produkti.

Apskatām 1281 - 1320 no 2404 vārdam 'produkti'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Hercogs Mārupe,

View Restaurant & Lounge,

Wizzair ievieš jauninājumu - par maksu iespējams rezervēt vairākas vietas, nenorādot konkrētus ceļotājus

Wizz Air, lielākā zemo cenu aviokompānija Centrāleiropā un Austrumeiropā, šodien iepazīstina ar jaunu pakalpojumu...

Latvijas ekonomikas izaugsme ir stabila

Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) Ģenerālsekretārs Anhels Gurija (Angel Gurria) šī gada 15.septembrī Rīgā...

Šobrīd uzņēmējiem pieejamais atbalsta apmērs - vairāk 400 miljoni eiro

Valdības rīcības plānā par vienu no prioritārajiem rīcības virzieniem ekonomikas transformācijai ir noteikta inovācija. Mums kopā...

Izstādē «Design Isle 2017» oktobrī - iedvesmojies, izvēlies un iegādājies!

No 6. līdz 8. oktobrim Ķīpsalā notiks Rīgas starptautiskā dizaina izstāde "Design Isle 2017", kurā varēs apskatīt...

Valmiermuižā viesojas «Michelin» zvaigžņoto restorānu pavāri no Nīderlandes

12. septembrī, Valmiermuižā notika ēdienu meistarklase par godu “Michelin” restorānu pavāru vizītei. Pavāri tika iepazīstināti ar...

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

Ķīpsalā notiks 8. Latvijas Ārstu kongress un izstāde «Medbaltica 2017»

Jau no 21. līdz 23. septembrim Ķīpsalā notiks medicīnas nozares četrgades lielākais notikums Latvijā...

Dziedātāja Madonna pārvākusies uz Lisabonu; daudzi viņai seko

Viena no pasaules mūzikas ikonām - Madonna pārvākusies no Amerikas Savienotajām valstīm uz Eiropu...

Konkursa «Tautas garša» uzvarētāji noskaidroti

Jau otro gadu Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) rīkotajā konkursā “Tautas garša” izstādes “Riga Food” ietvaros...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 08.09.2017 - 10.09.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

«Santa Maria» garšvielu jauno sortimentu un iepakojumu profesionāļiem atklās izstādē «Riga Food 2017»

Starptautiskajā izstādē "Riga Food 2017" garšvielu ražotājs AS "Santa Maria" restorānu, kafejnīcu vadītājiem, pavāriem...

Iepazīsti kulināro ceļu «Livonijas garša» izstādē «Riga Food 2017»

Kaut arī Livonijas robežas no kartēm sen izdzisušas, latviešu un igauņu tradicionālo ēdienkarti vēl joprojām pamatā sastāda tie...

Labākos piena produktus paziņos izstādē «Riga Food 2017»

Lai popularizētu piena produktu nozīmi ikdienas uzturā un parādītu, cik daudz un dažādus veselīgus produktus Latvijas pārstrādes...

Vislētākais kapučīno ir Tunisijā, alus - Ķīnā. Bet vīns...

Interneta serviss Momondo informē, kurās valstīs pārtikas produkti, transports un restorāna apmeklējums izmaksās lētāk nekā citur; piemēram, Krievijā...

Kādos īpašos veidos klientus lutina pasaules viesnīcās?

Darījumu cilvēki un citi pastāvīgie ceļotāji ir tā publika, kuru labprāt pie sevis redz teju vai visas viesnīcas. Lielākajai daļai...

Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»

Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...

Informēs par Baltijas nozīmīgāko pārtikas nozares notikumu – izstādi «Riga Food 2017»

28. augustā notiks “Riga Food 2017” preses konference, kurā informēs par izstādes plašo piedāvājumu un daudzveidīgo programmu, pavāru un...

Labi ne vienmēr nozīmē dārgi! Stilīgas naktsmītnes par pievilcīgām cenām - 1.daļa

Nu jau pagātnē paliek laiki, kad lēta naktsmītne jeb hostelis parasti nozīmēja diezgan nožēlojamus nakšņošanas apstākļus.

Riviera šefpavārs: pirmie trīs gadi restorānam ir ugunskristības

"Seši gadi restorānam Latvijā ir vecums, ar ko var lepoties. Ja restorānam izdodas noturēties ilgāk par trīs gadiem...

Jelgavā šo sestdien notiks vienīgā piena paku laivu regate Eiropā

Godinot latviešu ēdienkartei tik ļoti tradicionālos piena, maizes un medus produktus, šo sestdien, 26. augustā...

