Pavārs.

Apskatām 201 - 240 no 254 vārdam 'Pavārs'

Caviar Club šefpavārs: Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni

Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach Hotel restorāna...

Caviar Club šefpavārs: Truša kāja sautēta baltvīnā ar olīvām, pasniegta ar saceptiem penne makaroniem

Tuvojoties Lieldienām, Baltic Brach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis piedāvā receptes...

Intervija: Steiku Haoss šefpavārs Kristaps Sīlis atklāj steiku lieliskās garšas noslēpumus

Steiki, steiki, steiki... Vienlaikus tik ļoti zināmie, bet tomēr vēl īsti neatklātie...

Vecrīgas restorāns Le Dome piedāvā jaunas garšas nianses - Foto

40 bildes. Restorāna Le Dome šefpavārs Salvis Putāns atklāj no jauna garšas nianses, kuras rosina jebkuru gardēdi...

Restorāna Gourmand šefpavārs pārsteidz ar jaunu ēdienkarti

No pagājušās ceturtdienas, 2013. gada 14. februāra viesnīcas Elizabete restorāns Gourmand...

Cotton šefpavārs un līdzīpašnieks Heinrihs Erhards maksimāli izmanto vietējos produktus

Aizvien populārāk kļūst uzturā lietot sezonas un vietējos produktus...

Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons dalās pieredzē par restorāna aizkulisēm

Restorāns Bibliotēka No1 pārsteigs gan internacionālas virtuves, gan pašmāju virtuves cienītājus...

Turkish Airlines papildina floti ar 200. lidmašīnu

Pagājušajā desmitgadē Turcijas nacionālā lidsabiedrība Turkish Airlines ir bijusi viena no uzlecošajām zvaigznēm pasaules aviācijā, un tā joprojām...

"Gardajās dienās Centrāltirgū" gardumi gandrīz no visas pasaules

Mārtiņdienas tirgus ietvaros pirmo reizi notiks "Gardās dienas Centrāltirgū". Radošā un jautrā atmosfērā...

Pavāri cīnās par labākā titulu Riga Food izstādē - Foto

52 bildes. Uz šo konkursu bija pieteikušies vairāk kā 15 dalībnieki, no kuriem par Gada labākā pavāra titulu sacentās astoņi finālisti...

Pavāru klubs nosaka Latvijas 2012. gada labākos pavārus - Foto

40 bildes. Rīgas restorānā «Bibliotēka N°1» 07.08.2012 pulcējās Latvijas pavāru ģilde, lai noteiktu labāko pavāru...


Pēc rekonstrukcijas Vecrīgas sirdī atveras restorāns «Melnā kaķa mājas restorāns» - Foto

52 bildes. Restorāna īpašnieks Edgars Beitāns un šefpavārs Andrejs Kudravecs ir ielikuši daudz pūļu, lai jaunais...

Noskaidros 2012. gada Latvijas labāko pavāru

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo...

Brisele pasludinājusi 2012. par laba ēdiena gadu

Beļģijas galvaspilsētā Briselē 2012.gads pasludināts par laba ēdiena gadu, kura ietvaros notiks gan dažādas meistarklases un citi sarīkojumi...

Šefpavārs Andis Aldersons pārsteidz Old City restorānā Vecrīgā

Četrzvaigžņu viesnīcas Old City restorāna, Vecrīgā lepnums ir šefpavārs Andis Aldersons. Old City savā...

Restorāna Bergs šefpavārs stažējās pie izcila Francijas virtuves meistara

Viesnīcas Hotel Bergs šefpavārs Kaspars Jansons mēneša garumā papildināja savu pieredzi pie...

«Riga Food» noskaidros 2011.gada Latvijas labāko pavāru un pavārzelli

8.septembrī notiks konkurss „Latvijas pavārzellis 2011” un 9. septembrī - “Latvijas 2011.gada pavārs”...

Dikļu pils rīko vērienīgus dārza svētkus - Foto

48 bildes. 14.08.2011 Dikļu pils aicināja uz dārza svētkiem. Par viesu labsajūtu rupējās Dikļu pils kolektīvs, TDA Gauja, šefpavārs Valters Zirdziņš un...

Ar pasākumu Jēkabpilī savu piecu gadu jubilejas turneju uzsāks «Lielā Ēdamiela»

Pasākums "Lielā Ēdamiela”, kas ieguvis savu popularitāti kā neparastu ēdienu un našķu iepazīšanas...

Darbu atsākusi Dikļu pils vasaras terase

Kopš pagājušās piektdienas darbu uzsākusi Dikļu pils vasaras terase. Šogad pils šefpavārs Valters Zirdziņš viesiem ir sagatavojis dažādus kulinārus pārsteigumus...

Naukšēnu jērs Dikļu pils vasaras terasē

Meklējot iespēju papildināt Dikļu pils vasaras terases ēdienkarti ar kvalitatīvu vietējo jēru, pils šefpavārs Valters Zirdziņš nonāca līdz...

Izcili Latvijas steiki Dikļu pils vasaras terasē

Pāris mēnešus atpakaļ, vienā no laikrakstiem publicētajā intervijā ar Dikļu pils šefpavāru Valteru Zirdziņu, viņš izteicās, ka...

Lidsabiedrības airBaltic biznesa klases ēdienus prezentē Mārtiņš Rītiņš - Foto

Fotogalerijā: 20 bildes. Lidsabiedrība airBaltic un šefpavārs Mārtiņš Rītiņš prezentē biznesa klases ēdienus...

