vista.

Apskatām 241 - 280 no 502 vārdam 'vista'

Jūrmalā Jauno gadu sagaidīs Lasvegasas vēsmās

31.decembrī pieczvaigžņu viesnīcā Baltic Beach Hotel & SPA (Jūras iela 23/25, Majori) norisināsies krāšņas Jaunā gada...

Plāteres kultūrvēsturiskie objekti, to liktenis un mantojums

Madlienas pagasta apdzīvotā vieta Plātere nesaudzīgā gadu skrejā un sociālekonomiskās iekārtas maiņā ir zaudējusi savu...

Iepazīsti Francijas ciemu, kas pazīstams ar vistām, kuras iecienījuši pat prezidenti

Lai nu ko, bet Fancija nav pasaulē slavena ar tās vistām. Uz Franciju dodamies dēļ kruasāniem, vīniem, varbūt pat ceptas...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 15. diena: vecais kārumnieks, smukie dibeni un ģitārkoncerts un 16. diena: kaut kur starp vistām, ceļa stabiņiem un normālumu - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie burgernīcas «Street Burgers» vadītāja Aleksandra Vēvera

Aleksandrs Vēvers Islandes ceļojumā pagaršojot īpaši kvalitatīvu burgeru, izlēma, ka arī Rīgā...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 7. diena: nedēļa ceļā un skrējiens kopā ar zemessardzes instruktoru - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

Bez kā nav iedomājami Tex Mex ēdieni

Tex Mex apzīmē Teksasas, ASV dienvidu, Meksikas ziemeļu reģionu virtuvi, un Dienvidamerikai raksturīgie dārzeņi...

Ciemos pie Svētā Antona – tropiskās Kaboverdes vilinājums

Lai vēl vecā gadā varētu aptīt ap degunu sociālo tīklu draugus ar ceļojumu fotogrāfijām teju kā no Brazīlijas...

Kas vislabāk garšoja princesei Diānai - sirsnīgas un smeldzīgas viņas bijušā pavāra atmiņas

Laiks skrien neticami ātri – šodien aprit jau divdesmit gadi, kopš tautā mīļotās princeses Diānas traģiskās nāves window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isT

Uzzini, kur Rīgā vislabāk apvienot maltīti, ūdens priekus un aktīvu atpūtu

Šis raksts prātā bija jau kādu laiciņu, kopš brīža, kad kalendārs uzrādīja vasaras iestāšanos, taču realitātē, laikam ejot, arvien window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { windo

10 turku ēdieni, kas jānomēģina esot Turcijā

Ja kādreiz nonāc Turcijā, tad, noteikti, neaizmirsti nomēģināt šos ēdienus. Protams, turkiem ir arī daudz citu ēdienu...

Nedēļas nogalē Tērvetē norisināsies Zemgaļu svētki

Nedēļas nogalē 12. un 13. augustā nu jau četrpadsmito gadu Tērvete aicina uz Zemgaļu svētkiem, kas ir guvuši lielu atzinību Latvijas iedzīvotāju...

Kādus gardumus Jūrmalas restorāni piedāvās restorānu nedēļas ietvaros?

Nākamnedēļ, no 14.08 līdz 21.08 augustam Jūrmalā norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras ietvaros...

Travelnews.lv izmēģina: Omulīga vieta pašā Rīgas sirdī: restorāns – klubs «Sezona»

«Sezonai» garām iets bieži – kā nu ne, šīs terašveidīgais restorāns atrodas pašā Vecrīgas sākumā – Audēju un Kalēju ielu krustojumā, blakus visiem zināmajai...

Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»

Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr

Jaunums – vienota ieejas karte objektos un atlaižu grāmatiņa atpūtai Jelgavā

No 1.jūlija Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas pilsētas tūrisma pakalpojumu sniedzējiem pilsētas iedzīvotājiem un viesiem piedāvā jaunu produktu – vienotu ieejas karti trīs pilsētas apskates objektos un atlaižu grāmat

Vasaras piedāvājums Jelgavas gardēžiem «Izgaršo vietējo»!

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas pilsētas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem no 1.jūlija līdz 30.septembrim aicina gardēžus baudīt piedāvājuma "Izgaršo vietējo!" ietvaros tapušos ēdienus...

Aptauja: 92% vasaras sezonā grilē gaļu

Pašmāju lielākā gaļas pārstrādes uzņēmuma “Forevers” veiktajā aptaujā par gaļas grilēšanas paradumiem 92% aptaujāto atzinuši, ka...

20.maijā Jelgavā un apkārtnē atklās vasaras tūrisma sezonu

20.maijā Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalmā norisināsies Jelgavas pilsētas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada vasaras tūrisma sezonas atklāšanas svētki "Ceļo aktīvi!"...

