kulinārija.

Apskatām 121 - 160 no 630 vārdam 'kulinārija'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Viesistaba,

Le Dome,

il Sole,

Igaunija kļūst par gastronomijas galamērķi, iekļūstot «Michelin» ceļvedī

Tas nu beidzot ir noticis – Igaunija ir kļuvusi par pirmo Baltijas valsti, kas iekļauta prestižajā “Michelin” ceļvedī. “Michelin” eksperti vērtēja 31 Igaunijas restorānu no kuriem...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Vercīgas viesnīcas restorāna-bāra «Stage 22» jaunais šefpavārs prezentē atjaunoto ēdienkarti

Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga restorāna-bārā Stage 22, kas atrodas viesnīcas 8. stāvā...

«LIDO Alus» sēta Vecrīgā paplašina piedāvājumu un pārceļas uz jaunām telpām

Daudzu rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītais restorāns LIDO Alus sēta no 29. aprīļa durvis vēris jaunās telpās Vecrīgā, no Tirgoņu ielas pārceļoties uz plašākām un gaišākām telpām...

Seši tradicionālie īru ēdieni, ko ir vērts pagaršot

Kurš gan nav dzirdējis par īru kafiju un kartupeļu pīrāgu? Taču īru tradicionālā virtuve neaprobežojas tikai ar stipro dzērienu receptēm un kartupeļu ēdieniem...

Slavenais gardēžu «Michelin Guide» vērtē Igaunijas restorānus

Starptautiski pazīstamā restorānu reitingu sistēma “Michelin” jau sasniegusi Igauniju, un visas sabiedriskās ēdināšanas iestādes, kurām ir...

Džeimijs Olivers: ceļš uz ievērojamākā britu šefpavāra titulu

Džeimijs Olivers ir viens no visaugstāk novērtētajiem britu šefpavāriem un vairāku pavārgrāmatu autors. Pateicoties savai īpašajai un vienkāršajai kulinārijas...

Atvadoties no Latvijas kulinārijas leģendas

Mūžībā pēc slimības ir devies leģendārais pavārs Mārtiņš Rītiņš...

«Wolt» noskaidros Latvijā iecienītākos restorānus «Wolt restorānu balvā 2021»

Tehnoloģiju uzņēmums Wolt ievieš “Wolt restorānu balvu 2021”, lai sadarbībā ar ēdienu ekspertiem un iedzīvotājiem izveidotu ceļvedi ar labākajiem restorāniem un...

Gastronomiskais transfērs cauri Baltijai jaunajā pavārgrāmatā «Baltic Chefs»

«Baltic Chefs» komanda ir nostrādājusi proaktīvi — šī gada vasarā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā notika fotosesijas pavārgrāmatai, kuras pamatā ir 90 Baltijā zināmu šefpavāru receptes...

7 lietas, kuras jāizmēģina ārzemju ceļojumā

Reti kuram ceļojumā pietiek ar laisku atpūtu pludmalē vai iepirkšanos vairāku dienu garumā...

Novada Garša noslēguma pasākums – prasmes, pieredze un uzvaras

Ar piesātinātām diskusijām, pavāru konkursiem un produktu kvalitātes testēšanu, Hanzas peronā Rīgā aizvadīts ikgadējais...

9 līdz šim nedzirdēti fakti par Lietuvas lielākajām pilsētām

Jaunākā Lietuvas tūrisma kampaņa sniedz iespēju ilgāk palikt valstī, sedzot apmeklētāju nakšņošanas izdevumus trešajā naktī...

No plēsējiem līdz pikantām garšvielām: kas iedvesmoja «Porsche» modeļu nosaukumus?

Arī vācu sporta automobiļu ražotājs “Porsche” saviem modeļiem devis spilgtus un neparastus vārdus...

Rudens ražas svētku tirdziņš Kaķukrogā

18.septembrī no pl. 10.00 līdz 16.00 “Kaķukrogā” (pie Vaives tautas nama) notiks Rudens ražas svētku tirdziņš...

Zvaigznes virtuvē – kuras slavenības prot lieliski gatavot?

Tomēr ir zvaigznes, kas pārsteidz ne tikai ar brīnišķīgu balsi vai aktierprasmēm, bet arī ar zināšanām kulinārajā mākslā...

Travelnews.lv iesaka: 7 idejas nedēļas nogalei

Lai nepamaldītos piedāvājumu klāstā, Travelnews.lv piedāvā savu TOP7...

Valmiera aicina uz Ģimenes dienu

Valmieras Gaujas krasta vidusskolas – attīstības centra teritorijā Leona Paegles ielā 5 sestdien, 21.augustā, notiks Ģimenes diena...

Viesus gaida jauna Itālijas viesnīca ar pasaulē pirmo trifeļu konsjeržu

Itālijā tagad ir viesnīca ar pirmo trifeļu konsjeržu. Casa di Langa, 39 istabu viesnīca, kas atrodas vietā, kuru ieskauj vairāk nekā 40 hektāru plaši vīna dārzi...

Zvejnieksvētku pasākumu kalendārs visai Latvijai 2021

Jūras svētki jeb zvejnieku svētki, neskaitot vasaras saulgriežus – Jāņus, ir lielākie latviešu vasaras svētki, kas kopš 1936. gada...

