241.
LIELĀ INTERVIJA ar Kasparu Jansonu, restorāna MUUSU šefpavāru
(22/12/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Prasiet, lai restorānu šefpavāri vairāk piedāvā ēdienus no Latvijas produktiem, mudina Vecrīgā esošā restorāna MUUSU šefpavārs Kaspars...
242.
Grieķijas «Aldemar Resorts» un tūroperators «Tez Tour» atklāj gastronomiskos noslēpumus - Foto
(13/12/2016 06:27)
[lv]
Skatīt vairāk
80 bildes. Grieķijas «Aldemar Resorts» un tūroperators «Tez Tour» atklāj gastronomiskos noslēpumus...
243.
Apstiprināti Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālie suvenīri
(07/12/2016 05:33)
[lv]
Skatīt vairāk
Nodibinājuma “Rīgas Tūrisma Attīstības birojs” (zīmols “Live Riga”),
Siguldas, Cēsu un Valmieras pašvaldību, kā arī Gaujas Nacionālā parka...
244.
LVRA aicina uz 12. starptautisko viesmīlības industrijas konferenci
(06/12/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija (LVRA) aicina piedalīties viesmīlības industrijas gada nozīmīgākajā pasākumā...
245.
Biznesa augstskolā Turība notiks Gundegas Skudriņas vieslekcija «Kā uzburt svētku sajūtu?»
(29/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunā gada svinībām, otrdien, 6. decembrī,
Biznesa augstskolas Turība Konferenču zālē notiks...
246.
Valmieras tehnikums parakstījis sadarbības līgumu ar SIA «Valmiermuižas pils»
(25/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Sadarbība darba vidē balstītu mācību un mūžizglītības programmu attīstībā, prakses vietu nodrošināšana, mācību...
247.
Vidzeme dodās ceļā uz «Hanzas gastronomiju»
(22/11/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams...
248.
Ceļā uz «Hanzas gastronomiju»: fokuss uz vietējām iespējām
(17/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Vietējās izcelsmes produktiem ir potenciāls kļūt par ļoti nozīmīgu
mūsdienu gastronomijas daļu. Šīs nedēļas sākumā par to bija iespējams
pārliecināties...
249.
Siguldas Restorānu nedēļa ieguvusi popularitāti
(11/11/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisinājās Siguldas Restorānu nedēļa, kurā ar īpašām trīs ēdienu maltītēm...
250.
Vācijas lielākais ikdienas laikraksts nosauc Rīgu par gardēžu pilsētu
(26/10/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīga pēdējos gados no izklaides tūrisma galamērķa kļuvusi par nozīmīgu
Baltijas gastronomijas tūrisma galamērķi, vēsta Vācijas lielākais
ikdienas laikraksts...
251.
Novembra sākumā norisināsies Siguldas Restorānu nedēļa
(25/10/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
No 1. līdz 6.novembrim Siguldā un tās apkārtnē norisināsies Siguldas
Restorānu nedēļa, kurā piedalīsies desmit restorāni un kafejnīcas...
252.
Jūras velšu festivāls veicina jūras produktu apgrozījumu Latvijā
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Lielākā jūras velšu piegādātāja Baltijas valstīs Reaton Ltd pasūtītā
pētījuma rezultāti liecina, ka pēdējā gada laikā paaugstinājies jūras
velšu patēriņš...
253.
Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?
(18/10/2016 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...
254.
Restorāns «De Commerce Gastro Pub 1871» prezentē jaunu ēdienkarti - Foto
(14/10/2016 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
15 bildes. Restorāns «De Commerce Gastro Pub 1871» prezentē jaunu ēdienkarti...
255.
Izsludina konkursu «Rīgas – Gaujas reģiona 2017.gada Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālais suvenīrs»
(13/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai veicinātu Rīgas – Gaujas reģiona gastronomisko suvenīru jaunradi,
nodibinājums “Rīgas tūrisma Attīstības birojs”
sadarbībā ar ...
256.
Rīgā viesojas viena no Londonas ietekmīgākajām ēdiena blogerēm
(12/10/2016 05:32)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai iepazītu Rīgu kā pilsētu labai garšsajūtai un apmeklētu Rīgas-Gaujas
reģionu, kas nākamgad saņēmis Eiropas gastronomijas reģiona titulu...
257.
Rīgas restorānu nedēļā piedalās 57 restorāni
(12/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī gada 10.oktobrī Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā
piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt...
258.
Ir sākusies desmitā Rīgas restorānu nedēļa
(11/10/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Vakar, 10. oktobrī, Rīgā sākās jau desmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā
piedalās 57 restorāni. Tās laikā apmeklētājiem ir iespēja nobaudīt trīs
ēdienu maltīti par 15 vai 20 eiro Rīgas labākajos...
259.
Valmierā notiks starptautiska konference "Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi"
(11/10/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību
starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un
izaicinājumi tūrismā: globālo tendenču vietējie risinājumi”, kas...
260.
Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 07.10.2016 - 09.10.2016
(08/10/2016 06:25)
[lv]
Skatīt vairāk
Ieskaties labākajos brīvdienu
pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...
261.
LIELĀ INTERVIJA ar Lauru Skrodeli, Siguldas Attīstības aģentūras direktori
(06/10/2016 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Siguldai ir tik vēl daudz veidu kā sevi parādīt! Ar šādu apņēmību pirms
sešiem gadiem darbu sāka P/A “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore
Laura Skrodele, kura...
262.
