kartupeļi.

Apskatām 241 - 280 no 350 vārdam 'kartupeļi'

Francijas garšas nedēļas ietvaros būs pieejams plašs pasākumu klāsts

No 2013. gada 20. līdz 27. novembrim Rīga norisināsies Francijas garšas nedēļa, kas veltīta Rīgas un Francijas...

Wellton Elefant Hotel restorāna šefpavāre iesaka piemērotus ēdienus 18. novembra svinībām

Turpinot valsts svētku nedēļas rakstu sēriju, tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv uz sarunu aicināja...

Ko celt Mārtiņdienas galdā? Burkāns iesaka recepti, kā pagatavot zosi (bonusā dzērieni no Cuba Cafe)

Nākamās nedēļas nogalē, 10. novembrī, tiks atzīmēta Mārtiņdiena. Trūkst idejas, ko celt galdā? Rīgas restorāna...

Recepte: Mārtiņdienas zoss Suite restorāna šefpavāra izpildījumā

Restorāna Suite (Vecrīga, Pils iela 12) šefpavārs Roberts Lismanis ir sagatavojis Mārtiņdienas tradicionālo...

Travelnews.lv iesaka: restorāni, kur Mārtiņdienā baudīt zosi un citus svētku ēdienus

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv sadarbības restorāni ir sagatavojuši īpašos piedāvājumus tieši...

Lido: Ķirbis - vērtīgs produkts veselībai un labai pašsajūtai

Ķirbis ir viena no rudens ražas veselīgākajām dārza veltēm. Tam ir pozitīva ietekme uz veselību...

Rezervē galdiņu Rudens Rīgas restorānu nedēļai

Jau nākamajā nedēļā, no 14. līdz 20. oktobrim, gardēži pulcēsies Rīgas restorānos, kur norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa...

21. septembrī Kalnciema kvartālā visi aicināti uz kartupeļu festivālu

2013. gada 21. septembrī Kalnciema kvartālā no 10.00-16.00 notiks...

Daži neparasti ēdienu un dzērienu tirdzniecības veidi pasaulē

Mūsdienās, kad teju katra pasaules metropole var lepoties ar tūkstošiem dažādu ēstuvju, kas spēj apmierināt pat...

21. septembrī Rīgā, Kalnciema kvartālā visi aicināti uz kartupeļu festivālu

Lai dzīvo tupenis, buļba, pampālis, karpelis un kartupelis! Septembra nedēļas nogalēs, braucot uz...

Restorāns Avalon aicina baudīt īpašos ēdienus Gastronomijas festivāla laikā

Vienas nedēļas garumā, no 31. augusta līdz 8. septembrim, norisināsies Gastronomijas festivāls...

Opera Hotel & Spa restorāns Boulevard 33 prezentē Gastronomijas festivāla ēdienkarti

Jau pavisam drīz, no 31. augusta līdz 8. septembrim, pārtikas izstādes "Riga Food 2013" ietvaros norisināsies...

Recepte: ķiploku un garšaugu kartupeļu čipsi

Ievietojiet kartupeļus lielā katlā ar aukstu ūdeni, pievienojiet  divas ēdamkarotes sāls un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, bet vēl stingri...

Jau drīz restorāni vērs durvis "Vasaras Rīgas restorānu nedēļai"

Jau trešo reizi no 5.-11.augustam norisināsies Rīgas restorānu nedēļa, kuras laikā labākie Rīgas restorāni...

Noskaidroti gaļas cepšanas paradumi Latvijā: iecienītākais ir cūkgaļas šašliks

Latvijā iecienītākais grilēšanas produkts ir cūkgaļas šašliks, liecina AS "LIDO" veiktās aptaujas...

Katrs otrais Latvijas iedzīvotājs vasarā ēd veselīgāk

Katrs otrais jeb 55% Latvijas iedzīvotāju vasarā veselīgam uzturam pievērš lielāku uzmanības nekā citos gadalaikos...

Novērojumi: Kāda ir norvēģu vidusmēra dienas ēdienkarte?

Kādu laiku dzīvojot Norvēģijā un ikdienā sastopoties ar vietējiem iedzīvotājiem, ir nācies pamanīt...

Restorāns Menora iepazīstina ar ebreju ēdieniem

Restorāns Menora piedāvā ebreju virtuves ēdienus – aukstās uzkodas, karstās uzkodas, zupas, otros ēdienus un saldos ēdienus...

Aprīlis – īstais laiks, lai baudītu bērzu sulas

"Bērzu sula ir pirmais patiesais pavasara vēstnesis. Pāris malku vēso koka sulu, pilno mostošos pumpuru spēka un ziemeļnieciski atturīga aromāta, un tu esi gatavs noticēt...

Ieskaties - vieni no interesantākajiem ēdieniem bērniem Latvijas restorānos

Vecākiem, lielajām māsām vai brāļiem, kuri vēlas palutināt pašus mazākos ar tieši viņiem gatavotu ēdienu...

