jauna ēdienkarte.

Apskatām 201 - 240 no 346 vārdam 'jauna ēdienkarte'

LIELĀ INTERVIJA ar Jāni Pinni, «Dome Hotel & SPA» direktoru un LVRA prezidentu

BalticTravelnews.com viesis Jānis Pinnis tūrismā notiekošo spēj labi raksturot gan kā...

Londonā tiks atvērts restorāns kailiem cilvēkiem

Jaunajā Londonas restorānā pie garderobes jums liks novilkt vairāk drēbes, kā tikai...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 22.04.2016 - 24.04.2016

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...   

Retorānā «Fifty Six°N Twenty Four°E» ienāk krāsainas pavasara vēsmas

Ilze Preisa mākslu ir studējusi gan Latvijā gan ārzemēs, Latvijas un Berlīnes Mākslas Akadēmijā. Autores darbi...

Viedoklis: Vai Latvijas viesnīcās ir svari, kurus var izmantot bagāžas masas kontrolei?

Tuvojas karstā tūrisma sezona – vasara, kad daudzi dodas ceļojumos. Tie, kas ceļo ar bagāžu un...

Viedoklis: Kad restorānos mainās ēdienkartes?

Sekojot līdzi gadalaikiem un to tendencēm, arī restorāni pielāgo savas ēdienkartes viesu vēlmēm, piedāvājot...

Dikļu pils marta beigās piedāvā īpašu veselības kūri dāmām

Pamodies no ziemas miega, dabas spēks asnos un pumpuros flirtē ar sauli. Šo atkal atmošanās mirkli...

Rīgā tiks atvērts pirmais robata restorāns Baltijā

Latvijas galvaspilsētas restorānu saimei martā piepulcēsies pirmais robata grila restorāns un...

Latvijā šodien atzīmē Sveču dienu

Sveču dienā iesvētītas sveces aizdedzināja mājās negaisa, slimību, arī radību gadījumos...

Populāri Latvijas restorāni dalās ar svētku mielasta receptēm

Svētkos mazliet vairāk kā ikdienā gribas veltīt laiku nesteidzīgai baudīšanai. Gribas izgaršot svētkus gan...

Kurzemes tūrisma balvas «Lielais Jēkabs 2015» ieguvēji noskaidroti!

Šlokenbekas muižā tika pasniegtas Kurzemes Tūrisma asociācijas kvalitātes balvas "Lielais Jēkabs 2015"...

Radisson Blu Hotel Latvija izsludina konkursu ar iespēju laimēt ekskluzīvu pasākumu 500 eiro vērtībā

Radisson Blu Hotel Latvija 27. stāvā jau pavisam drīz tiks jaunatklāta pasākumu telpa. Tās pilnai gatavībai...

Jauns maršruts - Ryanair sāk lidojumus no Rīgas uz Berlīni

Zemo cenu lidsabiedrība Ryanair 2015. gada  27. oktobrī  atklāj jaunu maršrutu Rīga–Berlīne, kurā lidojumi...

Ar austerēm, šampanieti un iecienītiem dīdžejiem restorāns «Grande Brasserie Riga» atklāj ballīšu sezonu!

Vēl nesen ar skaļu un izsmalcinātu burziņu, plašu...

Berga Bazārā atklāta rudens pasākumu sezona

Skaņu un garšu apvienojums rada patiesi svētku noskaņu visām maņām. Atklāta rudens pasākumu sezona Berga Bazārs (Bergs Bazaar) Seko līdzi iknedēļas ...

Šonedēļ Tervetē atklās restorānu, viesnīcu un alusdarītavu «Zoltners»

Teiksmainākajā Zemgales novadā, Tērvetē, atklāšanas svētkus svinēs lielisks restorāns...

Vidusjūras atmosfēra pašā Rīgas sirdī

Aizvien straujāk tuvojas garie rudens vakari, no kuriem aizbēgt piedāvā restorāns "Granada". Jau šodien oficiāli savas durvis vērs Vidusjūras...

Sāksies Gastronomijas festivāls

Sāksies Gastronomijas festivāls, kas jau ceturto gadu atklās starptautisko pārtikas izstādi "Riga Food" un priecēs gardēžus visā Latvijā! Vairāk nekā...

Skolnieku Luīzes un Ernesta intervija par angļu valodas nometni Maltā

Reklāmraksts. Katru gadu desmitiem jauniešu un viņu vecāku izvēlas vasaras brīvlaikā apvienot patīkamo ar lietderīgo...

Rīgas restorānu nedēļa – garšu kārpiņu piedzīvojums un iespēja izglītoties

Gardēžiem Pavasara Rīgas restorānu nedēļas laikā ir dota lieliska iespēja apciemot Rīgas restorānus un...