Valmieras restorānu nedēļā varēs izbaudīt dabas velšu simfoniju

Izceļot pavasara sezonai atbilstošus produktus un Latvijas dabas veltes, Valmieras restorāni saviem apmeklētājiem sagatavojuši īpašas ēdienkartes...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 2.daļa

Katram kaut reizi mūžā ir vērts nobaudīt pasakainos franču virtuves labumus tieši to dzimtenē, kopā ar pievilcīgo...

Lidosta «Rīga» svinīgi sagaida savu 60 miljono pasažieri

Starptautiskā lidosta “Rīga” trešdien, 19.aprīlī, svinīgi sagaidīja savu sešdesmit miljono pasažieri kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas...

Uzzini, kādas pasaules vēstures atblāzmas manāmas tavā pusdienu šķīvī!

Par garlaicību kulinārijas jomā mūsdienās nudien būtu grēks sūdzēties. Ja vien vēlamies, varam pirmdienā ēst...

Viedoklis: Ko restorāni saviem viesiem piedāvā Lieldienu laikā?

Svētki nav iedomājami bez svētku galda un maltītēm, tāpēc arī tuvojošo Lieldienu dēļ Travelnews redakcija vērsās pie pāris iecienītāko Rīgas restorānu šefpavāriem...

Slavenās gruzīnu virtuves noslēpumi

Gaidāmajās brīvdienās sinoptiķi mums sola gluži neticami siltu un jauku laiku – īstais laiks atklāt āra grilēšanas sezonu.

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Kā tūristi var palīdzēt Bahamu salu peldošajām cūciņām

2016. gada nogalē Travelnews.lv redakcija rakstīja par Bahamu salu peldošajām cūciņām. Ja esiet aizmirsuši šo unikālo stāstu, tad tas ir sekojošs...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Londonā atver pirmo ceptās vistiņas veikalu vegāniem!

Anglijas pirmais vegānu Fried Chicken, jeb eļļā ceptas vistas veikalu 2017. gada Janvārī atvēra Hackney, Austrumu Londonā. Savā pirmajā nedēļas nogalē...

Kādi ir Ziemeļamerikas lieliskākie iekštelpu ūdens atrakciju parki?

Ziemā ir jauki izbaudīt ūdens priekus un kur gan to izdarīt ja ne iekštelpu ūdens izpriecu parkos. Tur ir viss sākot ar slidkalniņiem beidzot ar saunām. Dodam...

Iepazīsti vīru, kurš deva tūristiem norādes un pretī saņēma... ceļojumu uz Zviedriju!

Kāds vīrs, kurš ubagoja Edinburgas, Skotijas ielās, tika ielūgts pavadīt Ziemassvētkus Zviedrijā. Tas viss notika tādēļ, ka viņš iepazina divas...

Jauna tendence – iekrāsot burgerus spilgtās krāsās

Kuram gan mūsdienās interesē vienkāršs un parasts burgers? Tajā pašā laikā jūs variet padarīt savu ēdienreizi par neaizmirstamu piedzīvojumu visās

Ārvalstu vēstniecības Latvijā jau 20. gadu aicina uz Ziemassvētku labdarības tirdziņu

Sestdien, 2016. gada 3. decembrī jau divdesmito reizi notiks Rīgas Starptautiskā sieviešu kluba organizētais Ziemassvētku labdarības tirdziņš. Tirdziņš notiks...

Sala, ko apdzīvo cūciņas

Cūciņu sala (Pig Beach) ir viena no Bahamu salām Karību jūras reģionā, kurā sivēni ir kļuvuši par ‘vietējiem iedzīvotājiem’...

LIELĀ INTERVIJA ar Antu Joksti, tūrisma aģentūras Estravel Latvia vadītāju

Pasaulē ir tik daudz vietu, ka divreiz vienā nav jāatgriežas, pārliecināta tūrisma aģentūras Estravel Latvia vadītāja Anta Jokste. Šī tūrisma aģentūra 20 gados...

Uzzini interesantus faktus par alu

5. augustā tika atzīmēta Starptautiskā alus diena – par godu šiem svētkiem AS "Cēsu alus" reģionālā vadītāja, Biznesa augstskolas...

Iveta Krūkliņa: Latvijā viens iedzīvotājs gada laikā izdzer vidēji 66 litrus alus

5. augustā tiek atzīmēta Starptautiskā alus diena – par godu šiem svētkiem AS “Cēsu alus” reģionālā vadītāja, Biznesa augstskolas Turība absolvente Iveta Krūkliņa stāsta, kādas ir alus...

Uzzini par dīvainiem citu valstu likumiem

Pasaule ir plaša un brīnumiem bagāta. Katru reizi dodoties kaut nedaudz tālāk no mājām, pavisam viegli var atrast kaut ko, kas...

Pludmales noskaņas pašā Vecrīgas sirdī

Travelnews.lv redakcija piektdienas vakarā, lai iesāktu brīvdienas uz pozitīvas nots...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.01590991sec.