ērces.

Apskatām 161 - 200 no 216 vārdam 'ērces'

LIDO šefpavāre piedāvā desertu receptes Valentīna dienai

LIDO šefpavāre Ilga Joma piedāvā kārdinošu desertu receptes Valentīna dienai. Šie deserti radīs romantisku...

Par godu Valentīna dienai Hotel Roma atver septītā stāva restorānu

Viesnīcas Hotel Roma 7.stāva restorāns ikdienā ir slēgts, taču pošoties Valentīna diena, tas tiks...

8 ieteikumi svētku galda rotāšanai

Jaunā gada svinības ir laiks, kad sevišķi piedomājam par īpašiem ēdieniem, kā arī radošu, svētkiem piemērotu maltītes...

Ēdienu piegādei liels pieprasījums – LIDO paplašina piegādes teritoriju

Jau kopš 14.novembra LIDO atjaunoja pirms trīs gadiem pārtraukto ēdienu piegādi uz mājām. Pirmajā..

LIDO atjauno ēdienu piegādi Rīgā

Lai nodrošinātu kvalitatīvas maltītes iespējas darbavietās un mājās, LIDO no 14. novembra...

Lido: ko Tu zini par ķirbjiem?

Ķirbis, jeb lielākā oga pasaulē, Latvijā jau kopš seniem laikiem bijis iemīļots rudens produkts, taču mūsdienās...

Rīgā atvērts jauns pusdienu restorāns Sunny Picnic

Šajā pirmdienā, 2014. gada 15. septembrī, Rīgā, Barona Kvartālā, durvis vēris jauns pusdienu restorāns "Sunny Picnic"...

Latvijas Dabas muzejā notiks «Tomātu un veselības augu parāde 2014»

No 27. līdz 31. augustam Latvijas Dabas muzejā notiks izstāde "Tomātu un veselības augu parāde 2014"...

Padomi lieliskam piknikam no uztura speciālistes un restorānu šefpavāriem

Karstajā laikā katrs no mums plāno, kā pavadīt savu brīvo laiku un kā to aizvadīt pēc iespējas patīkamāk...

Atklāj, kurš alkoholiskais dzēriens ir «visbaudāmākais» lidmašīnā

Balstoties uz nesen veikta pētījuma rezultātiem, zinātnieki nu cenšas pārliecināt ceļotājus, ka baudāmākais...

Čarlstons šefpavārs ir sagatavojis jaunu speciālo dienas ēdienkarti

Rīgas restorāna Čarlstons šefpavārs Haralds Mekšs ir sagatavojis jaunu gardēžu dienas ēdienkarti...

Restorāna Piramīda šefpavārs uzskata, ka garšīga ēdiena priekšnoteikumi ir mīlestība un talants

Ko iecienījuši restorāna Piramīda viesi, ko ieteicams ēst ziemas periodā, kā pagatavot garšīgu maizīti un citus...

Recepte "Store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" no restorāna Burkāns

Recepte "Garšaugu sviestā cepta store ar baraviku risotto, dārzeņu pērlītēm un vermuta mērci" (4 personām)...

Ieteikumi drošiem un pārdomātiem svētku pirkumiem

Tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunā gada sagaidīšanas svinībām, kuras pavada daudzas brīvdienas...

Burkāns šefpavārs piedāvā deserta recepti, kas piemērota svētku laikam

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneru restorānu šefpavāriem gatavo svētkiem...

Lido: Kāposts – organisma attīrītājs

Kāposts ir viens no pilnvērtīgākajiem un vienlaikus arī pieejamākajiem dārzeņiem Latvijas rudens ražas laikā. Tas satur spēcīgus...

25 padomi tavai veselīgākai ikdienai

Seko līdzi savam svaram! Viens no veidiem, kā to var darīt, ir noteikt ķermeņa masas indeksu (ĶMI), kuru var aprēķināt...

Lido sāk piedāvāt atvērto brokastu bufeti

Pēc LIDO veiktās aptaujas tikai 22% cilvēku Latvijā brokastis uzskata par svarīgāko dienas ēdienreizi. Lai atjaunotu brokastu...

HE's restorāna šefpavārs Mārtiņdienas galdam piedāvā "Ozoliņu" zoss duetu

Vecrīgas restorāna HE's šefpavārs Heinrihs Erhards dalās pavārmākslas zināšanās un iesaka Mārtiņdienas...

Lido: Smiltsērkšķis – no tūkstošiem gadu sena dziednieka līdz modernai superogai

Smiltsērkšķa dziednieciskās īpašības jau daudzus tūkstošus gadu atpakaļ novērtēja senie tibetieši, ķīnieši...

Kalnciema kvartālā notiks "Itāļu tirgus"

Sestdien, 28. septembrī 10.00-16.00 Kalnciema kvartālā jau trešo gadu notiks īpašu popularitāti ieguvušais "Itāļu tirgus"...

