pavāri.

Apskatām 161 - 200 no 863 vārdam 'pavāri'

LRB: Aicinām valdību nekavējoties lemt par valsts atbalstu viesmīlības nozarei

Latvijas Restorānu biedrība (LRB) vēršas pie valdības, lai aicinātu nekavējoties lemt par valsts atbalsta pasākumiem ēdināšanas nozares uzņēmumiem

Šefpavārs Tomass Godiņš Krāslavā nodod latgaliešiem pavārmākslas noslēpumus

Vadot savu uzņēmumu, ir svarīgi nepārtraukti attīstīties: interesēties par nozares jaunākajām tendencēm, uzlabot darbības kvalitāti, papildināt savu piedāvājumu...

«Grand Hotel Kempinski Riga» aicina vakariņās ar Mišlēna pavāriem

Oktobrī Grand Hotel Kempinski Riga paredzēts otrais pasākums Stars on The Stage, kas iepazīstinās ar slaveniem šefpavāriem, to vidū Маtiаsu Šmidbergeru...

Santa Vaļuma: Novada garša – pašmāju pavāru meistarklases piedzīvojums

Ik gadu norisinās konference “Novada garša”. Un ik gadu pasākumā tiek popularizēti Latvijas vietējie produkti un izcelta to vērtība...

Novada Garša noslēguma pasākums – prasmes, pieredze un uzvaras

Ar piesātinātām diskusijām, pavāru konkursiem un produktu kvalitātes testēšanu, Hanzas peronā Rīgā aizvadīts ikgadējais...

«3 Pavāru Restorāns» nosvin jau 10. dzimšanas dienu

“3 Pavāru Restorāna” dzimšanas diena ir 2011. gada 15. septembris...

Zvaigznes virtuvē – kuras slavenības prot lieliski gatavot?

Tomēr ir zvaigznes, kas pārsteidz ne tikai ar brīnišķīgu balsi vai aktierprasmēm, bet arī ar zināšanām kulinārajā mākslā...

Pavāru labākās receptes uzzini virtuves sarunās «Riga Food» viesistabā

9. un 10. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food 2021” Ķīpsalā būs atvērtā tipa virtuve un omulīgi iekārtota viesistaba...

Talsos notiks riktīgi svētki gardēžiem

Talsu 790. gadadienā kā saldais ēdiens 4. septembrī no plkst. 10.00 Pilsētas laukumā darbosies „LAUKUMS GARDĒŽIEM”...

28. un 29. augustā Ziemeļlatgalē norisināsies «Mājas kafejnīcu dienas»

28. un 29. augustā Ziemeļlatgalē, Balvu novadā saimnieces un saimnieki būs parūpējušies par īpašu vasaras svētku noskaņu un gardiem ēdieniem...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas nedēļas nogalei

Vasara tuvojas izskaņai un jau būs pienākusi augusta otrā nedēļas nogale. Vēl ir iespējams paspēt izbaudīt vasaru. Šajā nedēļas nogalē ir iespējams atpūsties...

Jau septembrī zaļajā režīmā gardēžus pulcēs «Riga Food 2021» Ķīpsalā!

Šogad Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde “Riga Food 2021” norisināsies trīs dienas – no 9. līdz 11. septembrim – Starptautiskajā...

Ventspilī Gheto Games festivāla 2021 laikā arī Ghetto Food - Extremely GOOD FOOD

Šogad GGFEST Ventspilī satiksies pasaules līmeņa ekstrēmie sportisti, asas izjūtas, ielu kultūra, aizrautība un izcili garšīgs ēdiens ar nemainīgu kvalitāti...

Komanda no Latvijas strādā pie nebijuša kulinārijas projekta Baltijas mērogā

Šī gada rudenī veikalu plauktos parādīsies grāmata “Baltic Chefs”, kurā būs apkopotas 180 receptes no 90 atpazīstamākajiem Lietuvas, Latvijas...

Vasara Dzelzceļa muzejā būs!

No maija Dzelzceļa muzejs ir atvēris āra ekspozīciju un izveidojis izzinošu un aizraujošu programmu visai vasarai...

Restorāns «STAGE 22» iepazīstina ar vasaras terases ēdienkarti

Restorāns Stage 22 specializējas Baltijas virtuvē ar vietējo garšu elementiem, kas ļauj izzināt reģiona īpašās garšas un produktu tekstūras...

Hektārs brančam Dobelē ceriņu ziedēšanas laikā

Maijs - perfektākais laiks braucienam uz Dobeli - Latvijas saulaināko pilsētu, kur ceriņi plaukst un sākt smaržot visagrāk...

