ēdieni.

Apskatām 281 - 320 no 2280 vārdam 'ēdieni'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Jūrmalas TIC,

Esplanāde,

il Sole,

Via Vitalité,

Skyline Bar,

Durvis no jauna ver kafejnīca Kovšu ezera pludmalē

Kafejnīca “Panna” Rēzeknē uzsvaru likusi uz pankūku un...

Izstādes «Riga Food» ietvaros 6.-9. septembrī notiks starptautisks sidra konkurss «Nordic International Cider Awards» (NICA)

Sidra darīšana ir jauna nozare Latvijā, tomēr jau tagad Latvijas dabīgais sidrs starptautiskos konkursos līdzvērtīgi konkurē ar Eiropas, Ziemeļvalstu un...

Nedēļas nogalē aicina «Līvas ciema svētki»

2023. gada 20. un 21. maijā ar “Līvas ciema svētkiem” skanīgi un krāšņi vērsies simboliski vārti vasarai un siltās sezonas brīvdabas pasākumiem Liepājā...

«Itāļu pavasaris» gaidāms Zemgalē un noslēgsies Abgunstē

2023. gada 21. maijā Abgunstes muižā valdīs Toskānas atmosfēra un “itāļu pavasaris”, jo pagalmā sabrauks itāļu automašīnas, sākot no antīkākiem līdz jauniem modeļiem spēkratu klāstā...

Aicina uz alus meistarklasi un padomju laika bunkuru «Aldara» teritorijā

Muzeju naktij, kas šogad norisināsies 13. maijā, Aldara alus darbnīca sagatavojusi saviem apmeklētājiem plašu programmu, kuras tēma ir “Mežpilsētā”...

Receptes: alus kā papildinājums arī desertiem

Lai gan varētu šķist, ka alus ir dzēriens, kas lieliski papildina tikai sātīgus gaļas ēdienus vai maltīti, kas gatavota uz grila, patiesībā to var baudīt arī kopā ar desertiem...

Receptes: vienkāršas uzkodas, kas sader ar alu

Alus cienītājiem, kuriem apnikušas ierastās garšu saderības, baudot alu kopā ar ķiploku grauzdiņiem, čipsiem vai vistu spārniņiem, sadarbībā ar pavāri Lindu Brensoni tapušas vairākas gardu un...

Pasaules čempionāts hokejā jau klāt! Uzzini noderīgu informāciju

2023. gada 12. maijā tiks dots starts IIHF Pasaules Čempionātam Hokejā 2023, kas norisināsies Tamperē un Rīgā. Hokeja festivāls Latvijas galvaspilsētā notiks no 12. līdz 25. maijam...

Sēklu gids – kādas izvēlēties un kam paredzētas

Pavasaris ir laiks, kad daudzi no mums jūt spēka izsīkumu. Organisms pēc garās ziemas un daudzo vīrusu rosības ir manāmi saguris, tāpēc...

Tunisija: kas jāzina, pošoties ceļojumā uz šo tuksneša un jūras valsti

Tunisija ir kā maģiskas krustceles, kurās mijas arābu un franču kultūras, svelmains tuksnesis un atsvaidzinoša jūra, apburoši lēns dzīves temps un vietējo iedzīvotāju karstasinīgums...

«Mežpils Alus» un maizes ceptuve «Lāči» radījuši unikālu kopproduktu

Zīmols “Mežpils Alus” sadarbībā ar maizes ceptuvi “Lāči” radījis jaunu produktu “Mežpils Rudzu Maizes Eilu”, papildinot jau pieejamo sortimentu...

Travelnews.lv unikālā izstādes atklāšanā Tallinā bauda «Michelin» novērtēta restorāna ēdienu

Satraucoši, pārsteidzoši, drosmīgi un koši – šādi var dažos vārdos raksturot amerikāņu mākslinieka Mailza Oldridža (Miles Aldridge) izstādes...

37% autovadītāju braucot pie stūres runā pa telefonu, 34% - dzer kafiju

 Vairāk nekā trešdaļa (37%) autovadītāju pie stūres mēdz runāt pa telefonu, nelietojot brīvroku sistēmu, 34% - dzer kafiju, 24% - ēd, bet vēl..

Jelgavas un tās apkārtnes šefpavāri aicina uz «BaudĒšanas dienām»

No 11. līdz 23.aprīlim Jelgavā un tās apkārtnē notiks “BaudĒšanas dienas”, lai iedzīvotājus un viesus vilinātu iepazīt jaunas garšas kādā no Jelgavas un...

Marta Mackeviča: restorāna «Seasons» jaunā ēdienkarte apvieno vairākus mākslas veidus

Glezniecība ir viens no populārākajiem tēlotājmākslas veidiem, un arī gardu un skaistu ēdienu radīšana ir māksla...

No kādiem ēdieniem un dzērieniem labāk atturēties pirms ceļojuma

Vai esat kādreiz devušies ceļojumā, un tā sākumā jau saskārušies ar veselības problēmām, piemēram, sliktu dūšu, sagurumu vai vienkārši sliktu pašsajūtu...

Izgaršo pavasari Valmieras Restorānu nedēļā!

Saules stariem sildot siltāk un spožāk, seja atplaukst smaidā un tā vien kārojas ieviest pavasarīgu košumu ne tikai savā ikdienā, bet arī uz šķīvja...

«Baltic Beach Hotel & SPA» aicina uz Lieldienu svinībām

Svētku nedēļas nogalē viesnīca „Baltic Beach Hotel & SPA” aicina lielus un mazus nosvinēt Lieldienas, baudot ģimenisku atpūtu, pavasarīgas pastaigas un nesteidzīgas maltītes...

