1281.
Wizzair ievieš jauninājumu - par maksu iespējams rezervēt vairākas vietas, nenorādot konkrētus ceļotājus
(18/09/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Wizz Air, lielākā zemo cenu aviokompānija Centrāleiropā un Austrumeiropā, šodien iepazīstina ar jaunu pakalpojumu...
1282.
Latvijas ekonomikas izaugsme ir stabila
(18/09/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD)
Ģenerālsekretārs Anhels Gurija (Angel Gurria) šī gada 15.septembrī Rīgā...
1283.
Šobrīd uzņēmējiem pieejamais atbalsta apmērs - vairāk 400 miljoni eiro
(15/09/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Valdības rīcības plānā par vienu no prioritārajiem rīcības virzieniem
ekonomikas transformācijai ir noteikta inovācija. Mums kopā...
1284.
Izstādē «Design Isle 2017» oktobrī - iedvesmojies, izvēlies un iegādājies!
(14/09/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
No 6. līdz 8. oktobrim Ķīpsalā notiks Rīgas starptautiskā dizaina izstāde "Design Isle 2017",
kurā varēs apskatīt...
1285.
Valmiermuižā viesojas «Michelin» zvaigžņoto restorānu pavāri no Nīderlandes
(14/09/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
12. septembrī, Valmiermuižā notika ēdienu meistarklase par godu
“Michelin” restorānu pavāru vizītei. Pavāri tika iepazīstināti ar...
1286.
Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?
(13/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās
diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...
1287.
Ķīpsalā notiks 8. Latvijas Ārstu kongress un izstāde «Medbaltica 2017»
(13/09/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau no 21. līdz 23. septembrim Ķīpsalā notiks medicīnas nozares
četrgades lielākais notikums Latvijā...
1288.
Dziedātāja Madonna pārvākusies uz Lisabonu; daudzi viņai seko
(12/09/2017 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Viena no pasaules mūzikas ikonām - Madonna pārvākusies no Amerikas
Savienotajām valstīm uz Eiropu...
1289.
Konkursa «Tautas garša» uzvarētāji noskaidroti
(12/09/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau otro gadu Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC)
rīkotajā konkursā “Tautas garša” izstādes “Riga Food” ietvaros...
1290.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 08.09.2017 - 10.09.2017
(08/09/2017 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...
1291.
«Santa Maria» garšvielu jauno sortimentu un iepakojumu profesionāļiem atklās izstādē «Riga Food 2017»
(07/09/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Starptautiskajā izstādē "Riga Food 2017" garšvielu ražotājs AS "Santa Maria"
restorānu, kafejnīcu vadītājiem, pavāriem...
1292.
Iepazīsti kulināro ceļu «Livonijas garša» izstādē «Riga Food 2017»
(07/09/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Kaut arī Livonijas robežas no kartēm sen izdzisušas, latviešu un igauņu tradicionālo ēdienkarti vēl joprojām pamatā sastāda tie...
1293.
Labākos piena produktus paziņos izstādē «Riga Food 2017»
(04/09/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai popularizētu piena produktu nozīmi ikdienas uzturā un parādītu, cik
daudz un dažādus veselīgus produktus Latvijas pārstrādes...
1294.
Vislētākais kapučīno ir Tunisijā, alus - Ķīnā. Bet vīns...
(29/08/2017 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Interneta serviss Momondo informē, kurās valstīs pārtikas produkti,
transports un restorāna apmeklējums izmaksās lētāk nekā citur; piemēram,
Krievijā...
1295.
Kādos īpašos veidos klientus lutina pasaules viesnīcās?
(28/08/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Darījumu cilvēki un citi pastāvīgie ceļotāji ir tā publika, kuru labprāt pie sevis redz teju vai visas viesnīcas. Lielākajai daļai...
1296.
Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»
(25/08/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir
tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...
1297.
Informēs par Baltijas nozīmīgāko pārtikas nozares notikumu – izstādi «Riga Food 2017»
(24/08/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
28. augustā notiks “Riga Food 2017” preses konference, kurā informēs par
izstādes plašo piedāvājumu un daudzveidīgo programmu, pavāru un...
1298.
Labi ne vienmēr nozīmē dārgi! Stilīgas naktsmītnes par pievilcīgām cenām - 1.daļa
(23/08/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Nu jau pagātnē paliek laiki, kad lēta naktsmītne jeb hostelis parasti nozīmēja diezgan nožēlojamus nakšņošanas apstākļus.
1299.
Riviera šefpavārs: pirmie trīs gadi restorānam ir ugunskristības
(23/08/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
"Seši gadi restorānam Latvijā ir vecums, ar ko var lepoties. Ja
restorānam izdodas noturēties ilgāk par trīs gadiem...
1300.
Jelgavā šo sestdien notiks vienīgā piena paku laivu regate Eiropā
(22/08/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Godinot latviešu ēdienkartei tik ļoti tradicionālos piena, maizes un
medus produktus, šo sestdien, 26. augustā...
1301.
Aptauja: Ko Rīgas svētku restorānā saviem apmeklētājiem piedāvāja labākie Rīgas restorāni?
