recepte .

Apskatām 201 - 240 no 892 vārdam 'recepte '

Ēdienu pārpalikumu pagatavošanā Baltijā populārākās ir veģetārās un makaronu receptes

Gadumijas svētki aizvadīti, taču vēl aizvien par tiem atgādina gan pārtikas krājumi ledusskapī, gan gluži svaigās apņemšanās šogad ēst mazāk vai veselīgāk...

Aptauja: Pēdējā gada laikā 4 no 10 Latvijas iedzīvotājiem sākuši vairāk rūpēties par imunitāti

Pēdējo 12 mēnešu laikā kopumā 41% Latvijas iedzīvotāju ir sākuši vairāk rūpēties par savu imunitāti...

Skolēnu brīvlaikā izmēģini multfilmu varoņu ēdienkarti

Skolēnu brīvlaiks vienmēr šķiet pārāk īss, un gribētos to pastiept nedaudz garāku, tāpēc Rimi Bērniem eksperti iesaka saplānot dažādas interesantas aktivitātes...

Kā sarūpēt un iesaiņot paštaisītas, ēdamas svētku dāvanas – receptes un padomi

Tuvojoties svētkiem, tik daudz kas vēl jāpaspēj, tostarp jāizdomā, ko dāvināt saviem mīļajiem...

Aptauja: 37% Latvijas ģimeņu maltītes gatavo kopā ar bērniem

Maltītes gatavošana ģimenei var būt jauks iemesls kopā būšanai ar pilngadīgiem un nepilngadīgiem bērniem, kuri dzīvo kopā ar vecākiem...

«Grand Hotel Kempinski» Riga prezentē Ziemassvētku ēdienkarti

Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga norisinājās Ziemassvētku piecu kārtu ēdienkartes prezentācija...

Valmieras novada vietvārdi receptēs

Valmieras novads izceļas ar savu kulināro mantojumu, it sevišķi ar to, ka daudziem ēdieniem un dzērieniem doti vietvārdu nosaukumi – Valmiera, Rūjiena, Rūja, Strenči, Salaca, Gauja, Burtnieki, Matīši u.c...

3 interesantas lietas par asinsdesām

Asinsdesas ir tradicionāls ēdiens Latvijas un citās Eiropas virtuvēs, kā arī tās pazīst Amerikā, Āzijā un pat Āfrikā...

«Zaļo sertifikātu» šogad saņēmušas 25 lauku tūrisma saimniecības un ēdināšanas uzņēmumi

Lauku tūrisma saimniecības un ēdināšanas uzņēmumi, kuri vēlas apliecināt savu videi draudzīgo saimniekošanu un sagaidīt zaļi domājošus viesus, atpazīstami pēc ”Zaļā sertifikāta”...

Alus mājbrūvētājus no visas Baltijas aicina pieteikties konkursam «Mežpils prove 2022»

Alus darīšanas entuziasti un mājbrūvētāji aicināti piedalīties ikgadējā konkursā “Mežpils prove 2022”...

Kā atrast savu labāko kafijas garšu mājās?

Kafijas krūze, kas skrienot no punkta A uz punktu B, paņemta tuvākajā Narvesen ir kļuvusi par urbānā dzīves veida neatņemamu sastāvdaļu...

Karstvīna vietā miestiņš – kā baudīt alu ziemā?

Domājot par alu, mēs nereti iztēlojamies norasojuši glāzi ar aukstu dzērienu karstā vasaras dienā, tomēr alu var baudīt arī gada aukstajos mēnešos...

Svaigi spiestas sulas: piecas receptes veselībai un imunitātei

Rudens sezonā mums plašā klāstā pieejami visdažādākie augļi un dārzeņi, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām...

Aicina piedalīties Laimes recepšu grāmatas tapšanā

Garda maltīte, pastaiga svaigā gaisā, vakars ģimenes lokā, veiksmīga darba diena vai uzvara loterijā – tās ir tikai dažas no lietām, kas mūs dara laimīgus, bet ir vēl tik daudz citu. Katram no mums ir atšķirīga izpratne par laimi un dažādas lietas...

