pagatavošana.

Apskatām 201 - 240 no 660 vārdam 'pagatavošana'

Valmierā aicina uz krāšņu Ziemassvētku tirdziņu

Priežu čiekuri veselībai, garšaugu maisījumi svētku galda meistarstiķiem, zāļu tējas un dzērieni, iesildoties...

5 lietas, ko Tu nezināji par tortiļām un to pasniegšanu

Tortiļu pagatavošana padara īpašu gan ikdienas, gan svētku maltīti, un, pieaugot šī ēdiena popularitāte...

Latvieši iegūst 2. vietu Eiropas lielākajās kafijas grauzdētāju sacensībās (video)

Kalve ir kafijas nozares profesionāļu radīta grauzdētava Latvijā, ar mērķi stiprināt un attīstīt...

Kristīne Virsnīte: ceļojumā labāk uzsmērēt līdzi paņemto maizīti vai «frī» uzcept pašiem

Doties ceļojumā kopā ar ģimeni ir ne tikai lielisks piedzīvojums, bet tas prasa arī rūpīgu sagatavošanos...

Uzzini, ko ir vērts kaut reizi nobaudīt ceļojuma laikā

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka...

10 restorāni Igaunijā, kuros baudīt tradicionālu igauņu virtuvi

Šis saraksts ar 10 restorāniem, kuros iespējams baudīt klasisku igauņu virtuvi, noderēs, ja vēlies nogaršot...

Tukuma pusē gaidāma leģendām apvīta nedēļas nogale

Oktobra pēdējā nedēļas nogalē ar dažādiem pasākumiem arī Tukuma puses pilīs un muižās tāpat kā visā...

«Latvijas balzams» atzīmēs Ekskursiju centra pirmo pusgadu ar īpašu piedāvājumu

Šajā zīmīgajā dienā būs iespējams piedalīties īpašā ekskursijā, kuras laikā Latvijas pirmā...

Rīgā norisināsies bezalkoholisko kokteiļu konkurss «Monin Junior Cup 2019»

Konkurss norisināsies "classic" kategorijā, un tajā aicināti piedalīties Latvijas profesionālās izglītības iestāžu...

Starbucks® We Proudly Serve šobrīd pieejams uz visiem Tallink Grupas pasažieru kuģiem

Tallink Grupa ziņo, ka tā ir pabeigusi Starbucks® We Proudly Serve koncepta ieviešanu visā kompānijas...

Rīgā pilnā sparā rit gardēžu iecienītā Rīgas restorānu nedēļa

Kā ierasts, Rīgas restorānu nedēļa, ir domāta ne vien izsmalcinātiem gardēžiem, bet ikvienam rīdziniekam un...

Uzzini, kādus kārdinošus gardumus jums sola Grieķijas virtuve

Viens no populārākajiem šīs vasaras ceļojumu galamērķiem ir Grieķija - gan kūrorti kontinentālajā daļā, gan daudzās

Daudzviet Latvijā ieskandina Putras dienu

Oktobris jau tradicionāli ir kļuvis par Putras mēnesi, kura ietvaros skolās notiek putras stundas, putras...

Rīgā sākas gardēžu iecienītā Rīgas restorānu nedēļa

Kā ierasts, Rīgas restorānu nedēļa, ir domāta ne vien izsmalcinātiem gardēžiem, bet ikvienam rīdziniekam un...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Bali

Eksotiskā un spožā Bali sala ir īsts dārgakmens, kas mirdz Indonēzijas arhipelāga kronī. Sala, kas ir...

Latvijas galvaspilsētā notiks viens no valsts grandiozākajiem kultūras notikumiem

Latvijas galvaspilsētā notiks viens no valsts grandiozākajiem kultūras notikumiem, kas būs vienlaicīgs ar...

Rīgā atklāj Baltijā lielāko «Marriott» tīkla viesnīcu

Viesus cienāja ar tradicionālām Spāņu un īpaši svētkiem pagatavotām tapām, kuras ikdienā viesi var nobaudīt...

Brīvdabas muzejā lielus un mazus aicina uz «Amatu dienu. Spēļu un rotaļu dienu»

Pasākuma viesiem būs iespēja satikt seno amatu meistarus, izmēģināt spēkus ar senajiem darba rīkiem, iepazīt...

