gatavošana.

Apskatām 161 - 200 no 2683 vārdam 'gatavošana'

Ventilācijas eksperts: bieži pēc ugunsgrēka restorāni vairs netiek atvērti

Virtuve ir restorāna sirds, kur šefpavārs unikālas garšas apvieno ēdienos, piešķirot vietai savu īpašo noskaņu. Vienlaikus biznesam virtuve var radīt arī vislielāko risku...

Atzīmēsim Meteņus Rēzeknē ar vērienu!

Svētdien, 2024. gada 18. februārī, no plkst. 10.00 līdz 15.00, ikviens aicināts apmeklēt Meteņdienas tirgu Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā (Raiņa ielā 29a), kur kopīgi...

Mīlestības pilnākās nedēļas nogales pasākumi Tukuma novadā

Valentīndiena ir kopā būšanas laiks un vēl viena iespēja pateikt saviem mīļajiem, tuvajiem, cik ļoti viņus mīlam. Svētku nekad nevar būt par daudz...

Baudi ziemu Ziemeļlatgalē!

Jau devīto gadu pēc kārtas Balvu un Ludzas novadu tūrisma speciālisti un uzņēmēji ir sagatavojuši brīvdienu piedāvājumu visai ģimenei “Izbaudi ziemu Ziemeļlatgalē”...

Kā sarīkot kopīgu tako vakaru vai svētdienas brokastis visām gaumēm?

Latvijas iedzīvotājiem vēl būtiskāk kļūst iespējami ātrāk iepirkties un īsākā laikā pagatavot ēdienu, liecina jaunākās tendences, ko Paulig mārketinga aktivitāšu vadītāja...

Kas ir gavēnis un kā to ievēro?

Katoļticīgajiem šodien ar Pelnu dienu sākas Lielais gavēnis, kas, pēc katoļu ticības mācības, ir...

Tiri pilsētā ražošanu sāk Baltijā pirmā auzu dzērienu rūpnīca, kurā investēti 13 miljoni eiro

Pirmā auzu dzērienu rūpnīca Baltijā, kurā Igaunijas uzņēmēji ieguldīja vairāk nekā 13 miljonus eiro, sākusi ražošanu Centrāligaunijas pilsētā Tiri...

Baudi ziemas priekus Dobeles novadā

Kamēr daba lutina ar sniegu un salu, ir īstais laiks ziemas aktivitātēm.  Esam apkopojuši idejas aktīvām atpūtas iespējām Dobeles novadā ziemas sezonas baudīšanai...

Jelgavas Vecpilsētas ielas kvartāls aicina iepazīt, izdzīvot un darboties

Atjaunotās ēkas Jelgavas Vecpilsētas ielā aicina ikvienu interesentu ieraudzīt un izjust seno Jelgavu, tās koka ēku un zudušo ielu stāstus, kā arī iepazīt senās amatu prasmes...

Kas jāzina rallija Sarma 2024 skatītājiem?

Rallijs Sarma vienmēr ir bijušas ļoti aizraujošas sacensības gan dalībniekiem, gan skatītājiem. Tā būs arī šogad, kad rallijā Sarma 2024 turpināsies Latvijas rallija čempionāta...

Svētki «Palangos Stinta» jau šonedēļ gaida ceļotājus arī no Latvijas

No 2024. gada 9. līdz 11.februārim Lietuvas kūrortpilsētā Palangā jau 21. reizi notiks svētki “Palangos Stinta”...

No 12.februāra Latvijā sāks izsniegt jaunā parauga pases

6. februārī Ministru kabinets atbalstīja grozījumus noteikumos*, kuri  apstiprina  jaunus paraugus Latvijas pilsoņu pasēm, Latvijas nepilsoņu pasēm, kā arī...

«Reaton Food» aicina uz profesionāļu dienām un «Michelin Guide» godalgoto restorānu šefpavāru meistarklasēm

Laikā no 2024. gada 6-8. februārim Rīgā, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala norisināsies pārtikas un delikatešu eksperta Reaton Food organizētais Baltijas mēroga notikums – Profesionāļu dienas...

