kulinārija.

Apskatām 121 - 160 no 644 vārdam 'kulinārija'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Viesistaba,

Le Dome,

il Sole,

Osakā norisināsies Latvijas dienas Japānā

Nedēļas nogalē no 25. līdz 27. novembrim Osakā tiks aizvadītas Latvijas dienas Japānā. Šo dienu laikā Osakas iedzīvotājiem būs iespēja iepazīties ar Latvijas uzņēmumu piedāvājumu...

Viļņas restorāniem piešķirtas īstas zvaigznes debesīs - alternatīva «Michelin» zvaigznēm

Kvalificēti kulinārijas talanti, daudzkultūru gastronomiskais mantojums, kā arī drosmīgs tradicionālo un moderno garšu sajaukums vilina vietējos un ārvalstu apmeklētājus uz daudziem...

Lietuva latviešu acīm - vienāda no pirmā acu uzmetiena, atšķirīga klātienē

Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti apmeklēt un no jauna atklāt Lietuvu kampaņas "Tāda pati, bet citāda" ietvaros, kuras mērķis ir pievērst uzmanību tam, ka...

«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina uz vakariņām ar ''Michelin'' šefpavāru

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai...

Zemgales smalkākās garšas jeb restorānu ceļvedis

Zemgales plānošanas reģions kopā ar visām novada pašvaldībām tūrisma informatīvās kampaņas “Zemgale aicina!” ietvaros rudens saulaini lietainajās pēcpusdienās un...

Krāslavas novada svinību un atpūtas vieta «Karina Home» rīko bērnu kulinārijas meistarklasi - Foto

40 bildes. Krāslavas novada svinību un atpūtas vieta «Karina Home» rīko bērnu kulinārijas meistarklasi...

Aicina uz Tomātu svētkiem Brenguļos

Pirms sešiem gadiem pirmo reizi Latvijā aizsākās Tomātu svētku tradīcija Brenguļos. Sadarbībā ar Artūra Sildes Dārznieku entuziastu klubu “Tomāts” un...

Tunisija: ko darīt, ko ēst un ko apskatīt

Tunisija ir kā maģiskas krustceles, kurās mijas arābu un franču kultūras, svelmains tuksnesis un atsvaidzinoša jūra, apburoši lēns dzīves temps un vietējo...

Pieczvaigžņu viesnīcas «Dome Hotel» svinīgā atklāšana par godu rekonstrukcijas noslēgumam

2022.gada 14. jūlijā ar īpašu pasākumu pēc rekonstrukcijas viesiem atkal atklāta “Dome Hotel” viesnīca un tās izsmalcinātais restorāns “Le Dome”...

Ar bērnu – uz muižu? Ģimenēm ar bērniem visdraudzīgāko piļu un muižu TOP

Vasara – brīnišķīgs laiks, kad labāk iepazīt dzimto zemi, tās arhitektūras bagātības, baudīt atpūtu pie dabas un izmēģināt neierastas aktivitātes, ko...

10 savdabīgas saldējuma garšas, ko šovasar nobaudīt Lietuvā: No circeņiem līdz griķiem

Lietuvas saldējuma veikali vasarā kļūst tikpat eklektiski kā valsts daba. Šie saldējumi ar negaidītām garšām, piemēram, ķiršu, diļļu vai...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

5. Starptautiskais mākslas festivāls un konference «Divi Jūliji. Briedums»

Gulbenes novada vēstures un mākslas muzejs jau piekto reizi aicina baudīt starptautisko mākslas festivālu „Divi Jūliji” 2022. gada 29. un 30. jūlijā Gulbenē...

Lietuvas kūrortu un kūrortu teritoriju jaunumi: ko šovasar apmeklēt Lietuvā

Vasara ir laiks, kad ikvienam no mums patīk doties īsākos vai garākos braucienos, gan uz tālākām, gan tuvākām valstīm...

Igaunija kļūst par gastronomijas galamērķi, iekļūstot «Michelin» ceļvedī

Tas nu beidzot ir noticis – Igaunija ir kļuvusi par pirmo Baltijas valsti, kas iekļauta prestižajā “Michelin” ceļvedī. “Michelin” eksperti vērtēja 31 Igaunijas restorānu no kuriem...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Vercīgas viesnīcas restorāna-bāra «Stage 22» jaunais šefpavārs prezentē atjaunoto ēdienkarti

Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga restorāna-bārā Stage 22, kas atrodas viesnīcas 8. stāvā...

«LIDO Alus» sēta Vecrīgā paplašina piedāvājumu un pārceļas uz jaunām telpām

Daudzu rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītais restorāns LIDO Alus sēta no 29. aprīļa durvis vēris jaunās telpās Vecrīgā, no Tirgoņu ielas pārceļoties uz plašākām un gaišākām telpām...

Seši tradicionālie īru ēdieni, ko ir vērts pagaršot

Kurš gan nav dzirdējis par īru kafiju un kartupeļu pīrāgu? Taču īru tradicionālā virtuve neaprobežojas tikai ar stipro dzērienu receptēm un kartupeļu ēdieniem...

Slavenais gardēžu «Michelin Guide» vērtē Igaunijas restorānus

Starptautiski pazīstamā restorānu reitingu sistēma “Michelin” jau sasniegusi Igauniju, un visas sabiedriskās ēdināšanas iestādes, kurām ir...