Šefpavārs Ēriks Dreibants atklāj laba laika pavadīšanas telpu «Viesistaba Kazarmās» - Foto

Fotogalerijā: 40 bildes. 16.03.2011 Jēkaba kazarmās ir atvēries jauns un interesants projekts...

Restorāna Kaļķu vārtu šefpavārs Raimonds Zommers iesaka karstos dzērienus svētkiem

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja Raimondu Zommeru, mūsdienu latviešu virtuves restorāna...

Par jaunumiem restorānā Kaļķu vārti vēsta šefpavārs Raimonds Zommers

Mēs esam mūsdienu latviešu virtuves restorāns un uzsvars tiek likts Latvijas izcelsmes produktiem...

Viens no Latvijas atzītākajiem šefpavāriem pārceļas no Rīgas uz laukiem

Turpmāk viens no Latvijas atzītākajiem šefpavāriem Ēriks Dreibants, kustības Mūsdienu Latvijas virtuves...

Restorāna Le Dome šefpavārs Alex Ziļuks atklāj e-virtuvi

Restorāna Le Dome šefpavārs Alex Ziļuks atklāj e-virtuvi. «Lai arī mana ikdiena paiet restorāna Le Dome virtuvē...

Labākā Latvijas pavāra gods aizceļo uz restorānu Kaļķu vārti - Foto

Fotogalerijā: 24 bildes 2010. gada 10. septembrī Latvijas Pavāru klubs noteica konkursā labāko pavāru - Viesturu Lasmani...

Zaķskābeņu zupu iesaka restorānu Kaļķu vārti un Kannas šefpavārs Ēriks Dreibants

Pavasarī no dabas jāņem labākais un veselīgākais un tieši skābeņu laiks ir īstais laiks, kad palutināt organismu...

Vieglā skābeņu zupa pavasarim - iesaka restorāna Fīlings šefpavārs

Restorāna Fīlings šefpavārs iesaka Travelnews.lv lasītājiem lielisku skābeņu zupas recepti. Nepieciešamās...

Londonā zeļ nelegālie pagrīdes restorāni

Viesi sēž restorānā un zina, kur guļ šefpavārs. Viņi zina arī to, kā izskatās pavāra vannasistaba, kādas grāmatas noliktas uz viņa naktsgaldiņa un ka uz poda malas tualetē sēž...

Šefpavārs Luke Tipping iepazīstina ar angļu brokastu moderno versiju - Fotogalerija

Fotogalerijā: 10 bildes 2009.gada 9.septembrî, restorānā “Nekādu problēmu” tika organizēta meistarklase nozares profesionāļiem – pavāriem, šefpavāriem un citiem nozares interesentiem. Meistaklasi vadīja – Luke Tipping, restorāna “Simpsons” še

Latvijas labākais pavārs 2009 ir noskaidrots izstādē Riga Food 2009 - Fotogalerija

Fotogalerijā: 16 bildes Pavāru kluba tituls ''Latvijas 2009. gada pavārs'' tika noskaidrots 11.09.2009 pārtikas izstādē Riga Food 2009. Konkursā piedalījas pazīstamu restorānu 8 pavāri un viņus vērtēja šefpavāri no Francijas, Itālijas...

Restorāns iesaka zemenes tagad un citas ogas vēlāk - Fotogalerija

Fotogalerijā: 20 bildes Restorāns Kaļķu vārti iesaka baudīt zemenes ar dzirkstošo vīnu Procecco Moscato Rose Varaschin, taču pēc zemeņu sezonas sekos citas ogas. Šefpavārs Ēriks Dreibants akcentē moderno latviešu virtuvi...

airBaltic ēdienkarti biznesa klasei piedāvā Mārtiņš Rītiņš

Latvijas aviosabiedrības airBaltic biznesa klases pasažieriem slavenais Latvijas šefpavārs Mārtiņš Rītiņš izveidojis jaunu ēdienkarti, kurā dominē ekoloģiski produkti, ko piegādā zemnieki no vietējām saimniecībām. Ēdiena sagatavošana pēc Mārtiņa

Restorāns iL Capitano pulcē gardēžus uz vakariņām - Fotogalerija

Fotogalerijā: 20 bildes Restorāna iL Capitano šefpavārs Andris Rūmītis un īpašnieks Jānis Tērauds aicināja maija beigās gardēžus uz īpašu vakaru, kura laikā varēja iepazīties un nogaršot meistara darbus no vietējiem produktiem...

Eiropas Parku dienai veltīta mākslas izstāde Rāznas nacionālajā parkā

Dabas skaistākās vietas nav sarindojamas rekordu sarakstos. Gandrīz katrai ainavai ir sava īpaša pievilcība, ko veido noteikti apstākļi, klimatiskais režīms, augu un dzīvnieku valsts. Dabas skaistumu atklāt, saskatīt un saudzēt nu jau gadsimta garumā pal

Labākais restorāns pasaulē – El Bulli

Londonā notikai pazīstamā izdevuma Restaurant Magazine balvu pasniegšana ceremonija, kurā par labāko pasaules restorānu tika nosaukts Spānijas restorāns El Bulli. Šis restorāns šo godu izpelnījās jau ceturto gadu pēc kārtas. Restorāna El Bulli īpašnie

Itālijā būs picu automāti

Itāļu uzņēmējs Klaudio Torgele ir izgudrojis pasaulē pirmo picu automātu - Let's pizza, kurš varēs sagatavot svaigu picu. Itāļu pavāru pret šo izgudrojumu attiecas mierīgi, paziņojot, ka to, ko gatavo automāts, nekad nevarēs salīdzināt ar to, ko gatav

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::1.97897506sec.