ēdināšana.

Apskatām 1281 - 1320 no 2077 vārdam 'ēdināšana'

Estravel Latvia,

Trakai TIC,

Gulbenes novada TIC,

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija,

Tukuma TIC,

Grand Hotel Kempinski Riga,

Liepupes muiža,

Latgale aicina ciemos kaimiņus lietuviešus

Tūrisma izstādē “Adventur 2017”, kas no 20. līdz 22. janvārim norisinājās mūsu kaimiņvalsts Lietuvas galvaspilsētā Viļņā...

Viedoklis: Ko sagaidīt, ja apmeklēsiet starptautisko tūrisma izstādi «Balttour 2017» (Papildināts, 12 viedokļi)

Tuvojoties starptautiskajai tūrisma izstādei “Balttour 2017”, kas notiks no 3. līdz 5. februārim, vēlējāmies uzzināt, ko ir sarūpējuši tūrisma speciālisti...

Piedalies konkursā „Laižam uz Prāgu mācīties!” un dodies uz vasaras nometni Prāgā bez maksas!

Aģentūra Education Centre Durbe, kas piedāvā mācības un studijas ārzemēs bērniem, jauniešiem un pieaugušajiem, sadarbībā ar valodu un sporta nometni...

Viedoklis: Ko sagaidīt, ja apmeklēsiet starptautisko tūrisma izstādi «Balttour 2017» (Papildināts, 9 viedokļi)

Tuvojoties starptautiskajai tūrisma izstādei “Balttour 2017”, kas notiks no 3. līdz 5. februārim, vēlējāmies uzzināt, ko ir sarūpējuši tūrisma speciālisti...

Viedoklis: Ko sagaidīt, ja apmeklēsiet starptautisko tūrisma izstādi «Balttour 2017» (Papildināts, 6 viedokļi)

Tuvojoties starptautiskajai tūrisma izstādei “Balttour 2017”, kas notiks no 3. līdz 5. februārim, vēlējāmies uzzināt, ko ir sarūpējuši tūrisma speciālisti...

Viedoklis: Ko sagaidīt, ja apmeklēsiet starptautisko tūrisma izstādi «Balttour 2017»

Tuvojoties starptautiskajai tūrisma izstādei “Balttour 2017”, kas notiks no 3. līdz 5. februārim, vēlējāmies uzzināt, ko ir sarūpējuši tūrisma speciālisti...

Meyer Turku kuģu būvētava ir piegādājusi Tallink jauno LNG ātrgaitas prāmi Megastar

LNG ātrgaitas prāmi Megastar kuģu būvētava Meyer Turku nogādāja uzņēmumam Tallink šodien, 24. janvārī, kā tas bija paredzēts pēc plāna. Līdz ar...

Latvijas nacionālais kopstends Berlīnes starptautiskajā izstādē «Zaļā nedēļa 2017»

Latvijas uzņēmumi, pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta...

Megastar interjers atspoguļo Ziemeļvalstu dizainu

Prāmja restorānu un ieejas halles interjera dizainu ir veidojusi somu interjera dizaina uzņēmums dSign Vertti Kivi & Co, kas ir labi pazīstami ar atmosfērisku

Smiltenes tehnikums vēlas kļūt par Vidzemes kulinārā mantojuma centru

Aizvadītā gada nogalē Smiltenes tehnikums kļuvis par Eiropas kulinārā mantojuma tīkla dalībnieku. Skola ir gatava pieņemt...

«Hesburger» pārdošanas apjoms Baltijas valstīs pērn sasniedzis 58 miljonus eiro

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” 2016. gadā turpinājusi veiksmīgu uzņēmuma...

Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar būs ātrās ēdināšanas restorāns "Burger King"

Uz Tallink jaunā ātrgaitas prāmja Megastar, kas uzsāks kursēt maršrutā Tallina–Helsinki 2017. gada sākumā, atradīsies pasaulslavenais ātrās ēdināšanas...

Latvijā durvis ver jauna viesnīca «Park Inn by Radisson Rīga, Valdemāra»

“Park Inn by Radisson”, krāsains un dinamisks vidējās klases viesnīcu zīmols, šodien izziņo atvēršanu jaunai, 178 istabu lielai...

Latvijā durvis ver viesnīca Park Inn by Radisson Rīga, Valdemāra

“Park Inn by Radisson”, krāsains un dinamisks vidējās klases viesnīcu zīmols, šī gada 9.janvārī izziņo atvēršanu jaunai, 178 istabu lielai viesnīcai Rīgā...

Ogres tehnikuma topošie ēdināšanas speciālisti amata prasmes apgūs uzņēmumos

Ogres tehnikuma (OT) Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas Ēdināšanas pakalpojumu izglītības programmas...

Jaunā veidolā izdota brošūra «Idejas kāzām Cēsīs un apkārtnē»

Plašu popularitāti ieguvusī brošūra “Idejas kāzām Cēsīs un apkārtnē” tiek izdota jau trešo reizi – šoreiz ar akcentu uz vizuālo baudījumu...

«Hesburger» piesaka sevi Baltijas brokastu piedāvājuma segmentā

Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” ar šī gada sākumu ir spērusi soli brokastu piedāvājuma segmentā un...

Dabas aizsardzības pārvalde iesaka pašlaik vērtīgos maršrutus atpūtai dabā

Lai gan laika apstākļi līdz šim mūs neiepriecina ar ziemai raksturīgo sniegoto ainavu, liedzot baudīt tradicionālo ziemas atpūtu...

