receptes.

Apskatām 241 - 280 no 678 vārdam 'receptes'

Aizvien biežāk cilvēki gatavo kafija ar augu valsts dzērieniem

Patīkama, maiga garša un daudzveidība izvēles iespējās – arvien biežāk cilvēki izvēlas baudīt kafiju kopā ar...

3 receptes, kas Valentīna dienu padarīs vēl saldāku

Neatkarīgi no tā, cik gardus kārumus iespējams nopirkt veikalos, paša gatavoti našķi vienmēr...

3 idejas iedvesmojošam pankūku rītam

Brīvdienu rīti ir ģimenes īpašie mirkļi - sirdssilti, laiski un neatsverami svarīgi. Trešdaļai...

Iepazīsti, kā rodas Āzijas garšas!

Cilvēkiem aizvien vairāk ceļojot uz šodien tik populāriem galamērķiem kā Taizeme...

Tradicionālas receptes ar negaidītu sastāvdaļu Ziemassvētku galdam

Sātīgos pamatēdienos vai kraukšķīgām uzkodām – alus var būt īpaša sastāvdaļa, kas pārsteigs...

Gastronomijas tūrisma projekts «Livonijas kulinārais ceļš» dod iespēju Vidzemes uzņēmējiem apzināties savu varēšanu

Šogad Vidzemes plānošanas reģions kopā ar Latvijas lauku tūrisma asociāciju "Lauku Ceļotājs" un sadarbības partneriem...

5 lietas, ko Tu nezināji par tortiļām un to pasniegšanu

Tortiļu pagatavošana padara īpašu gan ikdienas, gan svētku maltīti, un, pieaugot šī ēdiena popularitāte...

«Centrālais Gastro Tirgus» piedāvā izbaudīt maltīti vairāk nekā 20 ēstuvēs

Centrālais Gastro Tirgus ir pirmais iekštelpu gastronomijas tirgus Latvijā. Vairāk nekā 20 dažādu ēdinātāju...

Kāpēc pasaules slavenākais suši restorāns zaudējis savas 3 Michelin zvaigznes?

Tokijā, Ginzas rajona metru stacijā atrodas kāds slavens restorāns "Sukiyabashi Jiro", kas jau gadiem...

Latviešu ģimene pašu gatavotā mājā uz riteņiem dodas ekspedīcijā uz Āfriku

Daudzi teiks, ka  viņi ir traki, jo uz diviem mēnešiem burtiski atmet visam ar roku un dodas izaicinošā...

Rīgā notiks konkurss «Jaunais Maiznieks 2019»

Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācija sadarbībā ar Latvijas Maiznieku biedrību un Rīgas Tūrisma...

Uzzini, ko ir vērts kaut reizi nobaudīt ceļojuma laikā

Ir virkne neapstrīdamu un lielisku iemeslu ceļot – dabas pārsteidzošais krāšņums, pilnvērtīgāka...

10 restorāni Igaunijā, kuros baudīt tradicionālu igauņu virtuvi

Šis saraksts ar 10 restorāniem, kuros iespējams baudīt klasisku igauņu virtuvi, noderēs, ja vēlies nogaršot...

3 pikantas pastas receptes, kas lieliski piestāvēs vēsajiem rudens vakariem

Oktobris pazīstams arī kā Pasaules pastas mēnesis, un kā gan citādi to atzīmēt, ja ne izbaudīt...

Rīgā norisināsies bezalkoholisko kokteiļu konkurss «Monin Junior Cup 2019»

Konkurss norisināsies "classic" kategorijā, un tajā aicināti piedalīties Latvijas profesionālās izglītības iestāžu...

Simjūda tirgū Valmierā varēs baudīt «Livonijas garšu»

Tirgotāju galdi būs pilni arī ar viduslaiku Livonijā nopērkamiem labumiem: kūpinājumiem un žāvējumiem...

Restorāns «Easy Beer» un «Great Taste Club» piedāvā jaunas receptes (video)

Easy Beer komanda ar prieku ziņo, ka restorāns ir pievienojies Great Taste Club - vietai, kur satiekas laba ēdiena...

3 skaistuma receptes, kas ātri pagatavojamas virtuvē

Ja darba steigā esi aizmirsis papildināt ikdienā nepieciešamo skaistumkopšanas komplektu...

Kokmuižas svētkos varēs nobaudīt Livonijas garšu

Labos muižas svētkos ir jābūt ne tikai bagātīgai un daudzveidīgai norišu programmai, bet tiem piedien...