Aicina iedzīvotājus radīt latvisku nosaukumu augļu un ogu mērcēm

Baltiešiem ir visas iespējas ēst veselīgi, tikai nepieciešams vērīgi atlasīt sezonālus produktus...

Lido: burkāns izmantojams arī sukāžu un šerbertu pagatavošanā

Jau ierasts, ka katru nedēļu tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv veido nedēļas rakstu sēriju...

Šo sestdien Kalnciema kvartālā notiks zemnieku un amatnieku tirdziņš

Šo sestdien, 12. janvārī no 10.00-16.00 Kalnciema kvartālā notiks zemnieku...

Vai zini, kas noteikti jāpagaršo Rūjienā?

Noteikti gandrīz katram Rūjiena saistās ar Rūjienas saldējumu... Bet ko vēl, esot Rūjienā, ir vērts nogaršot? Rūjienas TIC vadītāja sniedz atbildes...

Pirmssvētku laikā Pārtikas un veterinārais dienests aicina iepirkties droši

Tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunā gada sagaidīšanas svinībām, Pārtikas un veterinārais dienests aicina...

Dodies garšu ceļojumā uz viesnīcas Wolmar restorānu "Agnese"

Kas tad ir noslēpumainā meitene vārdā Agnese, kādas pārmaiņas šogad piedzīvojusi viesnīca Wolmar...

Kalnciema kvartālā notiks Burtu tirdziņš

Kalnciema kvartālā notiks tradicionālais zemnieku un amatnieku tirdziņš, kura daļa būs veltīta grāmatām Tirdziņā piedalīsies Latvijas grāmatu...

«Jūsu jūrā ir par daudz zivju», jeb par ko sūdzas neapmierināti tūristi

Ko dara atpūtnieks, kad atgriežas mājās? – Raksta muļķīgas sūdzības. Piedāvājam 20 smieklīgākās, ko nācies uzklausīt...

Pirmo reizi McDonald’s piedāvā burgeru ar Latvijā iecienītāko gaļu

Pirmo reizi “McDonald’s” saviem restorāna apmeklētājiem Latvijā piedāvā leģendāro burgeru “McRib”...

Berlīnē aplūkojama piemiņas plāksne karija mērces izgudrotājai un citas dīvainas vietas

Kurā Berlīnes bārā dziedātājs Deivids Bovijs vislabprātāk dzer viskiju? Uz kuras daudzjoslu ielas sadalošās...

Ceļojuma piezīmes par piedzīvoto Šarm El Šeiha

Jau kādu stundu pirms nolaišanās Šam El Šeihas lidostā pa lidmašīnas logu redzama Āfrika! Īsta Āfrika. Nav mums pierastā zaļuma, tā vietā...

Kādas ir dumjākās sūdzības par ceļojumiem

Tūroperators Thomas Cook kopā ar britu ceļotāju savienību ABTA atraduši nejēdzīgākās rakstiskās sūdzības no klientiem par ceļojumu...

Veselīgs uzturs darba vidē dos enerģiju strādāt

Mēs dzīvojam laikā, kad ikdienas steiga ir neizbēgama. Ne reti gadās redzēt cilvēkus pusdienojam ceļā no vienas tikšanās uz nākamo...

Kannu kinofestivālā noslēguma vakariņās ēd mālos ceptus kartupeļus

64. Kannu kinofestivāla noslēguma vakariņās festivāla žūrija ēda baltajos mālos ceptus jaunos kartupeļus ar...

Līgotājus aicina neaizmirst par drošību un veselību

Kvalitatīva pārtika, piemērots apģērbs, higiēnas ievērošana - atslēgas vārdi līgotāju drošībai un veselībai. Lai līgotāju veselība neciestu pēc...

McDonald’s sāk piedāvāt «New York Crispy» Latvijā

No 2011.gada 18.marta, “McDonald’s” restorānos Baltijas valstīs ir pieejams jauns liellopa gaļas premium hamburgers...

10 iemesli, kāpēc šogad jāapmeklē Frankfurte pie Mainas

10 iemesli, kāpēc šogad jāapmeklē Vācijas lielpilsēta Frankfurte pie Mainas: elpu aizraujoši kontrasti, kas...

Pasaule nav iedomājama bez itāļu virtuves

Ceļotāji, kas dodas uz Itāliju, bieži atgriežas mājās kā patiesi itāļu virtuves cienītāji. Itālijas gatavošanas māksla un tradicionālie ēdieni tiek...

Salsas mērces aizvien vairāk izraisa saindēšanos

Ceļotājiem ASV jāuzmanās, jo meksikāņu virtuvē iecienītās salsas mērces vai avokado pasta gvakamole aizvien biežāk izraisa...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.02938104sec.