īsta maize.

Apskatām 161 - 200 no 327 vārdam 'īsta maize'

«800 km atpakaļ pie sevis» - 21. diena: kā sprinteri 3 nedēļās izdresēt par gargabalnieku - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 7. diena: nedēļa ceļā un skrējiens kopā ar zemessardzes instruktoru - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

Bez kā nav iedomājami Tex Mex ēdieni

Tex Mex apzīmē Teksasas, ASV dienvidu, Meksikas ziemeļu reģionu virtuvi, un Dienvidamerikai raksturīgie dārzeņi...

Iepazīsti Valmieras rudens Restorānu nedēļas piedāvājumu

Rudens ražas pilnbriedā Valmieras restorānos būs iespēja nobaudīt gardēžiem tīkamas maltītes...

Brisele - Eiropas galvaspilsēta? - Ceļotāja piezīmes

Pirms nepilna mēneša man paspīdēja atkārtota iespēja paviesoties Briselē - pilsētā, kas neoficiāli...

«800 km atpakaļ pie sevis» - Somas anatomija un 1. diena - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

Populārs žurnālists gatavo publikācijas caur LV100 prizmu

Mr. eTraveller ir segvārds, ar kādu viņš sevi piesaka portālā “ETB Travel News” austrāliešiem. Amerikāņu žurnālam “Long Island Pulse” viņš...

Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 2.daļa

Iepriekšējo daļu beidzu gana ātri - pie mūsu pirmā rīta Stambulā. Tad nu šoreiz pastāstīšu par Stambulu un dzīvi...

Meklējot tapas Seviļā...

Esot Spānijā - un īpaši Seviļā, jāaizmirst par "Mišelin" zvaigznēm apbalvotiem restorāniem...

Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»

Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...

Svinam Rēzeknei 732!

No 4. līdz 6. augustam svinēsim Rēzeknes 732. dzimšanas dienu. Pilsētas svētkos paredzēta plaša programma – izskanēs koncerti un būs aktivitātes lieliem un maziem, priecāsimies kopā un izdzīvosim trīs svētku dienas, piepildītas ar pozit

Iepazīsti pāris vietas, kas nebūt nav tik dārgas, kā varētu likties - ja vien ceļo gudri!

Budžeta ceļojums nebūt nenozīmē to, ka jāceļo ar rupjmaizes kukulīti un "roltoniem" somā, jāguļ, kur pagadās un jābūt neapmierinātam...

Sabiedrībā zināmi cilvēki atklāj Latvijas skaistākās vietas

Arvien biežāk Latvijas iedzīvotāji brīvdienās izvēlas doties ārpus pilsētas burzmas, lai pavadītu brīvdienas pie dabas, nesteidzīgi izbaudītu lauku tūrismu...

Dolce Vita jeb saldie grēki itāļu stilā

Ir iestājusies ilgi gaidītā vasara, sezona, kurai piestāv neliegt sev nelielu baudu, arī – kāda salda un gaisīga kumosa veidolā.

Poļu blogeri: esam Latvijā pirmo, bet ne pēdējo reizi!

Iepazīšanās vizīte, par kuru gādāja LIAA Tūrisma departaments, notika no 29. jūnija līdz 4. jūlijam. Bloga “Zlota Proporcja” veidotāji...

Līgo svētkos Latvijas Televīzijā būs skatāma plaša iemīļotu filmu un teātra izrāžu programma

Latvijas Televīzija saviem skatītājiem Līgo svētkos un Jāņos sagatavojusi īpašu svētku programmu visām gaumēm – LTV1 ēterā būs iemīļotas latviešu filmas un teātra izrādes, deju lieluzvedumi...

Liepājā viesojās Latvijas tūrisma aģentūru pārstāvji

No 23. līdz 25.maijam Liepājā viesojās 17 Latvijas Tūrisma aģentūru (turpmāk TA) vadītāji un pārstāvji, lai iepazītu vēl...

Dodieties iepazīt Latgales kulināro mantojumu – 1.daļa

Latgales reģions ir īpašs – ar savām unikālajām dabas ainavām, daudzajiem ezeriem un Daugavas lokiem,  no

Viedoklis: Kā ar gadiem ir mainījusies cilvēku ēdienkartes vēlmes?

