viedoklis.

Apskatām 201 - 240 no 700 vārdam 'viedoklis'

Viedoklis: Kā augstskolas gatavojas izmaiņām tūrisma nozarē un vai tās gatavo arī tūrisma uzņēmējus?

Viesmīlības nozare pieaug - ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē. Prognozes liecina, ka tā turpinās pieaugt, jo cilvēki ceļo...

Viedoklis: Kas vēl šosezon ceļojumu piedāvājumā - un vai jau pienācis laiks domāt par nākamā gada ceļojumu iegādi?

Jau vairākas reizes nācies dzirdēt, ka ceļojumu piedāvājumi šai sezonai teju kā beigušies. Tomēr kaut kam taču ir jābūt... Lai noskaidrotu ko vēl šosezon piedāvā tūrisma aģentūra "Kolumbs", vērsāmies pie "Kolumba" Mārketinga nodaļas v

Viedoklis: Kur šogad vēl var aizbraukt kopā ar «Alida Tūrs»?

Vasara straujiem soļiem iet uz beigām (ļoti atvainojamies tiem, kas to vēl nebija pamanījuši), un augustā – septembrī ik gadu nojaušamas cilvēku vēlmes vasaru atgūt – nu, vai vismaz to paildzināt...

Viedoklis: Ko restorānos iecienījuši bērni?

Kad runājam par restorāniem, tad pirmais, kas nāk prātā nav bērni. Tomēr tās arī nav divas nesavienojamas lietas - un, protams, ja vien iemesls, lai dotos uz restorānu, nav tieši tas - pabūt bez atvasēm, cilvēki savus bērnus nereti mīl ņemt l

Viedoklis: Cik nopietni viesnīcas lasa un vērtē par tām atstātos komentārus internetā?

Mūsdienās internetā pieejams viss - gan informācija, gan pakalpojumi, gan komentāri. Gan labi, gan slikti - teju jebkurā situācijā un par jebko. Iespējams atrast kādu, kas saka, ka balta ir labākā krāsa pasaulē, tajā pašā laikā miljoniem...

Viedoklis: Ar kādām papildizmaksām jārēķinās, dodoties kruīzā?

Teju pie katra kruīza piedāvājuma, mazākiem burtiem ir rakstīts, ka cenā nav iekļauts dzērieni, cenā nav iekļauts tas - un papildu vēl jāmaksā kāda servisa maksa. Rodas jautājums - kas tad ir iekļauts kruīza cenā - un par ko jāmaksā a

Viedoklis: Cik izplatīta Latvijā ir «brančošanas» kultūra?

Arvien lielāku popularitāti arī Latvijā iegūst vēlie svētdienas rīti un tādiem piedienošā maltīte - brančs. No angļu valodas tulkojumā, brančs nozīmē "breakfast lunch" jeb kaut kas pa vidu starp brokastīm un pusdienām...

Viedoklis: Vai tūrisma studijas vēl joprojām ir topā studentu pilsētā Valmierā - Vidzemes Augstskolā?

Šonedēļ noslēdzās pirmā kārta vienotajai uzņemšanai pamatstudijās - jau vakardien publicējām Biznesa augstskolas "Turība" viedokli par šā gada aktualitātēm tūrisma studijās un vērsāmies arī pie otras no zināmākajām augstskolām, kas sagatavo

Viedoklis: Kāda interese par studijām tūrismā šogad novērojama Biznesa augstskolā «Turība»?

Divas dienas atpakaļ noslēdzās pirmā kārta vienotajai uzņemšanai pamatstudijās - lai arī Biznesa augstskola "Turība" nav viena no augstskolām, kura ir starp augstskolām, kuras piedāvā pieteikties vienoti, tomēr jau ir jūlija vidus...

Viedoklis: Kas ir pieprasītākie ali Vecrīgā?

Kuram gan negaršo alus. Alus ir īsts latviešu dzēriens – un tā tas, visdrīzāk, vienmēr arī būs! Tomēr, pasaulei ejot uz priekšu – mūsu dzērienkartē ienāk citu valstu ali, citas garšas, citas pieredzes. Tāpēc vēlējāmies noskaidrot...

Viedoklis: Kādas iespējas Rīgā ir tūristam ar mājdzīvnieku?

Nesen manījām, ka Baltic Beach Hotel atgādināja par to, ka pie viņiem tūristiem ir iespējams apmesties ar saviem mājdzīvniekiem. Tas radīja vēlmi noskaidrot cik plašas izvēles iespējas Rīgā ir tūristiem, kas ceļojumā līdzi ņem sa

Viedoklis: Kā šogad sokas restorānam «Gutenbergs terase»?

Lai arī vasara ir terašu sezonas laiks un ikviena dāma vēlas izbaudīt jauku vakaru – vai dienas vidu terasē, šogad laikapstākļi nelutina. Tāpēc vēlējāmies noskaidrot – kā šogad klājas restorānu terasēm. Vai ir pieprasījums pēc t

Viedoklis: Kā izveidot un saglabāt Latvijā mīlētu zīmolu?