Pieredzes stāsts: Turcija vietējo iedzīvotāju acīm

Turcija ir viens no populārākajiem pavasara un vasaras ceļojumu galamērķiem, kur šobrīd, kā stāsta tūroperatora “Novatours” pārstāve Diāna Alisoglu...

Vasaras lidojumu sezonā lidostā «Rīga» plašs galamērķu klāsts un 11 jaunumi

Vasaras lidojumu sezonu, kas sāksies svētdien, 26. martā, lidosta “Rīga” uzsāks ar 11 jauniem galamērķiem, būtiski paplašinot avio savienojumu klāstu no Rīgas...

Pieredzes stāsts: kāpēc ir vērts ceļot uz Seišelu salām

Idilliskas pludmales, vasarīgs miers, lēns dzīves ritms, zaļi pakalni un lepni, eksotiski džungļi – ne velti Seišelu salas tiek sauktas par paradīzes salām...

Top 5 produkti, kurus iekļaut pavasara ēdienkartē – iesaka speciālisti

Pēc garās un tumšās ziemas esam zaudējuši vitamīnu un enerģijas krājumus, tādēļ pavasarī ir laiks tos atjaunot ar produktiem, kuros...

Sieviešu dienas un citi nedēļas nogales pasākumi Tukuma pusē

Saskaņā ar populāro sieviešu izteikto frāzi “Man nav, ko vilkt mugurā!”, jebkuriem svētkiem jāgatavojas savlaicīgi, tāpēc iesakām jau tagad – ieplānot savu Sieviešu dienas īpašo...

Polārās ekspedīcijas dalībnieces 7 ieteikumi ziemas pārgājienam

Lai gan zemi joprojām klāj bieza sniega sega, pavasara saule tā vien aicina pie dabas. Maiju Lunekunda, kura vada izbraucienus ar suņu pajūgiem Zviedrijā un...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – «Ēdiendara» garšu inženieri - Ēriks un Danija Pudniki-Lindes

Laikā, kad sirdī jau sāk plaukt pirmie pavasara asni, dodamies ciemos pie “Ēdiendara” saimniekiem Ērika un Danijas Pudnikiem-Lindēm uz kafejnīcu “Būda”...

TOP 10 pasaulē populārākie ēdieni

Mainoties laikiem un ēšanas paradumiem, dāzi no TOP10 ēdieniem pārsteidz...

Ceļojums uz Meksiku: vietu, kur katra diena ir svētki

Meksika ir valsts ar bagātu kultūru un vēsturi, un tā ir lielisks galamērķis tiem, kas vēlas piedzīvot kaut ko jaunu un aizraujošu...

Liepājas tūrisma jaunumi 2022. gadā

Liepāja 2022. gadā viesus ir priecējusi ar daudziem jaunumiem, kļūstot par interesantu tūrisma galamērķi. Jauni muzeji un kultūrvietas, naktsmītnes un restorāni...

Pavasaris tuvojas - šodien Latvijā svin Meteņdienu

Meteņi, dažkārt saukti arī par Meteņdienu, ir vieni no latviešu gadskārtu svētkiem, kas tradicionāli...

Investējot 1,8 miljonus eiro, rekonstruēts «LIDO» restorāns «Spicē»

Pēc pusotra mēneša ilgas rekonstrukcijas tirdzniecības centrā Spice, darbu atsāk LIDO restorāns, kura pārbūvē un modernizācijā tika investēti 1,8 miljoni eiro...

6 pārtikas produkti, kas vairo laimes sajūtu

Endorfīns, laimes hormons - kas tev par to zināms? Pārsvarā tiek runāts, ka tas visvairāk izdalās mīlas brīžos un sportisku aktivitāšu rezultātā...

Ideja brīvdienām – Vācijas piejūras pērle Ķīle

Ķīle, Vācijā, ir vairāk nekā lielisks "brīvdienu" galamērķis. Esot Ķīlē, ir iespēja iepazīt dažādas kultūras mantojumus, kas rotā pilsētu...

Tavs ceļš uz Sardīniju var sākties izstādē «Balttour 2023»

Šogad “Balttour” apmeklētājus īpaši pārsteigs temperamentīgā Vidusjūras skaistule Sardīnija, kas ļaus sajust Itālijas noskaņas un atklāt salu...

Ledus skulptūru festivāla laikā aicina iepazīt Jelgavu

No 3. līdz 5. februārim Jelgavā norisināsies 24.Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) aicina...

Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs atskatās uz 2022.gadu

2022.gads tūrisma nozarē iesākās cerīgi, jo Covid-19 pandēmijas ierobežojumi mazinājās, tomēr nāca atkal jauni izaicinājumi un pārbaudījumi, kas...

Outlet ciematā durvis vērusi grila kafejnīca «Ranchero 36.line»

Viens no Latvijas vadošajiem šefpavāriem un restorāna 36.līnija līdzīpašnieks Lauris Aleksejevs outlet ciematā Piņķos atklājis grila kafejnīcu “Ranchero 36.line”, kur...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī. Iesaka uztura speciāliste

Janvāris viennozīmīgi ir jaunu apņemšanos mēnesis. Vairums cilvēku pēc Vecgada svētkiem izvirza sev mērķi – jaunajā gadā sākt jaunu dzīvi...

Jelgavā apmeklētājiem durvis ver kafejnīca «Brokastnīca»

No 21.janvāra apmeklētājus gaida kafejnīca “Brokastnīca”, kas atrodas pilsētas šarmantākajā daļā - Vecpilsētas ielas kvartālā, Jāņa Asara ielā 1...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.5283792sec.