šefpavāri.

Apskatām 201 - 240 no 422 vārdam 'šefpavāri'

Otro gadu Vecrīgā notiks ielu ēdiena festivāls

Sestdien, 13. janvārī, Vecrīgā otro gadu notiks ielu ēdiena festivāls jeb Riga Street food festival, kurā piecpadsmit Rīgas restorānu...

Vai lidmašīnā var prasīt papildporciju ēdienam?

Šajā rakstā, protams, nerunāsim par lidsabiedrībām, kur par ēdienu paredzēts maksāt - t.i., Ryanair, airBaltic, Wizzair...

Aicinām apmeklēt Raimonda Zommera vieslekciju «Dzīve ar smaidu»

Trešdien, 29.novembrī, plkst. 18.00 notiks Biznesa augstskolas Turība organizētā vieslekcija...

Ar sapni par savu restorānu – jurisprudences studentes Montas stāsts

“Esmu pilnīgi droša, ka tuvāko piecu gadu laikā atvēršu savu restorānu,” ar smaidu sejā apgalvo Monta Meiere...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie dizaina viesnīcas «MaMa» direktores Ilzes Kikstes-Vaivaras

Jūrmalā meklējamās dizaina viesnīcas «MaMa» direktore Ilze Kikste-Vaivara saredz...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie burgernīcas «Street Burgers» vadītāja Aleksandra Vēvera

Aleksandrs Vēvers Islandes ceļojumā pagaršojot īpaši kvalitatīvu burgeru, izlēma, ka arī Rīgā...

Rīgas restorānos godam noritējusi Putras nedēļa

Putras nedēļa Rīgas restorānos noritēja par godu Starptautiskajai Putras dienai, kas visā pasaulē tiek svinēta 10.oktobrī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

Jau nākamnedēļ - Rīgas restorānu nedēļa

Jau nākamnedēļ (9. - 15. oktobris) vairums Rīgas labāko restorānu vērs savas durvis īpašam pasākumam - Rudens Rīgas restorānu nedēļai...

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

Aptauja: Ko Rīgas svētku restorānā saviem apmeklētājiem piedāvāja labākie Rīgas restorāni?

Sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu Rīgas svētku laikā Spīķeru laukumā durvis vēra "Rīgas svētku restorāns"...

Ceturto gadu Rīgā tiks atvērts lielākais brīvdabas restorāns

Sestdien, 19.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā, sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu durvis vērs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Noskaidros labāko naktsmītni un ēdināšanas uzņēmumu Ventspilī

Ventspilī aktīvi turpinās vasaras tūrisma sezona, kuras laikā gan viesi no Latvijas, gan ārvalstīm apmeklē Ventspili, lai pilnvērtīgi atpūstos un...

Vai zini kādas ir gardēžu tendences šai vasarai?

Vasara ir kā radīta baudai - gardas maltītes, pastaigas gar jūras krastu un šalcošs priežu mežs. Perfekti pagatavots ēdiens sniedz nepieciešamo enerģijas lādiņu, laba kompānija lieliski uzlabo garastāvokli, bet apkārtējā vide iedvesmo jauniem s

Uzzini, kuras pasaules pilsētas ir draudzīgākās vegāniem un veģetāriešiem

Cilvēkiem, kuri ikdienā piekopj veģetāriešu vai vegānu ēšanas paradumus, ceļošana var izvērsties par visai satraucošu

Valmierā aicina uz ceļojumu garšu pasaulē – «Gardēžu pils»

Vārti, kas ved Valmieras vecpilsētā un muzeja teritorijā, vienu dienu – 29.jūlijā – kļūs par robežšķirtni starp tagadni un pagātni, ikvienu interesentu ievedot "Gardēžu pilī"...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 07.07.2017 - 09.07.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

Dikļu pils Sajūtu festivāls – izcils muzikāls un gastronomisks baudījums

8.jūlijā Dikļu pilī notiks jau ceturtais Mūzikas Mini Festivāls, kura ideja šogad konceptuāli uzlabota – krāšņais mūzikas notikums papildināts ar gastronomisko baudījumu, par ko rūpēsies divi izcili šefpavāri visas dienas garumā...