Gastronomiskais transfērs cauri Baltijai jaunajā pavārgrāmatā «Baltic Chefs»

«Baltic Chefs» komanda ir nostrādājusi proaktīvi — šī gada vasarā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā notika fotosesijas pavārgrāmatai, kuras pamatā ir 90 Baltijā zināmu šefpavāru receptes...

VIDEO: Spokaini gardumi: sāļas raganu slotas, mūmijas un zaļā pasta ar acīm

Šogad, kad valstī esošās situācijas dēļ jāpaliek mājās, Rimi Bērniem eksperti ir sagatavojuši trīs īpašas un gardas receptes, ar ko savus mājiniekus pārsteigt un varbūt pat nedaudz nobiedēt...

«Cēsu alus» piedāvā divus sezonālus porterus

Oktobrī tirdzniecības vietās pieejami divi jauni Cēsu alus portera ali - Cēsu Premium Baltijas porteris un Brūža alus aveņu porteris...

Aktivitātes ķermeņa un prāta labsajūtai rudens drūmajā periodā

Ir dienas, kad rudenīgie laikapstākļi liek mainīties arī mūsu garastāvoklim, dienās, kad nespīd saule un īsti neko negribas darīt, kā tikai gulšņāt...

Šefpavārs Tomass Godiņš Krāslavā nodod latgaliešiem pavārmākslas noslēpumus

Vadot savu uzņēmumu, ir svarīgi nepārtraukti attīstīties: interesēties par nozares jaunākajām tendencēm, uzlabot darbības kvalitāti, papildināt savu piedāvājumu...

«Cēsu alus» brūvētie ali saņem prestižā konkursa «World Beer Awards» apbalvojumus

“Cēsu alus” brūvētie ali saņēmuši četrus apbalvojumus - “Cēsu Premium” alus atzīts par “Valsts uzvarētāju” lāger alus kategorijā, savukārt...

Zvaigznes virtuvē – kuras slavenības prot lieliski gatavot?

Tomēr ir zvaigznes, kas pārsteidz ne tikai ar brīnišķīgu balsi vai aktierprasmēm, bet arī ar zināšanām kulinārajā mākslā...

Dobeles Kultūras centrā prezentē pazīstamā maizniekmeistara grāmatu «Maizes tēva stāsti un receptes» - Foto

15 bildes. Dobeles Kultūras centrā atver pazīstamā maizniekmeistara Aigara Opihtina grāmatu «Maizes tēva stāsti un receptes»...

Pavāru labākās receptes uzzini virtuves sarunās «Riga Food» viesistabā

9. un 10. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food 2021” Ķīpsalā būs atvērtā tipa virtuve un omulīgi iekārtota viesistaba...

Gulbene gatavojas Mājas kafejnīcu dienai

Gulbenē un Druvienā 4.septembrī norisināsies Mājas kafejnīcu dienas pasākums, kas apmeklētājiem būs kā lielisks piedzīvojums garšu pasaulē...

Kas jauns Latvijas garšu pasaulē? Atklāj izstādē «Riga Food 2021»

Olu saldējums, latviešu toniks, circeņu desiņas, čiekuru šokolādes, ēdamas krūzītes, vegānisks burgers un majonēze…

Sentēvu recepte nav nepieciešama – lai brūvētu alu, vajag vēlmi eksperimentēt

Sākotnēji, ražojot nelielus apjomus, var iztikt arī bez dārgām iekārtām, galvenais, lai būtu vēlme eksperimentēt un draugi, kas gatavi palīdzēt un degustēt gala rezultātu, norāda Mājbrūvētāju konkursa "Mežpils prove” uzvarētājs Sandis Bērziņš

Preiļu novada mājas kafejnīcas gatavojas viesu uzņemšanai

Šogad Mājas kafejnīcu dienas Viduslatgalē, t.sk. Preiļu novadā, norisināsies no 13. – 14. augustam. Preiļu novadu pārstāvēs septiņas mājas kafejnīcas...

