201.
Otro gadu Vecrīgā notiks ielu ēdiena festivāls
(04/01/2018 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 13. janvārī, Vecrīgā otro gadu notiks ielu ēdiena festivāls
jeb Riga Street food festival, kurā piecpadsmit Rīgas restorānu...
202.
Vai lidmašīnā var prasīt papildporciju ēdienam?
(18/12/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Šajā rakstā, protams, nerunāsim par lidsabiedrībām, kur par ēdienu
paredzēts maksāt - t.i., Ryanair, airBaltic, Wizzair...
203.
Aicinām apmeklēt Raimonda Zommera vieslekciju «Dzīve ar smaidu»
(23/11/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Trešdien, 29.novembrī, plkst. 18.00 notiks Biznesa augstskolas Turība
organizētā vieslekcija...
204.
Ar sapni par savu restorānu – jurisprudences studentes Montas stāsts
(03/11/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
“Esmu pilnīgi droša, ka tuvāko piecu gadu laikā atvēršu savu restorānu,”
ar smaidu sejā apgalvo Monta Meiere...
205.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie dizaina viesnīcas «MaMa» direktores Ilzes Kikstes-Vaivaras
(02/11/2017 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūrmalā meklējamās dizaina viesnīcas «MaMa» direktore Ilze Kikste-Vaivara saredz...
206.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie burgernīcas «Street Burgers» vadītāja Aleksandra Vēvera
(26/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Aleksandrs Vēvers
Islandes ceļojumā pagaršojot īpaši kvalitatīvu burgeru, izlēma, ka arī Rīgā...
207.
Rīgas restorānos godam noritējusi Putras nedēļa
(16/10/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Putras nedēļa Rīgas restorānos noritēja par godu Starptautiskajai Putras
dienai, kas visā pasaulē tiek svinēta 10.oktobrī...
208.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma
(12/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Artūrs Birnbaums
Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...
209.
Jau nākamnedēļ - Rīgas restorānu nedēļa
(04/10/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau nākamnedēļ (9. - 15. oktobris) vairums Rīgas labāko restorānu
vērs savas durvis īpašam pasākumam - Rudens Rīgas restorānu nedēļai...
210.
Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?
(13/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās
diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...
211.
Aptauja: Ko Rīgas svētku restorānā saviem apmeklētājiem piedāvāja labākie Rīgas restorāni?
(21/08/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu Rīgas
svētku laikā Spīķeru laukumā durvis vēra "Rīgas svētku restorāns"...
212.
Ceturto gadu Rīgā tiks atvērts lielākais brīvdabas restorāns
(19/08/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 19.augustā, Rīgas svētku ietvaros Spīķeru centrālajā laukumā,
sadarbojoties Rīgas labākajiem restorāniem, jau ceturto gadu durvis vērs...
213.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera
(03/08/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...
214.
Noskaidros labāko naktsmītni un ēdināšanas uzņēmumu Ventspilī
(02/08/2017 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
Ventspilī aktīvi turpinās vasaras tūrisma sezona, kuras laikā gan viesi
no Latvijas, gan ārvalstīm apmeklē Ventspili, lai pilnvērtīgi atpūstos
un...
215.
Vai zini kādas ir gardēžu tendences šai vasarai?
(01/08/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Vasara ir kā radīta baudai - gardas maltītes, pastaigas gar jūras krastu
un šalcošs priežu mežs. Perfekti pagatavots ēdiens sniedz nepieciešamo
enerģijas lādiņu, laba kompānija lieliski uzlabo garastāvokli, bet
apkārtējā vide iedvesmo jauniem s
216.
Uzzini, kuras pasaules pilsētas ir draudzīgākās vegāniem un veģetāriešiem
(28/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Cilvēkiem, kuri ikdienā piekopj veģetāriešu vai vegānu ēšanas paradumus, ceļošana var izvērsties par visai satraucošu
217.
Valmierā aicina uz ceļojumu garšu pasaulē – «Gardēžu pils»
(13/07/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Vārti, kas ved Valmieras vecpilsētā un muzeja teritorijā, vienu dienu –
29.jūlijā – kļūs par robežšķirtni starp tagadni un pagātni, ikvienu
interesentu ievedot "Gardēžu pilī"...
218.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 07.07.2017 - 09.07.2017
(08/07/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...
219.
Dikļu pils Sajūtu festivāls – izcils muzikāls un gastronomisks baudījums
(08/07/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
8.jūlijā Dikļu pilī notiks jau ceturtais Mūzikas Mini Festivāls, kura
ideja šogad konceptuāli uzlabota – krāšņais mūzikas notikums papildināts
ar gastronomisko baudījumu, par ko rūpēsies divi izcili šefpavāri visas
dienas garumā...
220.