Pica Lulū ar jestru ballīti atver līdz šim lielāko «Pica Lulū» picēriju

Ceturtdien, 2024. gada 1. februārī, Biķernieku ielā 143, ar jestru ballīti durvis klientiem vērusi jauna "Pica Lulū" picērija. “Pica Lulū” Mežciemā ir uzņēmuma astoņpadsmitā picērija Latvijā...

Pirmais ceļojums uz Eiropas kalniem ziemā - kā izvēlēties, ko zināt, kā sagatavoties

Ceļošanai ziemā piemīt īpašs šarms, ko spēj uzburt tikai saltākais gada laiks. Sniegotas kalnu virsotnes, saules mirdzums un absolūtā brīvības sajūta...

3. februāris vēsturē: Dibina pasaulē pirmo siera rūpnīcu

1815. gada 3. februārī Šveicē tika nodibināta pasaulē pirmā komerciālā siera rūpnīca...

Jauno elektrovilcienu ekspluatācijas un remonta personāls apgūst rīcības nestandarta un avārijas situācijās

Ceturtdien, 2024. gada 1. februārī, AS “Pasažieru vilciens” mašīnisti instruktori, apmācību instruktori un inženieri “Škoda Vagonka” speciālistu vadībā jaunajos elektrovilcienos apgūst...

Padomi kiberpavāriem jeb kā izmantot mākslīgo intelektu ēdienreižu plānošanā

Trīs līdz piecas reizes dienā ir jāēd garšīgi un veselīgi, taču katru dienu pagatavot kaut ko jaunu un iedvesmojošu nebūt nav viegli. Tagad šādas ikdienas rūpes daļēji...

Svētdienas ekskursija ar autori izstādē «Iespiestas Rīgā. 17. gadsimta grāmatas Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja krājumā»

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs (RVKM) aicina svētdien, 28. janvārī, pulksten 13.00 un 15.00 uz īpašu ekskursiju izstādē “Iespiestas Rīgā. 17. gadsimta grāmatas Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja krājumā”...

Iepazīt tradicionālās amatu prasmes aicina «Māzers»

Jēkabpils novada amatniecības centrs “Māzers” sniedz iespēju iepazīties ar lietišķās mākslas pasauli, amatniekiem un viņu rūpalu, kā arī iemēģināt roku keramikas meistarklasē...

Lēti un vegāniski ēdieni ar raksturu

Vegānisks dzīvesstils, ko ik gadu janvārī aktualizē akcija “Neapēd zemeslodi”, kļūst par arvien izplatītāku tendenci. Ikviens ir aicināts iesaistīties dabai draudzīgā un veselīgā izaicinājumā...

Kā kokosriekstu piens aizstāj pienu un krējumu pamatēdienos un desertos

Kokosriekstu piens sastāv tikai no kokosriekstu mīkstuma un tajā esošā ūdens – šādam produktam ir dabīga garša un atbilstoša konsistence, turklāt šis viens...

Recepte: Aija Andrejeva gatavo pastu kā Itālijā

Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši tādu ēdienu galdā ceļ dziedātāja Aija Andrejeva, kura kopā...

Trešā Lielsēde Limbažu Lielezerā

Aicinām visus ziemas peldes entuziastus un īpaši tos, kuri gribētu šo pieredzi izbaudīt pirmo reizi, uz TREŠO LIELSĒDI Limbažu Lielezerā...

19. janvāris vēsturē: Svinīgi atklāj Rīgas Doma jaunās ērģeles

Doma jaunās ērģeles svinīgi atklāja 1884. gada 19. janvārī pēc vecā stila, bet pēc mūsdienu kalendāra – 31. janvārī plkst. 9:00 no rīta...

Somija nosauc Latviju kā savu aizvadītā gada iecienītāko gastronomijas galamērķi

Latvijas ēdiena pagatavošanas māksla atzinīgi novērtēta starptautiski 18. janvārī Ziemeļvalstu lielākajā starptautiskajā tūrisma izstādē "MATKA 2024"...

