pagatavošana.

Apskatām 121 - 160 no 660 vārdam 'pagatavošana'

Palutini sevi ar kādu no brīnišķīgajiem itāļu saldumiem

Lieldienas mūs priecē ar četrām brīvām dienām. Un brīvdienām piestāv saldumi, tāpēc šoreiz piedāvājam...

Labākie Rīgas šefpavāri aicina uz baudāmāko pavasara notikumu galvaspilsētā - Rīgas restorānu nedēļu

Pēc ilgākas pauzes pie gardēžiem ir atgriezusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa un tā šogad norisināsies no 18. aprīļa līdz 1. maijam...

Praktiski padomi, lai Lieldienas būtu košas un dabai draudzīgas

Katru pavasari mēs krāsojam olas, ļaujamies dažādām jautrām izdarībām un priecājamies no sirds, bet diemžēl gadās, ka svētkos mēdzam aizrauties...

Iepazīsties - kebabs! Kas raksturo labu kebabu?

Kebabs ir viens no populārākajiem ēdieniem visā pasaulē, turklāt katrā vietā to gatavo mazliet citādi. Daudzviet par kebabu sauc izceptu maltās gaļas desiņu, ko...

Džeimijs Olivers: ceļš uz ievērojamākā britu šefpavāra titulu

Džeimijs Olivers ir viens no visaugstāk novērtētajiem britu šefpavāriem un vairāku pavārgrāmatu autors. Pateicoties savai īpašajai un vienkāršajai kulinārijas...

Piešķir pankūkām jaunu garšu!

Viens no slavenākajiem brokastu ēdieniem ir pankūkas - plānās, rauga, biezpiena, amerikāņu u.c. Ir tik daudz veidu, kā dienu iesākt garšīgi...

7 populārākie ēdieni, kurus izvēlas autobraucēji Latvijā

Brokastot, pusdienot un vakariņot automašīnā, braucot pie stūres, nav droši – tas visiem ir skaidrs...

Aicina doties sajūtu ceļojumā «Nēģu vilciens»

29.-30.01.2022. aicinām doties sajūtu ceļojumā ar “Nēģu vilcienu” uz Carnikavu, lai piedalītos stāstu takā “Klausies Carnikavu”, kas aizved uz Gardēžu Ciematu pie...

Ēdienu pārpalikumu pagatavošanā Baltijā populārākās ir veģetārās un makaronu receptes

Gadumijas svētki aizvadīti, taču vēl aizvien par tiem atgādina gan pārtikas krājumi ledusskapī, gan gluži svaigās apņemšanās šogad ēst mazāk vai veselīgāk...

Svarīgākais izvēloties dzirkstošo vīnu – vīnziņa padomi

Pirms svētkiem, tai skaitā gadu mijā, iegādājoties dzirkstošo vīnu, nonākam dilemmas priekša – kādu no plašā klāsta iegādāties...

Skolēnu brīvlaikā izmēģini multfilmu varoņu ēdienkarti

Skolēnu brīvlaiks vienmēr šķiet pārāk īss, un gribētos to pastiept nedaudz garāku, tāpēc Rimi Bērniem eksperti iesaka saplānot dažādas interesantas aktivitātes...

Kā mitros laikapstākļos iekurt ugunskuru un pagatavot maltīti mežā

Latviešiem ir teiciens, ka svaigā gaisā viss garšo daudz labāk. Varbūt tiešām ēdiens garšo labāk, pateicoties svaigajam gaisam...

Kā sarūpēt un iesaiņot paštaisītas, ēdamas svētku dāvanas – receptes un padomi

Tuvojoties svētkiem, tik daudz kas vēl jāpaspēj, tostarp jāizdomā, ko dāvināt saviem mīļajiem...

Astoņi Latvijas bioloģiskās, dabīgās pārtikas un dzērienu ražotāji piedalās EXPO izstādē «Organic & Natural»

No 6. līdz 8. decembrim Latvijas ražotāji nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē Organic & Natural pasauli iepazīstina ar pašmāju bioloģisko, dabīgo pārtiku un dzērieniem...

Kā atrast savu labāko kafijas garšu mājās?

Kafijas krūze, kas skrienot no punkta A uz punktu B, paņemta tuvākajā Narvesen ir kļuvusi par urbānā dzīves veida neatņemamu sastāvdaļu...

Karstvīna vietā miestiņš – kā baudīt alu ziemā?

Domājot par alu, mēs nereti iztēlojamies norasojuši glāzi ar aukstu dzērienu karstā vasaras dienā, tomēr alu var baudīt arī gada aukstajos mēnešos...

Svaigi spiestas sulas: piecas receptes veselībai un imunitātei

Rudens sezonā mums plašā klāstā pieejami visdažādākie augļi un dārzeņi, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām...

Gastronomiskais transfērs cauri Baltijai jaunajā pavārgrāmatā «Baltic Chefs»

«Baltic Chefs» komanda ir nostrādājusi proaktīvi — šī gada vasarā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā notika fotosesijas pavārgrāmatai, kuras pamatā ir 90 Baltijā zināmu šefpavāru receptes...

Ziemassvētki COVID-19 laikā: gatavošanās svētkiem sāksies savlaicīgi

Jaunie ar Covid-19 infekcijas izplatību saistītie ierobežojumi ietekmēs Ziemassvētku svinēšanu...

Aktivitātes ķermeņa un prāta labsajūtai rudens drūmajā periodā

Ir dienas, kad rudenīgie laikapstākļi liek mainīties arī mūsu garastāvoklim, dienās, kad nespīd saule un īsti neko negribas darīt, kā tikai gulšņāt...

