gaļa.

Apskatām 121 - 160 no 1469 vārdam 'gaļa'

Via Vitalité,

Marta Mackeviča: 10 lietas, kas noteikti jāizbauda Dubaijā

Nacionālā lidsabiedrība airBaltic jau kādu laiku piedāvā iespēju nokļūt vienā no neparastākajām pilsētām pasaulē – Dubaijā, kas saskaņā ar “Tripadvisor”...

Baudi ziemu Ziemeļlatgalē!

Jau devīto gadu pēc kārtas Balvu un Ludzas novadu tūrisma speciālisti un uzņēmēji ir sagatavojuši brīvdienu piedāvājumu visai ģimenei “Izbaudi ziemu Ziemeļlatgalē”...

Bali no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Indonēzijas sala Bali ir ne tikai gan vieta ar pasakainu dabas skaistumu, kārdinoši gardu ēdienu un unikālu kultūras šarmu, gan vieta, kurp ceļot ir iemīļojuši tie...

Kipra - atrodas Eiropas, Āzijas un Āfrikas krustcelēs, ir ideāls brīvdienu galamērķis

Ja pēc aukstākajām janvāra dienām jau domājat par siltākiem brīvdienu galamērķiem, tagad ir īstais laiks doties uz Kipru...

Kā sarīkot kopīgu tako vakaru vai svētdienas brokastis visām gaumēm?

Latvijas iedzīvotājiem vēl būtiskāk kļūst iespējami ātrāk iepirkties un īsākā laikā pagatavot ēdienu, liecina jaunākās tendences, ko Paulig mārketinga aktivitāšu vadītāja...

Kas ir gavēnis un kā to ievēro?

Katoļticīgajiem šodien ar Pelnu dienu sākas Lielais gavēnis, kas, pēc katoļu ticības mācības, ir...

«Reaton Food» aicina uz profesionāļu dienām un «Michelin Guide» godalgoto restorānu šefpavāru meistarklasēm

Laikā no 2024. gada 6-8. februārim Rīgā, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala norisināsies pārtikas un delikatešu eksperta Reaton Food organizētais Baltijas mēroga notikums – Profesionāļu dienas...

Marta Mackeviča: Safari piedzīvojums Dubaijas tuksnesī

Viena no lietām, bez kā nav iedomājams ceļojums uz Dubaiju, ir safari piedzīvojums tuksnesī. Lai gan šādu iespēju nodrošina vairākas kompānijas...

Pulcējot teju 6000 apmeklētāju, Siguldā aizvadīts lielākais gardēžu festivāls «Ziemas garšu svinēšana»

Sestdien, 2024. gada 20. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī aizvadīts lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”...

«Viss būs bietē!» – festivāls «Ziemas garšu svinēšana» izsludina restorānu piedāvājumu

Jau šo sestdien, 2024. gada 20. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī no plkst. 12.00 līdz 16.00 norisināsies lielākais gastronomiskais festivāls Siguldā “Ziemas garšu svinēšana”...

Vegāniskais janvāris – augu izcelsmes bumbiņas ar tomātu mērci grieķu stilā

Svētki ziemas sezonā parast tiek svinēti, galdā ceļot tradicionālos ēdienus, kas bieži vien ir visai sātīgi. Tādējādi visai dabiski, ka pēc svētkiem daudzi labprātāk...

13.janvāris vēsturē: Dažviet pasaulē šodien atzīmē Veco Jauno Gadu

Vecais Jaunais gads ir rets vēsturisks fenomens, "papildus" svētki, kuri izveidojās laika skaitīšanas...

Kas ir ziemas alus un vai alu patiešām var gatavot līdzīgi kā karstvīnu?

Ziemas jeb Ziemassvētku alus (Christmas beers) ir īpašs, oficiāli atzīts alus veids, kas no klasiska alus atšķiras gan ar dažādu garšvielu piedevām, gan augstāku alkohola saturu...