Globalizācija viennozīmīgi ir ienesusi jaunas vēsmas cilvēku ikdienas ritējumā. To skaitā arī dažādu jauno, līdz šim latviešiem iespējams mazpazīstamo produktu un ēdienu "ienākšana" ēdienkartē. Ēdināšanas sfērā s

Ceļojums pa Mekongas upi – lieliska ideja visai ģimenei

Kā būtu, ja Disnejlendas un tamlīdzīgu mākslīgu, pārpildītu un nenormāli komercializētu atrakciju vietā jūs

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Viedoklis: Kā izveidot mūsdienu apmeklētājiem interesantu piedāvājumu?

Mūsdienu cilvēki attiecībā uz brīvā laika pavadīšanas iespējām ir diezgan izlutināti – katru dienu informācijas

Slavenās gruzīnu virtuves noslēpumi

Gaidāmajās brīvdienās sinoptiķi mums sola gluži neticami siltu un jauku laiku – īstais laiks atklāt āra grilēšanas sezonu.

Apgūsti senās amatu prasmes Brīvdabas muzejā

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs Latvijas Nacionālā kultūras centra rīkotā projekta "Satiec savu meistaru! 2017", kas iekļaujas...

Cēsīs norisināsies tematiskie pavasara pārgājieni

Pavasaris ir īstais laiks, kad doties garās pastaigās un pārgājienos, lai uzņemtu dabas vitamīnus un pavasara saules...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros

Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un apņēmušies saviem...

«Latvijas Grāmatu izstādē» īpaši gaidīti mazie lasītāji!

No 24. līdz 26. februārim “Latvijas Grāmatu izstādē 2017” Ķīpsalā īpaši būs gaidīti ņiprie un cītīgie mazie lasītāji. Bērni aizraujošā veidā “Jautrajā lasītavā”...

72% Latvijas iedzīvotāju regulāri ietur brokastis

Pastāv uzskats, ka tieši brokastis ir svarīgākā ēdienreize dienā, un, lūgti dalīties ar saviem brokastošanas ieradumiem darba dienās...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

Ķīnas žurnālisti iepazīstas ar Latvijas tūrismu

Ķīnas žurnālistu vizīte Latvijā notika no 15. decembra līdz 18. decembrim, tālajiem ciemiņiem dodot iespēju pilnā mērā izjust...

Lauku tūrisma uzņēmējiem pasniegs vides kvalitātes zīmi «Zaļais sertifikāts» un kultūras zīmi «Latviskais mantojums»

Nākamā gada sākumā lauku tūrisma nozares kalendārā līdzās ir divi nozīmīgi datumi: 11. janvārī Kultūras ministre Dace Melbārde pasniegs zīmi...

Vidzemes kultūras programmas ietvaros atjaunotas unikālas stelles

Aivis Saulītis, uzņēmuma IK Latvju sēta īpašnieks, ar Vidzemes plānošanas reģiona atbalstu, Latvijas Valsts mežu atbalstītās Vidzemes kultūras programmas...

Valmierā notiks tradīcijām bagātais Simjūda tirgus

8.oktobrī Valmierā – Rīgas ielas posmā no Katrīnas ielas līdz Ziloņu ielai, Rātslaukumā un Livonijas ordeņa pils teritorijā – smaržos...

LIELĀ INTERVIJA ar Ivetu Sprūdžu, «Hotel Bergs» un «Rūmenes muižas» direktori

“Hotel Bergs” – pieczvaigžņu viesnīca galvaspilsētā, “Rūmenes muiža” – tās privātā lauku rezidence Kurzemē, kuru direktore Iveta Sprūdža dara visu...

«Baltijas Kulinārais Ceļš» aicina gardēžus ceļot apkārt Baltijas jūrai

Kas kopīgs garšas ziņā valstīm ap Baltijas jūru? Vai pastāv īpaša Baltijas jūras valstu virtuve ar pasaulē atpazīstamiem ēdieniem un izslavētām tradīcijām? Uz šiem jautājumiem atbildes rod...

Maizes dienā Āraišos godinās rudzu maizi, cepējus un senās tradīcijas turpinātājus

Lai iepazītu maizītes ceļu no labības tīruma līdz graudiem un gatavai maizei, ar īpašu karti rokās dosies ceļojumā pa Kukulīša taku. Tur būs...

Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?

Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.56804609sec.