Valmieras pusē lustīgi svinēs Tomātu svētkus

Tomāts – ne tikai dārzenis, bet arī sava veida brīnumlīdzeklis, ko zinātāji izmanto ne tikai kā pārtikas...

Reņķa dārzā svinēs Ventspils Pagastu dienu

Varēs nogaršot zupas un putras, iegādāties maizi un medu, gaļas un piena produktus, zivis, dārzeņus...

KFC restorānos Latvijā paredzēts nodrošināt vairāk nekā 250 jaunas darba vietas

Iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole”darbu nupat kā uzsācis jauna koncepta “Kentucky Fried Chicken”...

Izmēģini 6 gardas bezalkoholisku vasaras dzērienu receptes

šīs receptes radīs kaut nedaudz daudzveidības mūsu ikdienas ritmā un patiks visiem dabīgā...

Ar vērienīgu gadatirgu Latvijā pirmo reizi atzīmēs Starptautisko alus dienu

Rīdzinieki un pilsētas viesi varēs novērtēt pārsteidzošo alus daudzveidību, no brūveriem izzināt...

Trīs idejas maltītēm, kuras ērti pagatavot dabā

Arvien aktuālāka kļūst brīvā laika pavadīšana svaigā gaisā – dārza ballītes un pikniki brīvā dabā ir viens no veidiem, kā pavadīt...

Valmieras pusē svinēs Burtnieku ezera svētkus

Valmieras pusē - Burtniekos pie Burtnieku centra laivu kanāla norisināsies otrie Burtnieka ezera svētki...

Simtiem pavārmākslas entuziastu rindā pēc autogrāfa grāmatas «Našķoties» atklāšanā

Zanes Ozoliņas jaunā grāmata "Našķoties" vienā dienā nonākusi vairākos simtos Latvijas virtuvju...

Jaunajā grāmatā «Našķoties» atradīsi gandrīz 100 receptes, kuras vienmēr izdosies

Ēdienu gatavoju savam priekam, draugiem un ģimenei. Pirms pāris gadiem nolēmu, ka receptes, ko...

Rīgas pieczvaigžņu viesnīcā «Hotel Bergs» aicina uz jaunu restorānu «Trends»

Restorāns "Trends" ir izsmalcinātas atrašanās vietas - Berga Bazārs - apvienojums ar starptautiskās...

Pieci ēdieni Līgo galdam, ko pagatavot kopā ar bērnu

Līgo svētki saistās ar kopā būšanu – vainagu pīšanu, dziedāšanu un lēkšanu pāri ugunskuram. Arī ēdiena gatavošana...

Trīs vasarīgas pastas salātu idejas maltītēm svaigā gaisā

Sākoties vasarai, pienācis īstais laiks ieviest jaunu ēšanas paradumu un doties baudīt...

Slīteres Ceļotāju dienās aicina uz 12 neparastiem pārgājieniem

Pārgājieni būs dažādas grūtības pakāpes. Piemēroti gan ģimenēm ar bērniem, gan nopietnāku distanču...

«Resto-Rātors» viesnīcā «Hotel Bergs» atvērs jaunu restorānu «Trends»

Restorāns "Trends" ir ideālās lokācijas - Berga Bazārs - apvienojums ar starptautiskās virtuves...

Vai zini, kas ir korejiešu vitamīnu un enerģijas avots kimči?

Pat ja Korejas virtuve kā tāda jums ir pilnīga terra incognita, par kimči iespējams būsit dzirdējuši...

Kā pavadīt Maija svētkus Tukuma pusē?

Tuvojoties maijam, saule silda arvien vairāk un daba priecē ar košu zaļumu un krāsainiem...

Iepazīsti Latgales tūrisma jaunumus gardēžiem

Mīlestība noteikti iet caur vēderu, pārliecināti viesmīlīgie Latgales reģiona ļaudis, kas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Uzzini par skaistuma industrijas iespējām «Expo Beauty Meetup 2019»

Pavasaris ir laiks, kad ļaujamies gan iekšējām, gan ārējām pārmaiņām, kad rodas vēlme būt...

Kāpostu vīstoklis, rasols un šašliks - kā mainījusies Latvijas virtuve 100 gados?

Raksturojot ēdienu tradīcijas no desmitgades uz desmitgadi, var redzēt, ka ar pirmās desmitgades ...

Šmakovkas muzejā Daugavpilī gaidāma īpaša akcija

Šmakovkas muzejs piedāvā mūsdienīgu un atraktīvu stāstu par seno Latgales alkoholisko dzērienu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.70480108sec.