Piektdien «outlet» ciematā Piņķos atklās Gastro tirgu

Piektdien, 30. aprīlī outlet ciematā Via Jurmala Outlet Village durvis vērs Gastro tirgus un vairāki jauni veikali...

Latvijā ienāk jauns ēdienu piegādes serviss «Five Star»

Lai apmierinātu patērētāju vēlmi baudīt smalkāko restorānu maltītes arī esošajos apstākļos, šomēnes pašmāju tirgū sevi pieteicis jauns ēdienu piegādes pakalpojumu sniedzējs Five Star...

Izdots recepšu krājums «Latgales pavārgrāmata»

Prast gatavot ēst – tā ir liela vērtība, jo ēdiens ir ne vien neatņemama ikdienas sastāvdaļa, bet arī svētki ir skaistāki un īpašāki, ja tajos ir klāts bagātīgs galds...

Astoņi noderīgi padomi, kā bez lielas piepūles paplašināt vārdu krājumu svešvalodā

Jebkuras valodas apguve prasa gan apņemšanos un pašdisciplīnu, gan laika resursus...

Skrundas muiža piedāvā ieskatu vēsturē

Kā liecina vēstures dati, Skrundas muiža celta 1849. gadā, tā laika raksturīgajā klasicisma stilā – simetriska, proporcionāla, harmoniska un kopumā vienkārša ēka ar fasādes kolonnām, lieliem sešu rūšu logiem apakšējā stāvā un mazie

TOP 3 valstis, kur visbiežāk tūristēm uzmācas vīrieši

Un šī valstis ir Ēģipte, Tunisija un Bahreina...

Jaunais Hercoga Ģimenes Brančs 2+2 Itālijas garšās – jau no 12.janvāra!

Kad pārvietošanās pa pasauli ir stipri ierobežota, neviens nav aizliedzis doties garšu ceļojumā...

«Rūme» ikvienam piedāvā nobaudīt street food

Šefpavārs Uvis Janičenko savā restorānā Rūme ikvienam pilsētniekam piedāvā nobaudīt street food...

Pavārs Mārtiņš Sirmais pievērsies sviestmaizēm

Tapis pirmais “Forevers” veikals Latvijā, kurā tiek uzsākta uz vietas gatavotu sviestmaižu tirdzniecība...

Kuldīgā notiek Restorānu nedēļa

Kuldīgā notiek Restorānu nedēļa...

Sandija Liepkalne: Tik skaudri, līdz kaulam...

Pavasarī noturējāmies kā klints, neaizvēru nevienu ēdināšanas vietu ciet. Šobrīd situācija ir daudz smagāka...

Latvijā palielinās pieprasījums pēc bezalkoholiskajiem kokteiļiem un dzērieniem

Latvijā palielinās pieprasījums pēc bezalkoholiskajiem kokteiļiem un dzērieniem...

Kuldīga aicina uz Rudens Restorānu nedēļu

Kuldīga aicina uz Rudens Restorānu nedēļu...

Rīgas Restorānu nedēļa tuvojas finiša taisnei

Rīgas Restorānu nedēļa tuvojas finiša taisnei...

Somijā lidmašīnas maltītes nopērkamas bodē

Somijā lidmašīnas maltītes nopērkamas bodē...

Latvija ieņēma 14. vietu starp Pasaules labākajām pavāru komandām Tallinā

Latvija ieņēma 14. vietu starp Pasaules labākajām pavāru komandām Tallinā...

Cēsis aicina uz Rudens restorānu nedēļu 2020

Cēsis aicina uz Rudens restorānu nedēļu 2020...

Rīgā dots starts Rudens Rīgas restorānu nedēļai

Rīgā dots starts Rudens Rīgas restorānu nedēļai...

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā

Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā...

«Michelin» zvaigznes – kādi ir vērtēšanas kritēriji?

"Michelin" zvaigznes – kādi ir vērtēšanas kritēriji?...

Rudens sezonā galvaspilsētas viesnīcas aicina vietējos tūristus

Rudens sezonā galvaspilsētas viesnīcas aicina vietējos tūristus...

Arī Latvijā šogad atzīmēs Pasaules Olu dienu

Arī Latvijā šogad atzīmēs Pasaules Olu dienu...

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa «Bocuse dOr» Eiropas atlasē

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa “Bocuse d’Or” Eiropas atlasē...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.22288489sec.