121.
Palutini sevi ar kādu no brīnišķīgajiem itāļu saldumiem
(17/04/2022 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Lieldienas mūs priecē ar četrām brīvām dienām. Un brīvdienām piestāv
saldumi, tāpēc šoreiz piedāvājam...
122.
Labākie Rīgas šefpavāri aicina uz baudāmāko pavasara notikumu galvaspilsētā - Rīgas restorānu nedēļu
(15/04/2022 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Pēc ilgākas pauzes pie gardēžiem ir atgriezusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa un tā šogad norisināsies no 18. aprīļa līdz 1. maijam...
123.
Praktiski padomi, lai Lieldienas būtu košas un dabai draudzīgas
(15/04/2022 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Katru pavasari mēs krāsojam olas, ļaujamies dažādām jautrām izdarībām un priecājamies no sirds, bet diemžēl gadās, ka svētkos mēdzam aizrauties...
124.
Iepazīsties - kebabs! Kas raksturo labu kebabu?
(03/04/2022 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Kebabs ir viens no populārākajiem ēdieniem visā pasaulē, turklāt katrā vietā to gatavo mazliet citādi. Daudzviet par kebabu sauc izceptu maltās gaļas desiņu, ko...
125.
Džeimijs Olivers: ceļš uz ievērojamākā britu šefpavāra titulu
(26/03/2022 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Džeimijs Olivers ir viens no visaugstāk novērtētajiem britu šefpavāriem un vairāku pavārgrāmatu autors. Pateicoties savai īpašajai un vienkāršajai kulinārijas...
126.
Piešķir pankūkām jaunu garšu!
(13/03/2022 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Viens no slavenākajiem brokastu ēdieniem ir pankūkas - plānās, rauga, biezpiena, amerikāņu u.c. Ir tik daudz veidu, kā dienu iesākt garšīgi...
127.
7 populārākie ēdieni, kurus izvēlas autobraucēji Latvijā
(05/03/2022 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Brokastot, pusdienot un vakariņot automašīnā, braucot pie stūres, nav droši – tas visiem ir skaidrs...
128.
Aicina doties sajūtu ceļojumā «Nēģu vilciens»
(29/01/2022 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
29.-30.01.2022. aicinām doties sajūtu ceļojumā ar “Nēģu vilcienu” uz Carnikavu, lai piedalītos stāstu takā “Klausies Carnikavu”, kas aizved uz Gardēžu Ciematu pie...
129.
Ēdienu pārpalikumu pagatavošanā Baltijā populārākās ir veģetārās un makaronu receptes
(10/01/2022 05:51)
[lv]
Skatīt vairāk
Gadumijas svētki aizvadīti, taču vēl aizvien par tiem atgādina gan pārtikas krājumi ledusskapī, gan gluži svaigās apņemšanās šogad ēst mazāk vai veselīgāk...
130.
Svarīgākais izvēloties dzirkstošo vīnu – vīnziņa padomi
(30/12/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirms svētkiem, tai skaitā gadu mijā, iegādājoties dzirkstošo vīnu, nonākam dilemmas priekša – kādu no plašā klāsta iegādāties...
131.
Skolēnu brīvlaikā izmēģini multfilmu varoņu ēdienkarti
(29/12/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Skolēnu brīvlaiks vienmēr šķiet pārāk īss, un gribētos to pastiept nedaudz garāku, tāpēc Rimi Bērniem eksperti iesaka saplānot dažādas interesantas aktivitātes...
132.
Kā mitros laikapstākļos iekurt ugunskuru un pagatavot maltīti mežā
(23/12/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Latviešiem ir teiciens, ka svaigā gaisā viss garšo daudz labāk. Varbūt tiešām ēdiens garšo labāk, pateicoties svaigajam gaisam...
133.
Kā sarūpēt un iesaiņot paštaisītas, ēdamas svētku dāvanas – receptes un padomi
(23/12/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties svētkiem, tik daudz kas vēl jāpaspēj, tostarp jāizdomā, ko dāvināt saviem mīļajiem...
134.