Jūras svētki Ventspilī 2021

10. jūlijā Ventspilī svinēsim Jūras svētkus! Priecāsimies par iespēju apmeklēt svētku tirgu ar kūpinātu zivju smaržu, vērot kuģus Ventā un saulrietu...

Komanda no Latvijas strādā pie nebijuša kulinārijas projekta Baltijas mērogā

Šī gada rudenī veikalu plauktos parādīsies grāmata “Baltic Chefs”, kurā būs apkopotas 180 receptes no 90 atpazīstamākajiem Lietuvas, Latvijas...

Lietuvas kūrortu jaunumi: no nebijušas izklaides līdz darba brīvdienām

Pēc Lietuvas kūrortu asociācijas direktores Kristīnas Citvarienes (Kristina Citvarienė) teiktā, kūrorti pirmie pielāgojās jaunajai pandēmijas realitātei un veica visus nepieciešamos pasākumus un ieviesa dažādus interaktīvus risinājumus...

Zaļie Jāņi: “nē” vienreizlietojamai plastmasai un pārtikas atkritumiem

Tuvojas Jāņi un svinības draugu un ģimenes lokā. Kā izplānot ēdienkarti, kā glabāt kulinārijas šedevrus un kā samazināt atkritumu daudzumu svētkos...

Ko horoskops stāsta par ceļotājiem?

Horoskopi mūždien bijusi īpatnība, kurai var ticēt un var arī neticēt. Esam sagatavojuši interesantus faktus par...

«Grand Hotel Kempinski Riga» jauns šefpavārs

Grand Hotel Kempinski Riga uzņem Havjeru Lopesu - viesnīcas restorānu jauno šefpavāru, kurš būs atbildīgs un pārraudzīs viesnīcas kulinārās zonas, tostarp jumta bāru un restorānu Stage 22, restorānu Amber, Lobby Lounge, Grand Bāru, apkalpošanu istabās

Bezalkoholisko dzērienu ražotājs «LYRE’s» novērtēts 100 miljonu britu mārciņu apmērā

Zīmols LYRE’s tikai divus gadus atpakaļ sācis iekarot globālo dzērienu tirgu, bet jau izcīnījis vadošās pozīcijas bezalkoholisko alkohola atdarinājumu segmentā...

SIA «Gemoss» izsludina bāru, kafejnīcu un restorānu inventāra andeli

Turpinot pirms gada aizsākto tradīciju, “Gemoss” jau otro gadu gatavojas rīkot virtuves inventāra, trauku un citu nepārtikas preču andeli nozares uzņēmējiem...

Trīs gardas idejas īpašajām Māmiņdienas brokastīm

Maija sākumā, svinot Māmiņdienu, īpaši novērtējam rūpes un maigumu, ko mūsu mammas mums izrāda, tāpēc vēlamies viņas palutināt...

Aicina uz Annas Pannas vieslekciju par apzinātas ēšanas paradumiem

13. aprīlī plkst. 18:00 Biznesa augstskola Turība aicina uz populārās latviešu bloga “Anna Panna” īpašnieces vieslekciju “Apzinātā virtuve”...

Atver pirmo «Burger King» restorānu Latvijā

2020. gada 4. decembrī, Tallink Grupp, kas ir Burger King franšīzes īpašnieks Baltijas valstīs,  iepirkšanās un izklaides centrā Akropole, Rīgā, atver pirmo Burger King restorānu ārpus Igaunijas...

«GEMOSS» atver veikalu Valmierā

Rekonstruētā 1890. gadā celtā senā noliktavas ēka, saglabājot ēkas īpašo auru, ieguvusi atjaunotu veidolu un īpašu interjera dizainu ar daudz nestandarta mēbelēm no paletēm un kokmateriāliem ar vēsturi...

«Kamergalerija» priecēs ar «Trim kārtām un vēl desertu»

Rasas Jansones jaunākā personālizstāde “Trīs kārtas un vēl deserts” būs apskatāma “Kamergalerijā” no 2020. gada 28. novembra līdz 2021. gada 20. janvārim...

«Gemoss» izsludina grantu konkursu ar kopējo finansējumu – 10 000 eiro

Domājot par motivējošu atbalstu viesmīlības nozarei, vadošais izejvielu piegādātājs un vairumtirgotājs Gemoss izsludina grantu konkursu...

Raimonds Rozenfelds: Brauciens uz šarmanto Japānu 2019. gada maijā

Es, Raimonds Rozenfelds, vēlējos apmeklēt Japānu jau no bērnības. Laiku, kad tas precīzi notiks, protams, nezināju...

Latvija ieņēma 14. vietu starp Pasaules labākajām pavāru komandām Tallinā

Latvija ieņēma 14. vietu starp Pasaules labākajām pavāru komandām Tallinā...

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā...

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa «Bocuse dOr» Eiropas atlasē

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa “Bocuse d’Or” Eiropas atlasē...

Iepazīsti savdabīgās delikateses visā pasaulē

Ikviena valsts un kultūra nereti tiek saistīta ar noteiktu ēdienu vai kulinārijas šedevru, kas liek...

Ieva Bondare savus talanta cienītājus un gardēžus aicina uz Restorānu «STAGE 22»

Grand Hotel Kempinski Riga sadarbībā ar mākslinieci Ievu Bondari atklāj īpaši jumta terases restorānam...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.93556595sec.