Ryanair ziņo par strauju pasažieru pieaugumu un aviokompānijas attīstības plāniem

Zemo cenu aviokompānija Ryanair paziņojis par strauju pasažieru pieaugumu šī gada marta mēnesī...

Rīgā ir atvērts lielākais «Optibet» sporta bārs Latvijā

Piektdien, 20. martā, pirmos apmeklētājus sāka uzņemt Latvijā lielākais Optibet sporta bārs. Trīs stāvi, populāru sporta...

Uz Šarlottes brīvdienām aicina Dikļu pilī

Pamodies no ziemas miega, dabas spēks asnos un pumpuros flirtē ar sauli. Šo atkal atmošanās mirkli saklausīt, izdzīvot...

Neaizstājami produkti sievišķīgai ēdienkartei

Pavasarim tuvojoties, LIDO Uztura skolas vadītāja Alise Kindzule aicina sievietes rūpēties par savu pašsajūtu un skaistumu...

Viesnīcas Avalon Hotel restorānā darbu sācis šefpavārs Egils Grīnfelds

Pavasaris nāk ar pārmaiņām arī viesnīcā ''Avalon Hotel'' (www.hotelavalon.eu) – tagad...

Dikļu pils gardēžu restorānā atvērta jauna ēdienkarte

Sākot ar šo nedēļas nogali, Dikļu pils restorāns saviem apmeklētājiem piedāvā izbaudīt jaunu, izsmalcinātu ēdienkarti...

7 nepieklājīgas lietas, ko neapzināti dari svētku viesībās

Ir viegli sev atzīt, ka esi ideāls ballītes viesis - vienmēr ierodies ar smaidu, uzmani savu alkohola patēriņu un turies...

Sagaidi maģisku Jauno gadu kopā ar Islande Hotel

Jaunais gads ir laiks, kad vēlams sanākt kopā un atminēties visu iepriekšējā gadā piedzīvoto. Tas ir laiks, kad dzimst jauni sapņi un cerības...

Aviokompānija Qantas cer revolucionizēt ēdināšanu lidmašīnā

Austrālijas aviokompānija "Qantas" plašākai publikai atklājusi detaļas par savu jauno ēdienkarti, kas, šķiet, varētu...

Rīgā atvērts jauns koncepta projekts – veikals, bistro, vīna bārs Elkor Food & Wine

Vēsturiskajā Brīvības bulvāra  19. ēkā, pašā Rīgas sirdī ar lielisku skatu uz Basteja bulvāri un Brīvības pieminekli...

Leģendu naktī notiks brīnumi pilīs un muižās

Turpinot aizsākto Leģendu nakts tradīciju, arī šogad, 25.oktobrī, savas durvis vērs Latvijas pilis un muižas dažādos...

Brokastis viesnīcas numurā paver lielākas ēdiena izvēles iespējas

Maltītes ieturēšanas vietai liela daļa atpūtnieku piešķir būtisku nozīmi. Vietas izvēle daudzkārt...

Jauna Francijas aviokompānija piedāvā lidojumus tikai biznesa klasē

Francijas lidsabiedrība "La Compagnie", kas savu darbību uzsāka vien pirms dažiem mēnešiem...

Daumants Kalniņš un Ieva Kemlere ļaujas garšas baudām Gastronomijas festivālā

Talantīgais džeza dziedātājs Daumants Kalniņš kopā ar šarmanto dejotāju Ievu Kemleri Gastronomijas festivālu...

«Riga Food 2014» – no lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskam baudījumam

Vērienīgas nozares uzņēmumu un organizāciju ekspozīcijas, atraktīvi pavāru, konditoru, bārmeņu...

Tiks noteikts «Latvijas atzītākais medus 2014»

Izstādē ''Riga Food 2014'' Ķīpsalā tiks apbalvoti konkursa ''Latvijas atzītākais medus 2014'' laureāti. Kuri šogad tie būs? Aicinām...

Ukraina savas produkcijas popularizēšanai Eiropā izvēlas «Riga Food 2014»

Par spīti karam un ekonomiskajai nestabilitātei Ukrainā, Baltijas lielākajā pārtikas izstādē ''Riga Food 2014'' no 4. līdz 7. septembri...

Apceļo Gulbenes pilsētu un novadu

Vasara ir pašā pilnbriedā un pašvaldības aģentūra ''Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs'' vēl ikvienam atpūsties...

Tikai biznesa klase: Francijā startē jauna aviokompānija «La Compagnie»

Sākot no jūlija, avioreisus no Parīzes uz Ņuarku plāno uzsākt jauna lidsabiedrība "La Compagnie", kas īpaša ar...

Lido atdzīvina skābputru un rada īpašu «Līgo Spēka dzērienu»

Līgo ir vieni no lustīgākajiem latviešu svētkiem. Tomēr pieredze rāda, ka danči un rotaļas no saules rieta...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.60174179sec.