ēdināšana.

Apskatām 1201 - 1240 no 2237 vārdam 'ēdināšana'

Estravel Latvia - A/S Estravel Group filiāle,

Trakai TIC,

Gulbenes novada TIC,

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija,

Turkish Airlines,

Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel semināru telpas,

Liepupes muiža,

Restorāns Elements,

Tukuma TIC,

Grand Hotel Kempinski Riga,

Ekspertes viedoklis: Tūrisma un viesmīlības nozare 20 gadu griezumā

Tūrisma un viesmīlības nozare 20 gadu laikā ir piedzīvojusi ļoti būtisku attīstību – no viesnīcām...

Sanatorijā «Jantarnij Bereg» aicina izbaudīt Ziemassvētku brīvlaiku

Sanatorija "Jantarnij Bereg" piedāvā ģimenes atpūtu ar labumu veselībai Jūrmalā! Sanatorijas...

Siguldā pirmo reizi vēsturē notiks Pasaules kausa izcīņas 1. posms bobslejā

iguldā notiks 2018./2019.gada sezonas Pasaules kausa izcīņas 1.posms bobslejā un skeletonā. Tas būs vēl nebijis notikums šajos...

Ventspilī aicina izbaudīt Ziemassvētku noskaņu

Ventspilī aicina pavadīt laiku, baudot Ziemassvētku noskaņu. Īsto Ziemassvētku sajūtu vislabāk...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Klusi un nemanāmi pietuvojusies otrās Adventes svētdiena un Ziemassvētku gaidīšanas laiks ir...

Daugavas krastā savu darbu uzsākusi jaunā «Wellton Riverside SPA Hotel» viesnīca

Savas durvis pirmajiem viesiem atvērusi krāšņa jaunuzbūvētā Wellton Riverside SPA Hotel viesnīca Daugavas krastā...

Latvieši maz pievērš uzmanību ēdienkartes daudzveidībai ātrās ēdināšanas iestādēs

Vērtējot kritērijus, kas klientiem svarīgi, apmeklējot ātrās ēdināšanas uzņēmumus, Latvijas iedzīvotāji atzīst, ka...

Pasniedz Kurzemes tūrisma balvas «Lielais Jēkabs 2018»

Kā katru gadu balva "Lielais Jēkabs" pasniegta labākajiem naktsmītņu un ēdināšanas uzņēmumiem Kurzemē, kā arī...

Latvijas svētkus nedēļas nogalē svinēs arī Tukumā un tā apkārtnē

Patriotisku noskaņu caurstrāvotā nedēļas nogale Tukuma novadā ieskanēsies ar dažādiem piemiņas pasākumiem...

Klepus, kuru paša spēkiem neizārstēt: bīstamā pneimonija jeb plaušu karsonis

Plaušu karsonis ir akūta slimība, kam raksturīgs straujš sākums – cilvēks sūdzas par paaugstinātu temperatūru, klepu...

16 padomi, kā sagatavot automobili ziemai

Novembris ir pēdējais laiks, lai sagatavotu savu automobili ziemai. Tas ir process, kurā jāparūpējas gan par...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora un ceļojumu aģentūras «365 brīvdienas» direktores Lienes Pelšes

Liene Pelše uzkrājusi pieredzi vairākos tūrisma uzņēmumos, un pirms 14 gadiem viņa izveidoja savu...

Nobalso par labākajiem ēdināšanas uzņēmumiem Ventspilī

Lai noteiktu ventspilnieku iecienītāko ēdināšanas iestādi, ikviens iedzīvotājs tiek aicināts...

Ekspertes viedoklis: Lai no ceļojuma nepaliktu pāri tikai plāni un tukšums maciņā

Šoruden medijos izskanēja ziņa par to, ka tūroperators "Prieks Tūre" apturējis savu darbību, kamēr daļa...

Gardēžus aicina seši Cēsu pilsētas restorāni

Restorānos viesi varēs baudīt trīs kārtu maltīti. Īpašā piedāvājuma cenas visos restorānos būs vienādas...

Hesburger jaunā restorāna izveidē Jūrmalā ieguldītās investīcijas sasniegušas 1 miljonu

Baltijā un Somijā lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”, turpinot mērķtiecīgu tīkla paplašināšanu, atvērusi...

Bauskā norisināsies «Patriotisko kafejnīcu nedēļa»

Bauskas Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar sešiem Bauskas un apkārtnes ēdināšanas uzņēmumiem un sešiem tūrisma...

Ieplāno skolēnu brīvlaika aktivitātes Salaspilī!

Nemanot pienācis skolēnu brīvlaiks! Kā saturīgi pavadīt laiku un ko darīt skolēnu brīvlaikā 

airBaltic iepriekšpasūtīto maltīšu apjoms pieaug par 45%

Latvijas lidsabiedrība airBaltic novērojusi būtisku ekonomiskās klases pasažieru skaita pieaugumu, kuri savā rezervācijā iekļāvuši...

