koncepts.

Apskatām 201 - 240 no 341 vārdam 'koncepts'

Kurshi Hotel & SPA,

«Kaķu tantes» sarosās - Tokijā kursē kaķēnu vilciens

Japāna jau šobrīd pasaulē ir zināma, jo tajā ir izveidotas kaķu kafejnīcas - jebšu kafejnīcas, kur ikviens var doties...

Meklējot tapas Seviļā...

Esot Spānijā - un īpaši Seviļā, jāaizmirst par "Mišelin" zvaigznēm apbalvotiem restorāniem...

Kā šīs vasaras laikapstākļi ietekmē SPA apmeklējumu - intervija ar «ESPA Riga» direktori Aigu Lapiņu

Vasara šogad Latvijā ir... Nu, ir tāda, kāda ir. Nesen laika ziņu eksperti paziņoja, ka līdz šim bijušas tikai divas pilnīgi sausas dienas - pārējās ir līņājis. Tomēr vasara ir tieši tas laiks, kad mēs "izpakojamies" no savām ziemas

Cēsiniece Sigita Klētniece par Cēsu pilsētas svētkiem, Cēsīm un cēsiniekiem

Tūrisma uzņēmuma un pasākumu vadītāja Sigita Klētniece par Cēsu pilsētas svētkiem, programmu un pašiem cēsiniekiem...

Viedoklis: Kas ir pieprasītākie ali Vecrīgā?

Kuram gan negaršo alus. Alus ir īsts latviešu dzēriens – un tā tas, visdrīzāk, vienmēr arī būs! Tomēr, pasaulei ejot uz priekšu – mūsu dzērienkartē ienāk citu valstu ali, citas garšas, citas pieredzes. Tāpēc vēlējāmies noskaidrot...

Dikļu pils Sajūtu festivāls – izcils muzikāls un gastronomisks baudījums

8.jūlijā Dikļu pilī notiks jau ceturtais Mūzikas Mini Festivāls, kura ideja šogad konceptuāli uzlabota – krāšņais mūzikas notikums papildināts ar gastronomisko baudījumu, par ko rūpēsies divi izcili šefpavāri visas dienas garumā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Hotel TIA» direktores Ingas Cinītes

Hotel TIA direktore Inga Cinīte viņas vadītajai trīszvaigžņu viesnīcai ir atradusi savus klientus, nodrošinot stabilu noslodzi visam gadam. Protams, vasarā ceļotāju ir vairāk, bet nesezonā savu pienesumu sniedz tuvumā eso

1.jūnijā Rīgā atklās jauna koncepta restorānu – «Cut»

Ceturtdien, 1. jūnijā, Rīgā, viesnīcā "Radisson Blu Elizabete" tiks atklāts jauna koncepta restorāns "Cut", kura viesiem katra apmeklējuma reizē būs iespēja "nopelnīt" īpašu restorāna atzinību...

Tapusi īsfilma par tūrisma iespējām Burtnieku novadā

Burtnieku novada pašvaldība jaunās aktīvā tūrisma sezonas sākumā laidusi klajā tūrisma īsfilmu. Tās vadmotīvs ir...

Zināma «Maģiskās sajūtu nakts» programma

Sestdien, 6. maijā Valmierā, Gaujas stāvo krastu Sajūtu parkā, otro reizi notiks jaunās sezonas atklāšanas pasākums "Maģisko sajūtu nakts", kurā no...

Viedoklis: Vai latvieši atbilst pieņēmumam un ir «mājās sēdētāji» - restorānu pieredze!

Nereti nākas dzirdēt, ka latvieši ir tādi "mājās sēdētāji" un pārsvarā gatavo un ēd mājās. Vai tā patiešām ir – to jautājām tiem, kas ikdienā strādā ēdināšanas nozarē...

Viedoklis: Pēc kādiem kritērijiem viesnīcas izvēlas savu numuriņu dizainu un iekārtojumu?

Kā veidojies viesnīcas dizains? Kas ir tie pamatkritērīji pēc kuriem veidojat numuriņu dizainu un iekārtojumu...?

Atvaļinājums fitnesa nometnē – iespējams, labākais jūsu dzīvē

Bieži vien notiek tā – pavasarī cilvēki cītīgi iespringst, lai ar diētu un vingrinājumu palīdzību uzlabotu

Kaut kas neticams – pieprasīti kļūst ceļojuma imitēšanas pakalpojumi

Ceļot, neizejot no savas istabas … mājas apstākļos radīt sev ilūziju par atrašanos ceļojumā, turklāt samaksājot...

Dikļu pilī šovasar būs Sajūtu festivāls

8. jūlijā Dikļu pilī notiks pasākums ar īpašu auru, kurā nesteidzīgi baudīt lielisku mūziku burvīgā pils parka atmosfērā. Senatnīgais parks piešķir mūzikai īpašu skanējumu, ko...

Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?

Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam

Baltijas izturības čempionāts uzņem apgriezienus

Autošosejas sacensības Latvijā un Baltijā pēdējos gados piedzīvo atdzimšanu, kas apvienojumā ar pasaulē augošo...

