ēst gatavošana.

Apskatām 161 - 200 no 1172 vārdam 'ēst gatavošana'

Uzsākts darbs pie vērienīga eposa «Lāčplēsis» uzveduma Likteņdārzā

Režisors Kārlis Anitens un gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš uzsākuši darbu pie Andreja Pumpura eposa “Lāčplēsis” gaismas uzveduma veidošanas Likteņdārzā...

Rīgas pils kādreizējā ēdamzāle - Remteris atgūst vēsturisko veidolu

VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) īstenotajā Rīgas pils senākās (kastelas) daļas restaurācijas un pārbūves projektā ir pabeigti kādreizējās pils ēdamzāles - Remtera...

LIAA piedāvās gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem

Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga prioritātēm ir gastronomijas tūrisma popularizēšana...

Idejas aizraujošam pavasara brīvlaikam Aizkraukles novadā

Atklāj savu radošumu...

Piecas aizraujošas darbnīcas skolēnu brīvlaikā Turaidas muzejrezervātā

Aicinām skolēnus pavasara brīvlaiku no 13.- 17. martam pavadīt neierasti, piedaloties radošajās darbnīcās “Izpēti! Radi! Dari!” Turaidas muzejrezervātā...

Auto asociācija: jāpārskata reprezentatīvā auto nodokļa slieksnis, citādi tautas automobiļi kļuvuši par luksusa preci

Deviņu gadu laikā jaunu automobiļu cenām augot līdz pat 58% straujās inflācijas un izejmateriālu izmaksu kāpuma dēļ, standarta automašīnas, tai skaitā, ģimenes klases auto, ir kļuvušas par...

Latvijas Nacionālais vēstures muzejs aicina uz Baltijas valstu naudas izstādi «100 gadi: lits, lats, krona»

No 4. marta Latvijas Nacionālajā vēstures muzejā Brīvības bulvārī 32 būs apskatāma starptautiska numismātikas izstāde “100 gadi: lits, lats, krona”...

No 10. marta modinās Vecrīgu

No 2023. gada 10. līdz 19. martam “Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra” (RITA) sadarbībā ar “Latvijas bāru asociāciju” un Vecrīgas restorāniem organizē “Vecrīgas modināšanas nedēļu”...

Signe Sēne: Publisko iepirkumu spožums un posts – ko darīt, lai būtu labāk?

Medijos ik pa laikam varam lasīt par dažādiem iepirkumiem. Bieži vien par tādiem, kuros ir radušās kādas problēmas – kavējas termiņi vai ir konflikti ar piegādātājiem...

Kas jāņem vērā, ievērojot gavēni? Iesaka speciālisti

Tuvojoties pavasarim, arvien vairāk cilvēku sāk ievērot dažādus organisma atslodzes pasākumus, piemēram, pavasara kūres vai dažādas diētas...

5 ieteikumi, kā sagatavot ķermeni vasarai

Vasara tuvojas arvien straujāk un daudziem no mums jau galvā skan frāze: “Jābūt formā!” Diemžēl skarbā patiesība liecina, ka lielākajā vairumā tie ir vien tukši vārdi vai...

Uztura speciāliste Lizete Puga: Vidusjūras ēdienkartes karaliene ir olīveļļa

Vidusjūras ēdienkarte ir viena no iecienītākajām visā pasaulē. Daudzkārt pētīta tās pozitīvā ietekme uz cilvēka ķermeņa un mentālo pašsajūtu, un to apstiprina arī...

Kas noteikti jāredz, jāizdara un jānobauda 2023. gadā

Gada sākums ir lielisks laiks, kad salikt sev jaunus mērķus. Plānojot jaunus karjeras kāpienus, vēlamos pirkumus, personīgos izaicinājumus, ir svarīgi...

Jaunumi Jūrmalā, kas tapuši 2022. gadā

Aleksandra Stramkale, Jūrmalas Tūrisma informācijas centra vadītāja apkopojusi 2022.gada tūrisma objektus...

TAKA jau 10 gadus attīsta tūrismu Augšdaugavas novadā

 Šogad aprit 10 gadi, kopš savu darbību uzsāka Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde “TAKA”, kas tika izveidota ar mērķi veicināt novada tūrisma attīstību, kas paredz...

Baudi ziemu Ziemeļlatgalē

Jau astoto gadu pēc kārtas Balvu un Ludzas novadu tūrisma speciālisti un uzņēmēji ir sagatavojuši brīvdienu piedāvājumu visai ģimenei...

Tavs ceļš uz Sardīniju var sākties izstādē «Balttour 2023»

Šogad “Balttour” apmeklētājus īpaši pārsteigs temperamentīgā Vidusjūras skaistule Sardīnija, kas ļaus sajust Itālijas noskaņas un atklāt salu...

Ledus skulptūru festivāla laikā aicina iepazīt Jelgavu

No 3. līdz 5. februārim Jelgavā norisināsies 24.Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) aicina...

Ekspluatācijā nodots Gāliņciema daudzfunkcionālais pakalpojumu centrs

Būvniecības valsts kontroles birojs 27. janvārī izsniedza aktu par objekta “Daudzfunkcionālā pakalpojumu centra jaunbūve un teritorijas labiekārtošana Gāliņciemā...

Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs atskatās uz 2022.gadu

2022.gads tūrisma nozarē iesākās cerīgi, jo Covid-19 pandēmijas ierobežojumi mazinājās, tomēr nāca atkal jauni izaicinājumi un pārbaudījumi, kas...

Pulcējot teju 6000 gardēžus, Siguldā aizvadīta gardēžu festivālu «Ziemas garšu svinēšana»

Sestdien, 28. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī jau piekto gadu norisinājās lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”, pulcinot...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Smelies iedvesmu jauniem tūrisma galamērķiem Latgalē

Jauni tūrisma galamērķi Latgales skaistākajās vietās - kempingi, viesu nami un pat viensētas, kur var atpūsties no pilsētas steigas un jauni, dabīgi mājražotāju produkti...

Gardēžu festivāla «Ziemas garšu svinēšana» restorānu un šefpavāru piedāvājums

Tuvojoties šī mēneša gardēžu visgaidītākajam notikumam – gastronomiskajam festivālam “Ziemas garšu svinēšana” –, aicinām jau tagad...

Biznesa fēniksi: kā uzņēmumi atgūst klientu uzticību

Attieksme pret zīmolu ir nesaraujami saistīta ar tēlu. To, vai tā ir pozitīva vai negatīva, lielā mērā nosaka lietotāju pieredze ar konkrētām precēm un pakalpojumiem...

Madeira no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Portugāles salu Madeiru mēdz dēvēt par mūžīgā pavasara salu, jo tās klimats nemēdz būt nedz pārlieku karsts, nedz pārlieku auksts...

Jauna brīvdienu māja «Ķestermuiža» Alūksnes pusē ir vērusi savas durvis ceļotājiem un apmeklētājiem

Tikai piecu minūšu brauciena attālumā no Alūksnes pilsētas centra Pullana ezera krastā slejas sarkana ķieģeļu ēka – Ķestermuiža...

Rīgā Ģimenes diena «Par ziemas priekiem un rūpēm Rīgā pirms gadu desmitiem un simtiem»

Svētdien, 22. janvārī, uz Ģimenes dienu “Par ziemas priekiem un rūpēm Rīgā pirms gadu desmitiem un simtiem” aicina Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Barikāžu atceres norises Valmieras novadā

Janvāris pirms 32 gadiem – nevardarbīga pretošanās, aizstāvot Latvijas valsts neatkarību. Barikādes, kas sargāja no uzbrukumiem...

Outlet ciematā tapis jauns restorāns

 “Via Jurmala Outlet Village” iepriecina ar jaunumu – durvis vēris jauns restorāns “Ranchero 36.line”...

Aivars Mackevičs: kas jauns tūrismā 2023.gadā un kas bija 2022.gadā? (aktualizēts 14.01.2023)

Vēlos pateikt PALDIES par 2022.gadu Travelnews.lv milzīgajam lasītāju (1,4 miljoni) pulkam, visiem sadarbības partneriem un mūsu Lieldraugiem

Gada dzīvnieks 2023 – pļavas ķirzaka un sila ķirzaka

Par gada dzīvnieku 2023 Dabas muzejs izvēlējies divas Latvijā sastopamas ķirzaku sugas – pļavas ķirzaku un Eiropas apdraudēto abinieku un rāpuļu sarakstā iekļauto sila ķirzaku...

Cesvaines pilī apskatāma izstāde «Savienojums»

CESVAINES PILĪ apskatāma Dzērbenes radošās mājas MEMBERI mākslinieku Ērikas Mālderes un Aigara Lenkeviča papīrmākslas un gaismas izstāde “SAVIENOJUMS”...

Trīs Signes Meirānes receptes Jaunā gada svētku galdam

Ko jūs šogad liksiet svētku galdā? Rasols, siļķe kažokā, vīns un šampanietis… tas viss jau ir apnicis! Aizrautīgā kulināre un 13 bestselleru autore Signe Meirāne ir sagatavojusi...

Izbaudiet ziemas karaļvalsti - Gaujas Nacionālo parku

Pasakaina sniega kārta klāj Gaujas, Amatas un Braslas upes ielejas, majestātisku piļu jumtus un parkus, un ļauj baudīt adrenalīnu, laižot pa garākajiem kalnu nobraucieniem Latvijā...

Kad gaisā virmo Ziemassvētku smarža un garša!

Ziemassvētku smaržu un garšu rada garšvielas no visas pasaules – tās papildina gan jau labi zināmas un pārbaudītas ģimenes receptes, gan piešķir citādas...

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Ko saka speciālisti par populārākajiem Ziemassvētku ticējumiem?

Teju ikviens ir dzirdējis kādu Ziemassvētku ticējumu, piemēram, par ēdienu skaitu, kas jāliek svētku galdā, vai par zirņu ēšanu...

No tematisko džemperu dienas līdz visas komandas iesaistei svētku gatavošanā: ieteikumi Ziemassvētkiem darbā

Darba biedrus mēdz dēvēt par otro ģimeni – kopā pavadām dienas lielāko daļu. Ja attiecības darba kolektīvā ir draudzīgas un siltas, kopīga Ziemassvētku svinēšana kļūst par...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.30067205sec.