jauns restorāns.

Apskatām 121 - 160 no 282 vārdam 'jauns restorāns'

Viedoklis: Kāds ir jaunās tūrisma sezonas piedāvājums Latvijā?

Līdz ar pirmajām saulainajām un siltajām dienām, cilvēkiem arī vairāk vajadzētu sākt interesēties par dažādām aktivitātēm un tūrisma piedāvājumu viņiem apkārt...

Nosauktas pasaules labākās lidostas

Balstoties uz miljoniem aviopasažieru datiem un apaujām, apkopots ikgadējais Skytrax World Airport Awards”" tops, kurā nosauktas simts pasaules labākās lidostas...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Aivars Mackevičs: Veiksmīgu un ceļojumiem bagātu 2017. gadu! (papildināts)

Paldies par daudzajiem Ziemassvētku un Jaungada apsveikumiem! Nov

LIELĀ INTERVIJA ar Ingu Kavacu, ceļojumu aģentūras "Vanilla Travel" vadītāju

Individuālu ceļojumu veidošana ir joma, ko ceļojumu aģentūras Vanilla Travel vadītāja Inga Kavaca ar saviem kolēģiem veido tā, lai pat pieredzes...

Piemīlīgākā ēstuve pasaulē - Zviedrijā tiek atvērta kafejnīca pelēm!

Malmo pilsētas apmeklētājiem ir dots jauns uzdevums – saredzēt miniatūras tipa peļu kafejnīcu! Malmo pilsētā, Zviedrijā ir atvērta kafejnīca pelēm. Kāda...

LIELĀ INTERVIJA ar Margaritu Plataci, viesnīcas «Radi un draugi» vadītāju

Viesnīcai “Radi un draugi” Vecrīgā jau vairāk nekā 22 gadus ir savas priekšrocības ceļotāju acīs, tās restorāns “Niklāvs” ir arī iecienīta...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

Rīgā ir atvēries jauns restorāns ar vīna kompetenci, akvāriju un labu ēdienu - «Moltto» (Papildināts) - Foto

70 bildes. Rīgā ir atvēries jauns restorāns ar vīna kompetenci, akvāriju un labu ēdienu - «Moltto»...

Šoziem varēsiet pavakariņot stikla iglū gar Temzas upi

Šis ir kas jauns arī priekš Londonas – restorāns, kas slejas stalti gar Temzas upi. Tas, kas to padara unikālu, ir īpašās iglū formas stikla mājiņas, kurās šo

LIELĀ INTERVIJA ar Antu Joksti, tūrisma aģentūras Estravel Latvia vadītāju

Pasaulē ir tik daudz vietu, ka divreiz vienā nav jāatgriežas, pārliecināta tūrisma aģentūras Estravel Latvia vadītāja Anta Jokste. Šī tūrisma aģentūra 20 gados...

Dikļu pils restorāns aicina Francijas vīna mīļotājus svinēt Beaujolais Noeveau vīna svētkus pilī!

Restorāna šefpavārs Jānis Siliņš būs sagatavojis īpašu ēdienkarti, bet ar jauno Beaujolais Noeveau vīnu iepazīstinās restorāna vadītāja Viāna Lakševica...

Ieteikumi, kur doties Lietuvā rudens un ziemas sezonā

Ko darīt Šauļos rudens un ziemas periodā, lai sajustu pilsētas dvēseli, apmeklētu  atsevišķus objektus, paši taptu, kaut tikai uz laiku, par šīs pilsētas daļu? Ekskursiju...

Iecienītākās vēlo brokastu vietas Jūrmalā

Nesteidzīgie brīvdienu rīti ir ideāli piemēroti ne tikai pastaigai gar jūru, bet arī vēlajām brokastīm jeb brančam (brunch). Jūrmalas tūrisma informācijas centrs...

LIELĀ INTERVIJA ar Lauru Skrodeli, Siguldas Attīstības aģentūras direktori

Siguldai ir tik vēl daudz veidu kā sevi parādīt! Ar šādu apņēmību pirms sešiem gadiem darbu sāka P/A “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Laura Skrodele, kura...

LIELĀ INTERVIJA ar Uldi Alksni, tūrisma firmas «Jēkaba ceļojumi» vadītāju

Tūrisma firmas "Jēkaba ceļojumi" vadītāja Ulda Alkšņa 25 gadu pieredze tūrismā apvienojumā ar ģimenes atbalstu un gados jauno...

Viedoklis: Vai Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētki Aglonā ir populārs notikums?

Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētki ir vieni no gada lielākajiem Marijai veltītajiem svētkiem. Tradicionāli...

LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju

Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...

Viedoklis: Vai šefpavāri paši dodas iepirkt pārtiku restorāna maltītei?

Bieži vien filmās vērojam sadzīvisku un teju vai romantisku ainu – lieliska restorāna šefpavārs ar pītu...

Viedoklis: Vai restorāni piedāvā īpašu bērnu ēdienkarti?

