kartupeļi.

Apskatām 241 - 280 no 370 vārdam 'kartupeļi'

Latvijas restorāni piedāvā atraktīvas bērnu ēdienkartes

Stipras un kuplas ģimenes, kurās ir trīs un vairāk bērni, mūsdienās kļūst aizvien retāk sastopama parādība. Neskatoties uz...

Notiks gadskārtējais laivu pasākums «Bārtas kartupelis 2014»

Sofijas laivas un biedrība BURA rudenī piedāvā doties dabā un pavadīt laiku aktīvi, aicinot piedalīties veselās...

Šonedēļ Ventspilī notiks Latvijas Amatierteātru salidojums

Šajā nedēļas nogalē - no 2014. gada 25. līdz 27. jūlijam Ventspilī norisināsies XIII Latvijas Amatierteātru...

Francija cīnās pret standartiem neatbilstošiem restorāniem

Lai gan Francija itin bieži tiek dēvēta par gardēžu paradīzi, iepriekš sagatavoti vai...

Rīga 2014 aicina piedalīties fotokonkursā «Kartupelis laiku lokos»

Eiropas kultūras galvaspilsētas gada notikums "Kartupeļu opera" izsludina fotokonkursu...

SUITE Restorāna šefpavārs no 2. jūnija aicina plānot biznesa tikšanos tieši viesnīcā Grand Palace

Piedāvāsim īpaši izmeklētu Biznesa pusdienu piedāvājumu, kas būs piemērots katrai gaumei...

Restorāna Elefant jaunos vasaras ēdienus aicina nobaudīt nesen atvērtajā terasē

Pārdaugavas viesnīcas Wellton Elefant Hotel restorāna kolektīvs, tuvojoties vasarai, sagatavojis patīkamus...

10 lietas, ko izbaudīt Liepājā pavasarī

Kad saule sāk spīdēt spožāk un tā vien gribas izrauties no savas lāča ziemas migas, ir apmeklēt Liepāju, kura ikviena sirdi spēs piepildīt piepildīt ar īstu pavasari...

Eco Catering un Dobeles dzirnavnieks piedāvā 5 īpašas receptes Lieldienu galdam

Lai arī tradicionāli Lieldienās ierastākā maltītes sastāvdaļa ir olas, noderīgi atcerēties - tie ir svētki...

Restorāns KEY to RIGA iesaka, ko darīt ar Lieldienās neapēstām olām (recepte)

Latvisku tradīciju iedvesmots restorāns KEY to RIGA un tā pavāri visiem Lieldienu svinētājiem...

Latvijas novados un pilsētās notiks Zemes stundai veltīti pasākumi

Sestdien, 29. martā laikā no 20:30 līdz 21:30 visā pasaulē jau astoto reizi tiks svinēta Pasaules Dabas Fonda...

Liepājas restorānā Upe šī nedēļa veltīta burkāniem

Sākot ar šo nedēļu, Liepājas restorānā Upe tiek rīkotas tematiskās nedēļas. Restorāna visiem tiks atklātas arvien jaunas...

"Rīga 2014" skolēniem: izaudzē savu kartupeli podiņā!

"Rīga 2014" programmā atrodami arī vairāki pasākumi bērniem un skolēniem. Viens no tādiem ir spēle "Draugs podā vai...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

5 ieteikumi, kur labi un nedārgi paēst Barselonā

Spānija ir pazīstama ar savu daudzveidīgo virtuvi, sākot no plaša klāsta uzkodām, kas pazīstamas kā tapas, līdz pat izsmalcinātām...

7 izplatīti mīti par Parīzi, kas var traucēt tās apmeklējumam

Stereotipi, subjektīvi viedokļi vai kaimiņa izklāstītais atgadījums – par Parīzi ceļotājiem nākas dzirdēt...

Recepte: Kartupeļi ar mednieku desiņām podiņā

Notīrītu kartupeli sagriež kubiņos vai šķēlītēs, sadala pa podiņiem, pievieno sagrieztas mednieku desiņas...

Berlīnē durvis ver pirmais restorāns suņiem

Pērnā gada izskaņā Berlīnē durvis vēris Vācijā pirmais restorāns, kura vienīgā mērķauditorija ir cilvēka mājdzīvnieki – suņi un kaķi...

"Rīga 2014": atskats uz 2013. gada spilgtākajiem notikumiem

Jau 2014. gada janvārī oficiāli tiks atklāts Rīgas – Eiropas kultūras galvaspilsētas gads...

Recepte: Zoss konfits ar Hercogienes kartupeļiem, sarkano sīpolu marmelādi un cukurzirņu biezeni

Recepte Ziemassvētku galdam no restorāna Burkāns šefpavāra Andra Rūmīša krājumiem...