Mājas kafejnīcu dienu gardumi Viduslatgalē 13. un 14. augustā

Katrs, kurš ir bijis Latgalē, zina, ka šeit var garšīgi un sātīgi paēst. Turpinot labākās tradīcijas, Viduslatgales saimnieki aicina ciemos...

«Jautrais futbolists» – tapusi jauna alus šķirne

“Futbols bez alus ir… dambrete,” brīdi apdomājot teic JFC “Jelgava” prezidents Ainārs Tamisārs...

Kabaču laiks ir klāt! Kā tos veselīgi un garšīgi pagatavot?

Aizvien lielāku popularitāti gardēžu vidū iemanto kabaču ēdieni, īpaši šobrīd – kabaču sezonas pilnbriedā. Tādēļ, domājot par veselīgām...

Jau septembrī zaļajā režīmā gardēžus pulcēs «Riga Food 2021» Ķīpsalā!

Šogad Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde “Riga Food 2021” norisināsies trīs dienas – no 9. līdz 11. septembrim – Starptautiskajā...

Populārākā pasaules virtuve Latvijā - Itālijas ēdieni

Nekas nav tik mierinošs kā mīļākais bērnības ēdiens, ko gatavojusi mamma vai ome, tomēr Latvijas iedzīvotāji labprāt skatās arī pāri...

Ceļo ar garšu Vidusdaugavā!

Lai garšām pildīts ceļojums Tevi atved uz Vidusdaugavu – te likteņupes Daugavas vidusposmā, gluži kā plūstoši ūdeņi, kopā savijušies seši novadi...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas nedēļas nogalei

Klāt jau pirmā jūlija nedēļas nogale un otrais vasaras mēnesis ir sācies. Izmanto laiku lietderīgi, izbaudi vasaras pilnbriedu un esi atbildīgs...

Komanda no Latvijas strādā pie nebijuša kulinārijas projekta Baltijas mērogā

Šī gada rudenī veikalu plauktos parādīsies grāmata “Baltic Chefs”, kurā būs apkopotas 180 receptes no 90 atpazīstamākajiem Lietuvas, Latvijas...

Zaļie Jāņi: “nē” vienreizlietojamai plastmasai un pārtikas atkritumiem

Tuvojas Jāņi un svinības draugu un ģimenes lokā. Kā izplānot ēdienkarti, kā glabāt kulinārijas šedevrus un kā samazināt atkritumu daudzumu svētkos...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas nedēļas nogalei

Klāt Līgo pirmsvētku nedēļas nogale un ir laiks sagatavoties Līgo svētkiem. Izbaudi nedēļas nogali un esi atbildīgs, apmeklējot publiskus pasākumus...

«Atvērtās dienas laukos» 10.-13. jūnijā Balvu novadā un tuvākajā apkārtnē Ziemeļlatgalē

No 10. līdz 13. jūnijam visā Latvijā ar īpaši sagatavotām programmām, degustācijām, atlaidēm ražojumu iegādei un citiem piedāvājumiem...

Bērns virtuvē – palīgs vai papildu slogs? 6 padomi, kā iesaistīt bērnus ēst gatavošanā

Ēst gatavošana var būt lielisks veids, kā kopā radoši, interesanti un garšīgi pavadīt laiku, turklāt bērnu iesaistīšana maltīšu pagatavošanā sniedz jaunas prasmes, kas noderēs viņiem visa mūža garumā. Lai arī tas prasa gan laiku, gan pacietību, k

Atjauninātā «CUPRA Ateca» – pārbaudīta augstas veiktspējas recepte

CUPRA Ateca bija pirmais jaunizveidotā sportiskā zīmola modelis, ieņemot unikālu pozīciju tirgū, piedāvājot augstāko veiktspēju starp kompaktajiem apvidus automobiļiem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.03581691sec.