pagatavošana.

Apskatām 161 - 200 no 660 vārdam 'pagatavošana'

Piparkūku garšvielu noslēpums un citi svētku našķi

Piparkūkas ir viens no senākajiem un iecienītākajiem Ziemassvētku našķiem, kas savu popularitāti saglabā arī mūsdienās...

Izmēģini 5 oriģinālas idejas eglītes rotājumu veidošanai no makaroniem

Svētku laikā dažādus pastas veidus iespējams izmantot ne vien gardu maltīšu pagatavošanai, bet arī...

«Street Burgers» Dreiliņos atver jaunu restorānu

Jaunā restorāna izveidē ir investēti vairāk nekā 50 tūkstoši  eiro...

Vīna gatavošana Kvevros – tradīcija izkopta jau 8000 gadus

Māla krūkas Kvevri Gruzijā gadsimtu garumā labi pazīstamas kā īpaši trauki vīna gatavošanai...

Mārtiņdienu atzīmē ar zoss cepeti

Latvijā tiek svinēta Mārtiņdiena. Svētki tradicionāli iezīmē brīdi, kad rudeni nomaina ziema, un to atzīmē ar...

Gruzijas vīns – garša, kas jāiepazīst pakāpeniski

Gruzijas vīns – garša, kas jāiepazīst pakāpeniski...

Bauskas uzņēmēji sanāk kopā, lai mazinātu pandēmijas iespaidu uz tūrismu

Bauskas uzņēmēji sanāk kopā, lai mazinātu pandēmijas iespaidu uz tūrismu...

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ielūdz uz gardajiem Rudens ražas svētkiem

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ielūdz uz gardajiem Rudens ražas svētkiem svētdien, 27. septembrī...

Kur slēpjas kafijas raksturs jeb kā atpazīt labu kafijas pupiņu?

Kur slēpjas kafijas raksturs jeb kā atpazīt labu kafijas pupiņu...

Kā sagatavot sēnes uzglabāšanai ziemā

Sēņošanas sezona Latvijā, šķiet, ir nepārtraukts process – gaileņu “medības” vasarā plūstoši pāriet beku un baraviku maratonā agrā rudenī...

Viesmīlības nozares atbalstam oktobrī rīkos «Rudens Rīgas restorānu nedēļas»

Viesmīlības nozares atbalstam rīkos Rudens Rīgas restorānu nedēļas... 

Izstādē «Riga Food 2020» var iepazīt Latvijas ražotāju jaunākos produktus

Burciņmaize, latviešu gelato vafeļu glāzītē, sīpolu standziņas, cidoniju čipsi… tie ir tikai daži no...

Idejas rudenīgam ceļojumam Alūksnes pusē

Rudens vēsmu krāsu saspēles, kad miglas vīti saullēkti un krāšņi saulrieti jau sāk mīties ar dzestrumu...

Tiks noteikts «Latvijas gada pavārs 2020» un «Latvijas gada pavārzellis 2020»

Hanzas peronā notiks Pavāru kluba rīkotās Latvijas Republikas pavāru sacensības "Latvijas gada pavārs 2020"...

Zvejniekciemā svinēs Ostas svētkus

Pasākuma ietvaros apmeklētājiem būs unikāla iespēja apskatīt vēl neredzētas ostas teritorijas...

Aizvadīts degustācijas pasākums «Ļaujies Gruzijas vīnu burvībai»

Saulainā piektdienas pievakarē restorānā “Alevardi Rīgā” norisinājās jau otrais projekta “Iepazīsti Gruzijas vīnus” organizētais...

10 lieliskas vietas, kur nobaudīt Latgaliešu tradicionālos ēdienus

Latgaliešu tradicionālie ēdieni ir bagātīgi, sātīgi un daudzveidīgi. Diētas ievērotājiem un...

Iepazīsti 9 pieklājīgas hotdoga ēšanas baušļus

Pasaulē 22. jūlijs tiek atzīmēts kā diena, kad tiek cildināts hotdogs - jau 534 gadus visā pasaulē cilvēki...

Latgales kulinārā mantojuma tīklā iestājas divas muižas

Tūrismā neatņemama sastāvdaļa ir kvalitatīvs un garšīgs ēdiens, kas ne vien rada sāta sajūtu, bet...

Idejas svaigām zāļu tējām vasarā

Latvijas daba ir dāsni apveltīta ar dažādām dabas veltēm, no kurām pagatavot garšīgus un...

