ēdināšana.

Apskatām 281 - 320 no 2073 vārdam 'ēdināšana'

Estravel Latvia,

Trakai TIC,

Gulbenes novada TIC,

Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācija,

Tukuma TIC,

Liepupes muiža,

Grand Hotel Kempinski Riga,

Iznākusi Jēkabpils novada tūrisma karte

Jēkabpils novada tūrisma informācijas centrs izdevis tūrisma karti, kurā apkopota informācija par Jēkabpils pilsētas un novada tūrisma piedāvājumu...

Iepazīsties ar jaunumiem tūrismā, kas tapuši Balvu novadā

Šoreiz iepazīstinām ar jaunumiem, kas tapuši Balvu novadā...

Salaspils TIC atskatās uz 2022. gada novada tūrisma jaunumiem

2022. gads paskrējis vēja spārniem, un arī Salaspils novada Tūrisma informācijas centrs var atskatīties uz paveikto un jauno novada tūrisma piedāvājumā...

Uztura speciāliste Lizete Puga: Vidusjūras ēdienkartes karaliene ir olīveļļa

Vidusjūras ēdienkarte ir viena no iecienītākajām visā pasaulē. Daudzkārt pētīta tās pozitīvā ietekme uz cilvēka ķermeņa un mentālo pašsajūtu, un to apstiprina arī...

Valmieras novadā aizvadīts dinamisks gads tūrisma jomā

2022. gads, lai arī iesācies pandēmijas ēnā un ģeopolitisko notikumu ietekmē, aizvadīts ar dažādām tūrisma aktivitātēm Valmieras novadā...

Investējot 1,8 miljonus eiro, rekonstruēts «LIDO» restorāns «Spicē»

Pēc pusotra mēneša ilgas rekonstrukcijas tirdzniecības centrā Spice, darbu atsāk LIDO restorāns, kura pārbūvē un modernizācijā tika investēti 1,8 miljoni eiro...

Kas noteikti jāredz, jāizdara un jānobauda 2023. gadā

Gada sākums ir lielisks laiks, kad salikt sev jaunus mērķus. Plānojot jaunus karjeras kāpienus, vēlamos pirkumus, personīgos izaicinājumus, ir svarīgi...

TAKA jau 10 gadus attīsta tūrismu Augšdaugavas novadā

 Šogad aprit 10 gadi, kopš savu darbību uzsāka Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde “TAKA”, kas tika izveidota ar mērķi veicināt novada tūrisma attīstību, kas paredz...

Lāču populācija Latvijā nav apdraudēta

Brūnie lāči (Ursus arctos) visā Eiropas Savienībā, tostarp Latvijā, ir aizsargājami dzīvnieki. Savulaik no Latvijas izzuduši, taču pēdējos gados mērķtiecīgu un zinātniski pamatotu lēmumu...

Jauni tūrisma objekti, kas 2022.gadā tapuši Preiļu novadā

Mūsu latgaliešu sīkstums un sirsnība mūs padara stiprus un ar to mēs varam aizraut un pārsteigt...

Ogrē tapis jauns «Hesburger»

Investējot 2 miljonus eiro, ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger” atvērusi jaunu restorānu Ogrē...

Latvijas tūrisma pērles un dimanti – atklāj izstādē «Balttour»

Apgrieztā māja, glempings ar kupola teltīm pasakainā bērzu birzī, restorāns ar atmiņā paliekošu interjeru, jauns muzejs cietoksnī, 9000 kvadrātmetru plašs veloparks...

«Balttour» laika atlaides: Ekskluzīvi piedāvājumi «Club Méditerranée» kūrortiem

Šoreiz publicējam “Latvia Tours” ekskluzīvu piedāvājumu...

«Grand Hotel Kempinski» Riga kļūst par bronzas etalona «Earth Check» īpašnieku

Virzoties uz uzņēmuma ilgtspējīgas attīstības stiprināšanu, 2022.gadā Latvijas vadošās pieczvaigžņu viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga...