Izstādē «Riga Food 2019» varēs nobaudīt daudzus jaunus produktus

Saldā torte no kabačiem, mārrutku etiķis ar čili, alus ar pienu, visātrāk pagatavojamais olu kultenis...

Restorāns «Simmer» piedāvā recepti vasarīgās noskaņās

Jūrmalas restorāna "Simmer" nosaukumā slēpjas ēdiena pagatavošanas māksla. Mirkli pirms...

Aģes ezera krastā atklāj jaunu atpūtas vietu «Zaltes»

Ainaviskā vietā ovālā Aģes ezera krastā pieejama jauna vasaras atpūtas vieta - viesu nams "Zaltes", kur...

Iepazīsti Igaunijas un Latvijas skaistākos parkus un dārzus akcijā «Atvērtās dienas Dārza pērlēs»

Akcijas "Atvērtās dienas Dārza pērlēs" ietvaros vairāk nekā 30 parku un dārzu saimnieki...

Cēsīs «Livonijas garša» viesmīlības pieturvietās piedāvās Hanzas laikam raksturīgu cienastu

Sestdien, 20. jūlijā, Cēsu pilsētas svētku “Cēsis 813” laikā, kas būs sākušies jau 19. jūlijā un turpināsies līdz 21. jūlijam ar devīzi...

5 neparastas vietas Latvijā, kur vasarā pavadīt brīvdienas

Vieni vasaru mēra atvaļinājumos, bet citi – piedzīvojumos. Ne vienmēr atpūtai varam izbrīvēt...

Trīs vasarīgas pastas salātu idejas maltītēm svaigā gaisā

Sākoties vasarai, pienācis īstais laiks ieviest jaunu ēšanas paradumu un doties baudīt...

Resto-Rātors ielūdz uz gardēžu svētkiem «Gourmet Fair»

Ikvienu sagaidīs gardumu un izklaides pilna programma tradīcijām bagātajā gardēžu pasākumā...

Rīgā norisināsies līdz šim lielākais Lietuviešu gadatirgus Latvijā

Festivāla "Manas Tēvzemes krāsas" ietvaros tirgus apmeklētājus priecēs Lietuvas deju kopienas un...

10 ēdieni, kuri pavisam noteikti jānogaršo Spānijā

Spānija ir kontrastu zeme un tas izpaužas arī nacionālās virtuves izveidē, ko ietekmējušas...

Vai zini, kas ir korejiešu vitamīnu un enerģijas avots kimči?

Pat ja Korejas virtuve kā tāda jums ir pilnīga terra incognita, par kimči iespējams būsit dzirdējuši...

Kā nepārēsties Baltā galdauta svētkos?

Tuvojas maija gaidīto brīvdienu laiks un skaistie Baltā galdauta svētki, kas pamazām kļūst par...

Dīvaini likumi un aizliegumi Amerikas Savienotajās Valstīs

Pasaulē pastāv dažādas lietu kārtības un likumi, kas palīdz veidot un sakārtot ikdienas dzīvi...

Pilnā sparā rit Pavasara «Rīgas restorānu nedēļa»

Šajā pavasarī uzsvars tiks likts uz pavasara garšu paleti – restorāni gatavos ēdienu, sekojot šī...

Iepazīsti neparastas un īpatnējas naktsmītnes Igaunijā

Kāpēc gan nakšņošanai rezervēt parastu istabu, kad jūsu nākamā ceļojuma naktsmītne var būt...

Rīgā notiks Pavasara «Rīgas restorānu nedēļa»

Rīgā notiks Live Rīga organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā Restorānu...

Garšu ceļojums: Kanēļmaizīšu smarža sākas Indonēzijā

Pasaulē kanēli pazīt ļoti sen. Kanēlis vairākkārt ir piesaukts Bībelē, ēģiptieši to izmantoja iebalzamēšanai...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Kāpostu vīstoklis, rasols un šašliks - kā mainījusies Latvijas virtuve 100 gados?

Raksturojot ēdienu tradīcijas no desmitgades uz desmitgadi, var redzēt, ka ar pirmās desmitgades ...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.11229396sec.