25 padomi tavai veselīgākai ikdienai

Seko līdzi savam svaram! Viens no veidiem, kā to var darīt, ir noteikt ķermeņa masas indeksu (ĶMI), kuru var aprēķināt...

Francijas garšas nedēļas ietvaros būs pieejams plašs pasākumu klāsts

No 2013. gada 20. līdz 27. novembrim Rīga norisināsies Francijas garšas nedēļa, kas veltīta Rīgas un Francijas...

Wellton Elefant Hotel restorāna šefpavāre iesaka piemērotus ēdienus 18. novembra svinībām

Turpinot valsts svētku nedēļas rakstu sēriju, tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv uz sarunu aicināja...

Ko celt Mārtiņdienas galdā? Burkāns iesaka recepti, kā pagatavot zosi (bonusā dzērieni no Cuba Cafe)

Nākamās nedēļas nogalē, 10. novembrī, tiks atzīmēta Mārtiņdiena. Trūkst idejas, ko celt galdā? Rīgas restorāna...

Recepte: Mārtiņdienas zoss Suite restorāna šefpavāra izpildījumā

Restorāna Suite (Vecrīga, Pils iela 12) šefpavārs Roberts Lismanis ir sagatavojis Mārtiņdienas tradicionālo...

Travelnews.lv iesaka: restorāni, kur Mārtiņdienā baudīt zosi un citus svētku ēdienus

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv sadarbības restorāni ir sagatavojuši īpašos piedāvājumus tieši...

Lido: Ķirbis - vērtīgs produkts veselībai un labai pašsajūtai

Ķirbis ir viena no rudens ražas veselīgākajām dārza veltēm. Tam ir pozitīva ietekme uz veselību...

Rezervē galdiņu Rudens Rīgas restorānu nedēļai

Jau nākamajā nedēļā, no 14. līdz 20. oktobrim, gardēži pulcēsies Rīgas restorānos, kur norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa...

21. septembrī Kalnciema kvartālā visi aicināti uz kartupeļu festivālu

2013. gada 21. septembrī Kalnciema kvartālā no 10.00-16.00 notiks...

Daži neparasti ēdienu un dzērienu tirdzniecības veidi pasaulē

Mūsdienās, kad teju katra pasaules metropole var lepoties ar tūkstošiem dažādu ēstuvju, kas spēj apmierināt pat...

21. septembrī Rīgā, Kalnciema kvartālā visi aicināti uz kartupeļu festivālu

Lai dzīvo tupenis, buļba, pampālis, karpelis un kartupelis! Septembra nedēļas nogalēs, braucot uz...

Restorāns Avalon aicina baudīt īpašos ēdienus Gastronomijas festivāla laikā

Vienas nedēļas garumā, no 31. augusta līdz 8. septembrim, norisināsies Gastronomijas festivāls...

Opera Hotel & Spa restorāns Boulevard 33 prezentē Gastronomijas festivāla ēdienkarti

Jau pavisam drīz, no 31. augusta līdz 8. septembrim, pārtikas izstādes "Riga Food 2013" ietvaros norisināsies...

Recepte: ķiploku un garšaugu kartupeļu čipsi

Ievietojiet kartupeļus lielā katlā ar aukstu ūdeni, pievienojiet  divas ēdamkarotes sāls un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, bet vēl stingri...

Jau drīz restorāni vērs durvis "Vasaras Rīgas restorānu nedēļai"

Jau trešo reizi no 5.-11.augustam norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni...

Noskaidroti gaļas cepšanas paradumi Latvijā: iecienītākais ir cūkgaļas šašliks

Latvijā iecienītākais grilēšanas produkts ir cūkgaļas šašliks, liecina AS "LIDO" veiktās aptaujas...

Katrs otrais Latvijas iedzīvotājs vasarā ēd veselīgāk

Katrs otrais jeb 55% Latvijas iedzīvotāju vasarā veselīgam uzturam pievērš lielāku uzmanības nekā citos gadalaikos...

Novērojumi: Kāda ir norvēģu vidusmēra dienas ēdienkarte?

Kādu laiku dzīvojot Norvēģijā un ikdienā sastopoties ar vietējiem iedzīvotājiem, ir nācies pamanīt...

Restorāns Menora iepazīstina ar ebreju ēdieniem

Restorāns Menora piedāvā ebreju virtuves ēdienus – aukstās uzkodas, karstās uzkodas, zupas, otros ēdienus un saldos ēdienus...

Aprīlis – īstais laiks, lai baudītu bērzu sulas

"Bērzu sula ir pirmais patiesais pavasara vēstnesis. Pāris malku vēso koka sulu, pilno mostošos pumpuru spēka un ziemeļnieciski atturīga aromāta, un tu esi gatavs noticēt...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.17087197sec.