receptes.

Apskatām 161 - 200 no 678 vārdam 'receptes'

3 interesantas lietas par asinsdesām

Asinsdesas ir tradicionāls ēdiens Latvijas un citās Eiropas virtuvēs, kā arī tās pazīst Amerikā, Āzijā un pat Āfrikā...

«Zaļo sertifikātu» šogad saņēmušas 25 lauku tūrisma saimniecības un ēdināšanas uzņēmumi

Lauku tūrisma saimniecības un ēdināšanas uzņēmumi, kuri vēlas apliecināt savu videi draudzīgo saimniekošanu un sagaidīt zaļi domājošus viesus, atpazīstami pēc ”Zaļā sertifikāta”...

Alus mājbrūvētājus no visas Baltijas aicina pieteikties konkursam «Mežpils prove 2022»

Alus darīšanas entuziasti un mājbrūvētāji aicināti piedalīties ikgadējā konkursā “Mežpils prove 2022”...

Kā atrast savu labāko kafijas garšu mājās?

Kafijas krūze, kas skrienot no punkta A uz punktu B, paņemta tuvākajā Narvesen ir kļuvusi par urbānā dzīves veida neatņemamu sastāvdaļu...

Svaigi spiestas sulas: piecas receptes veselībai un imunitātei

Rudens sezonā mums plašā klāstā pieejami visdažādākie augļi un dārzeņi, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām...

Aicina piedalīties Laimes recepšu grāmatas tapšanā

Garda maltīte, pastaiga svaigā gaisā, vakars ģimenes lokā, veiksmīga darba diena vai uzvara loterijā – tās ir tikai dažas no lietām, kas mūs dara laimīgus, bet ir vēl tik daudz citu. Katram no mums ir atšķirīga izpratne par laimi un dažādas lietas...

Gastronomiskais transfērs cauri Baltijai jaunajā pavārgrāmatā «Baltic Chefs»

«Baltic Chefs» komanda ir nostrādājusi proaktīvi — šī gada vasarā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā notika fotosesijas pavārgrāmatai, kuras pamatā ir 90 Baltijā zināmu šefpavāru receptes...

VIDEO: Spokaini gardumi: sāļas raganu slotas, mūmijas un zaļā pasta ar acīm

Šogad, kad valstī esošās situācijas dēļ jāpaliek mājās, Rimi Bērniem eksperti ir sagatavojuši trīs īpašas un gardas receptes, ar ko savus mājiniekus pārsteigt un varbūt pat nedaudz nobiedēt...

«Cēsu alus» piedāvā divus sezonālus porterus

Oktobrī tirdzniecības vietās pieejami divi jauni Cēsu alus portera ali - Cēsu Premium Baltijas porteris un Brūža alus aveņu porteris...

Aktivitātes ķermeņa un prāta labsajūtai rudens drūmajā periodā

Ir dienas, kad rudenīgie laikapstākļi liek mainīties arī mūsu garastāvoklim, dienās, kad nespīd saule un īsti neko negribas darīt, kā tikai gulšņāt...

Šefpavārs Tomass Godiņš Krāslavā nodod latgaliešiem pavārmākslas noslēpumus

Vadot savu uzņēmumu, ir svarīgi nepārtraukti attīstīties: interesēties par nozares jaunākajām tendencēm, uzlabot darbības kvalitāti, papildināt savu piedāvājumu...

«Cēsu alus» brūvētie ali saņem prestižā konkursa «World Beer Awards» apbalvojumus

“Cēsu alus” brūvētie ali saņēmuši četrus apbalvojumus - “Cēsu Premium” alus atzīts par “Valsts uzvarētāju” lāger alus kategorijā, savukārt...

Zvaigznes virtuvē – kuras slavenības prot lieliski gatavot?

Tomēr ir zvaigznes, kas pārsteidz ne tikai ar brīnišķīgu balsi vai aktierprasmēm, bet arī ar zināšanām kulinārajā mākslā...

Dobeles Kultūras centrā prezentē pazīstamā maizniekmeistara grāmatu «Maizes tēva stāsti un receptes» - Foto

15 bildes. Dobeles Kultūras centrā atver pazīstamā maizniekmeistara Aigara Opihtina grāmatu «Maizes tēva stāsti un receptes»...

Pavāru labākās receptes uzzini virtuves sarunās «Riga Food» viesistabā

9. un 10. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food 2021” Ķīpsalā būs atvērtā tipa virtuve un omulīgi iekārtota viesistaba...

Gulbene gatavojas Mājas kafejnīcu dienai

Gulbenē un Druvienā 4.septembrī norisināsies Mājas kafejnīcu dienas pasākums, kas apmeklētājiem būs kā lielisks piedzīvojums garšu pasaulē...

Sentēvu recepte nav nepieciešama – lai brūvētu alu, vajag vēlmi eksperimentēt

Sākotnēji, ražojot nelielus apjomus, var iztikt arī bez dārgām iekārtām, galvenais, lai būtu vēlme eksperimentēt un draugi, kas gatavi palīdzēt un degustēt gala rezultātu, norāda Mājbrūvētāju konkursa "Mežpils prove” uzvarētājs Sandis Bērziņš

Preiļu novada mājas kafejnīcas gatavojas viesu uzņemšanai

Šogad Mājas kafejnīcu dienas Viduslatgalē, t.sk. Preiļu novadā, norisināsies no 13. – 14. augustam. Preiļu novadu pārstāvēs septiņas mājas kafejnīcas...

Kabaču laiks ir klāt! Kā tos veselīgi un garšīgi pagatavot?

Aizvien lielāku popularitāti gardēžu vidū iemanto kabaču ēdieni, īpaši šobrīd – kabaču sezonas pilnbriedā. Tādēļ, domājot par veselīgām...