Aptauja: Ko Rīgas svētku restorānā saviem apmeklētājiem piedāvāja labākie Rīgas restorāni?

Sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu Rīgas svētku laikā Spīķeru laukumā durvis vēra "Rīgas svētku restorāns"...

Ceturto gadu Rīgā tiks atvērts lielākais brīvdabas restorāns

Sestdien, 19.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā, sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu durvis vērs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

Vašingtonas zoodārzā plaši atzīmē lielo pandu dzimšanas dienas

Ja jums gadās būt ASV galvaspilsētā Vašingtonā, tad noteikti nevajadzētu laist garām Smitsona Nacionālā zooloģiskā dārza

No lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskiem baudījumiem izstādē «Riga Food 2017»

No 6. līdz 9. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums –  izstāde...

Rīgas svētkos visi laipni aicināti uz Dārza svētkiem!

Par godu Vērmanes dārza 200. jubilejai Rīgas svētkos rīdzinieki un pilsētas viesi ir laipni aicināti uz Dārza svētkiem...

Ventspils pilsētas svētku laikā no ventu bankas izņemti 305 tūkstoši ventu

Ventspils pilsētas 727. gadadienas svinībās Ventu bankas klienti nopelnījuši un izņēmuši 305 tūkstošus ventu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Ir karstākais atvalinājumu laiks - izvēlies to pavadīt aktīvi un aizraujoši!

Esam godam iesoļojuši pēdējā vasaras mēnesī, un ap šo laiku jau parasti aktīvākā tautas daļa ir paguvusi izbaudīt

Ar Ventu banku Ventspils pilsētas svētkos

Ventspilī no 4.-6. augustam notiks Ventspils pilsētas svētki. Svinības plānotas krāšņas un vērienīgas, kurās katrs varēs izvēlēties sev interesantāko pasākumu...

Vai zini kādas ir gardēžu tendences šai vasarai?

Vasara ir kā radīta baudai - gardas maltītes, pastaigas gar jūras krastu un šalcošs priežu mežs. Perfekti pagatavots ēdiens sniedz nepieciešamo enerģijas lādiņu, laba kompānija lieliski uzlabo garastāvokli, bet apkārtējā vide iedvesmo jauniem s

Ķīpsalā septembrī noskaidros 2017. gada Latvijas labāko pavāru - vēl iespējams pieteikties

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību, starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2017" 8. septembrī notiks konkurss "Latvijas pavārs 2017"

Tūrisma attīstība – viena no vadošajām Ventspils attīstības jomām

Tūrisma nozares veiksmīga attīstība ir viena no vadošajām jomām Ventspils pilsētas attīstības plānā  2014.- 2020.gadam, kur norādīts, ka arī nākotnē...

Līdz 20. jūlijam aicina pieteikt jaunos Latvijas kultūras tūrisma galamērķus konkursā «Kultūras tūrisms 2017»

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra līdz š.g. 20.jūlijam aicina pieteikt jaunos un unikālos Latvijas kultūras tūrisma objektus...

Pavāra Ērika Dreibanta atklātā vēstule VID un LVRA

Nesen no Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) saņēmu vēstuli, kurā tika pavēstīts, ka asociācija ir uzsākusi sadarbību ar Valsts ieņēmumu dienestu (VID) – lai sakārtotu ēdināšanas nozari. Kas pati par sevi ir liel

Rīgas svētkos, augusta vidū, visi laipni aicināti uz Dārza svētkiem

Par godu Vērmanes dārza 200. jubilejai Rīgas svētkos rīdzinieki un pilsētas viesi ir laipni aicināti uz Dārza svētkiem. Svētku laikā trīs dienu garumā pilsētas ielās, dārzos, parkos un laukumos apmeklētāji varēs piedalīties daudzveidīgos

«Novaturas» kļūst par lielāko tūrisma operatoru Centrālajā un Austrumu Eiropā

Polijas Uzņēmumu fonds VI (Polish Enterpise Fund VI) (PEF VI), kas ir privātu akciju fonds un kuru pārvalda investori un...

Viedoklis: Kā izveidot un saglabāt Latvijā mīlētu zīmolu?

Jūnija vidū tika publicēts šā gada uzņēmumu reputācijas tops, kurā jau otro gadu pēc kārtas uzvarējusi maizes ceptuve "Lāči", savukārt tās vadītājs Normunds Skauģis atzīts par vadītāju ar augstāko reputāciju. Kā Lāčiem un tās vadīt

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces

Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas

Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?

Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela. Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā jaunas, inovatīvas

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.03802514sec.