Esam pieraduši, ka restorānos ir plašs ēdienu klāsts, kurā ikviens var atrast kaut ko savai gaumei...

LIELĀ INTERVIJA ar Ievu Keišu, tūrisma aģentūras «Latvia Tours» direktori

Tūrisma aģentūras "Latvia Tours" direktore Ieva Keiša ar savu kolektīvu tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju palīdzējusi iepazīt pasauli, bet reizē...

Viedoklis: Kādi ir tūrisma nozares speciālistu iemīļotākie ceļojumu galamērķi?

Bieži vien tūrisma nozares pārstāvjiem jautājam, kādas ir viņu klientu lielākās atvaļinājumu vēlmes, ilgas vai...

Viedoklis: Kas jauns šovasar Vidzemes tūrismā? (papildināts)

Latvija ir brīnumskaista valsts, kas šalc priežu mežiem klātās kāpās jūras tuvumā, slēpj sevī...

Viedoklis: Kas jauns šovasar Rīgas un Jūrmalas tūrismā?

Rīga un Jūrmala jau krietnu laiku ir tūrisma magnēts ārvalstu ceļotajiem. Arī ikkatra Latvijas tūrista...

LIELĀ INTERVIJA ar Jāni Pinni, «Dome Hotel & SPA» direktoru un LVRA prezidentu

BalticTravelnews.com viesis Jānis Pinnis tūrismā notiekošo spēj labi raksturot gan kā...

Brisēlē durvis ver pasaulē pirmā «Radisson Red» viesnīca

Viena no pasaulē dinamiskākajām viesnīcu ķēdēm "Carlson Rezidor Hotel Group" ietilpstošā "Rezidor"...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 29.01.2016 - 31.01.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...   

Aivars Mackevičs: es zinu, ka pērtiķa gads ceļošanai un tūrismam būs veiksmīgs! (papildināts 08.01.2016.)

Gadu mijas iespaidā gandrīz katrs cilvēks izvērtē aizvadīto gadu...

AKTUĀLĀ INTERVIJA ar Jeļenu Stirnu un Aleksandru Baranovski, kuri piesaka jaunu viesnīcu zīmolu RixWell

Travelnews.lv redakcija aicināja uz interviju Rīgas otrā lielākā viesnīcu tīkla Mogotel vadītāju...

Rīgā durvis vēris jauns restorāns gardēžiem Gastrobārs T73 - Foto

15 bildes. Gastrobāra T73 izveides pamatā ir jauns, unikāls un mūsdienīgs koncepts, piedāvājot viesiem baudīt vairāk nekā...

Rīgā ir atvērts jauns restorāns Gastrobārs T73

Gastrobārs T73 ir jaunākais Restau-Rateur grupas ēdināšanas uzņēmums. Šajā grupā ietilpst restorāni International...

Ar austerēm, šampanieti un iecienītiem dīdžejiem restorāns «Grande Brasserie Riga» atklāj ballīšu sezonu!

Vēl nesen ar skaļu un izsmalcinātu burziņu, plašu...

Skaistā Liepāja jau pavisam drīz saņems savu ilgi gaidīto koncertzāli

Skaistā Liepāja – pilsēta pie jūras, vēju pilsēta, mūzikas pilsēta, kā mēs to Latvijā dēvējam – jau pavisam...

Durvis vēris jauns restorāns Cēsīs «Izsalkušais Jānis» - Foto

30 bildes. Vecajā Cēsu ugunsdzēsēju depo ēkā, Valmieras ielā 1, izveidots plašs restorāns...

Atklāts jauns ātrās apkalpošanas restorāns KFC

Pašā Rīgas centrā, Audēju ielā 14, atklāts jauns ātrās apkalpošanas restorāns KFC (Kentucky Fried Chicken). Tas ir pirmais...

Zeme, kur vērts atgriezties!

Rīga kā Eiropas kultūras galvaspilsēta pasaulei Latviju atklājusi pievilcīgā gaismā. Ne velti 2014. gadā, kā liecina Tūrisma attīstības...

Georgia Travel RSP: Vīna zeme Kahetija – saules apmīļotā

Ir saulains, skaidrs un jau ļoti silts rīts, kad sestdienā dodamies Gruzijas vīna reģiona – Kahetijas virzienā...

Rīgā durvis vēris jauns itāļu restorāns La Piazza

Klusajā centrā Rīgā, Andreja Pumpura ielā 6 atklāts jauns itāļu restorāns "La Piazza". Tulkojumā no itāļu valodas...

Rīgā ir atvēries jauns itāļu virtuves restorāns «La Piazza» - Foto

45 bildes. Andreja Pumpura ielā 10 tagad atkal saimniekos itāļu virtuve, kur rīdzinieki un pilsētas viesi...

Vecrīgā ir atvēries jauns viesnīcas restorāns «Allumette» - Foto

35 bildes. Viesnīcas Wellton Hotel Rīga restorāns Allumette, kas iekārtots franču provinces stilā, piedāvājot franču virtuves ēdienus...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.58489609sec.