pavārs.

Apskatām 121 - 160 no 1027 vārdam 'pavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Kuldīgas restorānu nedēļa atgriežas ar astoto gardēžu sezonu

Kuldīgas restorānu nedēļa šogad norisināsies astoto sezonu pēc kārtas un jau kļuvusi par gardēžu ikgadēju tradīciju ne tikai kuldīdzniekiem, bet arī pilsētas viesiem...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts: 4* viesnīcas un restorāna «Wolmar» saimniece Liāna Dance

Ierodoties viesmīlīgajās restorāna telpās, mūs sagaida papagailis Čārlijs, kurš savas mājas šeit radis jau nedaudz vairāk kā 6 gadus...

Siguldas novads aicina uz restorānu nedēļu «Mūsu saknes»

Jau šajā nedēļas nogalē, desmit dienu garumā, no 11. līdz 20. novembrim notiks Siguldas novada restorānu nedēļa, kurai šoruden ir devīze – “Mūsu saknes”...

Visvairāk ukraiņu Latvijā strādā sabiedriskās ēdināšanas nozarē

Sabiedriskā ēdināšana ir TOP1 nozare Latvijā, kurā darbu atraduši visvairāk ukraiņu, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) dati...

Viļņas restorāniem piešķirtas īstas zvaigznes debesīs - alternatīva «Michelin» zvaigznēm

Kvalificēti kulinārijas talanti, daudzkultūru gastronomiskais mantojums, kā arī drosmīgs tradicionālo un moderno garšu sajaukums vilina vietējos un ārvalstu apmeklētājus uz daudziem...

Eksperti norāda uz biežāk pieļautajām pārtikas drošības kļūdām, gatavojot ēdienu mājās

Visiem zināms, ka ogas ir daudz gardākas, ja tiek noplūktas un apēstas uzreiz no krūma. Tāpat arī meža zemenes un mellenes vispirms nonāk mutē, un tikai tad sākam...

«Grand Hotel Kempinski Riga» atzīmē 5 gadu jubileju restorānā «Stage 22» ar Michelin līmeņa ēdieniem - Foto

30 bildes. «Grand Hotel Kempinski Riga» atzīmē 5 gadu jubileju restorānā «Stage 22» ar Michelin līmeņa ēdieniem...

Rīgas Restorānu nedēļā izbaudi rudens garšas nianses «Coctail bar RŪM»

Ik gadu Rīgas Restorānu nedēļa ir gaidītākais laiks visiem gurmāņiem. Arī Coctail bar RŪM valdīs īstas rudens garšu nianses par kurām parūpēsies...

Viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga» viesojas «Michelin» restorāna šefpavārs

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai, bārā un restorānā Stage 22 notika vakariņas ar šefpavāru no Spānijas...

«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina uz vakariņām ar ''Michelin'' šefpavāru

Par godu Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga piecu gada jubilejai...

«Paulig» atklāj jaunu tortilju rūpnīcu Beļģijā, lai nostiprinātu «Tex Mex» tirgus līdera pozīcijas Eiropā – arī Latvijā

Viena no Paulig visstraujāk augošajām produktu kategorijām Latvijā ir Tex Mex, un šodien Paulig jaunās tortilju rūpnīcas oficiālā atklāšana Beļģijā ir nozīmīga, lai...

Zelta rudens karalistē Siguldā - čempionāts «Spieķis un ķirbis»

Jau šajā nedēļas nogalē, 24. septembrī, Siguldas pils kvartālā ar krāsainu un daudzveidīgu programmu noritēs ikgadējie “Zelta rudens karalistes svētki 2022”. Radošās darbnīcas lieliem un maziem, dizaina tirgus, koncerti un čempionāts “Spieķis un

Japānas vēstniecība Rīgā un šefpavārs Mārtiņš Sirmais prezentē japāņu kulināro mantojumu - Foto

30 bildes. Japānas vēstniecība Rīgā un šefpavārs Mārtiņš Sirmais prezentē japāņu kulināro mantojumu...

