gaļa.

Apskatām 201 - 240 no 1460 vārdam 'gaļa'

Travelnews.lv sadarbībā ar «Itaka» iepazīst Albāniju: Atbildes uz lasītāju jautājumiem

 Zinot, ka esmu Albānijā tūroperatora “Itaka” infotūrē, kur kopā ar Latvijas tūrisma aģentiem valsti iepazīst arī Lietuvas kolēģi, saņemu daudzus jautājumus no lasītājiem...

35% uzskata, ka alus vislabāk sader ar sieru, 62% - ar ķiploku grauzdiņiem

35% aptaujāto norāda, ka alus vislabāk sader ar sieru, 62% uzskata, ka to labāk baudīt ar ķiploku grauzdiņiem, 71% dod priekšroku alus baudīšanai ar grilētu gaļu...

Dace Šķēle: Alus no rudzu maizes – seno tradīciju un mūsdienu risinājumu apvienojums

Pastāv uzskats, ka senatnē alus darīts tieši no maizes – ir dažādas teikas par to, ka alus radies nejauši, no maizes, kas salijusi un uzrūgusi...

Dodies Baltijas jūras garšu ceļojumā: iepazīsti Klaipēdas un Ķīles bagātīgo kulināro mantojumu

Kas gan būtu ceļojums bez vietējās virtuves iepazīšanas? Sātīgu un sildošu ēdienu cienītājiem piemērots galamērķis būs Lietuvas ostas pilsēta Klaipēda vai...

Kādam alum dodam priekšroku – 53% izvēlētos no rudzu maizes raudzētu alu

53% aptaujāto dotu priekšroku alus, kas raudzēts no rudzu maizes, bet 35% izvēlētos medalu. Vēl 16% respondentu norādījuši, ka dotu priekšroku alum ar karameļu garšu, bet...

10 padomi veselīgākam pavasarim un vasaras sākumam

Pamazām tuvojas gada siltā sezona – laiks, kad aizvien vairāk brīžu tiks pavadīts ārā. Tādēļ, lai pilnvērtīgi sagaidītu un izbaudītu pavasara atgriešanos...

Veselīgi padomi grila sezonai. Iesaka speciālisti

Atnākot siltajam un saulainajam laikam, arvien vairāk vēlamies uzturēties svaigā gaisā, tai skaitā – grilējot gardus ēdienus. Kā saplānot grila maltīti...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīstina ar TOP5 lietām, kas noteikti jāizbauda Turcijā

Atpūta Vidusjūras krastā, labs ēdiens, smaidīgi cilvēki... Bet tas nebūt nav viss, kas noteikti jāizbauda Turcijā...

Kas jāzina par kolagēnu un kā neapjukt tā plašajā klāstā? Konsultē speciālisti

Kolagēnu saturoši uztura bagātinātāji pēdējos gados ir kļuvuši īpaši populāri gan skaistumam – ādas, matu un nagu stiprināšanai, gan locītavu atbalstam...

7 mīti par Turciju: būs pārsteigti pat tie, kas domā, ka zina visu par šo valsti

Turcija ir viena no visvairāk apmeklētajām valstīm pasaulē un arī viens no latviešu iecienītākajiem atpūtas galamērķiem. Varens klāsts vēsturisku vietu...

Mātes diena Rīgas Zoodārzā

13. un 14. maijā Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā svētkos sumināsim mammas – apskati zoodārza iemītniekus un tiec pie bezmaksas momentfoto īpašā Mātes dienas rāmītī...

Receptes: alus kā papildinājums arī desertiem

Lai gan varētu šķist, ka alus ir dzēriens, kas lieliski papildina tikai sātīgus gaļas ēdienus vai maltīti, kas gatavota uz grila, patiesībā to var baudīt arī kopā ar desertiem...

Muzeju nakts 13.maijā Preiļu novadā

Muzeju nakts tradīcija aizsākusies 1999. gadā Francijā, tās mērķis – iepazīstināt ar muzejiem arī tos iedzīvotājus, kuri ikdienā muzejus neapmeklē...

Augšdaugavas novadā atklāj jauno tūrisma sezonu

Lielbornes muižā norisinājās Augšdaugavas novada pašvaldības iestādes “TAKA” organizētais “Tūrisma uzņēmēju pikniks”...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» apskata ekskluzīvas ģimenes viesnīcas un uzzina, kur mitinās futbola klubu prezidenti

27. aprīlis izvērtās gana darbīgs mums – tūroperatora “Coral Travel” organizētajai infotūres dalībniekiem. Jau no paša rīta izrakstījāmies no fantastiskās “Ela Excellence” viesnīcas...

Šefpavārs Lauris Aleksejevs biroju kompleksā «Verde» atvērs jaunu restorānu «Dia 36.line»

Veselīgs un baudāms ēdiens ir neatņemama ne vien kvalitatīvas dzīves, bet arī produktīvas darba dienas sastāvdaļa. Tamdēļ biroju komplekss "Verde"...

Jelgavas un tās apkārtnes šefpavāri aicina uz «BaudĒšanas dienām»

No 11. līdz 23.aprīlim Jelgavā un tās apkārtnē notiks “BaudĒšanas dienas”, lai iedzīvotājus un viesus vilinātu iepazīt jaunas garšas kādā no Jelgavas un...

Marta Mackeviča: restorāna «Seasons» jaunā ēdienkarte apvieno vairākus mākslas veidus

Glezniecība ir viens no populārākajiem tēlotājmākslas veidiem, un arī gardu un skaistu ēdienu radīšana ir māksla...

Izgaršo pavasari Valmieras Restorānu nedēļā!