Jūnija vidū tika publicēts šā gada uzņēmumu reputācijas tops, kurā jau otro gadu pēc kārtas uzvarējusi maizes ceptuve "Lāči", savukārt tās vadītājs Normunds Skauģis atzīts par vadītāju ar augstāko reputāciju. Kā Lāčiem un tās vadīt

Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?

Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "

Viedoklis: Vai ir ēdieni, kas Rīgas restorānos «nav aizgājuši»?

Mūsdienās restorānu izvēle, kā vairums citu lietu, ir ļoti liela. Tas, savukārt noved pie tā, ka klientam ir lielas izvēles iespējas - un lai piesaistītu viesus tieši savam restorānam, šefpavāriem ir jādomā jaunas, inovatīvas

Kā rīkoties, ja lidostā pazaudēta bagāža?

Ikviens ir dzirdējis vismaz viena apkārtējā stāstu par to, ka viņa bagāža tikusi pazaudēta lidostā vai lidojuma laikā. Lai arī šādas lietas notiek ļoti reti, tās gadās. Lai zinātu kā rīkoties šādās situācijās, esam apkopojuši pāris p

Viedoklis: Vai Jāņus atzīmē arī Rīgas greznākajās viesnīcās?

Ierasts, ka pieczvaigžņu viesnīcās apmetas biznesa ceļotāji, prominentas personas un - vienkārši, cilvēki, kas grib atpūsties netraucēti. Tā kā tuvojas Jāņi, kas sev līdzi nes ierastās "ampelēšanās", troksni, alu un negulēšanu - vēlējāmi

Viedoklis: Kas ir trīs lietas, kas jebkuram Līgo svētku un Jāņu dienas laikā būtu jāizdara?

Strauji tuvojas Līgo svētki - un šodien arī piedzīvosim astroloģiskās vasaras iestāšanos, tāpēc sarunājoties ar tūrisma speciālistiem vēlējāmies noskaidrot kas ir trīs lietas, kas noteikti ikvienam šajos svētkos būs jāizdara...

Viedoklis: Ko saviem apmeklētājiem piedāvā «izlaušanās spēle» Xroom.lv?

Ja šķiet, ka dzīve rit pārāk vienmuļi un gribas tai piešķirt nedaudz asumiņa vai arī, ja vienkārši vēlas pavadīt lielisku laiku kopā ar draugiem – izlaušanās spēles "Xroom.lv"...

Viedoklis: Pēc kādiem kritērijiem jāveic viesnīcas izvēle - vai 3 zvaigžņu viesnīca automātiski būs sliktāka par 4?

Mūsdienās viesnīcu piedāvājums ir tik plašs teju katrā pasaules malā – spēj vien izvēlēties! Īpaši, izmantojot čārterreisus, apjukt no plašā klāsta! "Travelnews.lv" vērsās...

Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?

Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi – un arī viņu ēstgrib

Viedoklis: Kas ir neierastākais ko var nobaudīt Rīgas restorānos?

Bieži vien, ceļojot uz ārzemēm, kā latvieši tā citi tūristi steidz nobaudīt ko neparastu, iespējams vien šajā reģionā pieejamu maltīti! "Travelnews.lv" vēlējās noskaidrot no Rīgas...

Viedoklis: Vai pilsētas jau šonedēļ gatavojas ielīgošanai un kādus pasākumus plāno Līgo vakarā?

Lai arī līdz Līgo svētkiem vēl desmit dienas, jau varam manīt, ka šur tur ielīgošanu grasās sākt jau šajā nedēļas nogalē. Tas gan vairāk novērojams laukos - tāpēc zvanījām...

Viedoklis: Kāds ir ieteicamais laiks, ko pavadīt konkrētā Latvijas pilsētā vai novadā?

Vasara ir jau sākusies, cilvēki arvien vairāk sāk ceļot kā uz ārvalstīm, tā tepat pa Latviju. Lai ceļotāji varētu precīzāk rēķināties ar braucienam nepieciešamo laiku...

Viedoklis: Kādas ir sporta līdzjutēju iespējas Rīgā?

Latvijā šodien norisināsies ilgi gaidītā futbola spēle starp Latvijas un Portugāles futbola izlasēm. Šī spēle ir radījusi teju nebijušu ažiotāžu Latvijas sporta arēnā - jau sen ir izpārdotas visas biļetes...

Viedoklis: Cik gatavus ēdienus un to sastāvdaļas saņem restorāni?

Domājot par restorāniem, prātā nāk kartupeļu mizotājs, kas aktīvi atbrīvo tupeņus no mizām - tomēr vai tā ir arī šodienas realitāte? Vai restorānā vēl kāds mizo dārzeņus un augļus - vai viss tiek iepirkts vakuumā (vai jau pat izvārīts)?

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcu komunikācijas platformas «Guestjoy» līdzdibinātājas Annikas Ulem

Igaunijā bāzētā uzņēmuma "Guestjoy" viesnīcu platforma palīdz viesnīcām iesaistīties komunikācijā ar viesi vēl pirms tas ir ieradies viesnīcā. Tāpat platforma palīdz viesnīcām palielināt savus ienākumus, aktīvi piedāvājot un pār

Viedoklis: Cik lielu uzmanību viesnīcas pievērš savu fasāžu noformējumam?

