā Turcija vilina ceļotājus ar savu piedāvājumu kaleidoskopu, kur uz elpu aizraujošu ainavu fona...

Slavenā Vidusjūras diēta – kas ir tās pamatā?

Par Vidusjūras diētas ieguvumiem tiek runāts arvien plašāk – tā palīdz uzlabot veselību un pašsajūtu, kā arī ieviest ēdienkartē krāsainākas...

Uztura speciāliste: nav neveselīgu produktu, bet – kas par daudz, tas par skādi

Pēdējās desmitgadēs diskusija par veselīgu uzturu un tā lomu cilvēka veselības un labsajūtas nodrošināšanā kļuvusi īpaši aktuāla...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::6.46276784sec.