Speciālistu padomi mandarīnu laikam

Protams, ka Ziemassvētki smaržo pēc piparkūkām un mandarīniem! Brīnišķīgais, košais auglis ir kā veselīguma simbols – ne velti vitamīniem bieži vien piešķir...

Neparastas Jaunā gada sagaidīšanas tradīcijas populāro seriālu varoņu dzimtenēs

Pateicoties populārajiem seriāliem, televīzijas skatītāji var ne tikai labi pavadīt laiku un izklaidēties iemīļoto varoņu kompānijā, bet arī iepazīties ar dažādu valstu svētku svinēšanas tradīcijām un...

Ziemassvētku pīrāgi Jaunajā gadā… Stafilakoki, salmonellas un citas baktērijas svētku galdā

Svētku laiks rit pilnā sparā, un neatņemama tā sastāvdaļa ir bagātīgi klāti galdi – roka tā vien stiepjas pēc papildporcijas, un pagatavotais cienasts nereti tiek baudīts pat vairākas dienas pēc kārtas...

Pēc 400 gadiem Skotijā atkal atgriežas bebrs

Kērngorms ir kalnu grēda Skotijas augstienes austrumu daļā, kur tagad pēc 400 gadu prombūtnes ir atgriezušies bebri...

Kā Ziemassvētki tiek svinēti apkārt pasaulei

Maģiskie Ziemassvētki ir brīnumlaiks visā pasaulē. Nenoliegsim, ka katrai ģimenei ir savs Ziemassvētku pavadīšanas laiks...

Uzzini, kādus Ziemassvētku ēdienus galdā ceļ citās valstīs

Šajos svētkos visai ģimenei pieņemts sēsties pie bagātīga svētku galda, līdz ar to daudziem rodas jautājums – ko gan celt galdā, ja...

5 idejas, kā pagatavot garšīgas Ziemassvētku dāvanas

Virtuvē ir tik daudz izejvielu, lai pagatavotu ne tikai svētku ēdienu sev un tuvajiem, bet arī garšīgas dāvanas – pašu rokām radīta vai vismaz radoši iesaiņota...

Dominikāna no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo Karību jūras salu

Toreiz, pirms vairāk nekā 500 gadiem, pēc trīs mēnešu ilgas kuģošanas pāri Atlantijas okeānam Kristofors Kolumbs noenkurojās Dominikānas salā...

Aicina pieteikties dabai draudzīgas ēšanas izaicinājumam «Neapēd zemeslodi»

2023. gada 13. decembrī atvērta pieteikšanās populārajam izaicinājumam “Neapēd zemeslodi”, kas 2024. gada janvārī ikvienam sniegs iespēju atklāt gardas...

Lielais Ziemassvētku gadatirgus Rīgā – Vērmanes dārzā

Divas dienas – 2023. gada 15. un 16.decembrī – Rīgā, Vērmanes dārzā, notiks Lielais Ziemassvētku gadatirgus. Vairāk nekā 50 tirgotāji no visas Latvijas piedāvās...

Lielā pieprasījuma dēļ pagarināta Jūrmalas restorānu nedēļa

Jūrmalas restorānu nedēļa lielās atsaucības dēļ pagarināta līdz 2023. gada 10. decembrim. Tajā kūrortpilsētas labākie restorānu šefpavāri...

5 idejas Ziemassvētku sajūtu gūšanai Alūksnes Bānīša stacijā

Neatkarīgi no tā, vai daba Alūksni decembrī apveltījusi ar tikko manāmu sniega pūciņu vai dziļām kupenām, multimediālā ekspozīcijā “Alūksnes Bānīša stacija” ir īsta ziema...

Jūrmalā norisinās restorānu nedēļa

Gardēži Jūrmalā varēs baudīt Gruzijas, Armēnijas, Francijas, Japānas, Turcijas, Itālijas un Latvijas tradicionālos ēdienus modernās interpretācijās...

Jūrmalas galveno Ziemassvētku egli iedegs 2. decembrī

Sestdien, 2023. gada 2. decembrī, plkst. 16.00 Jūrmalā tiks iedegta galvenā pilsētas Ziemassvētku egle, kas atradīsies Jomas ielā, iepretim Majoru stāvlaukumam...