Video intervija ar Ikaru Keišu, SIA «Apsara» īpašnieku

Tūrisma ziņu portāls «Travelnews.lv» uz sarunu aicināja Ikaru Keišu, SIA «Apsara» īpašnieku...

Veclaicene ir īsts saldais ēdiens ceļotājiem un dabas cienītājiem

Alūksnes agstienē esošā Veclaicene ir kļuvusi par iecienītu atpūtas vietu dabas cienītājiem un baudītājiem...

Kā pareizi uzkopt telpas, kurās uzturējies ar Covid-19 inficējies cilvēks?

To mērķis ir sniegt norādes par telpu uzkopšanu iestādēs, kuras nesniedz medicīnas pakalpojumus...

Nosaukti ēdieni, kurus šobrīd visbiežāk ar piegādi pasūta ASV un Kanādā

Kopš marta vidus pieprasījums pēc ēdiena piegādes ASV palielinājies par 30 %. Lai arī ēdiena izvēles...

Ceļotāja stāsts: Ar kājām no viena gala līdz otram: Izraēla

1020 kilometri, no tiem 400 pa tuksnesi. Kur? Izraēlā. Agnese, kur Tev prāts?! Tas taču droši vien...

Dodies garšu ceļojumā un pagatavo itāļu virtuves gardumus

Pavasaris dažiem atņem spēkus un rada nogurumu, turpretī citiem rodas milzīga enerģija. Ja arī...

Šmakovkas muzejs piedalīsies «Plašajā Masļeņicā»

Pavadot ziemu, ikviens tiek aicināts jautri nosvinēt šos krāšņos svētkus un uzkrāt spēkus ne tikai pirms...

Aizvien biežāk cilvēki gatavo kafija ar augu valsts dzērieniem

Patīkama, maiga garša un daudzveidība izvēles iespējās – arvien biežāk cilvēki izvēlas baudīt kafiju kopā ar...

3 receptes, kas Valentīna dienu padarīs vēl saldāku

Neatkarīgi no tā, cik gardus kārumus iespējams nopirkt veikalos, paša gatavoti našķi vienmēr...

Igaunijā atklāj Baltijā pirmo kapsulas tipa naktsmītni

Tallinas centrā atklāta Baltijā pirmā inovatīvā kapsulas tipa naktsmītne! Hostelī ar futūristisku dizainu...

10 veidi, kā parūpēties par savu veselību ziemā

Ar pareizām rūpēm par sevi iespējams justies lieliski un izvairīties no veselības problēmām arī...

Viedokļi: Kāds Latvijas tūrismā ir bijis 2019. gads? (11 viedokļi)

Jaunajam gadam iesākoties, allaž gribas pārdomāt aizvadītos notikumus, izvērtēt padarītos darbus un...

Rīgā notiks prestižās bārmeņu sacensības

Sacensībās piedalīsies sešdesmit bārmeņi no divdesmit piecām valstīm, tajā skaitā arī astoņas...

Iepazīsti neparastas un neordināras naktsmītnes Igaunijā

Kāpēc gan nakšņošanai rezervēt istabu parasto, ja jūsu nākamā ceļojuma naktsmītne var būt ar...

Izmēģini recepti: Vistas fahitas ar īpaši daudz dārzeņiem

Tortiļu pagatavošana padara īpašu gan ikdienas, gan svētku maltīti, un, pieaugot šī ēdiena popularitātei...

Tradicionālas receptes ar negaidītu sastāvdaļu Ziemassvētku galdam

Sātīgos pamatēdienos vai kraukšķīgām uzkodām – alus var būt īpaša sastāvdaļa, kas pārsteigs...

Itāļi vēlas piešķirt espreso UNESCO Pasaules mantojuma statusu

Espreso ir itāļus raksturojošs dzēriens un Itālija vēlas nosargāt šī dzēriena pagatavošanas tradīcijas, kas...

Pārsteigums uz svētku galda: ēdiens kā dekoratīvs elements

Ziemassvētki un Jaunais gads ir laiks, kad jāuzbur svētku noskaņa it visur – jo īpaši pie svinību galda...

Kā ietaupīt naudu iepērkoties?

Pārtika pieder pie mainīgajām mēneša izmaksām, ar kurām varam manipulēt un ko varam...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Pasaules kokteiļu čempiona Andra Reizenberga

Andra Reizenberga uzvara Pasaules kokteiļu čempionātā ir nebijis panākums Latvijas bārmeņu saimei...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.40552878sec.