recepte.

Apskatām 241 - 280 no 897 vārdam 'recepte'

Zaļie Jāņi: “nē” vienreizlietojamai plastmasai un pārtikas atkritumiem

Tuvojas Jāņi un svinības draugu un ģimenes lokā. Kā izplānot ēdienkarti, kā glabāt kulinārijas šedevrus un kā samazināt atkritumu daudzumu svētkos...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas nedēļas nogalei

Klāt Līgo pirmsvētku nedēļas nogale un ir laiks sagatavoties Līgo svētkiem. Izbaudi nedēļas nogali un esi atbildīgs, apmeklējot publiskus pasākumus...

«Atvērtās dienas laukos» 10.-13. jūnijā Balvu novadā un tuvākajā apkārtnē Ziemeļlatgalē

No 10. līdz 13. jūnijam visā Latvijā ar īpaši sagatavotām programmām, degustācijām, atlaidēm ražojumu iegādei un citiem piedāvājumiem...

Bērns virtuvē – palīgs vai papildu slogs? 6 padomi, kā iesaistīt bērnus ēst gatavošanā

Ēst gatavošana var būt lielisks veids, kā kopā radoši, interesanti un garšīgi pavadīt laiku, turklāt bērnu iesaistīšana maltīšu pagatavošanā sniedz jaunas prasmes, kas noderēs viņiem visa mūža garumā. Lai arī tas prasa gan laiku, gan pacietību, k

Atjauninātā «CUPRA Ateca» – pārbaudīta augstas veiktspējas recepte

CUPRA Ateca bija pirmais jaunizveidotā sportiskā zīmola modelis, ieņemot unikālu pozīciju tirgū, piedāvājot augstāko veiktspēju starp kompaktajiem apvidus automobiļiem...

Trīs populārākie Latvijas iedzīvotāju ēšanas netikumi un kā tos uzveikt

Latvijas iedzīvotāji arvien vairāk uzmanības velta savam uzturam, un šobrīd jau 65% sabiedrības uzskata, ka ēd veselīgi...

Signe Meirāne: Vai sācies Latvijas pārtikas produktu «zelta laikmets»?

“Rimi Gardēde”, izsmalcinātu garšu eksperte Signe Meirāne pauž viedokli par to, kādēļ izvēlēties vietējo ražojumu...

Trīs gardas idejas īpašajām Māmiņdienas brokastīm

Maija sākumā, svinot Māmiņdienu, īpaši novērtējam rūpes un maigumu, ko mūsu mammas mums izrāda, tāpēc vēlamies viņas palutināt...

Kas izgudroja mūsu mīļākos našķus?

Lielākā daļa no mums var iztēloties ka šefpavārs vai uzņēmējs bezgalīgi eksperimentē, lai izveidotu un atklātu perfektu sastāvdaļu simfoniju. Tomēr tādus pasaulslavenus ēdienus kā čīzburgerus, kartupeļu čipsus un kukurūzu pārslas ir izdevies paga

Laiks bērnam pašam gatavot brokastis: 3 recepšu idejas

Bērni jau no mazotnes jāradina ēst brokastis.  Kad ir īstais brīdis uzticēties un ļaut bērnam pašam tās gatavot...

Sēklu maizes klaips uz balta galdauta: «Gemoss» vadītājas Ievas Treijas recepte

Maijā, kad svinam Latvijas neatkarības atjaunošanai veltītos baltā galdauta svētkus, mums būs iespēja galdā likt sātīgu un veselīgu maizes klaipu...

Gruzīnu tradicionālā virtuve – bez piemērota vīna neiztikt

Tagad, kad pasaules iepazīšana joprojām ir ierobežota, mēs varam ļauties ceļojumam garšas pasaulē...

Vitamīnu bumba šķīvī: kā likt organismam sasparoties pavasarī?

Tā sauktais pavasara nogurums pēc ziemas sezonas piemeklē daudzus, un roka tā vien stiepjas pēc uztura bagātinātājiem, jo lielākoties pēkšņo enerģijas trūkumu un nomāktību norakstām uz vitamīnu trūkumu...

10 aizraujošas grāmatas tiem, kam patīk ceļot

Ceļojumā vienmēr atrodas kāda lieka stunda, neatkarīgi no tā, vai esat lidmašīnā, lidojot pāri...

Aicina uz Annas Pannas vieslekciju par apzinātas ēšanas paradumiem

13. aprīlī plkst. 18:00 Biznesa augstskola Turība aicina uz populārās latviešu bloga “Anna Panna” īpašnieces vieslekciju “Apzinātā virtuve”...

Izdots recepšu krājums «Latgales pavārgrāmata»

Prast gatavot ēst – tā ir liela vērtība, jo ēdiens ir ne vien neatņemama ikdienas sastāvdaļa, bet arī svētki ir skaistāki un īpašāki, ja tajos ir klāts bagātīgs galds...

Kabatas izmēra palīgi virtuvē: kā viegli pagatavot restorāna cienīgu maltīti

Par laimi, mūsdienu tehnoloģijām attīstoties neticamā ātrumā, paplašinās arī iespējas, kā mājas apstākļos pagatavot restorāna cienīgu maltīti viegli un ātri...