Astoņi Latvijas bioloģiskās, dabīgās pārtikas un dzērienu ražotāji piedalās EXPO izstādē «Organic & Natural»
(07/12/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
No 6. līdz 8. decembrim Latvijas ražotāji nacionālajā stendā starptautiskajā izstādē Organic & Natural pasauli iepazīstina ar pašmāju bioloģisko, dabīgo pārtiku un dzērieniem...
135.
Kā atrast savu labāko kafijas garšu mājās?
(07/12/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Kafijas krūze, kas skrienot no punkta A uz punktu B, paņemta tuvākajā Narvesen ir kļuvusi par urbānā dzīves veida neatņemamu sastāvdaļu...
136.
Karstvīna vietā miestiņš – kā baudīt alu ziemā?
(06/12/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Domājot par alu, mēs nereti iztēlojamies norasojuši glāzi ar aukstu dzērienu karstā vasaras dienā, tomēr alu var baudīt arī gada aukstajos mēnešos...
137.
Svaigi spiestas sulas: piecas receptes veselībai un imunitātei
(23/11/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Rudens sezonā mums plašā klāstā pieejami visdažādākie augļi un dārzeņi, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām...
138.
Gastronomiskais transfērs cauri Baltijai jaunajā pavārgrāmatā «Baltic Chefs»
(16/11/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
«Baltic Chefs» komanda ir nostrādājusi proaktīvi — šī gada vasarā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā notika fotosesijas pavārgrāmatai, kuras pamatā ir 90 Baltijā zināmu šefpavāru receptes...
139.
Ziemassvētki COVID-19 laikā: gatavošanās svētkiem sāksies savlaicīgi
(29/10/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunie ar Covid-19 infekcijas izplatību saistītie ierobežojumi ietekmēs Ziemassvētku svinēšanu...
140.
Aktivitātes ķermeņa un prāta labsajūtai rudens drūmajā periodā
(20/10/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Ir dienas, kad rudenīgie laikapstākļi liek mainīties arī mūsu garastāvoklim, dienās, kad nespīd saule un īsti neko negribas darīt, kā tikai gulšņāt...
141.
Latvijā 8.oktobrī ar vēl nebijušu vērienu atzīmēs Pasaules Olu dienu
(08/10/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Ik gadu oktobra otrajā piektdienā visā pasaulē atzīmē Pasaules Olu dienu, izceļot olas izcilo daudzpusību un priekšrocības cilvēkiem katrā dzīves...
142.
Eksperta padomi, kā atvaļinājumā nepārtērēties
(26/09/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Atvaļinājumā bieži iztērējam vairāk naudas nekā strādājot, un tas ir tikai saprotami, jo vēlamies atpūsties no darba, ļauties dažādām izklaidēm, ceļot, taču mēdz gadīties, ka dažādu aktivitāšu baudīšana atstāj milzīgu robu budžetā...
143.
Kas jauns Latvijas garšu pasaulē? Atklāj izstādē «Riga Food 2021»
(27/08/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Olu saldējums, latviešu toniks, circeņu desiņas, čiekuru šokolādes, ēdamas krūzītes, vegānisks burgers un majonēze…
144.
Kabaču laiks ir klāt! Kā tos veselīgi un garšīgi pagatavot?
(10/08/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Aizvien lielāku popularitāti gardēžu vidū iemanto kabaču ēdieni, īpaši šobrīd – kabaču sezonas pilnbriedā. Tādēļ, domājot par veselīgām...
145.
Pieci veselīga un droša uztura baušļi vasarai: iesaka uzturzinātniece
(29/07/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasara ir piemērotākais gadalaiks ķermeņa “uztankošanai” ar vitamīniem un minerālvielām. Vienlaikus tas ir atvaļinājumu un atpūtas laiks, kad...
146.
LAMPA izziņo programmu: no robotiem, suņiem un prāta spēlēm līdz pasaules galam un laimīgai dzīvei
(26/07/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Septītais Sarunu festivāls LAMPA ar virstēmu “cieņa” divās dienās – 20. un 21. augustā – aicina apmeklēt kādu no vairāk nekā 200 pasākumiem...
147.