Daži fotomirkļi no pavāru konkursa «Latvijas gada pavārs 2022» aizkulisēm - Foto

45 bildes. Daži fotomirkļi no pavāru konkursa «Latvijas gada pavārs 2022» aizkulisēm...

Iepazīsti «Pavāru kluba» organizēto konkursa «Latvijas gada pavārs 2022» dalībnieku darbus - Foto

25 bildes. Iepazīsti Pavāru kluba organizēto konkursa «Latvijas gada pavārs 2022» dalībnieku darbus...

«Latvijas gada pavārs 2022» ir Nils Ģēvele un «Latvijas pavārzellis 2022» ir Agate Batraga - Foto

25 bildes. «Latvijas gada pavārs 2022» ir Nils Ģēvele un «Latvijas pavārzellis 2022» ir Agate Batraga...

Gardēžiem laiks sarosīties - atklāj pārtikas izstādi «Riga Food 2022»!

8. septembrī sāksies un līdz 10. septembrim Ķīpsalā norisināsies pārtikas nozares centrālais notikums Baltijā – izstāde “Riga Food 2022”, kas vienkopus pulcēs gardēžus un pārtikas nozares profesionāļus no visas pasaules...

«MICHELIN» zvaigžņu restorānu šefpavāri uzstāsies «Riga Food 2022»!

No 8. līdz 10. septembrim Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde «Riga Food 2022» piedāvās aizraujošus un vērtīgus pasākumus gan profesionāļiem, gan ikvienam gardēdim.

Rīgas vasaras kultūras programmas noslēgumā izskanēs Žorža Siksnas koncerts un notiks Viesturdārza zaļumballe

Augusta izskaņā noslēdzas vērienīgā Rīgas vasaras kultūras programma. Divu mēnešu laikā galvaspilsētas parkos un apkaimēs būs pieredzēti vairāk nekā 150 pasākumi...

Kā burgers kļuva par mūsu ikdienu?

Mūsdienās teju katrā ēdināšanas vietā Latvijā un citur pasaulē iespējams pasūtīt burgeru – tie, pateicoties savam vienkāršumam un lieliskajai garšai..

Gulbenes pilsētas svētki jau jūlija beigās

Kur visi ceļi ved jūlija pēdējā nedēļas nogalē? Protams, uz Gulbeni, jo 29.-30.jūlijā #gulbenesvin savas pilsētas svētkus...

Slavenu šefpavāru padomi, kā samazināt izmestā ēdiena apjomu

Katru gadu pasaulē izmet vairāk nekā trešdaļu no visas saražotas pārtikas. Šis skaitlis ir vēl pārsteidzošāks, ņemot vērā lielo izsalkušo cilvēku skaitu...

Latvijas šefpavāri atklāj «Chef’s BOX» – restorānu tiem, kas ceļā

2022. gada 21.jūlijā, klātesot Latvijā plaši pazīstamiem šefpavāriem Laurim Aleksejevam (36.līnija), Mārim Jansonam (Kest), Mārtiņam Sirmajam (Ramen Riga), Andrim Rūmītim (Hercogs Garden) un Kristīnei Vīksnai (Tower Cafe)...

Pieczvaigžņu viesnīcas «Dome Hotel» svinīgā atklāšana par godu rekonstrukcijas noslēgumam

2022.gada 14. jūlijā ar īpašu pasākumu pēc rekonstrukcijas viesiem atkal atklāta “Dome Hotel” viesnīca un tās izsmalcinātais restorāns “Le Dome”...

Aivars Mackevičs: 5 atziņas par lielceļu tūri «Porsche World Road Show Latvia 2022»

Latvijas «Porsche» entuziasti, potenciālie klienti un mediji divu nedēļu garumā iepazīst 18 dažādus «Porsche»...

Zaubes savvaļas kulinārais festivāls atgriežas dabā

Pēc divu gadu pārtraukuma klātienē atgriežas Zaubes savvaļas kulinārais festivāls, kura tēma šogad ir “izdzīvošana dabā”...

Vecrīgas restorāns «Seasons» un šefpavārs Andrejs Botikovs iepazīstina ar jauno vasaras ēdienkarti - Foto

45 bildes. Vecrīgas restorāns «Seasons» un šefpavārs Andrejs Botikovs iepazīstina ar jauno vasaras ēdienkarti...

