121.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola
(03/05/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu
grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt
vēl vismaz divus...
122.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka
(26/04/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...
123.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova
(22/03/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kafejnīcai
– grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais
gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...
124.
Arī Latvijā varēs baudīt Francijas garšas īpašos pasākumos
(05/03/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Akcijā Francijas garša / Good France,
kura šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 2018. gada 21.martā
piedalīsies...
125.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša
(15/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...
126.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima
(01/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs”
direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...
127.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie AS «Skrundas muiža» valdes priekšsēdētāja Edgara Vizuļa
(25/01/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
AS “Skrundas muiža” valdes priekšsēdētājs Edgars Vizulis gandrīz 10 gadus ir ceļā starp Skrundu un Rīgu...
128.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie dizaina viesnīcas «MaMa» direktores Ilzes Kikstes-Vaivaras
(02/11/2017 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūrmalā meklējamās dizaina viesnīcas «MaMa» direktore Ilze Kikste-Vaivara saredz...
129.
Valmierā uzstāsies mūziķi Goran Gora un Alise Joste
(26/10/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmiermuižas alus virtuvē 26.oktobrī un 2.novembrī uzstāsies Goran Gora
un Alises Joste...
130.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma
(12/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Artūrs Birnbaums
Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...
131.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas
(14/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...
132.
Ķīpsalā durvis vēris jauns «Hercogs» - Fabrikas restorāna vietā
(14/09/2017 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Ķīpsalā atrodošā Fabrikas restorāna (Balsta dambis 70) telpās no
septembra sācis rosīties jauns restorāns... window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isTopEq
133.
Informēs par Baltijas nozīmīgāko pārtikas nozares notikumu – izstādi «Riga Food 2017»
(24/08/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
28. augustā notiks “Riga Food 2017” preses konference, kurā informēs par
izstādes plašo piedāvājumu un daudzveidīgo programmu, pavāru un...
134.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova
(17/08/2017 06:26)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Ferma»
darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...
135.
No lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskiem baudījumiem izstādē «Riga Food 2017»
(15/08/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
No 6. līdz 9. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā
notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums – izstāde...
136.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera
(03/08/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...
137.
Viedoklis: Ko restorānos iecienījuši bērni?
(25/07/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad runājam par restorāniem, tad pirmais, kas nāk prātā nav bērni. Tomēr
tās arī nav divas nesavienojamas lietas - un, protams, ja vien iemesls,
lai dotos uz restorānu, nav tieši tas - pabūt bez atvasēm, cilvēki
savus bērnus nereti mīl ņemt l
138.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces
(29/06/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus
pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras
Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas
139.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes
(15/06/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru
un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski
izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst
140.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Hotel TIA» direktores Ingas Cinītes
(25/05/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Hotel TIA direktore Inga Cinīte viņas
vadītajai trīszvaigžņu viesnīcai ir atradusi savus klientus, nodrošinot
stabilu noslodzi visam gadam. Protams, vasarā ceļotāju ir vairāk, bet
nesezonā savu pienesumu sniedz tuvumā eso
141.
Viedoklis: Kādus atspirdzinājumus un karstajam laikam atbilstošus ēdienus piedāvās Rīgas restorāni un kafejnīcas?
(22/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī mūs, Latvijā, laiks sācis lutināt un pilsētas ielas jau sāk pildīt kafejnīcu terases.
Īpaši pilsētas sirdī – vecpilsētā – tās ir teju blakus viena otrai "plecu
pie pleca". Tas, protams, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem apgrūt
142.
Startējis 65. Eiropas Rallija čempionāts
(03/04/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Pagājušajā nedēļā, 30. martā, sākās FIA Eiropas rallija čempionāta 2017.
gada sezona, kurā plaši izskanēs arī Latvijas vārds. Čempionātā
piedalīsies gan...
143.
Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?
(28/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam
144.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
145.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
146.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)
(28/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
147.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros
(27/02/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
148.
Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases
(17/02/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais
itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...
149.
Restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti... iepriecina savus viesus ar divām jaunām 6 kārtu degustāciju ēdienkartēm!
(06/02/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Februāris restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti iesācies ar lieliskām ziņām.
No šodienas, 1. februāra mūsu restorāna viesiem papildu ierastajai
ēdienkartei būs...
150.
Daugavpils tūrisma piedāvājumu popularizēs starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2017”
(02/02/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
No 3. līdz 5.februārim, strādājot vienotajā Latgales reģiona stendā,
Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma un informācijas aģentūras
speciālisti Daugavpils...
151.
«Hesburger» atver pirmo restorānu Baltkrievijā
(02/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”, paplašinot starptautiskā tīkla darbību, atvērusi pirmo restorānu Baltkrievijā...
152.
Ko darīt, lai lidojums būtu pirmklasīgs
(24/01/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs bieži vien lidojumu uzskatām tikai par vienu no nepieciešamajiem soļiem, lai nokļūtu atvaļinājuma galamērķī. Bet kādēļ gan...
153.
Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)
(16/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:
154.
Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar būs ātrās ēdināšanas restorāns "Burger King"
(12/01/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar, kas uzsāks kursēt maršrutā
Tallina–Helsinki 2017. gada sākumā, atradīsies pasaulslavenais ātrās
ēdināšanas...
155.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 12 viedokļi)
(09/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nobeidzot Janvāra pirmās nedēļas rubriku, vēlējāmies vēl vienu reizi noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
156.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 9 viedokļi)
(06/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
157.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
158.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā? (Papildināts , 6 viedokļi)
(05/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
159.
Viedoklis: Ko Latvijas tūrisma uzņēmumi plāno piedāvāt saviem viesiem 2017. gadā?
(04/01/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedēļas rubrika! Vēlējāmies noskaidrot, ko jaunu plāno saviem viesiem
Latvijas restorāni, viesnīcas, pilsētu tūrisma centri, ceļojumu
aģentūras un citi...
160.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...