121.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova
(17/08/2017 06:26)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Ferma»
darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...
122.
No lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskiem baudījumiem izstādē «Riga Food 2017»
(15/08/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
No 6. līdz 9. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā
notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums – izstāde...
123.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera
(03/08/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...
124.
Viedoklis: Ko restorānos iecienījuši bērni?
(25/07/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad runājam par restorāniem, tad pirmais, kas nāk prātā nav bērni. Tomēr
tās arī nav divas nesavienojamas lietas - un, protams, ja vien iemesls,
lai dotos uz restorānu, nav tieši tas - pabūt bez atvasēm, cilvēki
savus bērnus nereti mīl ņemt l
125.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces
(29/06/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus
pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras
Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas
126.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes
(15/06/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru
un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski
izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst
127.
«Santa Maria» veic izmaiņas garšvielu ražošanā un veicinās veselīgāku uzturu
(08/06/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Domājot par patērētāju veselīgumu, AS Santa Maria uzlabojusi lielāko
daļu savu garšvielu receptūru, un uzņēmuma pārtikas tehnologiem tajās
izdevies ievērojami samazināt sāls...
128.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Hotel TIA» direktores Ingas Cinītes
(25/05/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Hotel TIA direktore Inga Cinīte viņas
vadītajai trīszvaigžņu viesnīcai ir atradusi savus klientus, nodrošinot
stabilu noslodzi visam gadam. Protams, vasarā ceļotāju ir vairāk, bet
nesezonā savu pienesumu sniedz tuvumā eso
129.
Viedoklis: Kādus atspirdzinājumus un karstajam laikam atbilstošus ēdienus piedāvās Rīgas restorāni un kafejnīcas?
(22/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī mūs, Latvijā, laiks sācis lutināt un pilsētas ielas jau sāk pildīt kafejnīcu terases.
Īpaši pilsētas sirdī – vecpilsētā – tās ir teju blakus viena otrai "plecu
pie pleca". Tas, protams, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem apgrūt
130.
Restorāns ORIZZONTE ar grupas «Aloe Vera» uzstāšanos, 19.maijā atklās vasaras terasi
(11/05/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
19.maijā plkst.18:00 restorāns Orizzonte (Baznīcas iela 2B, Jūrmala) aicina uz jaunās terases oficiālo atklāšanu...
131.
Startējis 65. Eiropas Rallija čempionāts
(03/04/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Pagājušajā nedēļā, 30. martā, sākās FIA Eiropas rallija čempionāta 2017.
gada sezona, kurā plaši izskanēs arī Latvijas vārds. Čempionātā
piedalīsies gan...
132.
Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?
(28/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam
133.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
134.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
135.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)
(28/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
136.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros
(27/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
137.
Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases
(17/02/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais
itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...
138.
Restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti... iepriecina savus viesus ar divām jaunām 6 kārtu degustāciju ēdienkartēm!
(06/02/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Februāris restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti iesācies ar lieliskām ziņām.
No šodienas, 1. februāra mūsu restorāna viesiem papildu ierastajai
ēdienkartei būs...
139.
Daugavpils tūrisma piedāvājumu popularizēs starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2017”
(02/02/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
No 3. līdz 5.februārim, strādājot vienotajā Latgales reģiona stendā,
Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma un informācijas aģentūras
speciālisti Daugavpils...
140.
«Hesburger» atver pirmo restorānu Baltkrievijā
(02/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”, paplašinot starptautiskā tīkla darbību, atvērusi pirmo restorānu Baltkrievijā...
141.
Ko darīt, lai lidojums būtu pirmklasīgs
(24/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs bieži vien lidojumu uzskatām tikai par vienu no nepieciešamajiem soļiem, lai nokļūtu atvaļinājuma galamērķī. Bet kādēļ gan...
142.
Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)
(16/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:
143.
Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar būs ātrās ēdināšanas restorāns "Burger King"
(12/01/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar, kas uzsāks kursēt maršrutā
Tallina–Helsinki 2017. gada sākumā, atradīsies pasaulslavenais ātrās
ēdināšanas...
144.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)
(09/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
145.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 9 viedokļi)
(06/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
146.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
147.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 6 viedokļi)
(05/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
148.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā?
(04/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
149.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
150.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 15 viedokļi!)
(16/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
151.
LIELĀ INTERVIJA ar Margaritu Plataci, viesnīcas «Radi un draugi» vadītāju
(15/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Viesnīcai “Radi un
draugi” Vecrīgā jau vairāk nekā 22 gadus ir savas priekšrocības ceļotāju acīs,
tās restorāns “Niklāvs” ir arī iecienīta...
152.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 12 viedokļi!)
(15/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu
viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
153.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 9 viedokļi!)
(14/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno dažādu viesnīcu un restorānu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv mājaslapā katru...
154.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu? (Papildināts, 6 viedokļi!)
(13/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno
dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
155.
Viedoklis: Kā viesnīcas un restorāni plāno sagaidīt jauno gadu?
(12/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus pasākumus viesiem un sev plāno
dazadu viesnīcu un restoranu darbinieki visā Latvijā? Ienāciet Travelnews.lv
mājaslapā katru...
156.
Viedoklis: Kādus ēdienus adventes laikā piedāvā Latvijas restorāni? (Papildināts)
(01/12/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus
ēdienu vai dzērienus piedāvā Latvijas restorāni? Jautājumi bija vairāk
par tādiem ēdieniem, kas radītu svētku sajūtu cilvēkos...
157.
Siguldas zelta rudens vērotāju skaits saulainās brīvdienās par 40% lielāks
(13/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūristu tik iecienītā Siguldas zelta rudens vērotāju skaits saulainās
nedēļas nogalēs palielinās vismaz par 40%, liecina “Latvijas Nafta”
Siguldas degvielas uzpildes...
158.
Siguldā publiski pieejamās vietās izveido ģimenēm ērti pieejamas labierīcības
(16/09/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Septembrī Siguldas novada pašvaldība vairākos klientu apkalpošanas
centros un publiski pieejamās labierīcībās uzstādījusi bērnu pārtīšanas
galdiņus...
159.
Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde "Riga Food 2016" - pasākumu ceļvedis
(07/09/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Trešdien, 7. septembrī, Ķīpsalā sākas Baltijas nozīmīgākā pārtikas
izstāde „Riga Food 2016”, kas piedāvās plašu pasākumu programmu. Ikviens
gardēdis varēs...
160.
Ceļvedis prasīgam ceļotājam
(02/09/2016 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Mirāža Liepājas pludmalē, pasaulē garākās dzintara krelles, garšas
bauda, kultūras eksperimenti un sporta sasniegumi, Eiropas jūgendstils
un...