Skandināvijas brīnumzeme: Stokholmas Ziemassvētku tirdziņu burvība

Ziemassvētku gaidīšanas laiks izdaiļo Stokholmu ar īpašu svētku noskaņu, kas atspoguļojas tās burvīgajos un dažādajos pilsētas tirdziņos...

26. novembris vēsturē: Pasaulē svin kūku dienu

Lieliska ziņa visiem kārumniekiem un saldumu mīļiem – šodien godā ceļ kūkas. Un ja reiz...

Pārtikas nozares nākotne: ēdienu inovācijas un hibrīdēdieni

Uzņēmēji un ēdinātāji visā pasaulē pēdējos gados ir sākuši pievērst uzmanību ēdienu inovācijām, kas ne tikai apmierina garšas kārpiņas, bet arī pozitīvi...

Ļaujies rudens garšu ceļojumam Valmieras Restorānu nedēļā

Krāšņas, smaržīgas un vitamīniem bagātas rudens ražas veltes jau piepilda pagrabu un noliktavu plauktus. Vēss mijkrēslis aiz loga mijas ar siltas gaismas...

Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!

No 2023. gada 3. līdz 12. novembrim Cēsu novada restorāni aicina nobaudīt īpaši Restorānu nedēļai veidotu ēdienkarti, kas pārsteigs pat visizsmalcinātāko gardēžu maņas...

Video: Memorands par apņemšanos īstenot ilgtspējīgu uzņēmējdarbību ēdināšanas pakalpojumu nozarē

Apzinoties nepieciešamību padziļināt sabiedrības izpratni par ilgtspējīgas rīcības nozīmīgumu un mērķtiecīgāk ieviest un īstenot komercdarbību, kas veicinātu ilgtspējīgu ēdināšanas pakalpojumu nozares attīstību...

Biroju kompleksā «Verde» atvērts pusdienu restorāns «Dia 36.line»

Rīgas zaļākajā biroju kompleksā “Verde” atvērts populārā šefpavāra Laura Aleksejeva jaunākais dienas restorāns “Dia 36.line”...

Aptauja: Katrs desmitais ir pamēģinājis alus un deserta kombināciju

Domājot par alus un ēdienu saderību, visbiežāk nāk prātā siers, dažādas sāļās uzkodas, pica vai grilēti ēdieni, aptuveni katrs desmitais...

Sajūti latgalisko Rēzeknē

Kur tad vēl citur, ja ne pilsētā Latgales sirdī var dzirdēt, klausīties un sarunāties latgaliešu valodā. Vietējiem tā ir ikdienas sastāvdaļa, bet viesiem...

Jelgava un Jelgavas novads aicina rudeni sagaidīt gardi

Nākamnedēļ, no 2023. gada 16. līdz 22.oktobrim, Jelgavā un Jelgavas novadā norisināsies gardākais rudens pasākums - “BaudĒšana Jelgavas pusē”...

Ķekavas novada ēdināšanas uzņēmums atgriežas no «Street food» čempionāta Vācijā ar otro vietu

“Augs. Raugs. Garšaugs” atgriezās no Eiropas "Street food" čempionāta, kas norisinājās no 2023. gada 27. līdz 29. septembrim Vācijas pilsētā Zārbrikenē...

5 veidi, kā iegūt garšīgu ēdienu bez sāls – starp tiem tagad arī garšvielu maisījumi

Pieaugot iedzīvotāju interesei par veselīgāku maltīšu gatavošanu un uzturu kopumā, Santa Maria piecus populārākos garšvielu maisījumus izveidojusi bez sāls...

Aicina uz Simjūda tirgu Valmierā

Rīgas iela Valmierā, kur ikdienā pilsētas dunā ietinas soļi, spindz riepas un skan vārdi, pieņems citu veidolu. Tur rudens smaržos, ietinies dobju, vagu, koku, mežu un pļavu buķetē...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.62076402sec.