pārtika.

Apskatām 1241 - 1280 no 2073 vārdam 'pārtika'

Valmieras tehnikums parakstījis sadarbības līgumu ar SIA «Valmiermuižas pils»

Sadarbība darba vidē balstītu mācību un mūžizglītības programmu attīstībā, prakses vietu nodrošināšana, mācību...

LIAA Tūrisma departaments: Latvijas tūrisma nozarē aizvadām veiksmīgu gadu

Izdevies ne tikai kompensēt tūristu plūsmas samazinājumu no lielās kaimiņvalsts, bet arī turpināt stabilu nozares attīstību...

LLTA «Lauku ceļotājs» aicina visus interesentus uz gada noslēguma kopsapulci-semināru

22. novembrī Bauskas novada atpūtas kompleksā „Rožmalas” LLTA „Lauku ceļotājs” gaida asociācijas biedrus un citus interesentus uz...

Zemgalē notiks Gada uzņēmēju godināšana

Zemgales Plānošanas reģions (ZPR) un tā struktūrvienība Uzņēmējdarbības centrs pirmo reizi organizē krietnāko uzņēmēju godināšanu, kas...

«Lauku ceļotāja» atklāta vēstuli par gaidāmajām izmaiņām lauku tūrisma uzņēmējiem

Pārlieku daudz jaunu likumdošanas iniciatīvu pēdējā laikā negatīvi ietekmē uzņēmējdarbības vidi laukos mazajiem uzņēmējiem. Vai tā ir apzināta politika vai...

Oļegs Iļģis: Dienvidkoreja ir vēl neapgūts eksporta tirgus

Par Dienvidkoreju lielai daļai sabiedrības zināms salīdzinoši maz – galvaspilsēta Seula, teikvando dzimtene, atrodas blakus Ziemeļkorejai...

Tirgus uzraudzības padome atbalsta principa «konsultē vispirms» plašāku ieviešanu valsts pārvaldē

Vairāku tirgus uzraudzības iestāžu pārstāvji šodien notikušajā Tirgus uzraudzības padomes sanāksmē norādīja, ka jau šobrīd savā...

Mārtiņa dienas svinības brīvdabas muzejā

Šo svētdien, 6. novembrī, no plkst. 10:00 līdz plkst. 16:00 Brīvdabas muzejā norisināsies Mārtiņa dienas svinības. Mārtiņš atver ziemai vārtus, lai lieli un...

Rīgas domes un Swedbank grantu programmas «Atspēriens» rudens konkursā saņemti 74 pieteikumi

Rīgas domes un “Swedbank” grantu programmas “Atspēriens” rudens konkursā finansējuma saņemšanai jaunajiem uzņēmējiem saņemti 74 pieteikumi...

Igaunijā notiks tradicionālais Lindoras gadatirgus

Lindoras gadatirgus notiek katru gadu 28. oktobrī. Tajā satiekas triju pagastu - Vastselīnas, Meremē un Lasvas iedzīvotāji, veru un seto pārstāvji, kā arī viesi no visas plašās pasaules...

Kafejnīcas «Cup&Cino» kolektīvs Rīgā apkalpo un iepazīstas ar V.S. Dalailamu

10. un 11. oktobrī Latvijā ar savu mācību ciklu viesojās Viņa Svētība Dalailama. Ir skaidrs, ka tas ir liels notikums visiem, kas viņu satiek. Arī tiem, kas rūpējas par...

Sešas kultūras kļūdas sešās dažādās valstīs

Ceļošana un pasaules izzināšana lielākoties asociējas ar patīkamu satraukumu, jauniem iespaidiem un pozitīvām emocijām. Piemēram, daudzi jaunieši izvēlas uz pusgadu vai gadu doties kultūras apmaiņas programmā...

Ieteikumi, kur doties Lietuvā rudens un ziemas sezonā

Ko darīt Šauļos rudens un ziemas periodā, lai sajustu pilsētas dvēseli, apmeklētu  atsevišķus objektus, paši taptu, kaut tikai uz laiku, par šīs pilsētas daļu? Ekskursiju...

Agita Kraukle: Latvijas sabiedrība ir atsaucīga un labsirdīga

Projekta pārtikas banka „Paēdušai Latvijai” vadītāja, Biznesa augstskolas Turība absolvente Agita Kraukle stāsta, cik ilgi darbojas pārtikas banka, un cik...

Jūras velšu festivāls veicina jūras produktu apgrozījumu Latvijā

Lielākā jūras velšu piegādātāja Baltijas valstīs Reaton Ltd pasūtītā pētījuma rezultāti liecina, ka pēdējā gada laikā paaugstinājies jūras velšu patēriņš...

Septiņi pārtikas produkti, kas palīdzēs saglabāt modrību

Katru rītu noskan modinātāja signāls, un cīņa ar uzmācīgo miegu var sākties. Daudzi to mēģina aizgaiņāt ar kafijas palīdzību, taču, kā izrādās, ir ēdieni, kas šo darbiņu...

Iepazīta Gozo salas pieredze tūrisma galamērķu pārvaldībā

Oktobra sākumā projekta “Uzņēmējdarbības veicināšana tūrisma galamērķos” (Destination SMEs) ietvaros Vidzemes plānošanas reģiona pārstāvji ar...

Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?

Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...

Seši AREI organizētie Latvijas kopstendi izstādē «SIAL 2016» Parīzē

Šī gada 16.oktobrī sākās starptautiskā izstāde „SIAL 2016”, kura ilgs līdz 20.oktobrim Francijas galvaspilsētā Parīzē. Izstāde, kura sevi dēvē par...