Notiks diskusija par padomju Latvijas virtuvi

Turpinot jau ar pirmo festivālu aizsākto tradīciju, arī šogad festivāla "Zemlika" ietvaros notiks atvērta diskusija, kas šogad...

Atklāj 5 lētākās valstis Eiropā ceļojumam ar mugursomu

Ceļotāji, kas devušies pasaules iepazīšanā tikai ar mugursomu plecos, nav retums. Visbiežāk šāda tipa ceļojumos dodas...

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 3,2 %

2018. gada septembrī, salīdzinot ar 2017. gada septembri, vidējais patēriņa cenu līmenis palielinājās par 3,2 %, liecina...

Ventspilī noskaidros labākos ēdināšanas uzņēmumus

Jaunā nedēļa pilsētas ēdināšanas iestādēm būs notikumiem bagāta – tiks noskaidroti  konkursa...

Aizvadīta Ventspils tūrisma jomā strādājošo uzņēmēju tikšanās

26. septembrī Piejūras kempingā, Ventspils tūrisma informācijas centrs aizvadīja tikšanos ar pilsētas tūrisma jomā...

FM un viesmīlības nozares uzņēmumi paraksta vienošanos par sadarbību

21. septembrī, finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola kopā ar Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) prezidentu...

Investējot 2,3 miljonus eiro, Hesburger atklāj savu pirmo restorānu Juglā

Baltijā un Somijā lielākā ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”, turpinot mērķtiecīgu tīkla paplašināšanu, atvērusi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Bellevue Park Hotel Riga» direktores Ievas Ozolas

Katra vadītāja veiksmes atslēga ir kopīgs mērķis, ko skaļi definē kopā ar komandu. Mūsu viesnīcā ir izteikts komandas darbs...

Stereotipus par darba vides risku novēršanu Valsts darba inspekcija lauž ar bezmaksas digitālo rīku

Jau 2014. gadā Eiropas uzņēmumu apsekojums par jaunajiem un nākotnes riska veidiem atklāja - jo mazāks uzņēmums, jo...

Birštonas kūrortpilsēta atjaunojusi kulinārijas karti – arvien pieaug ēdināšanas uzņēmumu tīkls

Katrs var apstiprināt – laba atpūta un uzturs ir pamatu pamats mūsu veselībai. Lai sniegu apmeklētājiem vairāk nekā tikai...

Florencē aizliedz ēst uz ielām

Vienā no skaistākajām Itālijas (un Eiropas) pilsētām - Florencē, atsevišķās ielās turpmāk aizliegts...

Izveidots jauns portāls tūrismā, apkopojot skolēniem pieejamās ekskursijas

Jaunais mācību gads tiek sagaidīts ar vēl vienu palīgu skolotājiem, skolēniem un bērnu vecākiem...

Izveidots interaktīvs svešvalodu mācību kurss tūrisma un viesmīlības nozarē nodarbinātajiem „Vienotība dažādībā“

Mūsdienu globalizācijas laikmetā tūrisma un viesmīlības nozares attīstība noris aizvien...

Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā tiks atvērts «Centrālais Gastro Tirgus»

Pēc ieilgušiem remontdarbiem, šī gada rudenī apmeklētājiem tiks atvērts Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas...

Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?

Pasaulē arvien attīstas "zaļā domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...

Valdis Vanadziņš: Lai gūtu panākumus tūrismā, jāaizmirst jēdziens “tas nav iespējams”

Tūrisma nozare Latvijā turpina augt vienmērīgi, jo īpaši tūristu skaita un to uzturēšanās ilguma...

Izsludināts konkurss «Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2018»

Ventspils pilsētas domes Tūristu informācijas centrs izsludina konkursu “Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2018”, kurā...

Maršrutā «Baltu ceļš» - vairāk nekā 70 objektu vēstīs par zemgaļu un sēļu senvēsturi un kultūru

Zemgalē, Tērvetes novadā strādājošā biedrība “Latviešu karavīrs” pabeigusi apjomīgu pētījumu par zemgaļu un sēļu...

Viedokļi: Vai Latvijā pastāv reliģiskais tūrisms un vai ceļojums uz Aglonu pieder pie tā?

Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētki ir vieni no gada lielākajiem...

Lidsabiedrības «Turkish Airlines» Pasaules Golfa Kauss piezemējās Rīgā

Sestdien, 11. augustā, Turcijas nacionālā lidsabiedrība Turkish Airlines, kas ir pasaules līderis civilajā aviācijā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Pica Lulū» līdzīpašnieka Elmāra Taņņa

Pica Lulū līdzīpašnieks Elmārs Tannis pusi sava mūža nodzīvojis un veltījis Latvijas sabiedriskās...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.1715188sec.