Tūrisma izstādē reklamēs Aizkraukles novadu

No 2023.gada 3. līdz 5. februārim pēc divu gadu pārtraukuma Ķīpsalas izstāžu hallē norisināsies starptautiskā tūrisma izstāde...

Biznesa fēniksi: kā uzņēmumi atgūst klientu uzticību

Attieksme pret zīmolu ir nesaraujami saistīta ar tēlu. To, vai tā ir pozitīva vai negatīva, lielā mērā nosaka lietotāju pieredze ar konkrētām precēm un pakalpojumiem...

Limbažu novada pašvaldības aģentūra «LAUTA» atskatās uz 2022. gadu

2022. gadā Limbažu novada pašvaldības aģentūrā “LAUTA” darbu uzsāka trīs tūrisma informācijas centri – Limbažos, Salacgrīvā un Staicelē, kā arī...

Krāslavas novadā pērn mazliet samazinājies viesu skaits

Katru gadu aktīvās tūrisma sezonas noslēgumā Latgales reģiona tūrisma informācijas centri apkopo statistikas datus par aizvadīto sezonu...

Pieci iemesli kāpēc Skrundas muižai vajadzētu būt Jūsu nākamajam atpūtas ceļojuma galamērķim

Vai meklējat relaksējošu atpūtu? Tad meklējiet Skrundas muižu! Šī gleznainā muiža ir ideāla vieta, kur gūt pozitīvas emocijas un atjaunot spēkus...

Basketbola nauda tiek arī ēdināšanas uzņēmumam

Liepājnieks, basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš šobrīd pārstāv NBA klubu Vašingtonas “Wizards”, neguļ uz lauriem un netrallina naudu, bet gan investē...

Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs pirmo reizi rīko EAZA starptautisko konferenci

Pirmo reizi Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs rīko EAZA (Eiropas Zooloģisko dārzu un akvāriju asociācija) zooloģisko dārzu dzīvnieku barošanas konferenci...

Rīgas restorāna īpašniece saņem draudus no Krievijas agresijas simpatizējošas personas

Sandija Liepkalne, kura ir ēdināšanas uzņēmuma «Bistro OLAFS» vadītāja un īpašniece sava sociālajā tīklā raksta...

Viedi padomi, lai ledus skulptūru apskate un Jelgavas apciemojums nesagādātu vilšanos

No 3. līdz 5. februārim Jelgavā norisināsies 24.Starptautiskais Ledus skulptūru festivāls. Šogad mākslas darbus kopumā veidos 32 profesionāli tēlnieki no 12 valstīm...

Video intervija ar Raiti Bērziņu, Latvijas Restorānu biedrības valdes locekli un Jūrmalas grillbāra «House of Light»

Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 26 minūšu ilgā sarunā ar Raiti Bērziņu, kurš ir Latvijas Restorānu biedrības valdes loceklis...

Izdots jauns Krāslavas novada tūrisma ceļvedis

2022. gada nogalē Krāslavas novada tūrisma informācijas centrs sagatavoja un izdeva jaunu Krāslavas novada tūrisma ceļvedi...

Cepelīni, cepti kartupeļi un kebabi: ko visbiežāk pasūtījuši latvieši 2022. gadā

Par pārsteigumu, visbiežāk iedzīvotāji izvēlējušies cepelīnu piegādi, kam seko cepti kartupeļu salmiņi un ātrās uzkodas - kebabi, burgeri un picas...

LRB: Samazinātais PVN ir labākais instruments nozares sakārtošanai un izdzīvošanai

Situācija viesmīlības nozarē ir dramatiska - tās starppatēriņa īpatsvars Latvijas kopējā ekonomikā samazinājies no 2,9% 2019.gadā līdz 1,2% 2021.gadā...

Kāda laikmeta beigas: Pasaules labākais restorāns vēlas slēgt durvis apmeklētājiem

Dānijas galvaspilsētas Kopenhāgenas restorāns “Noma , kas nodēvēts par labāko pasaulē, slēdz durvis apmeklētājiem, vēsta izdevums “The New York Times”...