Lieldienu noskaņa Daugavpils Tūrisma informācijas centrā

Vienības laukumā var aplūkot košas svētku olas. Rīgas ielā ir izrotāti koki: to zaros ne vien izkārtojās Lieldienu neatņemams atribūts, bet arī apmetās neparasti putni...

Sievietes spēks kā MINI zīmola panākumu atslēga

Trīs jautājumi 2021. gada starptautiskajā sieviešu dienā: Vai zinājāt, ka sieviete uz ceļa uzlika ātrāko MINI?...

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

Valmierā skatāma ekspresizstāde «Uz jūsu veselību!»

No 16.februāra līdz 13.martam Valmieras muzeja Izstāžu nama logos skatāma ekspresizstāde “Uz jūsu veselību!”...

Termoss vai termokrūze: kas labāk der pārgājienam? Un viena pārbaudīta siltā dzēriena recepte

Latvijā dzīvojošajiem ir paveicies, jo, lai arī joprojām atrodamies ārkārtas stāvoklī, mūsu kustības brīvība nav ierobežota vismaz dienas laikā...

Lādējamie jeb spraudņa hibrīdi - pēdējais solis sporta sedanu evolūcijā

Labā ziņa - radoši cilvēki ir izgudrojuši labi sabalansētu, jaudīgu sedanu, kurš spēj tikt galā ar visiem šiem uzdevumiem...

Pētījums: Saldumi un pusfabrikāti bērnu uzturā nonāk biežāk nekā augļi vai graudaugi

Teju visi jeb 99% vecāku piekrīt, ka uzturam ir nozīmīga loma bērna vispārējās veselības nodrošināšanā, liecina Bērnu slimnīcas veselīga uztura kustības “Ēstprieks” ietvaros veiktais pētījums...

Pasaules trends ienāk Latvijā – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi

Dzērienu kultūrā parādījies jauns trends – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi, kas imitē ierastās garšas un rada sajūtu, kā dzerot oriģinālo dzērienu...

Daugavpils ēdamo suvenīru klāstu papildina Tradicionālais rausis «Daugavpils»

Daugavpils pilsēta turpina paplašināt ēdamo suvenīru klāstu, kas šajā periodā kļuva par brīnišķīgām svētku dāvanām un suvenīriem vietējiem iedzīvotājiem un Daugavpils viesiem...

Jaunais Hercoga Ģimenes Brančs 2+2 Itālijas garšās – jau no 12.janvāra!

Kad pārvietošanās pa pasauli ir stipri ierobežota, neviens nav aizliedzis doties garšu ceļojumā...

Svētku laikā darbu Liepājā sācis virtuālais restorāns

No 23. decembra pasūtījumus pieņemt sācis Liepājas pirmais virtuālais restorāns „Rīve”...

Piparkūku garšvielu noslēpums un citi svētku našķi

Piparkūkas ir viens no senākajiem un iecienītākajiem Ziemassvētku našķiem, kas savu popularitāti saglabā arī mūsdienās...

Ziemassvētki bez stresa – septiņi padomi un recepte

Eglīte. Rotāšana. Dāvanas. Saiņošana. Svētku mielasts. Kad lai to visu paspēj?...

Latgales reģiona mazākumtautību Ziemassvētku svinēšanas tradīcijas trīs virtuālajos vakaros

Rēzeknes pilsētas teātris “Joriks”, Latgales reģiona mazākumtautību biedrības un amatiermākslas kolektīvi  aicina dalīties ar svētku tradīciju svinēšanas pieredzi  un organizē tiešsaistē virtuālus kultūras vakarus...

«Pica Lulū» picām arvien vairāk izvēlas izejvielas no vietējiem ražotājiem

Pica Lulū regulāri iepērk izejvielas no vietējiem Latvijas lauksaimniekiem...

Automatizēti veikali, viedie iepirkšanās ratiņi, 5G roboti - kas mazumtirdzniecību Latvijā sagaida nākotnē?

Jau tuvā nākotnē mūs sagaida 5G tīkls, kas var revolucionāri mainīt mūsu iepirkšanās paradumus...

Kāda ir Mārtiņdienas un Mārtiņa vārda nozīme?

Nedēļu, kurā iekrīt 10. novembris, sauc par Mārtiņa nedēļu. 9. novembris ir Mārtiņa vakars, bet 10. novembris...

Kuldīgā notiek Restorānu nedēļa

Kuldīgā notiek Restorānu nedēļa...

Septiņi labi padomi, kā ēst veselīgi, strādājot no mājām

Septiņi labi padomi, kā ēst veselīgi, strādājot no mājām...

Kuldīga aicina uz Rudens Restorānu nedēļu

Kuldīga aicina uz Rudens Restorānu nedēļu...

«Starptautiskais Ziemassvētku ceļojums» - lielākais starptautiskais labdarības pasākums Rīgā

«Starptautiskais Ziemassvētku ceļojums» - lielākais starptautiskais labdarības pasākums Rīgā...

Somijā lidmašīnas maltītes nopērkamas bodē

Somijā lidmašīnas maltītes nopērkamas bodē...

Tapusi īpaša «Latgales pavārgrāmata»

Tapusi īpaša «Latgales pavārgrāmata»...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.89992595sec.