Viesnīcu Rīgā ir salīdzinoši ļoti daudz, tāpēc tām ir jāspēj izcelties, iespējams pat piesaistot potenciālo klientu. Tieši tāpēc viesnīcām būtu jāpievērš uzmanība to noformējumam un jāspēj izcelt...

Viedoklis: Kādus papildpakalpojumus viesnīcas piedāvā saviem klientiem?

Laikam ejot, mainās arī cilvēku ceļošanas paradumi - un vēlmes. Viesnīcas vairs netiek uztvertas par vietu, kur tikai gulēt - bet gan par vietu, kur saņemt plašu pakalpojumu klāstu...

Viedoklis: Kāds ir aģentūru piedāvājums ceļojumam līdz 400 eiro?

Domājot par ceļošanu, viena no būtiskām lietām ir ceļojuma budžets. Travelnews.lv redakcija veica nelielu aptauju savā starpā un noskaidroja, ka 400 eiro par ceļojumu būtu tā summa, kura nebūtu tāda, kas "sistu pa kabatu", bet arī nelikto

Viedoklis: Ģimenes brīvdienas vasarā – ko piedāvā ceļojuma aģentūras?

Bērniem ir sācies skolēnu brīvlaiks, bet daudziem pieaugušajiem iespējams, ka ilgi gaidītais atvaļinājums! Un šis ir laiks, kas noteikti jāizmanto lietderīgi – pavadot to kopā ar ģimeni...

Atskats vēsturē uz Venecuēlas sabrukumu

Pēc sociālistu 18 valdīšanas gadiem Venecuēlā tā ir kļuvusi atkarīga no valsts izdevumiem, un ziņas, kas pienāk no šīs pasaules malas, ir vienlīdz šokējošas, dīvainas...

Viedoklis: Kas ir pieprasītākie saldie ēdieni Rīgas restorānos?

Travelnews.lv redakcija ir novērojuši, ka saldo ēdienu klāsts dažādos restorānos ir visai plašs - tomēr, cik tas ir pieprasīts no klientu puses un ko konkrēti dažādi restorāni piedāvā...

Viedoklis: Vai Latvijā pieņemts atstāt dzeramnaudas?

Lai arī sensitīva tēma, Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot par dzeramnaudām Latvijas restorānos. Vai dzeramnaudas tiek dotas, cik lielas un kā tās tiek sadalītas - starp viesmīļiem vai visu virtuvi? Kad vajadzētu un kad nevajadzētu atst

Viedoklis: Kā veidojas viesnīcu atlaides tiešsaistes rezervāciju sistemās?

Travelnews.lv redakcija novērojusi, ka dažādās tiešsaistes rezervāciju sistēmās (piem. "Booking.com") potenciālo klientu uzmanību uz viesnīcām cenšas vērst ar dažādām atlaidēm un piedāvājumiem...

Viedoklis: Kā pilsētas un novadi gatavojas saviem ikgadējiem svētkiem? (papildināts)

Neviena vasara nav iedomājama bez vismaz pāris siltām dienām, zemenēm (vēlams tām, kuras omes dārzā lasītas) - un pilsētu un novadu svētkos. Sākot apkopot šā gada pilsētu un novadu svētkus, ievērojām, ka daudzās vietās svētk

Viedoklis: Vai degvielas cenu izmaiņas ietekmē auto izīrētāju tendences un autobusu biļešu cenas?

Nav noslēpums, ka cilvēkiem patīk ietaupīt un arī ziņas, ka degvielas cenas krīt, var iepriecināt ne vienu vien automašīnas vadītāju - īpaši ceļotāju, kam, dodoties ceļojumā, jārēķinās ar lielu degvielas patēriņu.

Viedoklis: Ko restorāni dara ar pāri palikušo pārtiku un kā izvairās no pāri palikumiem?

Protams, nekad nevarēs pilnīgi precīzi noteikt, cik daudz pārtikas produkti konkrētajai dienai būs nepieciešami, jo nevar skaidri zināt – cik klientu būs restorānam. Tāpēc Travelnews.lv taujāja restorānu šefpavāriem, kā viņi nosaka, k

Viedoklis: Kādas ir velobraucēju iespējas Latvijā?

Sākoties siltajai sezonai, arvien biežāk redzami cilvēki uz velosipēdiem. Travelnews.lv redakcija vēlējās noskaidrot kādas ir iespējas velotūristiem Latvijā - cik sakārtota ir infrastruktūra vai ir kādas nepilnības...

Viedoklis: Kādus atspirdzinājumus un karstajam laikam atbilstošus ēdienus piedāvās Rīgas restorāni un kafejnīcas?

Arī mūs, Latvijā, laiks sācis lutināt un pilsētas ielas jau sāk pildīt kafejnīcu terases. Īpaši pilsētas sirdī – vecpilsētā – tās ir teju blakus viena otrai "plecu pie pleca". Tas, protams, pilsētas iedzīvotājiem un viesiem apgrūt

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::9.57940483sec.