Jaunpienācēji piesaka konkurenci ilggadējiem Ventspils ēdinātāju konkursa dalībniekiem

Vērtēšanai šogad izvēlēti 50 Ventspils ēdināšanas uzņēmumi, starp kuriem ir gan apmeklētāju jau ilgstoši iecienīti uzņēmumi, gan pavisam jauni...

12 soļos no kulinārijas iesācēja līdz virtuves profesionālim

Kulinārija pēdējos gados noteikti ir kļuvusi par iecienītu hobiju daudziem jauniešiem, taču kā pavārmākslas entuziastam atšķirties no citiem un sevi padarīt par odziņu uz kūkas? Gatavojoties kulinārijas šovam Samsung Galaxy Dream Chef, 12 padomu

Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?

Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela. Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā jaunas, inovatīvas

Dodies ekskursijā kā Portugāļu karaļi pirms 120 gadiem - arī šogad Portugālē kursēs ekskluzīvs vilciens

Karaliskais vilciens, kas smalkas atpūtas cienītājiem piedāvā ekskursiju cauri Portugāles skaistākajām vietām: no ostas pilsētas Porto līdz Douro ielejai, arī šogad...

Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?

Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi – un arī viņu ēstgrib

Aicina pieteikties jauniešus pirmajam Baltijas mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef

Jaunieši, kuru sirdslieta ir ēdiena gatavošana, baudīšana vai izzināšana, līdz 28. jūnijam ir aicināti pieteikties pirmajam Baltijas mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef...

14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā

Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi būs pārbaudījumi dalībniek

Nedēļas nogalē norisināsies Siguldas novada svētki

Šajā nedēļas nogalē – no 26. līdz 28.maijam – ar plašu programmu tiks svinēti Siguldas novada svētki "Siguldai 810. Mūsu uzvaras", piedāvājot izcilu kultūras baudījumu.

Viedoklis: Ko restorāni dara ar pāri palikušo pārtiku un kā izvairās no pāri palikumiem?

Protams, nekad nevarēs pilnīgi precīzi noteikt, cik daudz pārtikas produkti konkrētajai dienai būs nepieciešami, jo nevar skaidri zināt – cik klientu būs restorānam. Tāpēc Travelnews.lv taujāja restorānu šefpavāriem, kā viņi nosaka, k

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.05.2017 - 14.05.2017

Iesākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

Pirmdien, 8.maijā, iesākusies vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 46 Rīgas restorāni. Atzīmējot Eiropas gastronomijas reģiona titulu, šefpavāri tās radījuši atbilstoši konceptam "Ar dabu

Viedoklis: Ko restorāni saviem viesiem piedāvā Lieldienu laikā?

Svētki nav iedomājami bez svētku galda un maltītēm, tāpēc arī tuvojošo Lieldienu dēļ Travelnews redakcija vērsās pie pāris iecienītāko Rīgas restorānu šefpavāriem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Viedoklis: Kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji?

Pie labas maltītes pieder arī labs un atbilstošs dzēriens. Lai noskaidrotu kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji, Travelnews.lv redakcija lūdza vairāku restorānu šefpavāriem un vadītājiem pastāstīt par dzērienu izvēles tendencēm.

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Kuldīgā pirmo reizi norisināsies restorānu nedēļa «Kuldīgas garša»

Izbaudīt “Kuldīgas garšu” aicina Restorānu nedēļa, kas notiks no 13. līdz 19. martam. Pirmajā Restorānu nedēļā...

Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā

Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna Latvijā 2016” titulu...

Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā

Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...

Izzini gastronomijas noslēpumus Valmiermuižas Garšu amatnīcā

Garšu amatnīca ir īsts gardēžu piedzīvojums, kur ikviens Valmiermuižas Alus virtuves viesis varēs izzināt gastronomijas meistarības no labākajiem Latvijas...

Notiks «Bauskas patriotiskā kafejnīcu nedēļa»

No šī gada 16. līdz 26.februārim Bauskas Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar septiņiem Bauskas un apkārtnes ēdināšanas uzņēmumiem organizēs

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.46665192sec.