Latvijā 8.oktobrī ar vēl nebijušu vērienu atzīmēs Pasaules Olu dienu

Ik gadu oktobra otrajā piektdienā visā pasaulē atzīmē Pasaules Olu dienu, izceļot olas izcilo daudzpusību un priekšrocības cilvēkiem katrā dzīves...

Eksperta padomi, kā atvaļinājumā nepārtērēties

Atvaļinājumā bieži iztērējam vairāk naudas nekā strādājot, un tas ir tikai saprotami, jo vēlamies atpūsties no darba, ļauties dažādām izklaidēm, ceļot, taču mēdz gadīties, ka dažādu aktivitāšu baudīšana atstāj milzīgu robu budžetā...

Kas jauns Latvijas garšu pasaulē? Atklāj izstādē «Riga Food 2021»

Olu saldējums, latviešu toniks, circeņu desiņas, čiekuru šokolādes, ēdamas krūzītes, vegānisks burgers un majonēze…

Kabaču laiks ir klāt! Kā tos veselīgi un garšīgi pagatavot?

Aizvien lielāku popularitāti gardēžu vidū iemanto kabaču ēdieni, īpaši šobrīd – kabaču sezonas pilnbriedā. Tādēļ, domājot par veselīgām...

Pieci veselīga un droša uztura baušļi vasarai: iesaka uzturzinātniece

Vasara ir piemērotākais gadalaiks ķermeņa “uztankošanai” ar vitamīniem un minerālvielām. Vienlaikus tas ir atvaļinājumu un atpūtas laiks, kad...

LAMPA izziņo programmu: no robotiem, suņiem un prāta spēlēm līdz pasaules galam un laimīgai dzīvei

Septītais Sarunu festivāls LAMPA ar virstēmu “cieņa” divās dienās – 20. un 21. augustā – aicina apmeklēt kādu no vairāk nekā 200 pasākumiem...

Populārākā pasaules virtuve Latvijā - Itālijas ēdieni

Nekas nav tik mierinošs kā mīļākais bērnības ēdiens, ko gatavojusi mamma vai ome, tomēr Latvijas iedzīvotāji labprāt skatās arī pāri...

Daugavpils ēdamo suvenīru klāstu papildina dabīgā šokolāde «Daugavpils»

Daugavpilī turpina paplašināt ēdamo suvenīru klāstu. Jauna šokolāde “Daugavpils” var kļūt par lielisku dāvanu sev un saviem mīļajiem...

Par spīti krīzei tūrisma nozarē, durvis ver ekskluzīva dizaina viesnīca Rigā - A22 hotel.

Ēka Rīgā, Ausekļa ielā 22 pārtop par elegantu 5* viesnīcu “A22 hotel” ar izsmalcinātiem numuriem, nelielu, bet elegantu sapulču telpu...

Beļģijas Grimbergenas abatijā pēc 200 gadu pauzes atsāk alus darīšanu

Šodien, 27. maijā, slavenajā Grimbergenas abatijā Beļģijā, tiek atklāta novatoriska alus darītava, kura kalpos kā inovāciju centrs, apvienojot gandrīz 900 gadu alus ražošanas tradīcijas...

Restorāns «STAGE 22» iepazīstina ar vasaras terases ēdienkarti

Restorāns Stage 22 specializējas Baltijas virtuvē ar vietējo garšu elementiem, kas ļauj izzināt reģiona īpašās garšas un produktu tekstūras...

Darbu sāks viesnīcas «Grand Hotel Kempiski» «STAGE22» jumta terases restorāns

Pieczvaigžņu luksusa viesnīca Grand Hotel Kempinski Riga, un tās 8. stāva jumta terases restorāns STAGE 22, ir gandarīti par iespēju atkal atvērties plašākai publikai...

Gardumi no Latgales tieši uz mājām

Ieskaties apkopojumā ar Latgales uzņēmējiem un saimniecībām, kuri savus izlolotos produktu piegādā visā Latvijā...

Latvijā ienāk jauns ēdienu piegādes serviss «Five Star»

Lai apmierinātu patērētāju vēlmi baudīt smalkāko restorānu maltītes arī esošajos apstākļos, šomēnes pašmāju tirgū sevi pieteicis jauns ēdienu piegādes pakalpojumu sniedzējs Five Star...

Izdots recepšu krājums «Latgales pavārgrāmata»

Prast gatavot ēst – tā ir liela vērtība, jo ēdiens ir ne vien neatņemama ikdienas sastāvdaļa, bet arī svētki ir skaistāki un īpašāki, ja tajos ir klāts bagātīgs galds...

Kabatas izmēra palīgi virtuvē: kā viegli pagatavot restorāna cienīgu maltīti

Par laimi, mūsdienu tehnoloģijām attīstoties neticamā ātrumā, paplašinās arī iespējas, kā mājas apstākļos pagatavot restorāna cienīgu maltīti viegli un ātri...

Tūristu rīcībā šovasar būs perfekta lauku māja Latgalē «Siguldas»

Latvijas pārtikas ražotāji tiešsaistes diskusijā dalās pieredzē par produkcijas realizāciju

2021. gada 11. martā „Lauku ceļotāja” un Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padome (LOSP) rīkotā tiešsaistes diskusijā tikās 44 Latvijas uzņēmēji

Igaunijā, teltī, bet ar komfortu

Pie kaimiņiem, Igaunijā, Peipusa ezera krastā arī ziemā var dzīvot teltīs

Dabas bagātības – ārstniecības augi klepus ārstēšanai un imunitātei

Ārstnieciskie augi var būt ļoti noderīgs palīgs gan dažādu saslimšanu profilaksē, gan ārstēšanā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.55797815sec.