Viesnīca Islande Hotel aicina spēlēt boulingu un labi pavadīt laiku

Viesnīca Islande, no kuras paveras skats uz Vecrīgu, viesiem piedāvā ne tikai nakšņošanas, ēdināšanas...

Recepte: Tavernas kabaču zupa gavēņa laikam

Ir sācies 40 dienu ilgs gavēņa laiks, kad iespējams daudzi, atsacīsies no dažādiem pārtikas produktiem. Latviešu tradicionālo ēdienu...

Viesnīca Ērgļi piedāvā īpašu krāsojamo ēdienkarti bērniem

Ērgļu apkaimi var saistīt ne tikai ar ziemas piedāvātajām atrakcijām, bet arī ar mājīgu viesnīcu...

Nobaudi ekskluzīvus ēdienus no restorāna Kaļķu vārti jaunās degustācijas kartes

Pavisam nesen restorānā Kaļķu vārti pieejama jaunā degustācijas karte, kas jau iemantojusi restorāna...

Wi-Fi signāla pārbaudēm lidmašīnās Boeing ņem talkā kartupeļus

Amerikāņu atpūtnieki, kas lielāko vietējo aviokompāniju lidmašīnās brīvdienās izjuta Wi-Fi interneta savienojuma...

Rīgas dome aicina Jauno gadu sagaidīt 11. novembra krastmalā

Rīgas domes aicina šogad pirmo reizi sagaidīt Jauno gadu 11. novembra krastmalā...

Plānojam Ziemassvētku ēdienkarti – daži padomi un ieteikumi

Jautājumā par kulināriju cilvēki Ziemassvētkos daudz neatšķiras cits no cita – mēs visi gribam garšīgi paēst...

Pokaiņos tiks svinēti Ziemas saulgrieži

Pokaiņos tiks svinēti Ziemas saulgrieži. Piekopjot mūsu senču tradīcijas, svinības būs īsti latviskā garā. Laikā, kad nakts ir visgarākā...

Nākamgad Rīgu turpinās nostiprināt kā Baltijas gastronomijas tūrisma galvaspilsētu

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) sadarbībā ar biedrību Latvijas Pavāru klubs 2013.gadā turpinās...

Ryanair piedāvā pasažieriem jaunu ēdienkarti

Populārā zemo cenu aviokompānija Ryanair, paziņojusi par jaunu ēdienkarti Gateway Café, kuru lidošanas laikā iespējams aplūkot Ryanair žurnālā "Let’s go With Ryanair"...

Aicina piedalīties fotoakcijā "Iemūžini mājvietu"

Katra Latvijas viensēta, katra Latgales sādža, katrs Kurzemes zvejniekciems ir unikāls ar savu vēsturisko apbūvi, vēsturi, nostāstiem, cilvēkiem...

Dodies garšu ceļojumā uz viesnīcas Wolmar restorānu "Agnese"

Kas tad ir noslēpumainā meitene vārdā Agnese, kādas pārmaiņas šogad piedzīvojusi viesnīca Wolmar...

Jelgava ielūdz uz Poļu kultūras dienām 2012

Līdz ar Lāčplēša dienai veltītajiem pasākumiem visā Latvijā, 11. novembrī Neatkarības dienu atzīmē arī Polija. Latvijas Poļu savienības Jelgavas nodaļa sadarbībā ar...

Oktobris ir Latvijas zivju mēnesis

Latvija ir ūdeņiem bagāta, tāpēc zivju ēdieni galdā tiek celti jau izsenis. Latviešu virtuvei raksturīgi dažādi zivju ēdieni...

Pieci ēdieni, kas noteikti jānogaršo Lisabonā

Iepazīstieties ar pieciem, Lisabonai īpaši raksturīgiem ēdieniem – sākot ar gardiem olu krēma pīrāgiem pie rīta kafijas un...

Restorāns Cotton iecienīts gan biznesa pusdienām, gan svētdienas "Brunch"

Iekārtojieties ērtāk un dodieties paši savā gastronomiskā ceļojumā pa Āziju, lai iepazītu...

Ārzemju maltītes, ar ko tūristi mielojas vislabprātāk

Ja jums garšo suši, varat uzskatīt, ka ēdienu izvēles ziņā jums netrūkst domubiedru. Ceļotāji no visas pasaules Japānu atzinuši kā trešo iecienītāko valsti...

TOP 10 ielas maltītes, kuras vērts pamēģināt tūristiem

Viesojoties dažādās zemēs, ceļmalas bodītēs vai lielpilsētu kvartālu ieskautos ēdināšanas stendos nereti gadās nobaudīt dažādus unikālus ēdienus...

Recepte: Kas varētu būt labāks kā īstens Vidzemes kartupeļu "stūķis" jūlijā

Kas gan vēl varētu būt labāk šajā laikā, kad tirgus pilns ar jaunajiem kartupeļiem un mežā lasītām gailenītēm...

Noderīgi padomi, ko vēlams ēst pirms lidojuma

Plānojot ceļot lidmašīnā, noteikti padomājiet par ēdienreizi, kuru ieturēsiet pirms tam. Pastāv vairāki pārtikas produkti, kuru apēšana...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.13779306sec.