Jau septembrī zaļajā režīmā gardēžus pulcēs «Riga Food 2021» Ķīpsalā!

Šogad Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde “Riga Food 2021” norisināsies trīs dienas – no 9. līdz 11. septembrim – Starptautiskajā...

Populārākā pasaules virtuve Latvijā - Itālijas ēdieni

Nekas nav tik mierinošs kā mīļākais bērnības ēdiens, ko gatavojusi mamma vai ome, tomēr Latvijas iedzīvotāji labprāt skatās arī pāri...

Ceļo ar garšu Vidusdaugavā!

Lai garšām pildīts ceļojums Tevi atved uz Vidusdaugavu – te likteņupes Daugavas vidusposmā, gluži kā plūstoši ūdeņi, kopā savijušies seši novadi...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas nedēļas nogalei

Klāt jau pirmā jūlija nedēļas nogale un otrais vasaras mēnesis ir sācies. Izmanto laiku lietderīgi, izbaudi vasaras pilnbriedu un esi atbildīgs...

Komanda no Latvijas strādā pie nebijuša kulinārijas projekta Baltijas mērogā

Šī gada rudenī veikalu plauktos parādīsies grāmata “Baltic Chefs”, kurā būs apkopotas 180 receptes no 90 atpazīstamākajiem Lietuvas, Latvijas...

Zaļie Jāņi: “nē” vienreizlietojamai plastmasai un pārtikas atkritumiem

Tuvojas Jāņi un svinības draugu un ģimenes lokā. Kā izplānot ēdienkarti, kā glabāt kulinārijas šedevrus un kā samazināt atkritumu daudzumu svētkos...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas nedēļas nogalei

Klāt Līgo pirmsvētku nedēļas nogale un ir laiks sagatavoties Līgo svētkiem. Izbaudi nedēļas nogali un esi atbildīgs, apmeklējot publiskus pasākumus...

«Atvērtās dienas laukos» 10.-13. jūnijā Balvu novadā un tuvākajā apkārtnē Ziemeļlatgalē

No 10. līdz 13. jūnijam visā Latvijā ar īpaši sagatavotām programmām, degustācijām, atlaidēm ražojumu iegādei un citiem piedāvājumiem...

Signe Meirāne: Vai sācies Latvijas pārtikas produktu «zelta laikmets»?

“Rimi Gardēde”, izsmalcinātu garšu eksperte Signe Meirāne pauž viedokli par to, kādēļ izvēlēties vietējo ražojumu...

Trīs gardas idejas īpašajām Māmiņdienas brokastīm

Maija sākumā, svinot Māmiņdienu, īpaši novērtējam rūpes un maigumu, ko mūsu mammas mums izrāda, tāpēc vēlamies viņas palutināt...

Kas izgudroja mūsu mīļākos našķus?

Lielākā daļa no mums var iztēloties ka šefpavārs vai uzņēmējs bezgalīgi eksperimentē, lai izveidotu un atklātu perfektu sastāvdaļu simfoniju. Tomēr tādus pasaulslavenus ēdienus kā čīzburgerus, kartupeļu čipsus un kukurūzu pārslas ir izdevies paga

Laiks bērnam pašam gatavot brokastis: 3 recepšu idejas

Bērni jau no mazotnes jāradina ēst brokastis.  Kad ir īstais brīdis uzticēties un ļaut bērnam pašam tās gatavot...

Sēklu maizes klaips uz balta galdauta: «Gemoss» vadītājas Ievas Treijas recepte

Maijā, kad svinam Latvijas neatkarības atjaunošanai veltītos baltā galdauta svētkus, mums būs iespēja galdā likt sātīgu un veselīgu maizes klaipu...

Gruzīnu tradicionālā virtuve – bez piemērota vīna neiztikt

Tagad, kad pasaules iepazīšana joprojām ir ierobežota, mēs varam ļauties ceļojumam garšas pasaulē...

Vitamīnu bumba šķīvī: kā likt organismam sasparoties pavasarī?

Tā sauktais pavasara nogurums pēc ziemas sezonas piemeklē daudzus, un roka tā vien stiepjas pēc uztura bagātinātājiem, jo lielākoties pēkšņo enerģijas trūkumu un nomāktību norakstām uz vitamīnu trūkumu...

10 aizraujošas grāmatas tiem, kam patīk ceļot

Ceļojumā vienmēr atrodas kāda lieka stunda, neatkarīgi no tā, vai esat lidmašīnā, lidojot pāri...

Aicina uz Annas Pannas vieslekciju par apzinātas ēšanas paradumiem

13. aprīlī plkst. 18:00 Biznesa augstskola Turība aicina uz populārās latviešu bloga “Anna Panna” īpašnieces vieslekciju “Apzinātā virtuve”...

Izdots recepšu krājums «Latgales pavārgrāmata»

Prast gatavot ēst – tā ir liela vērtība, jo ēdiens ir ne vien neatņemama ikdienas sastāvdaļa, bet arī svētki ir skaistāki un īpašāki, ja tajos ir klāts bagātīgs galds...

Kabatas izmēra palīgi virtuvē: kā viegli pagatavot restorāna cienīgu maltīti

Par laimi, mūsdienu tehnoloģijām attīstoties neticamā ātrumā, paplašinās arī iespējas, kā mājas apstākļos pagatavot restorāna cienīgu maltīti viegli un ātri...

Lieldienu noskaņa Daugavpils Tūrisma informācijas centrā

Vienības laukumā var aplūkot košas svētku olas. Rīgas ielā ir izrotāti koki: to zaros ne vien izkārtojās Lieldienu neatņemams atribūts, bet arī apmetās neparasti putni...

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.44660306sec.