Aivars Mackevičs: 10 atziņas par Spānijas kūrorta salu Maļorku Vidusjūrā

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 25.04.2022 sadarbība ar Latvijas tūrisma firmu «Atlantic Travel»...

Jūrmalā atvērts jauns restorāns gardēžiem – «Choice Jūrmala»

Jūrmalā, pāris soļu attālumā no jūras, šomēnes durvis vēris jauns restorāns “Choice Jūrmala”, kurā apmeklētāji var baudīt sezonālu garšu iedvesmotas maltītes...

Šefpavārs Māris Jansons aicina nogaršot unikālus ēdienus no zviedru gaļas bumbiņām Bumbiņ’festā

Talantīgais šefpavārs Māris Jansons ir radījis unikālus ēdienus, izmantojot tradicionālās zviedru virtuves gaļas bumbiņas, un pasniegs tos...

Igaunija kļūst par gastronomijas galamērķi, iekļūstot «Michelin» ceļvedī

Tas nu beidzot ir noticis – Igaunija ir kļuvusi par pirmo Baltijas valsti, kas iekļauta prestižajā “Michelin” ceļvedī. “Michelin” eksperti vērtēja 31 Igaunijas restorānu no kuriem...

25. maijā Rīgā svinīgi atklās Austrumeiropā lielāko alus festivālu «LatviaBeerfest»

Pēc divu gadu pārtraukuma no 25. līdz 29. maijam Rīgā Vērmanes dārzā notiks 10. LatviaBeerfest

Restorāna-bāra «Stage 22» jaunais šefpavārs Kaspars Reveliņš prezentē atjaunoto ēdienkarti - Foto

40 bildes. Restorāna-bāra «Stage 22» jaunais šefpavārs Kaspars Reveliņš prezentē atjaunoto ēdienkarti...

Vercīgas viesnīcas restorāna-bāra «Stage 22» jaunais šefpavārs prezentē atjaunoto ēdienkarti

Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga restorāna-bārā Stage 22, kas atrodas viesnīcas 8. stāvā...

Latvijā strauji aug vegānisko recepšu popularitāte

Ilgtspējīga dzīvesveida popularitāte pasaulē turpina pieaugt. Par to liecina arī Rimi lietotnes pārtikas atkritumu mazināšanai “Iztukšo savu ledusskapi”...

Apvienojoties divām ģimenēm, Mārupē apmeklētājiem durvis ver jaunākais restorāna «Hercogs» koncepts

Kopš maija biroju komplekss “Business Garden Rīga” lepojas ar jaunāko jau iecienītā restorānu zīmola HERCOGS konceptu HERCOGS Garden TASTE LAB...

Seši tradicionālie īru ēdieni, ko ir vērts pagaršot

Kurš gan nav dzirdējis par īru kafiju un kartupeļu pīrāgu? Taču īru tradicionālā virtuve neaprobežojas tikai ar stipro dzērienu receptēm un kartupeļu ēdieniem...

LRB aptauja: Ēdinātāji smagi cieš no straujā cenu kāpuma un hroniskā darbinieku trūkuma

Latvijas ēdināšanas uzņēmumu izmaksas par elektroenerģiju, gāzi, apkuri un degvielu ir pieaugušas no 50 līdz 100%, liecina Latvijas Restorānu biedrības (LRB) veiktā aptauja...

Paziņo jauno restorāna «Vincents» šefpavāru

Šī gada, 30. Martā, Restorānā “Vincents” norisinājās preses konference, kurā tika paziņots šefpavārs, kurš turpinās īstenot Latvijas Pavārmākslas leģendas- Mārtiņa Rītiņa...

Džeimijs Olivers: ceļš uz ievērojamākā britu šefpavāra titulu

Džeimijs Olivers ir viens no visaugstāk novērtētajiem britu šefpavāriem un vairāku pavārgrāmatu autors. Pateicoties savai īpašajai un vienkāršajai kulinārijas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.32089901sec.