Džeimijs Olivers: ceļš uz ievērojamākā britu šefpavāra titulu

Džeimijs Olivers ir viens no visaugstāk novērtētajiem britu šefpavāriem un vairāku pavārgrāmatu autors. Pateicoties savai īpašajai un vienkāršajai kulinārijas...

Atvadoties no Latvijas kulinārijas leģendas

Mūžībā pēc slimības ir devies leģendārais pavārs Mārtiņš Rītiņš...

«Wolt» noskaidros Latvijā iecienītākos restorānus «Wolt restorānu balvā 2021»

Tehnoloģiju uzņēmums Wolt ievieš “Wolt restorānu balvu 2021”, lai sadarbībā ar ēdienu ekspertiem un iedzīvotājiem izveidotu ceļvedi ar labākajiem restorāniem un...

Gastronomiskais transfērs cauri Baltijai jaunajā pavārgrāmatā «Baltic Chefs»

«Baltic Chefs» komanda ir nostrādājusi proaktīvi — šī gada vasarā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā notika fotosesijas pavārgrāmatai, kuras pamatā ir 90 Baltijā zināmu šefpavāru receptes...

7 lietas, kuras jāizmēģina ārzemju ceļojumā

Reti kuram ceļojumā pietiek ar laisku atpūtu pludmalē vai iepirkšanos vairāku dienu garumā...

Novada Garša noslēguma pasākums – prasmes, pieredze un uzvaras

Ar piesātinātām diskusijām, pavāru konkursiem un produktu kvalitātes testēšanu, Hanzas peronā Rīgā aizvadīts ikgadējais...

9 līdz šim nedzirdēti fakti par Lietuvas lielākajām pilsētām

Jaunākā Lietuvas tūrisma kampaņa sniedz iespēju ilgāk palikt valstī, sedzot apmeklētāju nakšņošanas izdevumus trešajā naktī...

No plēsējiem līdz pikantām garšvielām: kas iedvesmoja «Porsche» modeļu nosaukumus?

Arī vācu sporta automobiļu ražotājs “Porsche” saviem modeļiem devis spilgtus un neparastus vārdus...

Rudens ražas svētku tirdziņš Kaķukrogā

18.septembrī no pl. 10.00 līdz 16.00 “Kaķukrogā” (pie Vaives tautas nama) notiks Rudens ražas svētku tirdziņš...

Zvaigznes virtuvē – kuras slavenības prot lieliski gatavot?

Tomēr ir zvaigznes, kas pārsteidz ne tikai ar brīnišķīgu balsi vai aktierprasmēm, bet arī ar zināšanām kulinārajā mākslā...

Travelnews.lv iesaka: 7 idejas nedēļas nogalei

Lai nepamaldītos piedāvājumu klāstā, Travelnews.lv piedāvā savu TOP7...

Valmiera aicina uz Ģimenes dienu

Valmieras Gaujas krasta vidusskolas – attīstības centra teritorijā Leona Paegles ielā 5 sestdien, 21.augustā, notiks Ģimenes diena...

Viesus gaida jauna Itālijas viesnīca ar pasaulē pirmo trifeļu konsjeržu

Itālijā tagad ir viesnīca ar pirmo trifeļu konsjeržu. Casa di Langa, 39 istabu viesnīca, kas atrodas vietā, kuru ieskauj vairāk nekā 40 hektāru plaši vīna dārzi...

Zvejnieksvētku pasākumu kalendārs visai Latvijai 2021

Jūras svētki jeb zvejnieku svētki, neskaitot vasaras saulgriežus – Jāņus, ir lielākie latviešu vasaras svētki, kas kopš 1936. gada...

Jūras svētki Ventspilī 2021

10. jūlijā Ventspilī svinēsim Jūras svētkus! Priecāsimies par iespēju apmeklēt svētku tirgu ar kūpinātu zivju smaržu, vērot kuģus Ventā un saulrietu...

Komanda no Latvijas strādā pie nebijuša kulinārijas projekta Baltijas mērogā

Šī gada rudenī veikalu plauktos parādīsies grāmata “Baltic Chefs”, kurā būs apkopotas 180 receptes no 90 atpazīstamākajiem Lietuvas, Latvijas...

Lietuvas kūrortu jaunumi: no nebijušas izklaides līdz darba brīvdienām

Pēc Lietuvas kūrortu asociācijas direktores Kristīnas Citvarienes (Kristina Citvarienė) teiktā, kūrorti pirmie pielāgojās jaunajai pandēmijas realitātei un veica visus nepieciešamos pasākumus un ieviesa dažādus interaktīvus risinājumus...

Zaļie Jāņi: “nē” vienreizlietojamai plastmasai un pārtikas atkritumiem

Tuvojas Jāņi un svinības draugu un ģimenes lokā. Kā izplānot ēdienkarti, kā glabāt kulinārijas šedevrus un kā samazināt atkritumu daudzumu svētkos...

Ko horoskops stāsta par ceļotājiem?

Horoskopi mūždien bijusi īpatnība, kurai var ticēt un var arī neticēt. Esam sagatavojuši interesantus faktus par...

«Grand Hotel Kempinski Riga» jauns šefpavārs

Grand Hotel Kempinski Riga uzņem Havjeru Lopesu - viesnīcas restorānu jauno šefpavāru, kurš būs atbildīgs un pārraudzīs viesnīcas kulinārās zonas, tostarp jumta bāru un restorānu Stage 22, restorānu Amber, Lobby Lounge, Grand Bāru, apkalpošanu istabās

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.8503871sec.