Populārākā pasaules virtuve Latvijā - Itālijas ēdieni
(26/07/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Nekas nav tik mierinošs kā mīļākais bērnības ēdiens, ko gatavojusi mamma vai ome, tomēr Latvijas iedzīvotāji labprāt skatās arī pāri...
148.
Daugavpils ēdamo suvenīru klāstu papildina dabīgā šokolāde «Daugavpils»
(18/06/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Daugavpilī turpina paplašināt ēdamo suvenīru klāstu. Jauna šokolāde “Daugavpils” var kļūt par lielisku dāvanu sev un saviem mīļajiem...
149.
Par spīti krīzei tūrisma nozarē, durvis ver ekskluzīva dizaina viesnīca Rigā - A22 hotel.
(09/06/2021 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Ēka Rīgā, Ausekļa ielā 22 pārtop par elegantu 5* viesnīcu “A22 hotel” ar izsmalcinātiem numuriem, nelielu, bet elegantu sapulču telpu...
150.
Beļģijas Grimbergenas abatijā pēc 200 gadu pauzes atsāk alus darīšanu
(31/05/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Šodien, 27. maijā, slavenajā Grimbergenas abatijā Beļģijā, tiek atklāta novatoriska alus darītava, kura kalpos kā inovāciju centrs, apvienojot gandrīz 900 gadu alus ražošanas tradīcijas...
151.
Restorāns «STAGE 22» iepazīstina ar vasaras terases ēdienkarti
(21/05/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāns Stage 22 specializējas Baltijas virtuvē ar vietējo garšu elementiem, kas ļauj izzināt reģiona īpašās garšas un produktu tekstūras...
152.
Darbu sāks viesnīcas «Grand Hotel Kempiski» «STAGE22» jumta terases restorāns
(06/05/2021 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Pieczvaigžņu luksusa viesnīca Grand Hotel Kempinski Riga, un tās 8. stāva jumta terases restorāns STAGE 22, ir gandarīti par iespēju atkal atvērties plašākai publikai...
153.
Gardumi no Latgales tieši uz mājām
(25/04/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties apkopojumā ar Latgales uzņēmējiem un saimniecībām, kuri savus izlolotos produktu piegādā visā Latvijā...
154.
Latvijā ienāk jauns ēdienu piegādes serviss «Five Star»
(23/04/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai apmierinātu patērētāju vēlmi baudīt smalkāko restorānu maltītes arī
esošajos apstākļos, šomēnes pašmāju tirgū sevi pieteicis jauns ēdienu
piegādes pakalpojumu sniedzējs Five Star...
155.
Izdots recepšu krājums «Latgales pavārgrāmata»
(10/04/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Prast gatavot ēst – tā ir liela vērtība, jo ēdiens ir ne
vien neatņemama ikdienas sastāvdaļa, bet arī svētki ir skaistāki un īpašāki, ja
tajos ir klāts bagātīgs galds...
156.
Kabatas izmēra palīgi virtuvē: kā viegli pagatavot restorāna cienīgu maltīti
(09/04/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Par laimi, mūsdienu tehnoloģijām attīstoties neticamā ātrumā, paplašinās
arī iespējas, kā mājas apstākļos pagatavot restorāna cienīgu maltīti
viegli un ātri...
157.
Tūristu rīcībā šovasar būs perfekta lauku māja Latgalē «Siguldas»
(21/03/2021 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
158.
Latvijas pārtikas ražotāji tiešsaistes diskusijā dalās pieredzē par produkcijas realizāciju
(19/03/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
2021. gada 11. martā „Lauku ceļotāja” un Lauksaimniecības organizāciju
sadarbības padome (LOSP) rīkotā tiešsaistes diskusijā tikās 44 Latvijas
uzņēmēji
159.
Igaunijā, teltī, bet ar komfortu
(02/02/2021 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie kaimiņiem, Igaunijā, Peipusa ezera krastā arī ziemā var dzīvot teltīs
160.
Dabas bagātības – ārstniecības augi klepus ārstēšanai un imunitātei
(31/01/2021 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Ārstnieciskie augi var būt ļoti noderīgs palīgs gan dažādu saslimšanu profilaksē, gan ārstēšanā...