Ziemas noskaņas Liepājā

Kas gan var būt labāks par kārtīgu izkustēšanos ziemā? Ļauties nesteidzīgai pastaigai gar pludmali, klausoties aizsalstošās jūras grabēšanā...

Iedvesma Ziemassvētku cienastam: divas viegli pagatavojamas tradicionālas zviedru receptes

Ziemassvētkos zviedriem ir tradīcija klāt Julbord – bufetes tipa galdu ar īpašiem svētku ēdieniem. IKEA Zviedru restorāna vadītājs atklāj divas vienkāršas zviedru receptes...

Video intervija ar Lauri Aleksejevu, LRB valdes locekli un restorāna «36.Line» īpašnieku un šefpavāru

Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 33 minūšu ilgā sarunā ar Lauri Aleksejevu, kurs ir Latvijas Restorānu biedrības valdes loceklis un restorānu «36.Line» īpašnieks un šefpavārs, apspriež...

Andra Tomase: Dzīvnieks var ienākt ģimenē tikai tad, ja to vēlas visa ģimene

Jau pēc dažām dienām svinēsim Ziemassvētkus, vēl pēc laiciņa – sagaidīsim Jauno gadu. Daudzi no mums šajā laikā steidz gādāt svētku dāvanas saviem draugiem...

Video intervija ar Endiju Bērziņu, LRB valdes locekli un restorānu tīkla «Vairāk saules» līdzīpašnieku

Video intervija ar Endiju Bērziņu, LRB valdes locekli un restorānu tīkla «Vairāk saules» līdzīpašnieku

Jāņa Asara ielā darbību uzsāks kafejnīca «Brokastnīca»

Jelgavas Vecpilsētas ielas kvartālā – Jāņa Asara ielā 1 tuvākajā laikā saimniecisko darbību uzsāks – SIA “Brokastu māja” – kafejnīca un sabiedriskās ēdināšanas pakalpojuma sniedzējs...

Slavenais šefpavārs Gordons Remzijs aicina doties garšas ceļojumā

Harizmātiskais skotu izcelsmes britu šefpavārs Gordons Remzijs bērnībā sapņoja kļūt par futbolistu, taču dzīve izvērtās gluži citādi...

Kuldīgas restorānu nedēļa atgriežas ar astoto gardēžu sezonu

Kuldīgas restorānu nedēļa šogad norisināsies astoto sezonu pēc kārtas un jau kļuvusi par gardēžu ikgadēju tradīciju ne tikai kuldīdzniekiem, bet arī pilsētas viesiem...

Arī ārpus aktīvās tūrisma sezonas, piedāvājums Latvijas apceļotājiem plašs un izdevīgs

Šajā izaicinošajā laikā tūrisma uzņēmēji mācās strādāt efektīvāk un plāno saglabāt pēc iespējas mazāku cenu kāpumu saviem pakalpojumiem, lai...

Izaicinājumu pilnais ceļš uz kafejnīcas atvēršanu Aizkrauklē

Aizkrauklē durvis vērusi kafejnīca “Cepiens”. Sarunā ar laikrakstu “Staburags” kafejnīcas saimniece Inita Strode atklāj daudzas nianses, kā tapusi jaunā vieta...

Lauku dzīvesveids ir zaļš dzīvesveids! 39 saimniecības saņem «Zaļo sertifikātu»

30. novembrī vides kvalitātes zīmi “Zaļais sertifikāts” saņems 39 lauku tūrisma uzņēmumi. Viņus sveiks sertifikāta komisijas pārstāvji, klātesot ap...

TOP 7 lētākās valstis, kur ceļot 2023. gadā

Protams, protams, šobrīd likt roku pie sirds un teikt, ka 2023. gadā tieši šie galamērķi būs paši lētāki Eiropā, nevar neviens...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.80292201sec.