Saules stariem sildot siltāk un spožāk, seja atplaukst smaidā un tā vien kārojas ieviest pavasarīgu košumu ne tikai savā ikdienā, bet arī uz šķīvja...

«Baltic Beach Hotel & SPA» aicina uz Lieldienu svinībām

Svētku nedēļas nogalē viesnīca „Baltic Beach Hotel & SPA” aicina lielus un mazus nosvinēt Lieldienas, baudot ģimenisku atpūtu, pavasarīgas pastaigas un nesteidzīgas maltītes...

Pieredzes stāsts: Turcija vietējo iedzīvotāju acīm

Turcija ir viens no populārākajiem pavasara un vasaras ceļojumu galamērķiem, kur šobrīd, kā stāsta tūroperatora “Novatours” pārstāve Diāna Alisoglu...

Rīgas Zoodārza pavasara vēstnesis – mišmi takinu mazulis

2023. gada 14. martā, vienu dienu pēc mišmi takinu dāmas Afrodītes pirmās dzimšanas dienas svinībām, baram pievienojies viņas mazais brālis – takinu mazulis...

Travelnews.lv redaktore: Ja būtu iespēja, no Anglijas atvestu arī augļus, dārzeņus un gaļu

Pēc pandēmijas Apvienotajā Karalistē viesojos pirmo reizi. Bet pirms tās apceļotas pilsētas un ciemi teju visā Karalistē, un atmiņā bija saglabājies stereotips...

Sieviešu dienas un citi nedēļas nogales pasākumi Tukuma pusē

Saskaņā ar populāro sieviešu izteikto frāzi “Man nav, ko vilkt mugurā!”, jebkuriem svētkiem jāgatavojas savlaicīgi, tāpēc iesakām jau tagad – ieplānot savu Sieviešu dienas īpašo...

Tenerife no A līdz Z: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo salu

Spānijas sala Tenerife pēdējos gados latviešiem kļūst par arvien populārāku galamērķi, lai aizbēgtu no ziemas un pārlieku lēnu nākošā pavasara...

Travelnews.lv redaktore: Kad kaulos atgriežas siltums, bet cenas Francijā vairs nepārsteidz

Lai gan šeit nav sniega, aukstums ņem “līdz kaulam”, un vienīgā vieta kur paglābties, ir gultā zem segas...

Kas jāņem vērā, ievērojot gavēni? Iesaka speciālisti

Tuvojoties pavasarim, arvien vairāk cilvēku sāk ievērot dažādus organisma atslodzes pasākumus, piemēram, pavasara kūres vai dažādas diētas...

Nākot uz Tropu mēnesi zoodārzā, apsveic arī gaviļniekus!

Februāra pašā izskaņā, Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā notiek rosība ne tikai Tropu mājā, kur apmeklētāji aicināti iepazīties ar Tropu mēneša ekspozīciju...

Uztura speciāliste Lizete Puga: Vidusjūras ēdienkartes karaliene ir olīveļļa

Vidusjūras ēdienkarte ir viena no iecienītākajām visā pasaulē. Daudzkārt pētīta tās pozitīvā ietekme uz cilvēka ķermeņa un mentālo pašsajūtu, un to apstiprina arī...

Meten’s brauca Rēzeknē

Svētdien, 19. februārī no plkst. 10.00 līdz 15.00 visi aicināti uz Meteņdienas gadatirgu Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā, kur jautri pavadīsim ziemu un...

Mazliet pikantas vakariņas, ar ko 20 minūtēs pārsteigt mīļoto!

Kā pārsteigt mīļoto ar mazliet savādākām un daudzveidīgām vakariņām? Sarīko tako vakariņas! Svarīgi, ka šādām vakariņām sagatavoties var vienkārši un ātri...

Outlet ciematā durvis vērusi grila kafejnīca «Ranchero 36.line»

Viens no Latvijas vadošajiem šefpavāriem un restorāna 36.līnija līdzīpašnieks Lauris Aleksejevs outlet ciematā Piņķos atklājis grila kafejnīcu “Ranchero 36.line”, kur...

Pulcējot teju 6000 gardēžus, Siguldā aizvadīta gardēžu festivālu «Ziemas garšu svinēšana»

Sestdien, 28. janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī jau piekto gadu norisinājās lielākais Siguldas gastronomijas festivāls “Ziemas garšu svinēšana”, pulcinot...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Gardēžu festivāla «Ziemas garšu svinēšana» restorānu un šefpavāru piedāvājums

Tuvojoties šī mēneša gardēžu visgaidītākajam notikumam – gastronomiskajam festivālam “Ziemas garšu svinēšana” –, aicinām jau tagad...

Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī. Iesaka uztura speciāliste

Janvāris viennozīmīgi ir jaunu apņemšanos mēnesis. Vairums cilvēku pēc Vecgada svētkiem izvirza sev mērķi – jaunajā gadā sākt jaunu dzīvi...

Jēkabpils novadā radīts jauns pārtikas produkts tiem, kas dodas dabā

Bioloģiska saimniecība SIA “Spāres-L”, kas saimnieko Jēkabpils novada Elkšņu pagastā, radījusi jaunu produktu – garšīgu un barojošu zupu...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs pirmo reizi rīko EAZA starptautisko konferenci

Pirmo reizi Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs rīko EAZA (Eiropas Zooloģisko dārzu un akvāriju asociācija) zooloģisko dārzu dzīvnieku barošanas konferenci...

Outlet ciematā tapis jauns restorāns

 “Via Jurmala Outlet Village” iepriecina ar jaunumu – durvis vēris jauns restorāns “Ranchero 36.line”...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.11935186sec.