Jaunpienācēji piesaka konkurenci ilggadējiem Ventspils ēdinātāju konkursa dalībniekiem
(05/07/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vērtēšanai šogad izvēlēti 50 Ventspils ēdināšanas uzņēmumi, starp kuriem
ir gan apmeklētāju jau ilgstoši iecienīti uzņēmumi, gan pavisam jauni...
221.
12 soļos no kulinārijas iesācēja līdz virtuves profesionālim
(28/06/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Kulinārija pēdējos gados noteikti ir kļuvusi par iecienītu hobiju
daudziem jauniešiem, taču kā pavārmākslas entuziastam atšķirties no
citiem un sevi padarīt par odziņu uz kūkas? Gatavojoties kulinārijas
šovam Samsung Galaxy Dream Chef, 12 padomu
222.
Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?
(27/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela.
Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un
lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā
jaunas, inovatīvas
223.
Dodies ekskursijā kā Portugāļu karaļi pirms 120 gadiem - arī šogad Portugālē kursēs ekskluzīvs vilciens
(20/06/2017 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Karaliskais vilciens, kas smalkas atpūtas cienītājiem piedāvā ekskursiju
cauri Portugāles skaistākajām vietām: no ostas pilsētas Porto līdz
Douro ielejai, arī šogad...
224.
Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?
(15/06/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie
omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā
atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi –
un arī viņu ēstgrib
225.
Aicina pieteikties jauniešus pirmajam Baltijas mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef
(15/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jaunieši, kuru sirdslieta ir ēdiena gatavošana, baudīšana vai
izzināšana, līdz 28. jūnijam ir aicināti pieteikties pirmajam Baltijas
mēroga kulinārijas šovam – Samsung Galaxy Dream Chef...
226.
14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā
(09/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas
posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem
pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi
būs pārbaudījumi dalībniek
227.
Nedēļas nogalē norisināsies Siguldas novada svētki
(27/05/2017 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Šajā nedēļas nogalē – no 26. līdz 28.maijam – ar plašu programmu tiks
svinēti Siguldas novada svētki "Siguldai 810. Mūsu uzvaras", piedāvājot
izcilu kultūras baudījumu.
228.
Viedoklis: Ko restorāni dara ar pāri palikušo pārtiku un kā izvairās no pāri palikumiem?
(24/05/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Protams, nekad nevarēs pilnīgi precīzi noteikt, cik daudz pārtikas
produkti konkrētajai dienai būs nepieciešami, jo nevar skaidri zināt –
cik klientu būs restorānam. Tāpēc Travelnews.lv taujāja restorānu
šefpavāriem, kā viņi nosaka, k
229.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 12.05.2017 - 14.05.2017
(13/05/2017 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
230.
Iesākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa
(13/05/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Pirmdien, 8.maijā, iesākusies vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa. Tās
laikā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 46 Rīgas restorāni. Atzīmējot
Eiropas gastronomijas reģiona titulu, šefpavāri tās radījuši atbilstoši
konceptam "Ar dabu
231.
Viedoklis: Ko restorāni saviem viesiem piedāvā Lieldienu laikā?
(14/04/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētki nav iedomājami bez svētku galda un maltītēm, tāpēc arī tuvojošo Lieldienu dēļ Travelnews redakcija vērsās pie pāris iecienītāko Rīgas restorānu šefpavāriem...
232.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā
(13/04/2017 06:28)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...
233.
Viedoklis: Kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji?
(10/04/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pie labas maltītes pieder arī labs un atbilstošs dzēriens. Lai
noskaidrotu kādus dzērienus izvēlas restorānu apmeklētāji, Travelnews.lv
redakcija lūdza vairāku restorānu šefpavāriem un vadītājiem pastāstīt
par dzērienu izvēles tendencēm.
234.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
235.
Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)
(01/03/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas
gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...
236.
Kuldīgā pirmo reizi norisināsies restorānu nedēļa «Kuldīgas garša»
(27/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Izbaudīt “Kuldīgas garšu” aicina Restorānu nedēļa, kas notiks no 13. līdz 19. martam. Pirmajā Restorānu nedēļā...
237.
Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā
(24/02/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā
labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna
Latvijā 2016” titulu...
238.
Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā
(24/02/2017 05:38)
[lv]
Skatīt vairāk
Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...
239.
Izzini gastronomijas noslēpumus Valmiermuižas Garšu amatnīcā
(17/02/2017 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Garšu amatnīca ir īsts gardēžu piedzīvojums, kur ikviens Valmiermuižas
Alus virtuves viesis varēs izzināt gastronomijas meistarības no
labākajiem Latvijas...
240.
Notiks «Bauskas patriotiskā kafejnīcu nedēļa»
(14/02/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
No šī gada 16. līdz 26.februārim Bauskas Tūrisma informācijas centrs
sadarbībā ar septiņiem Bauskas un apkārtnes ēdināšanas uzņēmumiem
organizēs