(21/08/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu Rīgas
svētku laikā Spīķeru laukumā durvis vēra "Rīgas svētku restorāns"...
1302.
Ceturto gadu Rīgā tiks atvērts lielākais brīvdabas restorāns
(19/08/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 19.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā,
sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu durvis vērs...
1303.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova
(17/08/2017 06:26)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Ferma»
darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...
1304.
Vašingtonas zoodārzā plaši atzīmē lielo pandu dzimšanas dienas
(15/08/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Ja jums gadās būt ASV galvaspilsētā Vašingtonā, tad noteikti nevajadzētu laist garām Smitsona Nacionālā zooloģiskā dārza
1305.
No lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskiem baudījumiem izstādē «Riga Food 2017»
(15/08/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
No 6. līdz 9. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā
notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums – izstāde...
1306.
Rīgas svētkos visi laipni aicināti uz Dārza svētkiem!
(15/08/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Par godu Vērmanes dārza 200. jubilejai Rīgas svētkos rīdzinieki un
pilsētas viesi ir laipni aicināti uz Dārza svētkiem...
1307.
Ventspils pilsētas svētku laikā no ventu bankas izņemti 305 tūkstoši ventu
(10/08/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Ventspils pilsētas 727. gadadienas svinībās Ventu bankas klienti nopelnījuši un izņēmuši 305 tūkstošus ventu...
1308.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera
(03/08/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...
1309.
Ir karstākais atvalinājumu laiks - izvēlies to pavadīt aktīvi un aizraujoši!
(03/08/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Esam godam iesoļojuši pēdējā vasaras mēnesī, un ap šo laiku jau parasti aktīvākā tautas daļa ir paguvusi izbaudīt
1310.
Ar Ventu banku Ventspils pilsētas svētkos
(03/08/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Ventspilī no 4.-6. augustam notiks Ventspils pilsētas svētki. Svinības
plānotas krāšņas un vērienīgas, kurās katrs varēs izvēlēties sev
interesantāko pasākumu...
1311.
Vai zini kādas ir gardēžu tendences šai vasarai?
(01/08/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasara ir kā radīta baudai - gardas maltītes, pastaigas gar jūras krastu
un šalcošs priežu mežs. Perfekti pagatavots ēdiens sniedz nepieciešamo
enerģijas lādiņu, laba kompānija lieliski uzlabo garastāvokli, bet
apkārtējā vide iedvesmo jauniem s
1312.
Ķīpsalā septembrī noskaidros 2017. gada Latvijas labāko pavāru - vēl iespējams pieteikties
(21/07/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru
profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību,
starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2017" 8. septembrī notiks konkurss "Latvijas pavārs 2017"
1313.
Tūrisma attīstība – viena no vadošajām Ventspils attīstības jomām
(21/07/2017 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma nozares veiksmīga attīstība ir viena no vadošajām jomām
Ventspils pilsētas attīstības plānā 2014.- 2020.gadam, kur norādīts, ka
arī nākotnē...
1314.
Līdz 20. jūlijam aicina pieteikt jaunos Latvijas kultūras tūrisma galamērķus konkursā «Kultūras tūrisms 2017»
(17/07/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra līdz š.g. 20.jūlijam
aicina pieteikt jaunos un unikālos Latvijas kultūras tūrisma objektus...
1315.
Pavāra Ērika Dreibanta atklātā vēstule VID un LVRA
(15/07/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen no Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) saņēmu
vēstuli, kurā tika pavēstīts, ka asociācija ir uzsākusi sadarbību ar
Valsts ieņēmumu dienestu (VID) – lai sakārtotu ēdināšanas nozari. Kas
pati par sevi ir liel
1316.
Rīgas svētkos, augusta vidū, visi laipni aicināti uz Dārza svētkiem
(14/07/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Par godu Vērmanes dārza 200. jubilejai Rīgas svētkos rīdzinieki un
pilsētas viesi ir laipni aicināti uz Dārza svētkiem. Svētku laikā trīs
dienu garumā pilsētas ielās, dārzos, parkos un laukumos apmeklētāji
varēs piedalīties daudzveidīgos
1317.
«Novaturas» kļūst par lielāko tūrisma operatoru Centrālajā un Austrumu Eiropā
(03/07/2017 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Polijas Uzņēmumu fonds VI (Polish Enterpise Fund VI) (PEF VI), kas ir privātu akciju fonds un kuru pārvalda investori un...
1318.
Viedoklis: Kā izveidot un saglabāt Latvijā mīlētu zīmolu?
(30/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūnija vidū tika publicēts šā gada uzņēmumu reputācijas tops, kurā
jau otro gadu pēc kārtas uzvarējusi maizes ceptuve "Lāči", savukārt tās
vadītājs Normunds Skauģis atzīts par vadītāju ar augstāko reputāciju. Kā
Lāčiem un tās vadīt
1319.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces
(29/06/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus
pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras
Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas
1320.
Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?
(27/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela.
Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un
lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā
jaunas, inovatīvas