Izdota jauna Smiltenes novada tūrisma karte

Smiltenes novada Tūrisma informācijas centrs (TIC) ir izdevis jaunu Smiltenes novada tūrisma karti 2017. gadam, kurās...

Olimpiskā centra «Ventspils» viesnīcu atzīst par labāko Ventspilī

Olimpiskā centra “Ventspils” viesnīca atzīta par labāko izmitināšanas uzņēmumu Ventspilī viesnīcu grupā 2016. gadā...

Olimpiskā centra «Ventspils» viesnīca labākā Ventspilī

Olimpiskā centra “Ventspils” viesnīca atzīta par labāko izmitināšanas uzņēmumu Ventspilī viesnīcu grupā 2016. gadā...

Latvijā arvien vairāk cieņā – maize ar pievienoto vērtību

Latvijā puse jaunu cilvēku vecumā no 18-24 gadiem ikdienā patērē rudzu un kviešu maizes ar sēklām, klijām, graudiem un citām piedevām, liecina...

Apstiprināti Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālie suvenīri

Nodibinājuma “Rīgas Tūrisma Attīstības birojs” (zīmols “Live Riga”), Siguldas, Cēsu un Valmieras pašvaldību, kā arī Gaujas Nacionālā parka...

Pētījums: par Latvijas iedzīvotāju ēšanas paradumiem un tendencēm

Lai veiktu izvēli par labu vienam vai otram ātrās ēdināšanas restorānam, Latvijas iedzīvotāji par galvenajiem kritērijiem atzīst ēdiena garšu, pasniegšanu un...

Aktīvās tūrisma sezonas laikā Daugavpils tūrisma objektos palielinājies apmeklētāju skaits

Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras apkopotie dati par apmeklētāju skaitu Daugavpils tūrisma objektos...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

Pilsētas, kas ir īpaši piemērotas vegāniem

Varētu šķist, ka ceļošana vegāniem ir grūts uzdevums, jo grūti iepazīt dažādu tautu virtuves kultūras, jo visbiežāk tajās nozīmīgu lomu ieņem gaļa un jūras...

Viedoklis: Kā restorāni izvēlas traukus, kurus izmanto savos uzņēmumos?

Mēs vēlējāmies noskaidrot, kā Latvijā pazīstami restorāni izvēlās traukus, šķīvjus, katlus un citus ēdināšanas traukus savos uzņēmumos. Pēc kāda...

Šoziem varēsiet pavakariņot stikla iglū gar Temzas upi

Šis ir kas jauns arī priekš Londonas – restorāns, kas slejas stalti gar Temzas upi. Tas, kas to padara unikālu, ir īpašās iglū formas stikla mājiņas, kurās šo

Tiek uzsākta biļešu tirdzniecība ceļojumiem ar Tallink jaunāko kuģi Megastar

Biļešu tirdzniecība ceļojumiem ar Tallink kuģu flotes jaunāko dalībnieku, ko piegādās Meyer Turku kuģubūvētava...

Ledus hallē Ventspilī sāks darboties picērija «Zītari»

12.novembrī, Ledus halles kafejnīcas telpās darbu uzsāks picērija “Zītari”. Kafejnīca apmeklētājiem būs atvērta ik dienu no...

Ledus hallē sāks darboties picērija “Zītari”

Sestdien, 12.novembrī, Ledus halles kafejnīcas telpās darbu uzsāks picērija “Zītari”. Kafejnīca apmeklētājiem būs atvērta ik dienu no plkst. 10.00 līdz...

Siguldas Restorānu nedēļa ieguvusi popularitāti

​No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisinājās Siguldas Restorānu nedēļa, kurā ar īpašām trīs ēdienu maltītēm...

Spilgti aizvadīts koncertzāles «Lielais Dzintars» pirmais gads

6.novembrī apritēja gads, kopš, klātesot Latvijas Valsts prezidentam un prominencēm, tika atklāta ilgi lolotā Liepājas koncertzāle “Lielais dzintars”...

Radošajā darbnīcā Barselonā liepājnieks iesaistās interaktīvas spēles veidošanā

No 18. līdz 20. oktobrim Barselonā, Spānijā norisinājās pirmā starptautiskā darbnīca Eiropas Komisijas programmas "Radošā Eiropa" projekta...

Starptautiskās lidostu padomes kvalitātes aptaujā lidosta «Rīga» iegūst 2.vietu

Starptautiskā lidosta “Rīga” ir iekļuvusi TOP trijniekā Starptautiskās lidostu padomes (Airport Council International, ACI) pakalpojumu kvalitātes aptaujā...

Novembra sākumā norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa

No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa, kurā piedalīsies desmit restorāni un kafejnīcas...

Valmierā noslēgusies starptautiskā tūrisma konference

21.oktobrī Valmierā, Vidzemes Augstskolā un koncertzālē “Valmiera”, norisinājās starptautiska tūrisma konference “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...

Viedoklis: Vai viesnīcas ir piemērotas vietas konferenču un semināru rīkošanai? (Papildināts)

Rudens ir laiks, kad cilvēki pasākumus un tikšanās pārceļ uz iekštelpām. Rudens ir arī laiks, kad diezgan bieži varam dzirdēt par dažādiem izglītojošiem...

Maija Elsone: Labos restorānos rezervācija jāveic pat mēnesi iepriekš!

No 10. līdz 16. oktobrim Rīgā pilnā sparā norisinās Restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni ver durvis visiem gardēžiem, kuri ir...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.10094094sec.