Aicina uz Tibetas kultūras dienām Rīgā
(28/09/2016 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
8. un 9. oktobrī Rīgā norisināsies Tibetas kultūras dienas, kur ikvienam
apmeklētājam būs iespēja piedalīties dažādās bezmaksas aktivitātēs, kas...
263.
Cēsu puses tūrisma uzņēmēju rudens sanākšana Liepas muižā
(23/09/2016 05:36)
[lv]
Skatīt vairāk
Trešdien, 28.septembrī Liepas muižā tūrisma uzņēmēji un
ikviens interesents aicināti uz semināru par viesmīlības un
gastronomijas tēmām...
264.
Uzsāk reģistrāciju tūrisma konferencei Valmierā
(12/09/2016 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
No 2016. gada 7. septembra ir iespējams reģistrēt dalību starptautiskajai, zinātniskajai konferencei “Pieredze, inovācijas un izaicinājumi tūrismā...
265.
Latvijā viesojās gastronomijas žurnālistes no Somijas
(06/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Tāda atsaucība sen neesot bijusi pieredzēta - atzina Somijas
gastronomijas žurnālistu asociācijas vadītājas. Parasti gadskārtējā
kopīgajā ekskursijā piedaloties kādi...
266.
LIAA Tūrisma departaments aicina uz Informatīvo dienu
(05/09/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
LIAA Tūrisma departamenta eksperti
aplūkos vairākus aktuālos jautājumus par interneta resursu izmantošanu,
portāla satura pilnīgošanu, atbalsta saņemšanu starptautisko...
267.
Viedoklis: Ko restorāni piedāvā klāt maizei?
(02/09/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen vairākiem restorāniem jautājām to, kā viņi izvēlas maizi un kādus
maizes veidus piedāvā saviem viesiem. Noskaidrojās, ka pēc tā, kāda...
268.
Ļaujies garšu piedzīvojumam Gastronomijas festivālā!
(01/09/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī šogad 12 dienas – no 31. augusta līdz 11. septembrim – notiks Gastronomijas festivāls, kas aicinās tevi izvēlēties...
269.
Informēs par izstādi "Riga Food 2016"
(30/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
30. augustā notiks preses konference, kurā
informēs par starptautiskās pārtikas izstādes “Riga Food 2016” piedāvājumu,
pavāru, bārmeņu kafijas un tējas meistaru konkursiem...
270.
Klajā laists Gardēžu ceļvedis
(25/08/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau pēc dažiem mēnešiem Rīgas-Gaujas
reģions kļūs par Eiropas Gastronomijas reģionu, un jaunais izdevums tad
vēl jo vairāk noderēs. Šāda
izdevuma iepriekš nav bijis, tāpat kā nebijis ir...
271.
Rīgā norisināsies «Gastronomijas festivāls»
(22/08/2016 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
"Riga Food 2016" ietvaros norisinās Gastronomijas festivāls. Festivāls aizraus gan tos, kas gatavo, gan tos, kam...
272.
Siguldā norisināsies Latvijā pirmais Skaņu un garšu festivāls
(13/08/2016 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Tas būs pasākums, kur cilvēki svinēs dzīvi labā noskaņojumā, kompānijā un skaistā vidē. Festivāla koncepts ir...
273.
Viedoklis: Kur Latvijas novados var baudīt īsto Latvijas garšu?
(27/07/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Par Latvijas garšu ir runāts daudz – gan to, kāda tā bijusi daudzus gadu simtus un desmitus iepriekš, gan arī to, kā tā...
274.
Valmierā notiks starptautiska līmeņa tūrisma konference
(26/07/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Konferences programma iezīmē trīs galvenās pamattēmas: tendences tūrismā
un zināšanu pieprasījums, tūrisma uzņēmējdarbības vide un...
275.
Elit™ Art of Martini konkursā noskaidros labāko vodka martini kokteiļu meistaru
(26/07/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
27.jūlijā, notiks Latvijas fināls starptautiskajam
bārmeņu konkursam Elit™ Art of Martini, kurā dalībnieki gatavos vodka
martini kokteiļus no AS “Latvijas balzams” ražotā...
276.
Viedoklis: Vai šefpavāri paši dodas iepirkt pārtiku restorāna maltītei?
(22/07/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Bieži vien filmās vērojam sadzīvisku un teju vai romantisku ainu – lieliska restorāna šefpavārs ar pītu...
277.
Par Rīgas-Gaujas gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts Dzintars Kristovskis
(22/07/2016 05:35)
[lv]
Skatīt vairāk
Atzīmējot Rīgas-Gaujas
reģiona iegūto titulu “Eiropas gastronomijas reģions 2017”, par tā oficiālo vēstnesi
iecelts restorāna...
278.
Vaidavā tiekas Gastronomija un Māls
(29/06/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Jūnija beigās Vaidavā ieradušies 20 mākslinieki no dažādām pasaules
malām - no Argentīnas līdz pat Sibīrijai, un no Norvēģijas līdz pat
Jordānijai, lai "Vaidava Ceramics" ražotnē demonstrētu...
279.
Norisināsies 1.Starptautiskais keramikas simpozijs «Mālēdiens»
(25/06/2016 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Ēšana vairs nav tikai gastronomiska bauda, bet arī vizuāla bauda, tāpēc Simpozija galvenais uzdevums māksliniekiem būs...
280.
Viedoklis: Cikos restorānā ierodas visvairāk apmeklētāji?
(20/06/2016 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ēdienreizes ir
lieta, bez kuras savu ikdienu pilnvērtīgi nespējam iedomāties. Bieži
vien...