Siguldas zelta rudens vērotāju skaits saulainās brīvdienās par 40% lielāks

Tūristu tik iecienītā Siguldas zelta rudens vērotāju skaits saulainās nedēļas nogalēs palielinās vismaz par 40%, liecina “Latvijas Nafta” Siguldas degvielas uzpildes...

Izsludina konkursu «Rīgas – Gaujas reģiona 2017.gada Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālais suvenīrs»

Lai veicinātu Rīgas – Gaujas reģiona gastronomisko suvenīru jaunradi, nodibinājums “Rīgas tūrisma Attīstības birojs” sadarbībā ar ...

Tūrisma nozarei Zemgalē – tendence attīstīties

Zemgales tūrisma speciālisti, pārsvarā informācijas centru un punktu vadītāji, no Aizkraukles, Auces, Bauskas, Dobeles, Jelgavas, Jēkabpils...

Indonēzija vēlas attīstīt pārtikas tūrismu Bali

Pašlaik Bali ir plašāk pazīstama kā galamērķis tiem ceļotājiem, kas vēlas atpūsties pludmalē...

Jauns vides mākslas objekts Pedvāles parkā

Pedvāles parkā jaunu vides mākslas objektu „Visa pirmsākums” radījis indiešu mākslinieks Udeja Vir Singhs. Mākslinieks aicina domāt par...

Maize ikdienas pārtikas grozā ir 81% Latvijas iedzīvotāju

Kā liecina Fazer Latvija un SKDS veiktais pētījums par maizes lietošanas paradumiem Latvijā, 81% Latvijas iedzīvotāju ēd maizi katru dienu vismaz...

Cēsu puses tūrisma uzņēmēju rudens sanākšana Liepas muižā

Trešdien, 28.septembrī Liepas muižā tūrisma uzņēmēji un ikviens interesents aicināti uz semināru par viesmīlības un gastronomijas tēmām...

Kā iemānīt pienu savā ēdienkartē?

Kartupeļi ar sēņu mērci, deserti un biezzupas ir tikai daži ēdieni, no kuriem mēdz izvairīties cilvēki, kas cenšas ēst veselīgi un domā par savu figūru...

Šogad grantu programmā "Atspēriens" varēs saņemt līdz 15 000 eiro savas biznesa idejas attīstībai

Rīgas dome sadarbībā ar “Swedbank” otrdien izsludināja otro grantu programmas “Atspēriens” konkursu šogad, kurā jaunajiem uzņēmējiem vienas...

Valmieras maratons iedibina vēl nebijušu tradīciju - atkritumu šķirošanu

Gatavojoties mūsu valsts simtgadei, Bigbank Skrien Latvija Valmieras maratons iesaistās vides iniciatīvā „100 darbi Latvijai” un ne vien...

Tapusi īsfilma par ekosistēmu pakalpojumu novērtēšanu

Tapusi 5 minūšu gara filma par ekosistēmu pakalpojumu novērtēšanu. Tajā skaidrota ekosistēmu pakalpojumu pieeja un tās loma ilgtspējīgu...

Nepalaid garām iespēju: «HOLI krāsu skrējiens» pirmo reizi Daugavpilī

Jau pavisam drīz, 18. septemrī Daugavpilī notiks pirmais HOLI krāsu skrējiens. Tā ir sportiska aktvitāte, kurā var piedalīties iekviens - profesionāli...

Ogres tehnikuma topošie pavāri un viesmīļi gūst pieredzi starptautiskā izstādē

Izstāde "Riga Food" ir gada lielākais notikums pārtikas ražošanas un arī viesmīlības nozarē, un tradicionāli tajā piedalās Ogres tehnikums...

Nenovērtētais pārtikas produkts piens

Bieži dzirdams apgalvojums, ka piens domāts tikai bērniem, lai tie augtu veseli un stipri. Savukārt pieaugušie nereti aprobežojas vien ar pienu pie kafijas, nezinot, ka...

Pārtikas izstāde «Riga Food 2016» piedāvā daudzus garšīgus pārsteigumus - Foto

80 bildes. Pārtikas izstāde «Riga Food 2016»  piedāvā daudzus garšīgus pārsteigumus...

Suntažos izveidota Kaktusu māja

Kaktusu mājas kolekcijā šobrīd ir 250 dažādi adīti un tamborēti kaktusi, katrs no tiem ir oriģināls roku darbs, kam nav dublikāta. Ikviens no kaktusiem, par...

Pirmo reizi Latvijas pavāri izcīna Baltijas kulināro kausu

Piektdien, 9.septembrī Rīgā vēsturiskā konkursā starp trim Baltijas valstīm Latvijas pavāru komanda izcīnīja pirmo vietu. Starptautiskais pavāru konkurss...

Par labākā pavāra un kokteiļa meistara godu cīnās pārtikas izstādē «Riga Food 2016» - Foto

100 bildes. Par labākā pavāra un kokteiļa meistara godu cīnās pārtikas izstādē «Riga Food 2016»...

Ķīpsalā gardēži, pavāri un pārtikas ražotāji pulcējas izstādē «Riga Food 2016» - Foto

100 bildes. Ķīpsalā gardēži, pavāri un pārtikas ražotāji pulcējas izstādē «Riga Food 2016»...

LIELĀ INTERVIJA ar Andri Podgorniju, autobusu līnijas «ECOLINES» vadītāju

“ECOLINES” autobusu līnijas aptver lielu daļu Austrumeiropas, kā arī Franciju, Vāciju u.c. valstis...

"Riga Food 2016" piena produktu konkursa medaļas sadalītas!

Kooperatīvā sabiedrība „Latvijas Piensaimnieku centrālā savienība” (LPCS) sadarbībā ar Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrību BT 1 organizēja Latvijā ražotu augstas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.15191603sec.