SPA – tā ir labākā dāvana pavasara svētkos

Esam noilgojušies pēc saules un košām emocijām, kuras tik ļoti pietrūka pelēkajos ziemas mēnešos.  Tādēļ vislabākā dāvana gaidāmajos pavasara...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

«Lielajā dzintarā» tiks atskaņota unikāla koncertprogramma

Sestdien, 18.februārī pulksten 16 koncertzālē “Lielais dzintars” solista Jāņa Šipkēvica, orķestra “Rīga” un ģitārista Matīsa Čudara izpildījumā tiks atskaņota...

Dikļu pilī notiks gastronomiskā misija "Alnis"

Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 10.02.2017 - 12.02.2017

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

Latvijas labākie šefpavāri Dikļu pilī piedāvā apmeklēt gastronomisko misiju „Alnis”

Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...

Ar ielu ēdienu festivālu atklāts Eiropas gastronomijas reģions 2017

Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, notiek pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|. Pasākums ir ļoti plaši apmeklēts -   līdz plkst. 16:00 to

Hipiju vāģis ar jauniem apgriezieniem - aplūko jauno ID Buzz

Vācu autoražotājs pasaulei atklāj futūristisku interpretāciju savam klasiskajam II tipa busiņam. 

Jau rīt notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls

Rīt, 14. janvārī, Rīgā, Kaļķu un Vaļņu ielu krustojumā Vecrīgā, no plkst. 14.00 līdz plkst. 20.00 notiks pirmais Rīgas ielu ēdiena festivāls |Stāsts: Ziema|...

2017.gads Siguldā tiek veltīts gastronomijai

Šogad izbaudīsim plašu gastronomijas aktivitāšu klāstu par godu Rīgas – Gaujas reģiona iegūtajam titulam „Eiropas gastronomijas reģions 2017”...

2017.gads aizritēs Eiropas gastronomijas reģiona zīmē

Gastronomijas tradīciju, ēdienu dažādības saglabāšana un Latvijas dabas velšu izmantošana, stiprinot Gaujas Nacionālo parku kā tūrisma galamērķi un parādot...

Ar Rīgas ielu ēdiena festivālu atklās Eiropas gastronomijas reģionu 2017

2017.gada 14. janvārī, atklājot Rīgas - Gaujas reģiona titulu Eiropas gastronomijas reģions 2017, Rīgā notiks līdz šim vēl nebijis pasākums gardēžiem...

LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru

Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...

LIELĀ INTERVIJA ar Valteru Zirdziņu, restorāna «Valtera restorāns» šefpavāru

Šefpavārs Valters Zirdziņš kā galveno prioritāti redz izteiktu garšu, gardu ēdienu un patiesu produktu stāstu, ir sava veida lauku labumu jeb, kā pats saka...

Tiek uzsākta biļešu tirdzniecība ceļojumiem ar Tallink jaunāko kuģi Megastar

Biļešu tirdzniecība ceļojumiem ar Tallink kuģu flotes jaunāko dalībnieku, ko piegādās Meyer Turku kuģubūvētava...

Iepazīsti vairākus apbalvojumus ieguvušo eko-māju Irekua Anati

Irekua Anati  atrodas Avandaro, Valle de Bravo, Meksikā un šī privātmāja ir domāta ģimenēm, kuras vēlās justies tuvāk dabai. Māja ir celta 2016.gadā un...

7 Amerikas arhitektūras balvas saņēmēji 2016.gadā

Ikgadējā Amerikas arhitektūras balvas žūrija nesen atklāja, pēc viņu domām, labākos internacionālos projektus vairāk nekā 40 disciplīnās...

Vaiva Ribaka: Padomi, lai Helovīna ballīte izdotos!

Pasākumu plānošana un organizēšana ir šobrīd pasaulē straujāk augošā nozare, to apzinās arī jaunieši, kuri izvēlējušies apgūt šīs prasmes profesionālā līmenī...

Igaunija nāk klajā ar vēl nebijušu ceļojumu plānotāju ģimenēm - #kidsknowbEST (video)

„Kids Know Best” jeb „Bērni zina labāk” ir jauns rīks, kurā bez maksas ikvienam interneta lietotājam pieejams Igaunijas tūrisma oficiālajā mājaslapā...

LIELĀ INTERVIJA ar Tomas A. Svieka (Thomas A. Swieca), Radisson Blu Daugava Hotel jaunā ģenerāldirektora

Kopš 2016. gada 1. augusta Rezidor Hotel Group ir iecēlusi Tomasu A. Svieku Radisson Blu Daugava Hotel ģenerāldirektora amatā Rīgā, Latvijā...

LIELĀ INTERVIJA ar Ivetu Sprūdžu, «Hotel Bergs» un «Rūmenes muižas» direktori

“Hotel Bergs” – pieczvaigžņu viesnīca galvaspilsētā, “Rūmenes muiža” – tās privātā lauku rezidence Kurzemē, kuru direktore Iveta Sprūdža dara visu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.87923098sec.