Satiksmes ministrija ar ekspertiem diskutē par optimālāko velo turētāju risinājumu jaunajiem elektrovilcieniem

2024. gada  18. janvārī notika satiksmes ministra Kaspara Briškena iniciēta sanāksme, kurā nozares un nevalstisko organizāciju (NVO) eksperti diskutēja par optimālāko...

18. janvāris vēsturē: Svin Pekinas pīles dienu

Pekinas pīle ir viens no Ķīnas nacionālajiem ēdieniem, kuri ciena ne tikai tā dzimtenē...

Vegāniskais janvāris – augu izcelsmes bumbiņas ar tomātu mērci grieķu stilā

Svētki ziemas sezonā parast tiek svinēti, galdā ceļot tradicionālos ēdienus, kas bieži vien ir visai sātīgi. Tādējādi visai dabiski, ka pēc svētkiem daudzi labprātāk...

Kā panākt ātrāku elektroauto uzlādi aukstā laikā?

Šīs ziemas aukstuma rekordi, cerams, jau ir aiz muguras, taču ziema vēl nebūt nav galā. Pie zemām gaisa temperatūrām elektroauto īpašniekus nereti nepatīkami pārsteidz...

Havaju salu pokijam labi arī Latvijas virtuvēs

Paplašinoties Latvijā pieejamo produktu klāstam, pokijs ir atrodams ne tikai dažādu sabiedrisko ēdināšanas iestāžu ēdienkartēs, bet arī viegli pagatavojams mājās...

Izstāde «Iespiestas Rīgā. 17. gadsimta grāmatas Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja krājumā»

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā (RVKM) apskatāmā izstāde “Iespiestas Rīgā. 17. gadsimta grāmatas Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja krājumā”...

Radīta videofilma «Kā top Siguldas spieķis»

2024. gada sākumā klajā nāca videofilma “Kā top Siguldas spieķis”. Tā veltīta atpazīstamākajam un senākajam Siguldas simbolam...

Tukuma novads piedāvā: Kur svinēt dzimšanas dienu bērnam ziemā

12 vietas, kur svinēt bērnu ballītes Tukumā un apkārtnē, piemērotas dažāda vecuma bērniem. Šīs izklaides un svinību vietas pavisam noteikti ir lieliska izvēle...

Seišelu salas - vairāk par baltu smilšu pludmalēm

Indijas okeāna Seišelu salas nereti tiek dēvētas par paradīzi. Mājīgas viesnīcas, izcilas pludmales, šalkojošas palmu audzes, granīta klintis...

Speciālistu padomi mandarīnu laikam

Protams, ka Ziemassvētki smaržo pēc piparkūkām un mandarīniem! Brīnišķīgais, košais auglis ir kā veselīguma simbols – ne velti vitamīniem bieži vien piešķir...

Padomi svētku laikam – kā izvairīties no vēdergraizēm?

Ziemassvētki un Jaunais gads bieži vien mums saistās ar daudzveidīgu svētku galdu – kā nekā, svētkos galdā esot jāceļ deviņi ēdieni...

Kā plānot ziemas brīvdienas: būtiskas automašīnas drošības pārbaudes sniegotiem braucieniem

Ziemai ieskauj Latviju savā sniegotajā apmetnī, un daudzi no mums sāk plānot ziemas brīvdienas...

Ziemassvētku pīrāgi Jaunajā gadā… Stafilakoki, salmonellas un citas baktērijas svētku galdā

Svētku laiks rit pilnā sparā, un neatņemama tā sastāvdaļa ir bagātīgi klāti galdi – roka tā vien stiepjas pēc papildporcijas, un pagatavotais cienasts nereti tiek baudīts pat vairākas dienas pēc kārtas...

Iedvesma svētku galdam: trīs gardas, tradicionālas zviedru receptes

Zviedri Ziemassvētkos klāj bagātīgu mielasta galdu, kam ir pat īpašs vārds – Julbord, kas no zviedru valodas nozīmē “Ziemassvētku galds”...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.94868994sec.